حقوق بشر کیلویی چند؟!
به عکس بالا نگاه کنید. این طفل معصوم تنها یکی از کودکان ایرانی است که مبتلا به بیماری پروانه ای است. مشکل اصلی بر سر راه مداوای این کودکان معصوم، تحریم هایی است که آمریکا در این زمینه وضع کرده است. هر کسی که از نزدیک این کودکان را دیده و دیده که چگونه زجر می کشند و می سوزند، حالی برای زندگی برایش باقی نمی ماند؛ البته در کنار این، معنای حقیقی حقوق بشر آمریکایی را نیز می فهمد.
مدتی پیش برای حل مشکل بیماری کودکان پروانه ای با یکی از دولت های همسایه وارد مذاکره شدیم تا بلکه از این طریق بتوانیم داروی مورد نیاز را وارد کشور کنیم. کشور همسایه نیز تقاضای ایران را پذیرفت. بخاطر همین آن دولت اضافه بر میزان مورد نیاز خود، مقدار داروی درخواست شده از سوی بخش پزشکی جمهوری اسلامی ایران را نیز در درخواست خرید خود لحاظ کرد و در پی آن از یکی از کشورهای غربی سفارش خرید می دهد. اما قصه تلخ بیماران پروانه ای همین جا پایان نمی یابد؛آن کشور غربی اما با مقایسه سفارش کشور همسایه ما در نوبت جدید با نوبت های گذشته با احتمال اینکه این سهمیه اضافه شاید مربوط به ایران باشد، از فروختن داوری اضافه اجتناب می کنند! سیاست مدار مدعی حقوق بشر در غرب همین مقدار وحشی و بی رحم است!
حالا از این ها بگذریم. پاسخ به این پرسش اما مهم به نظر می آید؛ چرا رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد در خصوص موضوع اینترنت، تحریم های خود علیه ایران را نادیده می گیرد و اینترنت رایگان! در اختیار مردم ایران قرار می دهد؟ پاسخ به این پرسش البته جزو ساده ترین سئوالات عرصه سیاست در دنیای امروزین است. آمریکا به اینترنت و شبکه های اجتماعی به مثابه ابزاری برای ایجاد اغتشاش و تخریب و در نهایت به راه انداختن جنگ خونین در ایران می نگرد. غیر از این هر کس فکر دیگری در ذهنش نقش بندد، الفبای سیاست را نیز درک نکرده است.
@ghazanfari58
BQACAgQAAx0CVB_TDgACEkFjW_AjIQ_QUy8BcLyBs86sYJ9gHgAC2Q8AAsS94VKu8-3XhAUs-CoE.pdf
440K
🔺متن کامل بیانیه مشترک و بسیار مهم وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه درباره اغتشاشات اخیر
▪️فراز پایانی: اما در باب گروهک ها و پیاده نظام شیطان و اغتشاشگران، قصد بر ادامه ی شناسایی و تعقیب آنها تا آخرین نفر است که این روند هم اکنون جریان دارد و البته راهی هم برای افراد فریب خورده و نادم باز گذاشته شده تا خود را معرفی و شامل تخفیف در مجازات شوند.
▪️و نهایتاً در پیرامون دشمنان اصلی، جنایات آنها در وقایع اخیر فراموش یا بخشوده نخواهد شد و این وعده ی قرآن کریم است که :
«اِنّا مِنَ المُجرِمینَ مُنتَقِمُون»
🔽کمی انصاف هم لازم است!
1⃣شاید دو هفته ای به انتخابات سال ۹۶ یعنی دور دوم ریاست جمهوری آقای روحانی زمان باقی مانده بود که در یک تاکسی با راننده آن درباره انتخابات بحث کردیم. راننده تاکسی حرفی زد که همان موقع دریافتم نتیجه انتخابات چه خواهد شد. او گفت دوست دارم ۴ سال دیگر به آقای روحانی فرصت بدهم. درنهایت نیز نتیجه آن شد که همه می دانیم؛ آقای روحانی بیش از سال۹۲ مورد اعتماد مردم قرار گرفت!
2⃣اگر شهریور ماه سال۱۴۰۰ را مبنای تشکیل دولت آقای رئیسی قرار دهیم، چیزی حدود یکسال و دو ماه از استقرار دولت او می گذرد. حقیقتا انتظار اولیه آن است کسانی که ۸ سال به دولت آقای روحانی مجال دادند، اجازه دهند این دولت لااقل دو سه سالی امور را به پیش ببرد و بعد از آن ارزیابی و حتی اعتراض داشته باشند.
3⃣واقعا غیر منصفانه است دولتی که در همه شاخص های کلان اقتصادی کشور را در نقطه بحران از دولت پیشین تحویل گرفته انتظار داشت در فرصت کوتاه بتواند بر همه آن مسائل فائق آید. در نظر بگیرید با شروع دولت جدید کدام شاخص اقتصادی بر سر جای خودش بوده است. نقدینگی؟ نرخ تورم؟ بازار سرمایه؟ بازار ارز و طلا؟ بازار مسکن و خودرو؟ هیچ کدام. اضافه کنید به همه این ها رسیدن ذخائر استراتژیک به نقطه بحران و التهاب عمومی کشور بخاطر فراگیری کرونا و در شرایطی که واکسیناسیون مردم در کمترین حد انتظار نیز انجام نشده است.
