#اسپوتنیک:
آمریکاییها و اروپاییها منتظر بودند ببینند در نتیجه #شلوغیها آیا این امکان وجود دارد که بتوانند در برجام #امتیازهای_جدیدی از ایران بگیرند؟!
امروز اما همه ارکان جاسوسی شان در ایران به آنها این خبر را دادهاند که "آنچه منتظرش بودند"در ایران محقق نخواهدشد.
اینکه اینها در بعضی مواقع می آیند و اعلان می کنند که همراه معترضین هستند و یا با اعدام ها مخالفند و یا اینکه سفیران ایران را احضار می کنند و یا حتی برخی تحریم های کذایی را وضع می کنند و...همه اش برای این است که برگه های چانه زنی خود در مذاکرات آتی را تقویت کنند، نه بیشتر.
خودشان هم به خوبی می دانند تحریم هایی که اعلام می کنند هیچ تأثیری بر رویکرد حکومت ایران در مقابله با اغتشاشات و بازگرداندن امنیت و ثبات به کشور نخواهد داشت و کلا دیگر برگه ای برای فشار بر علیه ایران ندارند.
واقعیت امر این است که امروزه غربی ها شدیدا به توافق هسته ای نیازمند هستند وتماسها اخیرا به شدت افزایش یافته و پیش بینی می شود که به زودی جلسه جدید وین برگزار گردد.
بهانه می آورند که شرط وشروط ایران برای بازگشت آمریکا به برجام قابل قبول نیست و تلاش دارند که تاخیر در بازگشت آمریکا به برجام را گردن ایران بیاندازند، اما همه محافل دیپلماتیک متحد القول هستند که بازگشت به برجام حتی با پذیرش همه شروط ایران باز هم به نفع غرب وکشورهای منطقه است تا به ضرر آنها.
@ghazanfari58
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توجیه عجيب #محمدرضا_پهلوی در موافقت با جدائی #بحرین از ایران:
نفتش تمام شده بود و براي رفع سایه جنگ اين اقدام را انجام داديم!
ظاهرا #سایه_جنگ کلیدواژهای است برای توجیه، واگذاری امتیازات به غربیها. در دولت گذشته هم گفته میشد با #برجام سایه جنگ را از کشور دور کردیم!
@ghazanfari58
⭕️در ادامه جنگ ترکیبی...
💢جنگ ترکیبی یعنی اینکه رسانههای دشمنان ملت ایران به طور هماهنگ و منسجم از هر اتفاقی با ربط و یا بی ربط به عنوان سوژه عملیاتی علیه فکر و ذهن مردم ایران استفاده میکنند. درباره مشکلات مربوط به گاز کشور، به طرز عجیبی هماهنگ شده و بر یک نقطه خیره میشوند و به شکل ماهرانهای سیاه نمایی میکنند؛ اما در زیر محتواهای مربوط به گاز #مهسا_امینی را مینويسند! اینها همه یعنی یک اتاق فرمان، مدیریت یکپارچه این جنگ را بر عهده گرفته است. این یعنی همان بیان دقیق رهبر معظم انقلاب اسلامی که فرمودند نقشه دشمن نقص نداشت، اما محاسبه آنها غلط بود.
💢 از آن سو با عبور مصرف روزانه گاز در کشور از ۸۵۰ میلیون متر مکعب رکورد جدیدی ثبت شده است. از آنجا که تداوم تأمین گاز خانگی خط قرمز دولت بوده و اولویت اول را دارد، ۶۶۰ میلیون متر مکعب، معادل ۷۸ درصد از تولید روزانه در بخش خانگی و بقیه در صنایع و بخش تجاری مصرف میشود. این درحالی است که حجم گازی که در جریان اختلافات اروپا با روسیه، مورد تحریم قرار گرفته ۲۲۰ ملیون مترمکعب است. رسانههای وابسته به اتاق فکر دشمنان هرگز به این نکته اشاره نمیکنند که سرانه مصرف گاز در ایران سه برابر اتحادیه اروپاست. اگر شاخص جمعیتی را ملاک قرار دهیم، مصرف گاز ایران از چین، بسیار بالاتر و از آمریکا نیز کمی بیشتر است؛ اما از روسیه کمتر است. بنابراین روسیه، ایران، آمریکا و چین در رتبههای اول تا چهارم قرار میگیرند و ایران در مصرف گاز، رتبه دوم را کسب میکند.
💢این کار تبلیغات و متخصصان عملیات روانی است که شب را روز و روز را شب جلوه میدهند! اینکه افت فشار گاز در زمستان پدید میآید یک امر طبیعی است. نظام جمهوری اسلامی اقصی نقاط کشور را تحت پوشش شبکه توزیع گاز قرار داده است. ایران با گازرسانی به ۹۸ درصد جمعیت خود با اختلاف نسبت به روسیه با ۷۰ درصد، بیشترین پوشش گاز به عنوان یک خدمت اجتماعی در دنیا را دارد این دقیقا همان چیزی است که نقطه قوت کشور به حساب میآید. اما همین را به نقطه ضعف تبدیل میکنند. حدود یک میلیون مشترک از مردم ایران، به صورت رایگان گاز در اختیار آنها قرار میگیرد.(در برق این عدد حدود ۹ میلیون مشترک است) اما این اقدام مثبت نظام جمهوری اسلامی نیز هيچ گاه در رسانههای آنها دیده نمیشود.
نکته مهم البته آن است که اینها رسانه نیستند، بلکه همه اینها پلتفرمهایی برای اجرای پروژههای امنیتی علیه مردم ایران در نظر گرفته شدهاند.
