رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها فرمودند جای مسائل اصلی با فرعی را جابجا نکنید.وقتی پس از یک سفر و مصاحبه،پمپاژ خشم و تنفر توسط برخی افراد که در ایتا دکان باز کردهاند شکل میگیرد،حتما افرادی هیجانی کف خیابان جمع میشوند و علیه سران قوا شعار میدهند و درون کشور خط تفرقه میگشایند.
@ghazanfari58
زمانی سیمین دانشور را برای شرکت در مراسم «شب شعر گوته»به سفارت یکی از دول غربی در تهران دعوت کردند؛پرسیده بود که جز شعر قراره چه بگویید؟گفته بودند قرار است از سیاست سانسور در ایران هم انتقاد کنیم.سیمین گفته بود«ممنون؛ما رختچرکهایمان را در حیاط همسایه نمیشوییم!»
#ظريف
#داووس
@ghazanfari58
آسیب شناسی انقلاب از دیدگاه امام خمینی(ره)؛
عدم تزکیه و کنش گری
امیدوارم انشالله تا شما این روزنامه ای که در دستتان هست و عهدهدار مسئولیت آن هستید درصدد باشید که اولاً افرادی که میخواهند به این جمهوری صدمه بزنند اگر یک دفعه نمیتوانید آنها را ارشاد کنید به تدریج این کار را بکنید، وقتی تدریج شد کار درست میشود.
اما راجع به محتوا و دیگر چیزها، شما هیچکس را دشمن خودتان حساب نکنید، نمیگویم صدام را هم حساب نکنید،نه،اما اینهایی که الان متکفل امور کشور هستند هیچ کدام دشمن با شما نیستند. سلیقههای مختلفی با هم دارند این سلیقههای مختلف در نفس انسان روی انگیزههایی است که به صورت مخاصمه در میآید در صورتی که نباید اینطور باشد.
روزنامهها باید با کسی صورت مخاصمه نداشته باشند بلکه صورت ارشاد داشته باشند،مطالب را بگویند.
انتقادها باید باشد زیرا یک جامعه تا انتقاد نشود اصلاح نمیشود .
عیب هم در همین جاست چون سر تا پای انسان عیب است و باید این عیبها را انتقاد کرد تا جامعه اصلاح بشود.
صحیفه نور،جلد ۱۴ ، صفحه ۲۵۹
از علما شنیدهایم وقتی امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف ظهور میکنند خیلیها تصور میکنند دین جدیدی آمده، در حالیکه دین همان دین پیشین است. اما غبار فراموشی و غفلت، توسط انسانها بر آن نشسته بوده و لذا همه تصور میکنند دین جدیدی نازل شده است. حالا فرمایشات امام عزیزمان را بخوانید. واقعا چقدر انسان احساس میکند با این تعالیم فاصله گرفتهایم. میخواهیم پیروان حقیقی مکتب امام خمینی رحمه الله علیه را بشناسیم به ادعاها توجه نکنیم، اعمال و رفتارهای کنشگران سیاسی را با شاخص امام بسنجیم. آن هنگام انقلابی اصیل از انقلابی نما شناخته میشود.
#عزیز_غضنفری
@ghazanfari58
عراقچی در مصاحبه با اسکای نیوز به پرسشی درباره پیشنهاد دونالد ترامپ برای انتقال فلسطینی های ساکن غزه به مصر و اردن اینگونه پاسخ داد: بهجای فلسطینیها، اسرائیلیها به گرینلند فرستاده شوند.(اشاره به اعلام مالکیت این جزیره اروپایی دانمارک از سوی ترامپ)
#دیپلماسی_مقتدرانه
@ghazanfari58
🔰 آینده جنگ در غزه پس از تبادل اسرا
یکی از مباحثی که پیرامون تحولات در غزه مطرح می شود این است که اسرائیل بعد از توافق تبادل اسرا جنگ را مجددا آغاز خواهد کرد که در این رابطه نکاتی قابل ذکر است:
۱. در مرحله اول توافق قرار بر این شده که ۳۳ اسیر صهیونیست در برابر ۱۸۹۰ اسیر فلسطینی آزاد شوند و در مقابل مردم به شمال غزه برگردند و اینتوافق ۴۲ روز زمان می برد. در مرحله دوم سایر اسرای صهیونیست آزاد می شوند و در مرحله سوم پیکرهای اسرای صهیونیست و بازسازی غزه صورت خواهد گرفت.
۲. این توافقات بر اساس مدل های ۴۲ روز یک بار است که در مرحله دوم باید تبدیل به پایان جنگ شود. چنانچه رژیم صهیونیستی بخواهد جنگ را ادامه دهد تنها ۳۳ اسیر فلسطینی آزاد خواهند شد و علنا آتش بس در مرحله دوم متوقف می شود.
۳. در صورتی که اسرائیل بخواهد جنگ را ادامه دهد یا باید در مرحله دوم و قبل از اعلام نهایی جنگ این کار را انجام دهد یا باید بعد از مرحله سوم. چنانچه بعد از مرحله دوم باشد فقط ۳۳ اسیر آزاد خواهد شد و مابقی اسرا آزاد نخواهند شد و برخی ها که نگران خروج برگ برنده حماس یعنی اسرا بودند با این اتفاق عملا چیزی رخ نخواهد داد.
۴. چنانچه بعد از سه مرحله توافق این رژیم بخواهد حملات خود را از سر بگیرد در این رابطه می توان گفت که علنا در سه مرحله توافق حماس به خواسته های خود مبنی بر آزادی اسرا، بازگشت ساکنان به مناطق شمالی و پایان جنگ رسیده است. البته قبل از انعقاد توافق آتش بس، نگرانی نقض آتش بس توسط حماس مطرح شده بود که آمریکایی ها تضمین داده اند که ضامن آن خواهند بود. هرچند نمی توان به ضمانت این بازیگران چندان امید داشت.
۵. توافق اخیر آتش بس و انتشار فیلم اتاق برنامه ریزی عملیات طوفان الاقصی توسط سنوار و بازگشت چیزی نزدیک به ۳۰۰ هزار فلسطینی به شمال غزه سه دستاورد مهم مقاومت در ابعاد نظامی و سیاسی است که البته طرف مقابل با انگاره های مختلف و جنگ روانی همچون شروع حملات بعد از آزادسازی اسرا به دنبال تضعیف این دستاوردها است.
@ghazanfari58
هدایت شده از Ghazanfari
گاهنامه(359)+971107_723293.pdf
1.26M
این متن که خلاصه یک کتاب مطالعاتی است را به مناسبت چهل سالگی انقلاب اسلامی نوشتم؛ با عنوان بررسی دستاوردهای انقلاب اسلامی از منظر رویکردها و عملکردها. قضاوت حقیر درباره این متن لطفی ندارد و مصداق آن ضربالمثل است که گفت «مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوید» است. اما دوستانی که الگوی و روش تبیینی حاکم بر این متن را در فضاهای گوناگون ارائه کرده اند اطلاع دادهاند که سخنرانی و دفاع آنها از انقلاب اسلامی از نگاه مخاطب واقع بینانه بوده و تا حدودی همراهی مخاطب و مخصوصا نسل های جدید را به همراه داشته است. مطالعه این متن را به دوستان عزیز پیشنهاد میکنم.
#عزیز_غضنفری
@ghazanfari58