4⃣حالا اما دولت از پس برخی مسائل به جای مانده از گذشته برآمده، اما یقینا چندین سال نرخ رشد اقتصادی منفی به زودی اقتصاد کشور را در شرایط مورد انتظار قرار نخواهد داد. هر چند پیش بینی های جهانی از آینده اقتصادی کشور مثبت و روند امور به سمت بهبودی را نشان می دهد. حالا بحث بر سر این ها نیست. مردم نیز هنوز از اقدامات یکساله دولت آقای رئیسی حس مثبتی ندارند. حق هم دارند چون آثار برنامه های دولت در سفره مردم خود را آشکار نساخته است و عملا چنین انتظاری غیر ممکن است. بحث اساسی اما آن است که دولت آقای رئیسی در مسیر درستی در بخش های مختلف در حال حرکت است. در بخش مسکن دولت در حال ساخت مسکن انبوه است، آن هم بعد از گذشت هشت سال از دولتی که وزیر آن افتخارش این بود که مسکنی نساخته است! فرصت بیان جزئیات نیست اما دولت در حوزه کشاورزی در حال یک تحول راهبردی و تاریخی است. در عرصه سیاست خارجی کریدور شمال جنوب که آرزوی جامعه ایرانی حتی از پیش از انقلاب بود محقق شد و تازه در ابتدای یک رویداد بزرگ قرار گرفته ایم. انعقاد قراردهای مهم با چین بعد از پذیرش توافق راهبردی یک گام اساسی به حساب می آید. همینطور تنظیم روابط با روسیه و دیگر کشورهای همسایه در حال پی گیری و ثمر دادن است. با این حال دولت از مذاکره با غرب نیز شانه خالی نکرد و مذاکرات احیای برجام را به نقطه پایانی رسانده و متنی را بر روی میز قرار داده که نسبت به متن دوره آقای روحانی دربرگیرنده امتیازات متمایز و مهمی است که در وقت خودش و در صورت رسیدن به توافق نهایی مفاد آن اعلام خواهد شد. و موارد متعدد دیگر.
5⃣همه این مقدمات برای آن بود که بگوییم که آیا دولتی که در عرصه های اقتصاد، سیاست داخلی و روابط خارجی رویکرد و مسیر درستی را در پیش گرفته آیا مستحق آن نیست بازه زمانی معقول و منطقی به او فرصت کار داده شود؟الان نمی دانم آن راننده تاکسی که در صدر این نوشتار به او اشاره کردم در این باره چه نظری دارد و آیا به آقای رئیسی نیز فرصت داده یا نداده، اما واقعا بایستی به دولت جدید فرصت داد کمی دیگر به پیش برود. مخصوصا در نقطه نهایی و تعیین کننده مذاکرات احیای برجام، کشور و تیم مذاکره کننده را با اغتشاش افکنی در داخل در موضع ضعف قرار نداد. شما فکر می کنید چرا آمریکا در بحبوبه اغتشاشات در ایران و در حالی که امیراطوی دروغ وابسته به آنها در حال القای این گزاره است که کار جمهوری اسلامی تمام است، پیام شتاب دادن به بخش نهایی مذاکرات را می دهد؟!
@ghazanfari58
خانه تکانی در ورزش
عملیات روانی از این موثرتر که دیده و شنیده که برخی ورزشکاران در میادین رسمی نسبت به نشان های ملی کشورشان بی اعتنایی و بلکه بی حرمتی کنند؟ روی صحبت این نوشته به بازی دیشب تیم ملی ایران و امارات برمی گردد که اعضای تیم ملی در یک حرکت هماهنگ،که مشخص بود از پیش قرار و مدار گذاشته اند، سرود تیم ملی را همخوانی نکردند. در خصوص مواجهه با این پدیده چند نکته حائز همیت است. نخست اینکه اگر قوانین موجود در ورزش این امکان را فراهم می آورد بایستی درباره چنین افرادی که حرمت نشانه های ملی کشور را نگه نمی دارند قانون و آئین نامه را اعمال کرد. این نکته از آن رو اهمیت دارد که فدراسیون های بین المللی بدنبال بهانه هایی می گردد تا با انگ دخالت سیاست در ورزش کل ورزش ایران را به حالت تعلیق درآورد. تا به حال سابقه نداشته که رئیس کمیته بین المللی الپمیک با یک ورزشکار تماس تلفنی برقرار بکند و از او بپرسد که در ایران با او چگونه رفتار کرده اند. اما گویا در اتفاقی احتمالا بی سابقه و یا لااقل کم سابقه توماس باخ با خانم الناز رکابی تماس می گیرد و از رفتار مسئولین کشور با او می پرسد! مگر اینکه کسی بگوید این ها اهمیتی ندارد و باید به طور قاطع برخورد کرد. با این حال معتقدم سطحی از برخورد با ورزشکاران خاطی که بی ارزش های ملی وقعی نمی نهند ضرورت دارد.
گویاترین تعبیر برای اینکه چه بر سر چنین ورزشکارانی درآمده آن است که این ها اسیر جنگ شناختی دشمن شده و شکست را پذیرفته اند. آن ها به تحولات ایران از دریچه صفحات شبکه های اجتماعی می نگرند. عرصه ای که دشمن در آن بی رحمانه می تازد. اما مهم تر از این ها لازم است قدری در سیاست های ورزشی کشور تامل و پس از آن بازنگری و شاید نیاز باشد خانه تکانی کرد. چرا ورزشکار ایرانی در مقایسه با ورزشکار کشوری که نامی از انتخابات در کشورش شنیده نشده و اصولا خبری از ورزشکار زن که در میادین جهانی بیاید و مدال بگیرد در دست نیست، اینگونه بایستی مغلوب جنگ شناختی دشمن شده باشد؟ این روزها که مباحث مربوط به زنان داغ است کافی است در نظر بیاوریم در حالی که پیش از انقلاب در تمام دوره های المپیک فقط ۸ خانم ورزشکار در میادین جهانی حضور داشته اند، اما انقلاب راه را باز کرد و فقط در المپیک2020 توکیو ۱۱ ورزشکار خانم در کاروان کشورمان حضور داشتند. قبل از انقلاب ۹ مربی و هفت داور زن در کشور وجود داشت و هفت رشته ورزشی در حوزه زنان فعال بود، همچنین تنها یک مجموعه ورزشی متعلق به زنان بود؛ اما پس از پیروزی انقلاب و در زمان کنونی بیش از ۴۰ رشته ورزشی فعال در حوزه زنان وجود دارد و بیش از دهها هزار مربی و داور زن در کشور فعالیت میکنند و بیش از دهها مجموعه ورزشی مختص زنان وجود دارد. بانوان ایرانی در عرصه ورزش به جایی رسیدند که موفق به کسب مدالهای متعدد در بازیهای آسیایی و عرصههای بینالمللی شدند.
