دو جزیره کاملا ایرانی آریانا(۱۲ کیلومتر) و زرکوه(۸ کیلومتر) هر چند که کوچک هستند اما بسیار حیاتی به حساب میآیند، چرا که از نظر استراتژیک موقعیت ویژهای دارند و از منابع نفتی سرشاری برخوردار است. اماراتیها بعدها برای آنکه نشان دهند این جزایر عربی است نام آنها را تغییر داده و نیز سه یا چهار هزار نفر را در این دو جزیره که خالی از سکنه بود، جا و مکان دادند. مثلا نام"صیر ابونُعَیر" را بر جزیره آریانا نهادند. نکته مهم آن است که این دو جزیره، به صورت غیر قانونی و بدون هیچگونه معاهده و قرارداد بینالمللی از حدود سال۱۹۷۱ یعنی تاریخ شکلگیری امارات متحده عربی در اشغال این کشور است. این اشغال نیز حاصل بده و بستان های سیاسی بین رژیم پهلوی و انگلیسیها بود، که در نهایت در سال ۱۳۵۲ این دو جزیره به امارات تعلق گرفت. الان که برخی کشورها با پررویی بحث جزایر سهگانه را مطرح میکنند، بهترین زمان در خصوص طرح و ترتیب دادن اقدامات اصولی برای بازگشت این دو جزيره به خاک ایران به حساب میآید.
#عزیز_غضنفری
@ghazanfari58
سهم و نقش مغزهای مفسد!
در پی حادثه تروریستی از سوی دشمنان وحدت و انسجام ملت ایران در مراسم چهارمین سالگرد شهید سلیمانی، جلسه شورایعالی امنیت ملی جهت اخذ تصمیمات میدانی، در اولین فرصت تشکیل و پس از ارائه و بررسی گزارشات مراجع اطلاعاتی و امنیتی و انتظامی در یکی از چند بند مقرر کرد که نقش "مغزهای مفسد"ی که همواره با حمایت از تروریستها در هدف قرار دادن کور زنان و مردان و کودکان بیگناه در نقاط مختلف جهان نقشآفرین بودند، در این حادثه به طوری دقیق شناسایی و گزارش نمایند.
جای تردیدی باقی نمانده که تفکر تکفیر و اندیشهای که در صدد حذف فیزیکی مخالفین خود است، همواره در گذر تاریخ وجود داشته است. اما زمانی این اندیشه مخاطراتش آشکارتر و ویرانگرتر شد که نظام سلطه جهانی این تفکر و تعصبات را برای رسیدن به اهداف استکباری خود به خدمت گرفت و به آن سازمان داد.
دو سال بعد از آنکه گروه تروریستی داعش اعلام خلافت کرد، دونالد ترامپ در یکی از سخنرانیهای انتخاباتیاش در اوت ۲۰۱۶ در دوره ریاستجمهوری باراک اوباما، او و هیلاری کلینتون نامزد وقت دموکراتها در انتخابات و وزیر خارجه پیشین آمریکا را بنیانگذاران داعش معرفی کرد.
ترامپ در سخنرانی آن زمان خودش در میان حامیان جمهوریخواه در ایالت فلوریدا گفته بود: داعش دارد به رئیسجمهور اوباما احترام و ارج مینهد. او موسس داعش است و به داعش کمک مالی کرد. ترامپ نوامبر ۲۰۱۹ در زمان ریاستجمهوریاش هم در جمع حامیانش در ایالت میسیسیپی بار دیگر اذعان کرد که اوباما رئیسجمهور سابق این کشور داعش را ساخته است.
مشکلی که در این زمانه با آن مواجه هستیم آن است که قدرتهای بزرگ، سازمان دادن و اعطای تجهیزات نظامی به مغزهای مفسد و گروههای مسؤلیت ناپذیر را بخشی از طراحی خود در نظر گرفته است و از این رو باید با این سیاست شیطانی مقابله کرد.