#عزیز_غضنفری
@ghazanfari58
از زمانی که امنیت #خلیجفارس و تنگه هرمز به #سپاه سپرده شده امنیت خطوط کشتیرانی بینالمللی در این منطقه به بهترین شکل برقرار بوده است.حالا اگر سپاه_که از منظر پارلمان اروپا تروریستی معرفی شده_مسؤلیت تامین امنیت کشتیهای #اتحادیه_اروپا را نپذیرد کار نادرستی کرده است؟
#ThanksIRGC
@ghazanfari58
#پهلوی_ها بدون وکالت؛
برای اینکه عضو پیمان سعدآباد شوند اروند را به عراق، دشت ناامید-که باعث مشکلات آبی ما شد-به افغانستان، آرارات را به ترکیه و آریانا و زرکوه را نیز به امارات دادند؛بحرین هم از ایران جدا کردند.
اما #رضاپهلوی با وکالت، جز نامی از ایران چیزی به یادگار نمیگذارد!
@ghazanfari58
جدایی بحرین.pdf
316.5K
جدایی بحرین از ایران از نقاط عطف تاریخ ایران محسوب می شود. این متن ۵ صفحه ای برشی است مستند، از کتاب ایران در چهل سالگی انقلاب اسلامی که در سال۹۷ توسط حقیر تالیف شد. تصمیم دارم در ایام پیش رو و در آستانه دهه فجر موضوعاتی که به کار تبیین کمک می کند از آن کتاب در این جا بارگذاری کنم. این را هم اضافه کنم که ماجرای جدایی بحرین ما را به نکات عجیب و غریبی در روابط شاه و غرب می رساند که به درک بهتر برخی موضوعات دیگر از جمله قضایای این روزها کمک می کند.
@ghazanfari58
زباله های هسته ای؟.pdf
189.8K
تصمیم عجیب محمدرضاشاه: ایران محل دفن زباله های هسته ای اروپا!
@ghazanfari58
انقلاب اسلامی از منظر رویکردها و عملکردها - Copy.pdf
1.43M
این متن را به مناسب چهل سالگی انقلاب اسلامی نوشتم؛ با عنوان بررسی دستاوردهای انقلاب اسلامی از منظر رویکردها و عملکردها. قضاوت حقیر درباره این متن لطفی ندارد و مصداق آن ضرب المثل است که گفت «مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوید» است. اما دوستانی که الگوی و روش تبیینی حاکم بر این متن را در فضاهای گوناگون ارائه کرده اند اطلاع داده اند که سخنرانی و دفاع آن ها از انقلاب از نگاه مخاطب واقع بینانه بوده و تا حد نسبتا زیادی همراهی مخاطب را و مخصوصا نسل های جدید را به همراه داشته است. مطالعه این متن را به دوستان عزیز پیشنهاد می کنم.
@ghazanfari58
🔹روایت موفق رویدادی تلخ
هر چند حادثه #سفارت_آذربایجان تلخ بود و به پرستیژ بینالمللی کشور خدشه وارد ساخت، اما حضور به هنگام و موثر رسانهها، پلیس، وزارتخارجه و دیگر عناصر در این خصوص فرصت خلق #روایت_اول را این بار در اختیار کشور قرار داد و دستکم تا الان خط رسانهاي دشمن نتوانسته موج سواری کند. هر چند همچنان این احتمال میرود که چون واقعه سفارت آذربایجان نکات ابهام با خود به همراه دارد، خط تبلیغاتی رسانههای دشمنان از آن خلاءها استفاده کرده و در بخش پایانی این اتفاق زهر خود را بریزد. با این حال جریان سیاسی، امنیتی و رسانهای داخل کشور توانست زمان طلایی برای تثبیت روایت اول را از دست ندهد و کار خود را به خوبی تا به الان انجام دهد. با این حال این گفته گزارش گران فوتبال را از یاد نبریم که میگویند فوتبال ۹۰ دقیقه است. مبادا در دقایق پایانی گل بخوریم که جبران آن بسیار دشوار خواهد بود.
#عزیز_غضنفری
@ghazanfari58
توئیت پایین دوشنبه ۱۰ بهمن
توئیت بالا امروز ۱۴ بهمن
البته ماجرا هنوز به پایان نرسیده است...
@ghazanfari58
هدایت شده از مجتبی کاویان
درود دکتر عزیز. تمامیت ارضی مفهوم قابل تاملی است.
اما جا داره که تاریخ رو اگر قراره که نگاه کنیم، با عمق بهتری ببینیم.
متاسفانه در بسیاری از مقاطع دستمان لای ساطور دشمن بوده و تصمیم به موقع نگرفتیم.
نخجوان به دلیل سر سختی روحانیت معزز در مقابل عباس میرزا از دست رفت. وگرنه در همان عهدنامه گلستان می ماندیم. البته آن هم چیز دندان گیری نبود. اما موقعیت را روحانیت آن زمان درک نکردند و جنگ دوباره با روس ها موجب شد نخجوان را که یک عنصر کلیدی بود، از دست بدهیم.
در عوض سیاست قوام السلطنه باعث شد که آذربایجان را از روس ها پس بگیریم. همه چیز را با هم ببینیم. (امیدوارم که بنده را طرفدار پهلویِ تاریخ گذشته محسوب نکنید)
در دنیای آن روزها تمامیت ارضی مهم بود و امروز تمامیت فرهنگی.
امروز با سرسختی هایی که روی محدودیت های مردم ایجاد می کنیم یا اهداف جاه طلبانه منطقهای، حاصلش تجزیه فرهنگی و یک جنگ خانمان سوز داخلی یا خارجی است.