غذای روح
{اتحاد} ۶/ ادامه مطلب... شهرستانى، معتقد است كه دوّمين سبب تفرقه مسلمانها مخالفتى بود كه بعضى از ا
{اتحاد} ٧/
ادامه مطلب...
شهرستانى، مى گويد:
اختلاف چهارم بين مسلمانها در موضوع دفن جسد پيامبر بود كه در كجا دفن شود و به اين وسيله افكار مسلمانان را مشغول كردند.
خوانندگان محترم، در اين چند قضيّه و ريشه هاى اختلاف دقّت كنيد كه چگونه مغرضين در سر موضوعات كوچك و بعضا بى اهميّت بين مسلمانان اختلاف ايجاد كردند تا آنها را سرگرم به آن مطالب كنند و تا وقتى براى آنها حل اختلاف شود كار زمامدارى و مسأله خلافت را به نحوى كه مايلند انجام دهند.
اگر مسلمانها بيدار بودند...
اگر مسلمانها هشيار بودند...
اگر مسلمانها روشنفكر مى بودند...
همه متّفقا مسأله وصيّت نامه را تصويب مى كردند و به نداى قرآن كه مى فرمايد:
"پيامبر هيچ گاه سخن از روى خواسته نفس خود نمى فرمايد"
گوش مى دادند و همه بدون معطّلى به لشگر اسامه مى پيوستند زيرا آن پيامبرى كه از روى هواى نفس سخن نمى گوید، بى جهت نمى فرمايد:
"هر كس از لشگر اسامه سرپيچى كند از رحمت خدا دور است"
و دشمن را از مرز و بوم اسلام مى راندند و پيشرفت بيشترى نصيب اسلام مى كردند. امّا نشد، سنگ تفرقه را انداختند، مردم را از ريسمان خدا دور كردند و در تمام دورانها تا به امروز استعمارگران از اين برنامه پيروى نموده اند.
ادامه دارد...
(از فرمایشات حضرت آیت الله سید حسن ابطحی رحمة الله علیه)
کتاب #عوامل_پیشرفت
#موفقیت #اتحاد
🆔 @Ghazayeroohemofid
غذای روح
{اتحاد} ٧/ ادامه مطلب... شهرستانى، مى گويد: اختلاف چهارم بين مسلمانها در موضوع دفن جسد پيامبر بود
{اتحاد} ٨/
ادامه مطلب...
در مدّتى كه به مباحث جامعه شناسى مبادرت بيشترى داشتم متوجّه اين نكته شدم كه استعمارگران جوامع بشرى را كاملا تحت مطالعه قرار داده و هر جمعيّتى را كه محكمتر و نيرومندتر يافته اند در ميان آنها بيشتر اختلاف عقيدتى و مذهبى و سنّتى ايجاد كرده اند تا سرگرم حل اختلافات خود باشند و مزاحم استعمارگران نگردند.
اين است كه استعمارگران هميشه مردم نيرومند خاورميانه و اعرابى كه هر قدرتى را بدون كوچكترين صرف وقت مى توانستند از سر راه خود بردارند و در صدر اسلام و بعد از آن امتحان خود را داده اند، مبتلا به رژيم صهيونيسم و تفرقه و عقايد مختلف نمودند.
شنيدم در جنگهاى اعراب و اسرائيل، در ميان جبهه ى جنگ، زير رگبار مسلسل كه دشمن بر سر آنها مى ريخت مردم مسلمان را به بحثهاى عقيدتى و يا مذهبى از دفاع باز مى داشت و يهود را پيروزى مى بخشيد.
در ايران هر كجا كه مردمى فعّال و نيرومند دارد آنها را مبتلا به اختلاف و تفرقه نموده اند. چرا در هندوستان و يا ممالكى كه مردمى نيرومند دارد، آن همه اختلافات مسلكى به وجود آمده و نزاعها و كشتارهاى بى رحمانه انجام مى شود ولى در ممالكى كه ابرقدرتها نشسته اند اين اختلافات وجود ندارد؟
ادامه دارد...
(از فرمایشات حضرت آیت الله سید حسن ابطحی رحمة الله علیه)
کتاب #عوامل_پیشرفت
#موفقیت #اتحاد
🆔 @Ghazayeroohemofid
{لوله پر از دود}
امراض روحى از زمان بچگى در ما بوجود مىآيد مثل اين است كه كسى را از لوله پر از دوده خارج كنند، بالأخره كثيف مىشود و بايد حمام برود.
بنابراين «قد افلح من زكاها» همه بايد تزكيه نفس كنند، جز آنان كه از بيرون لوله آمدهاند كه معصومين علیهم السلام اند، و آن لوله تنگ همان بدو تولد تا پانزده سالگى و تكليف است، اگر كسى در آن موقع تزكيه نفس كند خوب، والا بقيهاش در لوله مىماند و كثيف مىشود. اگر در حمام نرود همان سياهرو مىماند و در بهشت هم راهش نمىدهند ولو شيعه على بن ابىطالب علیه السلام باشد.
(از فرمایشات حضرت آیت الله سید حسن ابطحی رحمة الله علیه)
کتاب #مثال_های_حکمت_آمیز
#تزکیه_نفس
🆔 @Ghazayeroohemofid
11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عنوان کلیپ:
✅راه تقویت ایمان
✅ارتباط ایمان با تزکیه نفس
حضرت آیت الله سید حسن ابطحی (رحمة الله علیه)
تاریخ: ۱۰ شوال ۱۴۲۵ قمری
🆔 @Ghazayeroohemofid