#عزیز_غضنفری
@ghazanfari58
پیامدهای استیصال در باب المندب
این روش و سبک غربیهاست که وقتی در یک جا کم میآورند میزنند زیر میز و زمین بازی را جابجا میکنند. رهبر حکیم انقلاب اسلامی از همان روزهای اول جنگ رژیم کودک کش علیه مردم مظلوم غزه اعلام کردند، گروههای اسلامی در برابر تداوم حملات به غزه ساکت نخواهند نشست.در پی آن، اضلاع محور جهاد و مقاومت از تنگه باب المندب تا عراق، سوریه و لبنان، علیه رژیم صهیونیستی و در حمایت از ملت فلسطین مشغول انجام اقدامات نظامی هستند. پس از اقدامات مؤثر و تعیینکننده ارتش ملی یمن در تنگه باب المندب عملا موازنه صحنه نبرد تغییر کرده است.کشتیهایی که از بنادر آسیایی عازم اراضی اشغالی هستند عمدتا از باب المندب عبور می کنند و باز ماندن این گذرگاه برای ارتباط تجاری رژیم صهیونیستی اهمیت فراوان دارد؛ یمن با ممانعت از عبور کشتیهایی که متعلق به صهیونیستهاست یا کشتیهایی که عازم اراضی اشغالی هستند ضربهای جدی به رژیم صهیونیستی وارد کرده است.
بررسیهای صورت گرفته، نشان دهنده آن است که اقدامات انصارالله ، منجر به کاهش حداقل ۸۰ درصدی صادرات محصولات از آسیا به اراضی اشغالی شده است. پس از این رخداد بود که «دیوید کامرون» وزیر خارجه انگلیس بامداد یکشنبه ایران را به انجام «فعالیتهای مخرب» در بریتانیا و منطقه غرب آسیا متهم کرد. کامرون در مصاحبه با روزنامه «تلگراف» تهدید کرد: «باید پیام روشنی به ایران ارسال شود که حملات به کشتیها تحمل نخواهد شد». حالا اما آن سیاستی که وزیر خارجه انگلیس وعدهاش را داده بود رونمایی شد؛ آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان بیانیهای مشترک درباره گزارش اخیر آژانس بینالمللی انرژی اتمی درباره برنامه هستهای ایران که گفته بود تولید اورانیوم با خلوص ۶۰٪ را افزایش داده، منتشر کردند. این کشورها، اقدام ایران را که مدعی هستند باعث «تشدید بیوقفه برنامه هستهای ایران میشود، محکوم کردند».
کشورهای غربی باید بدانند که اقدامات انصارالله در باب المندب بر اساس تصمیم و سیاست یمنی است. از آن سو راهکار حل موضوع هستهای نیز از طریق پایبندی طرف غربی به تعهداتش امکانپذیر است. نکته اساسی آن است که در باب المندب مقامات یمنی تصمیمگیر نهائی هستند و در پرونده هستهای نیز منافع ملی ایران تعیینکننده است. از اینرو نمیتوان با درگیر کردن ایران در پرونده هستهای، آتش خشم جبهه مقاومت علیه رژيم کودک کش را خاموش ساخت. راه برقراری آرامش در سطح منطقه، از مسیر فضاسازی در پرونده هستهای و نظایر آن نمیگذرد. تنها راه ایجاد ثبات و امنیت در باب المندب و نقاط دیگر، مهار وحشیگری های رژیم جعلی صهیونیستی است.
#عزیز_غضنفری
@ghazanfari58
🔸رمز و راز کار بزرگ انصارالله و آشفتگی آمریکا
🔻انصارالله یمن از روزی که در پاسخ به جنایتهای رژیم صهیونیستی در غزه، تهدید خود را اعلام و اعمال کرده، اجازه عبور کشتیهای رژیم کودک کش و یا کشتیهایی که به مقصد رژیم جعلی در حال حرکت هستند را از تنگه باب المندب نداده است. اگر هم تمکین نمی کردند یا آنها را توقیف کرده و یا با حمله نظامی مانع عبور آنان شده است. طبق یک گزارش ۸۰درصد صادرات کشورها از راه دریایی به بنادر رژیم صهیونیستی کاهش پیدا کرده است. معنا و پیام اجازه ندادن به کشتیهای متعلق به آمریکا و انگلیس و سایر کشورهای دیگر برای آنکه از تنگه باب المندب عبور کنند، را کسانی که نگاهی عمیق و استراتژیک به قضایا دارند خوب متوجه میشوند. آمریکاییها نیز البته به خوبی دریافتهاند که در وقایع اخیر از حیث راهبردی چه بلایی بر سرشان فرود آمده است.