بگذریم از این بحث؛ اما پرچمی که برای برافراشته ماندنش و ایرانی که برای عزیز شدنش در طی چند دهه گذشته خون بهترین جوان هایش به پای آن ریخته شده مستحق این بی حرمتی ها نیست. ورزشکاران که از دماغ فیل نیفتاده اند! تیم هایی که نام فرهنگی را پیش از ورزشی یدک می کشند لازم است قدری به این دست از ورزشکارانی که تاریخ این کشور را نخوانده اند و دچار انقطاع تاریخی هستند و خوب یا بد چشم بخش هایی از جامعه نیز به اعمال این ها دوخته شده، تعلیم و تربیت که نیاز همیشگی نوع بشر است یاد دهند.
@ghazanfari58
درست در وسط فضایی که خیلیها فکر می کنند #مذاکرات_هستهای به بن بست رسیده، از یک منظر و زاویه تحلیل به نقطه اعلام #احیاء_برجام نزدیکتر شدهایم. نزاع نسبتا فراگیر بین قدرتهای بزرگ و تغییرات سياسی در آمریکا در پی انتخابات، گزینههای تیم #بایدن درخصوص برجام را به حداقل رسانده است.
@ghazanfari58
تبلیغ آمریکا برای ایران؟!
بحث این نوشته کوتاه درباره موضوع دادن یا ندادن پهپاد به روسیه و کوشش برای کشف حقیقت در این باره نیست. در این زمینه موضع صحیح همان است که دستگاه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران به صورت مستمر اعلام می کند. نکته و خبر مهم در اینجا اما آن است در دوره ای که غربی ها و خاصه آمریکایی ها مدعی شده اند که ایران به روسیه پهپاد فروخته، بیش از ۲۰کشور درخواست خرید پهبادهای ساخت جمهوری اسلامی ایران را داده اند.
خرید و فروش تسلیحات دفاعی متعارف، که بین دولت های گوناگون دنیا صورت می گیرد موضوعی نیست که ارتباطی به کشورهای دیگر داشته باشد. خود آمریکا منطقه غرب آسیا را انبار تسلیحاتی نظامی خود ساخته است و فقط در یک قلم در دوره ترامپ قرارداد بزرگ فروش۴۶۰ میلیارد دلار تسلیحات بین عربستان سعودی و آمریکا امضا شد. اما شما حماقت دشمنان را ببینید! ایران اگر هر کاری می کرد اینگونه نمی توانست برای صنعت دفاعی خود در سطح دنیا تبلیغ و بازاریابی کند که در مدت کوتاهی کشورهای غالبا پیشرفته دنیا متقاضی تولیدات صنعت دفاعی کشور شوند.
برخی می گویند برجام چه فایده ای دارد که دولت کنونی نیز در پی احیای آن است؟ رهبر معظم انقلاب اسلامی همان روزهای نخستین اعلام توافق هسته ای گفتند که برجام ضعف ها و قوت هایی دارد. بندهای غروب برجام یکی از نقاط قوت آن است که بر اساس توافق هسته ای در اکتبر2020 تحریم تسلیحاتی شورای امنیت سازمان ملل متحد» علیه ایران برداشته شد و راه برای صادرات صنایع دفاعی کشور هموار شد.
از همین حالا غروب2023 را در نظر داشته باشید که بر اساس آن در اکتبر 2023یا به عبارتی مهر ۱۴۰۲ محدودیت سازمان ملل در برنامه موشکهای بالستیک ایران برداشته میشود. در آن موقع تحریمهای نفتی، مالی و اشخاص مرتبط با برنامه هستهای ایران نیز برداشته میشود.
اما یکی از نقاط اوج بندهای غروب سال 2024(۱۴۰۳) است که بر اساس آن محدودیتهای مرتبط با سانتریفیوژهای پیشرفته و موضوع تحقیق و توسعه (R&D) از بین خواهد رفت. البته همه این بندهای غروب مادامی برای جمهوری اسلامی ایران اهمیت دارد که بر اساس آن تحریم های ظالمانه علیه اقتصاد ایران برداشته شده باشد و از قِبَل توافق هستهای انتفاع اقتصادی ملت ایران حاصل شود.
@ghazanfari58
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فایل صوتی لورفته از خبرنگار بیبیسی
🔹دیشب یک فایل صوتی از صحبتهای «رعنا رحیمپور» خبرنگار بیبیسی منتشر شد که در آن از هدف تکهتکه و تجزیه شدن ایران خبر میدهد.
🔹او تاکید میکند که هدف پشت پرده آشوبطلبیها نه دموکراسی، بلکه تجزیه است!
پشت صحنه اغتشاشات اخیر حقیقتا جای بررسي دارد. نمی خواهم بگویم که این موجودات از آنها براندازي و تجزیه ایران برمی آید. بلکه روی سخن با کسانی است که خواسته یا ناخواسته در زمین پر از مین این گروه ها که سر آنها به موساد و سیا و سعودی وصل هست قرار نگیرند. آن ورزشکار کم دان که جلوی اماراتی ها و دیگران با آبروی ایران بازی می کند خوب است بداند که اصل ماجرا چیست. کسی منکر کاستی ها و ناراستی ها جامعه امروزی نیست، سخن اصلی این است که بخاطر یک دستمال قیصریه را به آتش نکشیم. بخاطر برخی اختلافات داخلی، ایران این سرزمین مادری که خون هزاران جوان ایرانی آن را تا بدینجا رسانده در دستان گرگ صفتانی که خواب فروپاشی آن را دیده اند نگذاریم. از همین حالا از میدانی که این افراد خطرناک در آن قرار گرفته اند خارج شویم، مرز بندی کنیم.
