سوال ششم.m4a
23.14M
#کتاب_صوتی
#مصلح_غیبی
سوال ششم:
اگر ممكن است سير تاريخى انتظار حكومت واحد جهانى را مختصرا شرح دهيد.
🆔 @Ghazayeroohemofid
{گفتار بى دليل}
يكى از اشتباهات انسان اين است كه قوانين و وعده و وعيد الهى را با فكر خود تحليل و بررسى مى كند و بر آنچه پروردگار اراده فرموده پيشى مى گيرد و قضاوت مى كند و حال آنكه خداى تعالى يكى از صفات ممتازه ملائكه را كه مى شمارد، مى فرمايد: آنها در كلام بر خدا سبقت نمى گيرند.
ادب در مقابل خداى تعالى ايجاب مى كند كه به هيچ وجه چيزى را كه خدا نفرموده، ما هم نگوئيم و قول به غير علم نداشته باشيم. زيرا ما ناقص العقليم و خداى تعالى حكيم مطلق است. كسانى كه بدون دليل بعضى از چيزها را مستحب و بعضى را حرام و بعضى را مكروه و بعضى را واجب مى دانند ولو در واقع درست هم گفته باشند بى ادبى كرده و در مقابل پروردگار فضولى نموده اند.
(از فرمایشات حضرت آیت الله سید حسن ابطحی رحمة الله علیه)
کتاب #توضیح_آیات_قرآن_کریم
#بندگی #ادب
🆔 @Ghazayeroohemofid
سوال هفتم.m4a
6.69M
#کتاب_صوتی
#مصلح_غیبی
سوال هفتم:
آیا نظریه ایجاد حکومت جهانی در مغز بشر زاییده فشارهای متجاوزین است یا از طرف ادیان برای تأمین سعادت بشر القاء شده است؟
🆔 @Ghazayeroohemofid
{محل عبور}
تعبيراتى اهلبيت عصمت و طهارت (علیهم السلام) درباره دنيا دارند، يك تعبير اين است كه پُلى است كه عبور مىكنيم و تعبير ديگر «دار مَمرّ» است مثل خانهاى كه دو در داشته باشد از يك دَر وارد و از يك دَر خارج مىشويد و يك لحظه توقّف نمىكنيد.
(از فرمایشات حضرت آیت الله سید حسن ابطحی رحمة الله علیه)
کتاب #مثال_های_حکمت_آمیز
#دنیا #امتحان
🆔 @Ghazayeroohemofid
سوال هشتم.m4a
26.85M
#کتاب_صوتی
#مصلح_غیبی
سوال هشتم:
آيا مداركى بر اين ادّعا كه طرّاح حكومت واحد جهانى پروردگار متعال به وسيله ى انبياء عليهم السلام بوده است، داريد؟!
🆔 @Ghazayeroohemofid
{معنای رابطه با امام زمان علیه السلام}
رابطه با خدا و ائمّه و امام زمان (عليهم السلام) از نظر فكرى ما با حقيقت فرق مى كند. اگر الان به شما بگويند با امام زمانتان رابطه پيدا كنيد خيال مى كنيد كه بايد در بيابانى كه حضرت زندگى مى كنند برويد و در خانه اش را بزنيد و اجازه ورود پيدا كنيد و رفت و آمد خانوادگى داشته باشيد! اين رابطه اى است كه ما فكر مى كنيم. اين رابطه، رابطه صورى، ظاهرى و حيوانى است.
اگر گفتند با امام زمانتان رابطه يا ملاقات پيدا كنيد معنايش اين نيست كه برويد و بدن حضرت را ببينيد. بدن حضرت غير خود حضرت است، امام معصوم (عليه السلام) قلب عالم امكان است يعنى روح مقدّسش احاطه بر ماسوى الله دارد. شما در ميان منزل كه هستيد اگر فكر كنيد در حرم، على بن موسى الرّضا سخنان شما را بهتر مى شنود و در خانه كمتر، به مقام معرفت امام نرسيده ايد. در همه جا مى شود امام را ديد و مشاهده اش كرد. لذا رابطه هم از همين قرار است.
(از فرمایشات حضرت آیت الله سید حسن ابطحی رحمة الله علیه)
کتاب #انوار_صاحب_الزمان علیه السلام
#امام_زمان #ارتباط_روحی #ملاقات
🆔 @Ghazayeroohemofid
{من خدا را دارم}
اگر تزكيه ى نفس مى كنيم كه خدا به ما محبّت كند و ثروتمند شويم و وضع ماليمان خوب شود، معلوم مى شود كه هنوز در باطنمان محبّت دنيا است نه محبّت خدا. ما خدا را دوست داريم براى اينكه كمكمان كند. ائمّه (عليهم السلام) را دوست داريم براى اينكه كمكمان كنند. مثل انبياء باشيد كه اگر انسان مثل انبياء بشود، همه ى دنيا را از او بگيرند مى گويد: من خدا را دارم.