🔻جدای از تحقیر آمریکاییها در حوادث دریای سرخ، برای آنکه به اهمیت کاری که انصارالله در دوره اخیر در پیش گرفته پی ببریم و از آن سو بهم ریختگی تاریخی آمریکاییها را درک کنیم کافیست در نظر بیاوریم که طبق برخی گزارشها، سالیانه حدود ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ میلیارد دلار کالا از تنگه باب المندب عبور میکند. این عدد بیشتر از GDP همه کشورهای منطقه و بیشتر از کل بودجه نظامی آمریکا در سطح جهان است.
🔻نکته مهم دیگر در تحلیل وقایع اخیر آن است که تنگه بابالمندب ۲۰ مایل (۳۲ کیلومتر) عرض دارد و به وسیله جزیره پریم به دو کانال تقسیم میشود. کانال غربی ۱۶ مایل (حدود ۲۶ کیلومتر) و کانال شرقی ۲مایل (حدود۳ کیلومتر) عرض دارد. خوب است این موضوع را نیز در نظر و تحلیل داشته باشیم که با احداث کانال سوئز بود که تنگه باب المندب اهمیت استراتژیک و اقتصادی فراوانی پیدا کرد. کانال سوئز دریای مدیترانه را به خلیج سوئز که شاخهای از دریای سرخ است متصل میکند. به هر ترتیب کانال تنگه باب سبب شده تا سریعترین مسیر کشتی رانی بین اروپا و آسیا، بوسیله عبور از کانال سوئز فراهم شود.
🔻و نکته پایانی اینکه، برآوردها این گونه است که روزانه حدود ۴ میلیون بشکه نفت خام و فرآوردههای نفتی تصفیه شده از طریق نفتکش ها از تنگه بابالمندب عبور داده میشود. این یعنی استمرار بسته شدن و یا دست کم ناامن باقی ماندن تنگه بابالمندب میتواند تانکرهایی که از خلیج فارس خارج میشوند را مجبور به انحراف قابل توجه از مسیر اصلی و طبیعی کند و از طرف دیگر سبب شود که به صورت تصاعدی بر زمان و هزینه حمل و نقل نفت و فرآوردههای ناشی از آن بیفزاید.
#عزیز_غضنفری
@ghazanfari58
آمریکا به دلیل تأثيرات مثبت #دادگاه_لاهه به نفع مردم #غزه و علیه کشتار این مردم مظلوم توسط #رژیم_کودک_کش تلاش دارد، حاشیه سازی نماید. آمریکا برای انحراف افکار عمومی جهانیان از استمرار حملات صهیونیستها بر علیه مردم غزه، ائتلاف ضد یمن را تشکیل داده است.
@ghazanfari58
💢ریسک بزرگ!
✴به نظر شما آیا عجیب نیست، وقتی که دولت و ملتی در بامداد روز جمعه توسط آمریکا و انگلیس مورد حمله نظامی قرار میگیرد، اما اندکی پس از آن، میگویند "احوال ما را نپرسید، باید از حال و روز و زندگی مردم غزه بپرسید". آیا جا ندارد این ملت را تکریم کرد و بزرگ شمرد، هنگامیکه پس از حمله تروریستی آمریکا و انگلیس به کشورشان میگویند"شرمنده بودیم که فقط غزه بمباران میشود، اما هم اینک شرمنده نیستیم". آیا نباید در برابر این ملت تاریخساز سر تکریم و تحسین فرود آورد هنگامی که با فاصله بسیار کمی بعد از حملات ارتش تروریستی آمریکا،این مردم مقتدر و مقاوم با اجتماع بزرگ خود، بر همان عهد پیشین با فلسطین و غزه اصرار میورزند و انصارالله را به اقدامات شدیدتر ترغیب میکنند. آیا جز این است که این روحیه و رفتار نشانه بزرگی و عزت این مردم و تفکر اصیل آنان است. در چنین حالتی اگر موضوع اصلی تحلیلهای مطرح شده درباره تحولات سیاسی و نظامی این روزهای منطقه و جهان، توصیف و واکاوی فکری و شخصیتی ملت و مسؤلان یمن باشد، سخنی به گزاف گفته نشده و بیانی مبالغهآمیز مطرح نگشته است.