@ghazanfari58
امیدها و دغدغهها-عزیز غضنفری
⭕️سنتکام رسانه ای این روزها در لابه لای اخبار و وقایع مرتبط با اغتشاشات اخیر، نقش رسانه های فارسی ز
✅سنتکام رسانه ای رسما اعلام شد
خطیب، وزیر اطلاعات اعلام کرد که شبکه اینترنشنال از سوی دستگاه امنیتی ایران سازمان تروریستی شناخته شده و عوامل آن تحت تعقیب وزارت اطلاعات قرار خواهند گرفت و منبعد هر نوع ارتباط با این شبکه ورود به حوزه تروریستی و تهدید امنیت ملی تلقی خواهد شد.
پیش تر در یادداشتی با عنوان "سنتکام رسانه ای" نوشته شد که بعد از مشی آشکار ایران اینترنشنال در آموزش اغتشاش و تخریب در کشور و حمایت از اقدامات تروریستی در ایران، بایستی رسما ايران اینترنشنال را در لیست گروههای تروریستی قرار داد. یادمان باشد که ايران اینترنشنال را به عنوان یک "رسانه" که کار خبری می کند به حساب نیاوریم، بلکه #سعودی_اینترنشنال بخشی از پروژه امنیتی موساد، سیا و سعودی برای نا آرامی و بی ثبات سازی در ایران(هدف حداقلی) و تجزیه ایران( هدف حداکثری)است.
@ghazanfari58
آزموده را آزمودن خطاست!
روزی که در مرداد ۱۴۰۰ اولین محموله های سوخت ایران، سواحل بندرعباس را به مقصد مدیترانه و بندر بانیاس ترک کرد با تهدید برخی از رژیم های متخاصم مواجه گشت. در آن شرایط اما سید حسن نصرالله با تهدیدی که برخاسته از اعتبار بود و نمونه های پیشین چنین تهدیداتی از سوی سید حسن نصرالله در عمل آشکار شده بود اعلام کرد از زمانی که محمولههای سوخت از خاک جمهوری اسلامی ایران جدا شد، تجاوز به آنها، به معنای تجاوز به سرزمین لبنان محسوب می شود. در نهایت از آن زمان تاکنون کمترین اختلالی در مسیر حرکت صادرات سوخت ایران به لبنان رخ نداده است.
حالا اما آن اتفاقی که سال پیش با تهدید سید حسن نصرالله از دستور کار دشمن خارج شد شکل عملی به خود گرفت و دیروز پهبادهای آمریکایی به کاروان سوخت ایران که از مرز البوکمال وارد سوریه شده بودند تا پس از آن وارد لبنان شوند را مورد هدف قرار دادند. هر چند تا کنون آمریکایی ها مسولیت این اقدام را بر عهده گرفته اما به تجربه نمی توان نقش رژیم صهیونیستی و سعودی را در این ماجرا نادیده گرفت.
در اینجا سوال اساسی آن است که چرا آمریکا در این شرایط دست به چنین کاری زده و زین پس چه خواهد شد؟ اولین پاسخ آن است که آمریکا از اول بدین خاطر با صادرات سوخت به لبنان مخالف بود، چون که می خواستند لبنان را به نقطه بحران و آشوب برساند. ته قصه آن است که آنها می خواهند لبنان را در خدمت منافع خودشان قرار دهنداینک نیز چون شرایط داخلی ایران را در وضعیتی دیدهاند که تصور می کنند جمهوری اسلامی ایران قادر به نشان دادن عکس العمل نیست و اساساً فشارهای داخلی اجازه پاسخگویی به ایران در مواجهه با تهدیدات را نمیدهد دست به چنین کاری زده اند.
اما از این پس چه خواهد شد؟ طبیعی است که هم جمهوری اسلامی ایران و حزب الله لبنان حق مقابله با اقدام خصمانه آمریکا را خواهند داشت. روزهای زیادی تا پاسخ هایی متقابل ایران و حزبالله نخواهد گذشت. در اقدامات شرورانه آمریکایی ها و عوامل آن ها جای تعجب وجود ندارد، تعجب آن جایی است که چرا آمریکایی ها و احیانا صهيونيستها آزموده را دوباره آزمودند. جهت اطلاع تا کنون هیچ اقدام شرورانه ای در این زمینه از سوی رژیم آمریکا و دیگران بدون پاسخ باقی نمانده است. بلکه در بسیاری موارد اقدامات واکنشی جمهوری اسلامی به مراتب دردناکتر بوده است.
@ghazanfari58
امیدها و دغدغهها-عزیز غضنفری
آزموده را آزمودن خطاست! روزی که در مرداد ۱۴۰۰ اولین محموله های سوخت ایران، سواحل بندرعباس را به مقص
⭕️بدون شرح
✅ آتش سوزی در اطراف تاسیسات هستهای رژیم صهیونیستی
🔹️رسانههای صهیونیستی چهارشنبه شب گزارش دادند که یک آتش سوزی گسترده در شرق نیروگاه اتمی دیمونا رخ داده است.
🔹️منابع عبری زبان اعلام کردند که این آتش سوزی بزرگ در شهرک صهیونیست نشین «موشاف عیدان» رخ داده است.
🔹️شهرک مذکور در شرق تاسیسات هستهای دیمونا قرار دارد.
🔹️تاکنون به شمار تلفات جانی و خسارت مالی این حادثه هیچ اشارهای نشده است.