فردى خدمت امام صادق (عليه السلام) آمد و گفت: من خيلى فقيرم.
حضرت فرمود: تو خيلى ثروتمندى.
گفت: آقا من دروغ نمى گويم.
حضرت فرمودند: اگر همه ى دنيا را به تو بدهند و بخواهند ولايت و محبّت ما را از تو بگيرند مى دهى؟
گفت: نه.
حضرت فرمود: پس بيشتر از دنيا دارى.
(از فرمایشات حضرت آیت الله سید حسن ابطحی رحمة الله علیه)
کتاب #سیر_الی_الله ج ٢
#تزکیه_نفس #یقظه
🆔 @Ghazayeroohemofid
{جمعه، روز امام زمان علیه السلام}
روزهاى جمعه بنا به آنچه در روايات گفته شده متعلّق به حضرت "بقية الله" ارواحنا فداه است و لو آنكه هر كس در هر كجا و هر زمان هر چه به او مى رسد از بركت وجود مقدّس آن حضرت است.
"سيّد بن طاووس" مى گويد:
نزيلك حيث ما اتّجهت ركابى
وضيفك حيث كنت من البلادى
(يعنى: من بر تو وارد مى شوم هر كجا راحله ام برود و ميهمان توام هر كجا از شهرهاى دنيا كه باشم).
ولى به خاطر اينكه مردم از آباء گرامش فراموش نكنند، روزهاى ديگر را به نام آنها قرار داده و مردم را ميهمان آن وجودات مقدّسات تصوّر فرموده، ولى روز جمعه از جهت واقعى و تشريفاتى متعلّق به حضرت "ولىّ اللّه الاعظم صاحب الامر والعصر و الزّمان" است.
(از فرمایشات حضرت آیت الله سید حسن ابطحی رحمة الله علیه)
کتاب #ملاقات_با_امام_زمان علیه السلام
#امام_زمان
🆔 @Ghazayeroohemofid
🌻
☆ ۱۵ سال گذشت!
🔹 درست ۱۵ سال پیش بود که در ۲۸ خرداد ماه ۱۳۸۵ مصادف با ۲۱ جمادی الاولی ۱۴۲۷ ه.ق، در جمهوری اسلامیِ تحت ولایتِ ولیّ فقیه، مرحوم آیتالله سیدحسن ابطحی اعلیاللهمقامهالشریف را همزمان به همراه جمعی از شاگردان و نمایندگانشان در شهرهای مختلف بدون رعایت احترام و شئونات عالمانهشان در مقابل همسر و فرزندان و خانواده با بدرفتاری شدید و زنندهای دستگیر و زندانی کردند و دفاترشان در شهرستانها پلمب شد و تا مدتها کسی خبری از آنها نداشت و یک پیر مرد ۷۰ سالهای که عمل قلب باز کرده است را به سلول انفرادی بردند که در اثر بد حال شدن چند روزی در بیمارستان بستری شدند و در این حال نیز دست از بازجویی بر نداشتند و از هیچ تهمت و دروغ و تخریب و ترور شخصیتی فرو گذار نکردند و در نهایت آن مرحوم را ممنوع از فعالیت و سخنرانی و چاپ کتاب و خانهنشین و خلع لباس روحانیت و اموال و املاک و داراییشان را مانند فدک مادرشان غصب کردند و تا جایی این مصائب شدید بود که همسر مکرمهشان، مرحومه هاشمینژاد از غصه دق کردند و روح آن مرحوم هم پس ۱۰ سال خانهنشینی در غربت، از این دنیای پست و دنیّ، پرواز کرد.
🔹در سال ۱۳۸۵ در حالی به این ذریّه عالِم و بزرگوار رسول خدا صلیاللهعلیهوآله اینگونه ظلم و ستم روا داشتند که آن سال را برای وحدت با پیروان سقیفه، به نام پیامبر اعظم نامگذاری کرده بودند.