✴نکته کلیدی و تاثیرگذار درباره ملت یمن تفاوت فکر و عمل سیاسی آنها با سایر بخشهای دیگر امت اسلامی است. مرکز ثقل هویت،اندیشه و زیست سیاسی و اجتماعی مردم یمن، اقامه جهاد و مقابله با دشمنان است. انصارالله در ماجرای جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه بین آنچه اعلام نمود، تا آنچه اعمال کرد هرگز تردید و تأخیر به خود راه نداد. اقتدار انصارالله در تنگه بابالمندب بندر ایلات را در آستانه تعطیلی قرار داده است. مدیرعامل بندر «ایلات» در فلسطین اشغالی چند روز پیش گفت، از زمان شروع حملات ارتش یمن به کشتیها در دریای سرخ، فعالیت در بندر ایلات ۸۵ درصد کاهش یافته است. به نوشته روزنامه «جروزالم پست» «گیدعون گلبر»مدیر عامل بندر ایلات گفت:«بدون "باب المندب" شریان اصلی کشتیرانی به بندر ایلات بسته میشود. بنابراین ما ۸۵ درصد از کل فعالیت را از دست دادهایم.»
✴مقامات آمریکایی اعلام کردهاند با هدف تأمین امنیت خطوط کشتیرانی در دریای سرخ، نقاطی از یمن را مورد تهاجم موشکی قرار داده و زیرساختهای پرتاب موشک و پهبادهای انصارالله را از میان برداشته اند! برای ارزیابی این ادعای آمریکاییها نگاهی به تحولات کنونی و آینده دریای سرخ کافی به نظر میرسد. عصر روز جمعه و تنها ساعاتی پس از حمله نظامی آمریکا و انگلیس به یمن، سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد که گزارشی از حادثهای در نود مایلی از سواحل یمن دریافت کردیم. این رویداد دارایِ معنا و پیام، و اتفاقات مهم و اجتنابناپذیر روزهای آینده در دریای سرخ و تنگه بابالمندب نشان خواهد داد که یمن جای مناسبی برای ریسک مقامات مستکبر آمریکایی و انگلیسی نیست.
#عزیز_غضنفری
@ghazanfari58
در نقشه زیر منحنی آبی به روشنی مسیر جایگزین کشتیرانی برای عبور نکردن از #دریای_سرخ و #بابالمندب را مشخص کرده است. ناگفته پیداست که از لحاظ مسافت، با مسیر فعلی قابل مقایسه نیست.
@ghazanfari58
🔸معماری جنگ!
🔺یادداشت امروز را با این عبارت مهم و کلیدی آغاز میکنیم که برای درک بهتر و مواجهه منطقی با وقایع روزمره و برخی رویدادهای جزئی، راهی جز فهم دقیق و عمیق روندهای کلی و راهبردهای اساسی وجود ندارد. مناسب است در نظر داشته باشیم که پیروز میدان تحولات مهم و سرنوشتساز کنونی آن بازیگری است که بر روندهای کلی و نیز موضوعات اصلی متمرکز شده و در جزئیات متوقف نشود. بیان این نکته به معنای بیاعتنایی به رخدادهای جاری و جزئیات نیست، بلکه سخن بر سر آن است که با در نظر گرفتن فرآیند کلی تحولات و ماهیت حقیقی آنها، بایستی نسبت رویدادهای روزمره را با شرایط کلان و بنیادین سنجیده شده و بر اساس آن طراحی و اقدام صورت گیرد.
🔺یکی از مهمترین موضوعات در روندهای کلی کنونی آن است که رژيم صهيونيستي که منشأ بیثباتی و ناامنی در منطقه غرب آسیاست، هیچگاه به اندازه مقطع کنونی در موضع تهدید موجودیتی قرار نداشته و از آن سو راهبرد منطقهای آمریکا نیز تا این اندازه با چالشهای اساسی همراه نبوده است. تجهیزات نظامی و منابع انسانی رژيم و نیز حامی درجه یک آن یعنی آمریکا از اقیانوس هند گرفته تا عراق و سوریه و نیز از شمال و عمق سرزمینهای اشغالی گرفته تا تنگه بابالمندب در معرض مخاطرات جدی و سهمگین قرار گرفته و روند راهبردهای سیاسی منطقه بر خلاف طراحیهای آنها در حال تغییر است.