🌐 nournews.ir
🆔 @Nournews_IR
معمای مخالفت با روحانیت
در سال ۱۳۳۹ در جلسه انجمن اسلامی دانشجویان اروپا در فرانسه که دکتر علی شریعتی نیز حاضر بوده فردی می گوید من از اسلام و مذهب و آخوندها خوشم نمی آید. دکتر شریعتی در پاسخ می گوید برای رد یا اثبات یک چیزی باید استدلال علمی و عقلی کرد و نه ابراز احساسات شخصی. مرحوم شریعتی در ادامه و در همان جلسه می گوید من بعنوان کسی که رشته کارش تاریخ و مسائل اجتماعی است، ادعا می کنم که در تمام این دو قرن گذشته، در زیر هیچ قرارداد استعماری، امضاء یک آخوند نجفرفته نیست، در حالیکه در زیر همه این قراردادهای استعماری، امضای آقای دکتر و آقای مهندس فرنگرفته هست.
افراد و افکار مسئله دار در همه طبقات اجتماعی یافت می شوند. اما نکته اساسی آن است که روحانیت در طول تاریخ ایران به عنوان یک طبقه اجتماعی همواره در کنار مردم و خواست تاریخی آن ها عمل سیاسی و اجتماعی خود را تنظیم کرده اند. روحانیت در برابر قراردادهای ۱۹۰۵، ۱۹۰۷ و ۱۹۱۵ که اسناد و قراردادهای تجزیه ایران بود و در مواجهه با قرارداد ۱۹۱۹ که ایران رسما تحت الحمایه انگلیس محسوب می گشت فریاد سر دادند و یک ایران را آگاه ساختند. دقیقا همان هنگامه ای که قاطبه روشنفکران دم فرو بستند و لام تا کام حرفی نزدند. مانند حالا که بخش هایی از جامعه در برابر سیاست قطعی دشمنان که "فروپاشی و چند پاره کردن ایران قوی" را دنبال میکنند و "پروژه ویران سازی ایران بزرگ" را در پیش گرفتهاند به خودآگاهی نرسیده اند و سطح بحث را به حجاب و بی حجابی و گشت ارشاد تقلیل می دهند!
راز و رمز خبرسازی امپراتوری رسانه ای غرب علیه روحانیت نیز دقیقا به همین جا بر می گردد که روحانیت تنها طبقه ای است که هیچ گاه بر سر ایران(نه فقط انقلاب اسلامی) معامله نکرده و نخواهد کرد. این البته پیش از آن به خصلتهای فکری مکتب اسلام و شیعه برمیگردد که سبب شده روحانیت در همه پروژههای دشمنان علیه ایران و اسلام اندیشه و عمل خود را در کنار "عزیز و قوی شدن ايران" تعریف کند.
@ghazanfari58
سال ۲۰۲۲ اینجا هم فروشگاهی در یکی از کشورهای اروپایی. خوب به عکس دقت کنید. چه کسی تصور می کرد کار دولتهای اروپایی به جایی برسد که به عهد قدیم و دوران پیش از کشف انرژیهای جدید برگردند و برای گرم نگهداشتن منازل خود به آتش زدن هیزم روی بیاورند؟! در هر حال این اتفاق رخ داد تا نشان داده شود کشورهایی که با امپراتوری رسانهای که در اختیار دارند صبح تا شب برای ملّت ایران نقشه میکشند وضعیت کنونی خودشان چگونه است. شاید تا اینجا ماجرا طبیعی هم باشد؛ وقتی که روسیه راه صادرات گاز به اروپا را بسته طبیعتا باید به روشی خانه هایشان را گرم نگه دارند. اما ماجرا آن زمانی غیر طبیعی است که کافی است در ایران چند ساعت در نقطهای آب و یا برق قطع شده و گاز دچار افت فشار شود و یا جایگاه سوختی ساعتی از مدار خارج گردد، آن هنگام است که #امپراتوری_رسانه_ای_غرب فرمانِ آشوب و اغتشاش صادر میکنند.
@ghazanfari58
اصلی و فرعی وقایع اخیر کشور
به نظر می رسد نباید اینگونه تصور کرد که پایان اغتشاشات و عبور از لایه امنیتیِ وقایع اخیر، به معنای اتمام ماجراست. از یاد نباید ببریم که دشمن با ایجاد جنگ ترکیبی و تمرکز بر حوزه فکر و ذهن مردم ایران آن ها را با انواع و اقسام ابهامات مواجه ساخته است. مضاف بر این که عملکرد برخی مسئولان در داخل کشور نیز در دوره های مختلف مردم را با پرسش های گوناگون رو به رو ساخته است. در این میانه اما باید کوشش کرد که در فراسوی همه انتقادات و پرسش گری ها اذهان را به نقطه اصلی و کانونی وقایع اخیر کشور معطوف ساخت. به عنوان مثال موضوعاتی از قبیل گشت ارشاد و حجاب و بی حجابی جزء موضوعات اصلی محسوب نمی شود؛ هر چند بایستی تلاش کرد در این باره پاسخ های مناسب ارائه گردد. درباره موضوعات فرعی ممکن است تا انتها اختلاف نظرها حفظ شود و اشتراک نظر به طور کامل بدست نیاید؛ که تا حدودی این اختلاف دیدگاه ها طبیعی به نظر می آید؛ اما بحث درباره مسئله اصلی قدری متفاوت است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در ماجرای فتنه سال ۸۸ با اشاره به حادثه کهریزک ضمن تشكر و تقدير از خدمات پليس امنيت، پليس انتظامي و بسيج خاطرنشان كردند که "اين خدمات بزرگ نبايد موجب رسيدگي نكردن به برخي جرائم شود و اگر كسي با وابستگي به هر كدام از اين سازمانها، تخلف و جرمي مرتكب شده، بايد كاملاً رسيدگي شود". از آن سو ایشان تاکید کردند که"عده اي، ظلم بزرگي را كه پس از انتخابات به مردم و نظام اسلامي شد و هتك آبروي نظام در مقابل ملتها را ناديده مي گيرند و مسئله كهريزك يا كوي دانشگاه را قضيه اصلي قلمداد مي كنند اما اين نگاه، خود يك ظلم آشكار است".
