فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📝#یادداشت | مکتب #شهیدسلیمانی، نیاز امروز ما
🍃🌹🍃
❌ قسمت نهم/ آخر
9⃣ جامعنگری نه بخشینگری: این بند را به بی کموکاست از زبان خود شهید بشنویم و بخوانیم: « ما در کشور خودمان که امروز مواجه هستیم با یک رشد لاابالیگری، خب چه کسی را میخواهیم مسئول کنیم؟ آیا ما مسئولیتمان را انجام میدهیم؟ مثلا به من میگویند که مسئول جلوگیری از سقوط این پل هستی که عرضش ۲۰ متر و طولش۱۰۰ تا ۲۰۰ متر باشد. من سربازان را دور این پل میچینم و روی آن بایستم، آیا ما میتوانیم خود را حفظ کنیم؟ ... نگاه ائمه جماعات به این ۲۰۰ متر مسجد نباشد اگر نگاه ائمه جماعات به همین ۲۰۰ متر باشد، مسجد مانند همان پل ۱۰۰ تا ۲۰۰ متری، ممکن است حفظ شود ... ما باید جامعه را حفظ کنیم ... اگر کسی نتواند سربازان خودش را حفظ کند، قطعا خطش سقوط کرده و سقوط خط؛ یعنی نیرویِ دست من متفرق میشود ... مسجدِ محله باید ۱۰۰ هزار نفر محیط اطرافش را پوشش دهد و ائمه جماعات باید بدانند این محیط امن و فرهنگی دههزار کیلومترمربع است نه ۲۰۰ مترمربع! ... من و آدمهای خودم. من و رفقای خودم. من و مریدهای خودم. این بیحجاب است، این باحجاب است. این چپ است، آن راست است، این اصلاح طلب است، او اصولگراست، خب پس چه کسی را میخواهید حفظ کنید؟ همان دختر کمحجاب دختر من است. دختر ما و شماست؛ نه دختر خاص من و شما، اما جامعه ماست. ما باید بتوانیم با حجاب و بیحجاب را با هم جذب کنیم.
✍دکتر قاسم حبیب زاده
#روشنگری | #ثامن
📝 #یادداشت_کوتاه | انتقام سخت و ضرورت کنشگری امت
🔻 هنوز ساعاتی از خبرشهادت سردار سلیمانی و یارانش نگذشته بود که مقام معظم رهبری، دکترین جمهوری اسلامی را در قبال این ترور مشخص کرد: «#انتقام_سخت».
🔹 عبارت کوتاه، اما واضح بود و نشان می داد که عصر جدیدی از رویارویی جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا شروع شده است. با این حال «انتقام سخت» عنوانی کلی و مبهم بود که نیاز به شرح و تفصیل داشت. چون این عنوان، مصادیق زیادی را شامل می شد: از انتقام شخص رییس جمهور آمریکا گرفته تا ضربه به مواضع و منافع این کشور و… (حتی خیال حمله به آمریکا و حسینیه کردن کاخ سفید!) تا اینکه مقام معظم رهبری در روزهای بعد مصداق انتقام سخت را مشخص کرد: «خروج آمریکا از منطقه».
🔺 رهبرمعظم انقلاب به درستی می داند که اخراج آمریکا از منطقه، امری نیست که فقط به دست ایران اتفاق بیفتد. بلکه نیاز به «کنش گری» تمام مردم منطقه دارد. حتی ایشان از واژه «ملتها» استفاده می کند. که نشانگر این است که این هدف فقط بوسیله نیروهای نظامی و شبه نظامی نیست که صورت می گیرد. بلکه نیاز به کنش گری «ملتها » دارد.
✍ سیدجعفرموسوی
#روشنگری | #ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۹۷ قرآن کریم ( آیات ۱۱۴ تا ۱۲۱ سوره مبارکه نساء)
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «مَن اَرادَ عِلمَ الاَوَّلینَ وَالآخَرینَ، فَلیُثَوِّرِ القُرآنَ» هرکه علم اولین و آخرین را میخواهد، باید آن را در قرآن بجوید. (کنزل العمال ج۱ ص۵۴۸)
🎙 استاد: مرحوم منشاوی
#روشنگری | #ثامن
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۱۴۱)
🌀 خبر: درحالیکه این روزها روند مذاکرات هستهای به بحثهای محتوایی و جدی کشیده شده است و اتحادیه اروپا در بیانیهای، احتمال حصول به توافق در هفتههای اخیر را رسانهای کرده است، جریان سیاسی اصلاحات همچنان بر لزوم مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا تأکید دارد و عدم حضور رسمی آمریکا در مذاکرات وین را نقصی بزرگ بر مذاکرات برمیشمرد!
🌐 گزاره خبری: «سيد حسين موسويان» ديپلمات و عضو تیم مذاكرهكننده سابق ايران در گفتگو با «اعتماد» در راستای تأکید اصلاحطلبان بـر ضـرورت مذاکـره مسـتقیم بـا آمریـکا، مذاكـره مسـتقيم را موجـب «کاهـش سوءتفاهمها»، «افزایـش سـرعت كار» و «حصـول نتیجـه» دانسـته و میگوید: «تجربـه نشـان میدهد آمریکاییها اگـر بخواهنـد امتيـاز خاصی بـه ايـران بدهند، با واسـطه نمیدهند و آنها نرمـش را تنهـا در مذاکـرات مستقیم از خـود نشـان میدهند!».
❌ گزارههای تحليلي:
🔹 نگاه هوشمندانه و راهبردی جمهوری اسلامی در اتخاذ سیاست عدم مذاکره مستقیم با آمریکا در وهله فعلی در حالی از سوی برخی اصلاحطلبان فهم نمیشود که در زمان دولـت روحانی، ایران مسـتقیم بـا آمریکا مذاکره کـرد و حتی از مذاکـره مسـتقیم نیـز فراتـر رفتـه و بـه پیادهروی دونفـره و ارسـال کارتپستال نیـز رسـید؛ در آن دوران رویکـرد مذاکـره مسـتقیم، نهتنها از دشـمنی آمریکا نسـبت به ایران نکاسـت، بلکه به دو برابر شـدن تحریمها و افزایش دشـمنی دولت آمریکا علیـه ملـت ایـران منتهـی شـد.
🔸 ثانیاً مخالفت با حضور آمریکا در مذاکرات وین به این علت است که مذاکرات وین در چارچوب برجام است؛ یعنی صرفاً کشورهایی که عضو برجام هستند در آن حضور دارند و اگر آمریکا در این مرحله وارد مذاکرات شود، به این معنا خواهد بود که ایران و طرفهای عضو برجام پذیرفتهاند آمریکا عضو برجام است. اگر امریکا قصد ورود به مذاکرات را دارد، ابتدا باید به تمام تعهدات برجامی خود عمل کند، جمهوری اسلامی آن تعهدات را راستی آزمایی کرده و اگر تأیید شد، سر میز مذاکره حاضر شود.
✍ فرهاد کوچک زاده