🔺تولید سطحی از رویدادهای ناامن کننده در ایران با هدف آن است که هم بحران و آشوب به سمت محیط امنیت ملی ایران سرازیر شود و هم توجه و تمرکز جمهوری اسلامی از روندهای کلی و بنیادین برداشته شود. در چنین وضعیتی ایران با هوشمندی ضمن رویارویی حساب شده و قاطع با رخدادهای اخیر، به سرعت به طرف نقطه ثقل تحولات کلان تغییر جهت داد و در مسیر اصلی قرار گرفت.
🔺سپاه پاسداران در عملیات بزرگ و مؤثر ۲۶ و ۲۷ دیماه با اشراف دقیق و کامل اطلاعاتی و امنیتی، تأسیسات، تجهیزات و عناصر گروه تروریستی جیش الظلم را زیر ضربه اساسی قرار داد. چرا که اسناد قطعی گویای آن است که این گروه خود را برای عملیات بزرگ تروریستی در مناطق شرقی ایران آماده میساخت. سپس جمهوری اسلامی ایران با هوشمندی، تنشهای محدود مرزی با پاکستان را مدیریت کرد و در دامی که برخی برای گسترش و استمرار تنش با دولت پاکستان گسترانده بودند قرار نگرفت. جغرافیای گسترده و تاریخی نبرد علیه جنایتهای رژیم صهیونیستی در فلسطین و غزه، هرگز جمهوری اسلامی و سایر گروههای مقاومت را از این موضوع اصلی غافل نمیسازد.
#عزیز_غضنفری
@ghazanfari58
نمایی از اقدام قریبالوقوع آمریکا
آمریکاییها در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در دوگانه حساس و سرنوشتسازی گرفتار آمدهاند. از یکسو سکوت آنان پس از حمله مقاومت عراق به پایگاه ارتش آمریکا سبب خواهد شد که بایدن و دموکراتها تحت فشار سنگین جمهوریخواهان قرار بگیرند. از سوی ديگر به دنبال تشدید تنش و استمرار درگیریها در منطقه نیز نیستند، چون امنیتی شدن فضای منطقه و جهان، موقعیت دموکراتها را در انتخابات آینده تضعیف خواهد کرد و این ماجراجویی در نهایت به نفع جمهوریخواهان تمام خواهد شد.
با این اوصاف میتوان حدس زد که آمریکاییها راه میانهای را برمیگزینند. بر این اساس سنتکام به زودی برخی از پایگاههای نظامی گروههای مقاومت در عراق و سوریه را مورد هدف قرار خواهد داد. اما شدت و مدت آن حمله بیشتر از حملات اخیر آنان نخواهد بود. اما لازم است در نظر داشته باشیم، که تبلیغات و عملیات روانی ناشی از آن اقدام نظامی، چند برابر بیش از گذشته در رسانههای آنان ضریب خواهد خورد. با این حال در عالم سیاست هیچ امر قطعی وجود ندارد و ممکن است شرایط به گونهای دیگر به پیش برود.
در حمله ارتش تروریستی آمریکا، که احتمال انجام آن زیاد خواهد بود آمریکاییها میکوشند به نیروهای ایرانی آسیبی وارد نشود تا بتوانند تحولات میدانی پس از آن تهاجم را مدیریت کنند و حداکثر بهره سیاسی را برای خود کسب نمایند. پیام جدید آمریکاییها به ایران نیز نشانه آن است که راه میانه به احتمال زیاد به وقوع خواهد پیوست. در این پیام آمریکاییها گفتهاند در پی تشدید و گسترش تنش با جمهوری اسلامی ایران نیستند. نیز تلویحا بیان کردهاند که ایالاتمتحده اقدام به مقابله و پاسخ خواهد کرد، اما آن اقدام موردی و گذرا خواهد بود. دست آمریکاییها در منطقه زیر تیغ گروههای مقاومت است. آنها نه اینکه نخواهند، بلکه نمیتوانند پروژه بنیادین علیه جبهه مقاومت ترتیب دهند.