هم اکنون نیز شناخت مسئله اصلی و تلاش برای انسجام حداکثری حول و حوش آن ضرورت اساسی دارد. به نظر می رسد مهم ترین یا یکی از مهم ترین موضوعات اصلی وقایع اخیر کشور تلاش دشمن برای ایجاد بی ثباتی و نا آرامی از طریق به راه انداختن اغتشاش و قرار دادن مردم در مقابل یکدیگر است. در این باره دشمن به طور آشکار سوریه سازی ایران را با هدف تجزیه و چند پاره کردن ایران دنبال می کند. داده ها برای تبیین این نقشه خطرناک دشمن نیز کم نیستند.
بنابراین مسئله اصلی وقایع اخیر ایران همین نکته ای است که در بالا بدان اشاره شد؛ بایستی کوشش کرد ایران قوی و یکپارچه که دغدغه و مطالبه اکثریت قاطع ملت ایران است از ذهن ها دور انگاشته نشده و به حاشیه رانده نشود. بعید می دانم برخی سلبریتی ها که این روزها خواسته یا ناخواسته به نشانه های ملی بی حرمتی روا می دارند اگر بدانند ماهیت و حقیقت قضایای اخیر چیست به رفتارهای اشتباه خود آن هم در جلوی انظار عمومی و رسانه های دنیا ادامه دهند! اینها همه خود بیانگر یک نکته مهم است و آن اینکه بهترین راهکار برای عبور از شرایط کنونی، گفتگوی متکی به اسناد و توأم با صمیمیت با چهره هایی است که دچار خطای تحلیلی شده اند.
@ghazanfari58
سفر هیأت قطری به ایران؟!
این روزها خبری مبنی بر ورود هیات قطری به جمهوری اسلامی ایران در شبکه های مجازی دست به دست شده و می چرخد. در این خبر بیان شده که هیات قطری از ایران خواسته حمله به عربستان سعودی را به بعد از برگزاری جام جهانی واگذارد! ظاهر این خبر به گونه ای است که به مذاق برخی نیز خوش آمده و از این رو عده ای با شوق و ذوق به بازنشر آن می پردازند.
هر چند سیاق خبر منتشر شده به گونه ای تنظیم شده که بطلان آن با یک نگاه و داشتن پیش زمینه تحلیلی مشخص می شود اما با این حال پیگیری به عمل آمده از سوی نهادهای مطلع در کشور و حتی افراد آگاه در سفارت جمهوری اسلامی ایران در قطر گویای آن است که اساسا هیات سفری به ایران قطر نکرده است!(به یاد آقای حیاتی که گفت وزیر خارجه ایران به دوحه پایتخت سفر قطر کرد) حتی دوستان سفارت جمهوری اسلامی ایران در دوحه برای من نوشتند که ایران جهت هر چه بهتر برگزار شدن جام جهانی در حال کمک به قطر نیز می باشد.
گذشته از تبعات منفی انتشار و یا بازنشر اخبار نادرست بر منافع ملی، یکی از موضوعاتی که سبب شده به اعتبار و مرجعیت رسانه های جریان انقلابی خدشه وارد شود همین رویکرد اشتباه درباره انتشار اخباری است که ظاهر آن به مذاق منتشر کنندگان و یا بازنشرکنندگان آن خوش می آید حال آن که نسبتی با واقعيت ندارد.آن چه که سردار سلامی درباره ارسال برخی پیام ها به ایران که خواستار خویشتنداری ایران شده بودند و کاملا تایید می شود را نباید به موضوع جام جهانی و سفر انجام نشده هیات قطری پیوند داد.
@ghazanfari58
🔹تصاویری که تماشا می کنید تروریست های زخمی اقلیم کردستان عراق پس از حملات امروز سپاه پاسداران به مقرهای آنان است. حالا قدری دیر شده آن روز که عوامل سیا و موساد آنها را تحریک و تجهیز می کردند تا آرامش را از مردم ایران سلب کنند بایستی به فکر فرو می رفتند که نباید آلت دست آمریکاییها و صهیونیستها شوند. کی و کجا آمریکاییها از عوامل و سرسپردگان خودشان در روز حادثه حمایت کردند که اقلیم کردستان عراق و کوموله و دموکراتها دومین آن باشند!
@ghazanfari58
امیدها و دغدغهها-عزیز غضنفری
آزموده را آزمودن خطاست! روزی که در مرداد ۱۴۰۰ اولین محموله های سوخت ایران، سواحل بندرعباس را به مقص
حمله پهپادی به یک نفتکش در عمان
🔹خبرگزاری آسوشیتدپرس آمریکا مدعی شد که به یک نفت کش در نزدیکی سواحل عمان حمله پهپادی صورت گرفته است.
🔹این نفت کش متعلق به یک شرکتی است که صاحب آن یک میلیاردر اسرائیلی بوده و با پرچم لیبریا را با خود حمل میکرد. /تسنیم
۷۲ ساعت پیش؟!
بارها در همین کانال و بخصوص در یادداشتی با عنوان «آمریکا و ناآرامی ها» بر این مسئله تاکید شد که نسبت آمریکایی ها و حوادث اخیر چگونه و با چه هدفی طراحی شده است؟ آمریکایی ها از یکسو اعلام می کنند که فعلا اولویت آن ها تداوم مذاکرات هسته ای نیست و بر مسائل داخلی ایران متمرکز هستند. از دیگر سو با ارسال پیام های متعدد از ایران می خواهند که به ادامه مذاکرات شتاب بخشیده شود.