اینجا ایران سرزمین عجایب است؛ اگر کسی منکر و ضد ولایت امیرالمومنین صلواتاللهعلیه باشد با او وحدت میکنند اما برای ضد ولایت فقیه آرزوی مرگ میکنند و اگر عالِم شیعهای مانند مرحوم آیتالله ابطحی ملتزم به ولایت فقیه باشد ولی از محبوبیتِ روزافزون او احساس خطر کنند، از هیچ کاری برای نابودی او دریغ نمیکنند و وقاحت را به حدی میرسانند که در رسانه ملی و در مرکز مهدویت کسی را که تمام عمر و همتش را برای ترویج نام و یاد و معرفت امام عصر ارواحنافداه گذاشت و قلوب شیعیان را متوجه آن حضرت مینمود، با کمال ناجوانمردی به عنوان مدعیان دروغین مهدویت معرفی میکنند و بعضی از استادان آنجا وقیحانه او را لعنت میکنند و هیچ حق و امکان دفاعی هم برای او قائل نیستند و هنوز هم پس از ارتحالشان دست بَر دار نیستند.
✔️ وقتی ما اینطور به نام اسلام و تشیع به امثال مرحوم آیتالله ابطحی ظلم میکنیم و هرگونه تهمت و تخریب و کوبیدن و ترور شخصیت و پایمال کردن حقوق را روا میداریم و بقیه هم سکوت و بیتفاوتی پیشه میکنند و متوجه عواقب آن نیستیم چه توقعی هست که مستکبران دنیا همان ستمها را در حق ما روا ندارند و بقیه هم ساکت و بیتفاوت نباشند؟!
🔸برای علوّ درجات مرحوم آیتالله سیدحسن ابطحی سوره قدر فراموش نشود.
🔸به امید ظهور امام عصر ارواحنافداه و پایان همه ظلم و ستمها
۱۴۰۰/۳/۲۸
T.me/hasan_abtahi
{حفظ اسرار دوستان}
كشف سرّ، اتحاد و يگانگى را از ميان برمى دارد، محبت و دوستى را كم مى كند و موجب انزجار و تفرقه مى گردد. شايد شما تجربه كرده باشيد كه اگر كسى اسرار زندگى خود را به شما بگويد با خود مى گوئيد كه اين مرد قطعا مرا امين دانسته رفاقت و صداقت كاملى نسبت به من اظهار نموده است.
اسلام مى گويد: "آيا خلاف وجدان نيست كه در مقابل اين حسن ظن فوق العاده اى كه دوست شما اظهار مى كند او را اذيت كنيد و به ديگران اسرار او را بگوئيد و به اين وسيله دشمنان را بر او مسلط كرده نكات ضعف او را به آنان تذكر دهيد و آبرويش را در خطر بيندازيد"؟!
پس اگر مى خواهيد رفاقت و دوستى شما ادامه داشته باشد اسرار دوستان خود را حفظ كنيد و رازهاى افراد را بازگو ننمائيد.
(از فرمایشات حضرت آیت الله سید حسن ابطحی رحمة الله علیه)
کتاب #اتحاد_و_دوستی
#رفاقت
🆔 @Ghazayeroohemofid
{ارزش ايمان به غيب}
الآن همه چيز از نظر ظاهر براى ما پنهان است، خدا پنهان است، پيغمبر از دنيا رفته و ائمه هم از دنيا رفته اند، همه پنهانند، امام زمانمان هم كه غائب و پنهان است، پس ما مؤمن به غيب هستيم و ارزش مؤمنين به غيب بيشتر از مؤمنين به شهود است.
ايمان به غيب آن است كه انسان با عقل و فكرش به چيزى اعتقاد پيدا بكند (از راه استدلالات علمى و عقلى) ولى ايمان به شهود ايمانى است كه انسان با ديدن آنها كسب اعتقاد مى كند، مثلاً شما الآن مى رويد حرم حضرت رضا (عليه السلام) مى بينيد كه يك مريضى را حضرت شفا داد و ايمان پيدا مى كنيد، اين ايمان به شهود است اما يك وقت هست كه در خانه نشسته ايد و با دلائل علمى اعتقاد به قدرت حضرت على بن موسى الرّضا (عليه السلام) پيدا مى كنيد، اين ايمان به غيب است و ارزشش بيشتر از اولى است، چون اين ايمان علمى و استدلالى است.
(از فرمايشات حضرت آية الله سيدحسن ابطحى رحمة الله عليه)
كتاب #انوار_صاحب_الزمان علیه السلام
#ایمان #معجزه
🆔 @Ghazayeroohemofid
سوال نهم.m4a
2.28M
#کتاب_صوتی
#مصلح_غیبی
سوال نهم:
شرائط مصلح غيبى و آن كسى كه بتواند جهان را تحت نفوذ حكومت خود قرار دهد، چيست؟!
🆔 @Ghazayeroohemofid