6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی صدام ایرانی ها را تمجید کرد و از جنگ با ایرانی ها پشیمان شد!
🔹عذرخواهی تلویحی صدام حسین از ایران و شانه خالی کردنش از تقصیر جنگ و طولانی شدنش؛ او معتقد است جنگ با ایران باعث حواس پرتی آنها شد:
🔹«جنگ عراق و ایران توطئه غرب و کشورهای حاشیه خلیج فارس بود. حواسپرتی برای عراق بود.
آنها نمیخواستند ما طرف خیرخواه ایران را ببینیم.
غرب میخواست جنگ را طولانی کند.
ایرانی ها مومنی هستند که کینه ای ندارند.»
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه الاغ اهلی گمشده رو بعد از پنج سال در حالی که عضو گله گوزنها شده و در جنگل و علفزار زندگی خوبی داره پیدا میکنند 😂
🆔️ @ghelichtappeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هوش شگفت آور مورچه ها
🆔️ @ghelichtappeh
🔻سرپرست فرمانداری شهرستان خنداب منصوب شد
🔸در حکمی از سوی استاندار مرکزی، "ابراهیم رستمی" بهعنوان سرپرست فرمانداری شهرستان خنداب منصوب شد.
🔹رستمی، از مدیران بومی و کارمند رسمی وزارت کشور است که از مهر سال ۹۹ تاکنون فرمانداری شهرستان کمیجان را عهدهدار است و سوابقی همچون معاون فرمانداری شهرستان فراهان، بخشدار ساروق، رئیس اداره سیاسی و امنیتی فرمانداری اراک را در کارنامه دارد.
در بخشی از حکم انتصاب صادره شده از سوی دکتر مهدی زندیهوکیلی، آمده است:
🔹امید است با استعانت از خداوند متعال در ظل توجهات حضرت ولیعصر (عج) و اهتمام به اجرای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در تحقق آرمانهای امام راحل (ره) و نظام مقدس جمهوری اسلامی و پیشبرد برنامههای دولت وفاق ملی با استفاده از تمام ظرفیتهای مادی و معنوی موفق و مؤید باشید.
🔹رعایت اصول و معیارهای مدیریت جهادی متناسب با گام دوم انقلاب، استفاده بهینه از تمامی ظرفیتهای شهرستان به خصوص جوانان مؤمن و متخصص، فراهم نمودن بسترهای جهش تولید و رشد اشتغال، جذب سرمایهگذاری و گسترش زیرساختهای اقتصادی در چارچوب سند چشمانداز و برنامه هفتم پیشرفت، ارتقای نظم و امنیت، حفظ و صیانت از بیتالمال و حقوق مردم و جدیت در پیگیری امور محوله و رویکرد توسعهای اینجانب مورد تأکید میباشد.
🔸پیش از این "رضا احدی" عهدهدار مسئولیت فرمانداری شهرستان خنداب بود.
#استان_مرکزی
#خنداب
#انتصاب
🇮🇷 استانداری مرکزی
@ostandari_markazi
🇮🇷
🔰کریدوری که باعث جنگ جهانی اول شد!
🍃🌹🍃
🔸 اواخر قرن ۱۹ بود، که آلمانها پیشنهاد پروژه «راهآهن برلین-بغداد» را به حکومت عثمانی ارائه کردند. این راه آهن با گذر از آلمان، اتریش-مجارستان و عثمانی آنها را به یکدیگر متصل میکرد.
🔸همچنین سبب میشد تا آلمان به عنوان دومین اقتصاد اروپا نفوذ اقتصادی و سیاسی خود را در خاورمیانه افزایش داده و به منابع نفتی که اهمیت آنها در حال پررنگ شدن بود دستیابد.
🔸انگلستان فرانسه و روسیه که از افزایش قدرت آلمان بیم داشتند با همراهی این پروژه مخالفت کردند و روسیه با وجود مخالفت برای کسب نفوذ در ایران و ایجاد تعادل قدرت با این پروژه موافقت کرد.
🔸در نهایت سال ۱۹۰۸ رقابت بر سر این پروژه و منافع منطقهای باعث شد که بریتانیا، فرانسه و روسیه پیمانی به نام پیمان سهگانه را تشکیل دهند تا در برابر گسترش نفوذ آلمان مقابله کنند. این کریدور و پیمان سهگانه، یکی از علل مهم افزایش تنشها تا رخداد جنگ جهانی اول در سال ۱۹۱۴ بین این کشورها شد.
🔸حالا اما امروزه شرایط مشابهی در جهان ایجاد شده، آتش شعلهور درگیریها در سراسر دنیا رد پای رقابت کریدوری در آنها مشهور است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قاچاق سوخت از ایران را تماشا کنید
8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲ هفته پیش فیلمی از بالا رفتن سه نوجوان از دکل مخابراتی در شهرستان قیروکارزین فارس در شبکههای اجتماعی منتشر شد. مدیر ورزش این شهرستان پس از شناسایی این نوجوان به خانهاش رفت و از او برای شرکت در کلاس صخرهنوردی دعوت کرد. دیروز اولین جلسۀ تمرین ابوالفضل در رشتۀ صخرهنوردی بود.
🆔️ @ghelichtappeh