در آخرین مورد وزیر خارجه ایران امروز ۲۵ آبان رسما اعلام کرد که آمریکا به واسطه برخی وزرای خارجه به ما پیامهایی داده اند که برای برجام شتاب و عجله دارند، اما راب مالی ریاکارانه در مصاحبه با رسانه ها میگوید برجام در اولویت ما نیست. به طور مستمر با طرف آمریکایی به تبادل پیام میپردازیم که آخرینِ آن در کمتر از ۷۲ ساعت گذشته بوده است.
واقعیت ماجرا اما این است که آمریکایی ها در پی آن هستند تا با حمایت از ناآرامی ها در درون کشور و به پیش بردن موضوع بی ثبات سازی سیاسی در ایران، محصول آن را در پروژه های سیاست خارجی مخصوصا مذاکرات هسته ای دریافت کنند. قضیه نیز بسیار روشن است آمریکایی ها می خواهند ایران از خطوط قرمز باقی مانده مد نظر خود کوتاه بیاید و هر چه سریع تر توافق هسته ای را امضاء نمایند.
وقتی ماهیت برنامه جدید آمریکا در قبال ایران چنین موضوعی است طبیعتا ایران نباید از منافع ملی که فی الواقع مربوط به مردم است عقب بنشیند. کدام ایرانی می پسندد که توافقی امضا شود که منافع اقتصادی آن ها را تضمین نکند. از آن طرف گروه های سیاسی و عموم مردم باید دقت کنند که در نقطه نهایی مذاکرات هسته ای قرار گرفته ایم؛ به گونه ای عمل نکنیم که موضع تیم مذاکره کننده در مرحله فینال دچار ضعف و یا شکست شود. همیشه اینگونه بوده و اینک نیز چنین است؛ سرنوشت پروژه های سیاست خارجی، در عرصه سیاست داخلی معین می شود.
@ghazanfari58
نمایی از آخرین وقایع اخیر
خشونت و ترورهای کور در روزهای گذشته به اوج خود رسیده و شرایط جاری کشور برای همگان مخصوصا برای دلسوزان ایران و انقلاب به سختی و دشواری در حال سپری شدن است. اما اجازه دهید طور دیگری به موضوع نگاه کنیم؛ اکثریت قاطع مردم ایران علیرغم تنگاهای معیشتی و اقتصادی در هیچ کدام از مراحل آشوب های اخیر با اغتشاش گران همراهی نکرده اند. چرا که جنس و ماهیت حوادث اخیر هیچ ارتباطی به مطالبات اقتصادی و نظایر آن ندارد.
در وقایع و رخدادها، رادیکالیسم معمولا و بلکه در بیشتر اوقات در انتهای یک فرآیند عمل می کند. بنابراین صورت بندی وقایع اخیر گویای آن است که پروژه تجزیه ایران از طریق جنگ داخلی و قرار دادن مردم در مقابل یکدیگر به نقطه پایانی و شکست کامل نزدیک شده است. اتاق فکر دشمنان ایران می خواهند با خشونت بیشتر «رویارویی خونین» را بین مردم و در درون کشور طراحی و اجرایی سازند. اینجا دقیقا نقطه آرمانی و آرزوی بزرگ دشمنان ایران به حساب می آید. اساسا همه برنامه ریزی ها برای ایجاد چنین فضایی در جامعه است. در این میانه اما بخش امنیتی با هوشمندی در حال مدیریت صحنه و جلوگیری از تحقق این خواست خطرناک دشمن است.
آن چه اهمیت اساسی دارد آن است که خط تقابل نباید در داخل و بین مردم ایران عملیاتی گردد. بایستی با ارائه نشانه هایی که این روزها تعداد آن نیز کم نیست افکار عمومی را به فرماندهی اتاق آشوب در خارج از کشور متوجه ساخت. ترورهای کور روزهای گذشته اما تصور و درک مردم را نسبت به ماهیت حقیقی وقایع اخیر دقیق تر و واقعی تر کرده است. با ایجاد و فراگیری چنین درک اجتماعی این مقطع می تواند نقطه برخورد اساسی با خط تخریب و تجزیه ایران و طراحان و مجریان داخلی و خارجی آن نیز باشد.
@ghazanfari58
افراطی تر از آل سعود!
ذکر این نکته بسیار اهمیت که طراحی فرماندهی اتاق آشوب سعی فراوان دارد تا گروه های سیاسی و اجتماعی و به طور کلی مردم ایران را در داخل کشور به جان یکدیگر بیندازند. این ملاحظه و رعایت آن از اهمیت بالایی برخوردار است. اما از آن سو با برخی چهره های سیاسی که مواضع ضد امنیت ملی می گیرند و ممکن است عده ای را در داخل تحریک به آشوب بکنند چه باید کرد؟ با وقوع حادثه دلخراش شاهچراغ بلافاصله برخی عناصر تندروی اصلاحات با رسانه تروریستی آل سعود در یک جبهه قرار گرفته و همداستان شدند و صراحتا عاملین این رخداد را نیروهای نظامی کشور معرفی کردند! بخش عجیب و غریب ماجرا آن زمانی بود که داعش رسما مسئولیت این حادثه را بر عهده گرفته بود و حتی رسانه تروریستی ایران اینترنشنال از ادعای غلط اولیه خود کوتاه آمده بود، اما برخی از افراطیون اصلاح طلب حاضر به تصحیح گفته ها و نوشته های خودشان نشدند!
در مقاطع مختلف وقایع اخیر و علیرغم مواضع تحریک آمیز برخی چهره های سیاسی کسی و نهادی پیدا نشد به این افراد بگوید که بر اساس کدام شواهد نیروهای نظامی را مسبب این اقدام دانسته و معرفی کرده اید. حالا در ماجرای حادثه تروریستی ایذه نیز دقیقا همان وضعیت رخ داده است و برای رادیکالیست های اصلاح طلب در بر همان پاشنه سابق در حال چرخیدن است. در حالیکه هنوز چیزی معین نشده و مجددا برخی چهره های معروف و تندروی اصلاحات که عضویت هیات علمی دانشگاه های مطرح تهران را نیز به همراه دارند، عاملین به شهادت رساندن تعدادی از مردم ایذه را نیروهای نظامی اعلام کردند!