#عزیز_غضنفری
@ghazanfari58
رهبری و منطق مواجهه با چهرههای سیاسی
مطالعه کامل متن زیر، منطق و نحوه مواجهه رهبر حکیم انقلاب اسلامی با عناصر و چهرههای سیاسی را برای ما مشخص میسازد. فرمایشات حضرت آقا در این زمینه، به مانند سایر بيانات معظمله،حقیقتا فوق العاده و راهگشا به حساب میآید. مطالعه و تأمل در این بيانات و در نهایت در نظر داشتن منطق آن مباحث در تحلیل و کنش گری سیاسی برای همه کارشناسان و تحلیل گران اجتماعی و سیاسی ضرورت دارد.
#عزیز_غضنفری
@ghazanfari58
هدایت شده از Ghazanfari
بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار نمایندگان فراکسیون انقلاب + بازخوانی نامه فراکسیون انقلاب خطاب به معظم له - مشرق نیوز
https://www.mashreghnews.ir/news/74552/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D9%87%D8%A8%D8%B1-%D9%85%D8%B9%D8%B8%D9%85-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D8%A7%DA%A9%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8
امیدها و دغدغهها-عزیز غضنفری
نمایی از اقدام قریبالوقوع آمریکا آمریکاییها در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در دوگانه حساس و سرنو
🔺ارزیابی حمله نظامی آمریکا
پیشبینی رفتار یک بازیگر سیاسی مانند آمریکا با تجربیات فراوانی که از رفتار و عمل آن دولت در ذهنها نقش بسته،کار دشواری به نظر نمیرسد. حال که حملات آمریکا به مناطقی در مرز عراق و سوریه انجام شد یادآوری مجدد چند نکته حائز اهمیت است:
_گفته شد که حمله آمریکا به دلائل گوناگون مخصوصا دلائل سیاست و رقابت داخلی در آمریکا، قریبالوقوع و اجتنابناپذیر است؛
_بیان شد که آمریکا در برابر دو گزينه آغاز جنگ وسیع و گسترده و نیز سکوت و عدم پاسخگویی، گزينه میانه را که پاسخ محدود و گذرا خواهد بود، برمیگزیند؛
_در متن آورده شد که حمله قریبالوقوع آمریکا در نوع خود در مقایسه با حملات پیشین آمریکاییها در عراق و سوریه تفاوت چندانی نخواهد داشت، اما این حمله بشدت در فضای رسانهای و عملیات روانی ضریب خواهد خورد. کافیست امپراتوری رسانهای وابسته به غرب ظرف دیشب تاکنون را مرور کنید تا دامنه و شدت پیوست رسانهای این حملات معین گردد. گاه انسان فکر میکند، آمریکا به عراق و سوریه حمله کرده تا خوراک رسانههایشان فراهم شود؛
_گفته شد به نیروهای ایرانی تلفاتی وارد نخواهد شد، تا بتوانند فضای تبلیغاتی پس از حملات را مدیریت کنند و حداکثر بهره سیاسی را در داخل و خارج از آمریکا ببرند. هر چند بایدن رئیس جمهور آمریکا در بیانیه خود در راستای فضاسازیهای تبلیغاتی از حمله به پایگاههای سپاه پاسداران سخن گفت و حتی برخی رسانهها از شهادت برخی نیروهای نظامی ایرانی نام بردند، اما هیچ کدام از این خبرسازیها، نسبتی با واقعیت ندارد.
در انتهای متن پیشین بیان شد که دست آمریکاییها در منطقه زیر تیغ گروههای مقاومت است. آنها نه اینکه نخواهند، بلکه نمیتوانند پروژه بنیادین علیه جبهه مقاومت ترتیب دهند و به اجرا بگذارند. واقعیت صحنه و میدان تحولات جاری منطقه گویای آن است که امکانات و مقدورات جبهه مقاومت برای تنظیم و کنترل رفتار مستکبرانه آمریکا، متناسب، فراوان و در سطح منطقه منتشر و گسترش پیدا کرده است؛ این یعنی آمریکاییها یقینا از ایجاد ترتیبات امنیتی مورد نظر خود در منطقه غرب آسیا ناتوان خواهند بود. همه باید باور کنند که بازیگر تعیینکننده و سرنوشتساز غرب آسیا جبهه مقاومت است.
#عزیز_غضنفری
@ghazanfari58