برای مواجه شدن با این مواضع مخاطره آمیز که به صورت مستمر از سوی عناصر اصللاح طلب مطرح می شود راهی ساده و منطقی وجود دارد؛ از آن ها خواسته شود تا مدارک و مستندات لازم برای ادعای شان را ارائه کنند. به هر حال ادعای بدون سند و حجت آن هم در این سطح و در این شرایط حساس، از هیچ فردی مخصوصا اساتید دانشگاه پذیرفته شده نیست. اما چنانچه روشن گشت که علت واقعه دردناک ایذه چیزی دیگری بوده است، بایستی بی هیچ مسامحه ای برخورد لازم با آنان صورت گیرد. این ها به مجازات سزاوارتر از عده ای جوان غافل اغتشاشگر در خیابان هستند. مع الاسف مدتی است در کشور حرف مفت زدن هیچ هزینه ای ندارد چون احساس می کنند نیازی نیست به جایی بخاطر اظهارنظرهای غلط شان پاسخ دهند.
@ghazanfari58
جنگ، جنگ است...
تصور کنید دشمن به ایران عزیزمان و شهرهای مناطق گوناگون حمله نظامی کرده است. در این صورت حتما جمعی از مردم مجروح و کشته می شوند. این نتیجه طبیعی جنگ است. حالا دشمنان علیه ملت ایران عظیمترین جنگ تبلیغاتی و رسانهای تاریخ جهان را به راه انداخته اند. فرقی هم نمی کند. جنگ، جنگ است؛ روزی نبرد نظامی در جریان است و روزگاری جنگ تبلیغاتی بر یک ملت مسلط میشود. برخی اهالی ورزش و هنر و برخی دیگر از گروههای مردم جزو قربانیان این جنگ شناختی بی سابقه به حساب می آیند. مجروح را باید درمان کرد. مجروحان در گذر زمان احتمالا به سمت بهبودی سوق پیدا می کنند. کافی است ما از کج خلقی و رفتارهای ناپسند قربانيان جنگ شناختی سراسیمه نشویم و برافروخته نگردیم. از آن سو لازم است خوش رفتاری، آرامش و سعه صدر را در پیش بگیریم و فرصت گفتگو و تنظیم روابط صمیمانه با گروه های تحت فشار رسانهای را از دست ندهیم. در کنار اینها ضعفهای جدی که در نبرد تبلیغاتی داریم را برطرف سازیم. کاستیهای ما در این زمینه چه در آفند و چه پدافند یکی دو تا نیست. در این بخش به یک تحول اساسی محتاج هستیم.
@ghazanfari58
تقویت کرانه باختری؛ پاسخ تهران به کشاندن جنگ به داخل ایران؛
شبکه خبری المیادین لبنان در ویژهبرنامه مختص پوشش تحلیلی توطئه و اغتشاشات در ایران، تأکید کرد، در مقابل توطئه کشاندن جنگ به داخل ایران، میتوانیم بگوییم ایران هم توانست، پشتیبانی و حمایت را به داخل کرانه باختری برساند.
@ghazanfari58
برای مرد خستگی ناپذیر ایران؛ حاج شکرالله عطارزاده
آقای شکرالله عطارزاده را حدود ۲۵سال است که از نزدیک می شناسم. او اما پیش تر و قبل از انقلاب اسلامی که امثال من یادش نمی آید با شهید بهشتی آشنا شده و به عضویت حزب جمهوری اسلامی درآمد. او نه تنها به قول امروزی ها شهید بهشتی و شهید مطهری را خوانده بود که آن ها را از نزدیک درک کرده بود. به همین خاطر در در زمینه «معارف اسلام سیاسی» مستقیم به نقطه کانونی و الهام بخش انقلاب اسلامی متصل بود. آقای عطارزاده از حیث علوم اسلامی بر سر سفره ای نشسته بود که سرچشمه های معرفت آن حضرت امام خمینی بود و یاران درجه یک امام. حاج شکرالله اما مرد حرف فقط نبود؛ مرد عمل نیز بود. او در دوره تهاجم صدام و حامیان غربی و شرقی او خود را به صحنه جنگ رساند و در نهایت یک پای خود را فدای اسلام و مردم ایران کرد.
حاج شکرالله مرد خستگی ناپذیر ایران بود. او بعد از جنگ بدون اینکه چشمداشتی به مناصب داشته باشد، کار فکری و فرهنگی خود را ادامه داد. در اواسط دهه ۷۰ هفته نامه لیان را بنیان نهاد و مجاهدت اعتقادی و سیاسی خود را وارد مرحله ای تازه ساخت. لیان که به همت او و برادرزاده جوان، فهیم و آگاه او ایمان عزیز به جریان افتاد فقط یک هفته نامه نبود که بعد از مدتی کوتاه تبدیل به پایگاه اصلی و نقطه اتصال نیروهای انقلاب اسلامی در استان بوشهر تبدیل شد. حاج شکرالله عطارزاده در مجلس هفتم با رای مردم بخش شمالی استان بوشهر پای در خانه ملت نهاد و دوره جدیدی از خدمات او در معرض قضاوت مردم قرار گرفت. حالا اما این مرد خستگی ناپذیر ایران پس از یک عمر مجاهدت به دیدار معبود شتافته و همه آشنایان و دوستان را در غم و اندوهی بزرگ فرو برد. برای ایشان نزد خدای متعال غفران واسعه الهی را مسئلت می نمایم و درگذشت تاسف بار حاج شکرالله عطارزاده را به خانواده آن مرحوم و خاصه دوست و برادر قدیمی ام ایمان عزیز تسلیت عرض می کنم.
عزیز غضنفری
@ghazanfari58