همسرانه
🔸انتقاد پذیر باش تا همسرت راحت بتونه گاهی اوقات حرفهای دلش رو بهت بگه
🔸وقتی جرات گفتن حقایق رو نداشته باشه تا آخر عمر فقط مهر تایید میخوری و اون به تنهایی میسوزه و هیچ کاری هم نمیتونه انجام بده.
🔸همه اشتباه دارن و لازمه یکی بهشون بگه پس سعی کن وقتی همسرت بهت میگه فلان رفتار یا حرفت درست نیست موضع نگیری کمی فکر کن شاید حق با اونه و تو لازمه یه تغییراتی داشته باشی.
🔸ظرفیتت رو بالا ببر اینطوری سیر مشکلات زندگیتون نزولی و بحث و کشمکش ها کمتر میشن.
🔸حرف زدن در مورد رفتارهای غلط اونم وقتی هر دو اکی و خوب هستید درمان همه تنش هاست.
#نکته_زندگی
🆔 @ghesseyekhab
1.24M
#قصه_شب:گرگی در لباس میش
کانال قصه های خواب کودکان
🆔 @ghesseyekhab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امیدوارم سال ۱۴۰۳ سالی باشه پر از جشن برای اتفاقات کوچیک و بزرگ زندگیمون🤍🪄
نوروزتون مبارک🌿
🆔 @ghesseyekhab
همسرانه
🔸همسر عزیزم خوشحالم یک سال دیگه هم کنار تو گذشت.
🔸امیدوارم امسال بهتر از سالهای دیگه برامون باشه.
🔸لطفا ببخش منو اگر کاری برخلاف خواسته تو کردم.
🔸خیلی دوست دارم🔸
#نکته_زندگی
🆔 @ghesseyekhab
چطور آدامس را از مو جدا کنیم؟😳🤔
اگر به فرش، میز یا حتی موهایتان آدامس چسبیده!
کافی است به جای کندن و سابیدن آدامس کمی سس مایونز به آدامس بزنید و آن را مالش دهید. روغن سس، آدامس را سست می کند و میتونید آنرا کاملا پاک کنید.
یه روش فوق العاده راحتم اینه که مو رو قیچی کن بره🤣🤣
🆔 @ghesseyekhab
قابل توجه خانمها
🔸جنگیدن و بد دهنی کردن کار زن نیست.
🔸اگر مشکلی با همسرت داری با زبون خوش و درست حرفاتو بگو چرا داد و فریاد میزنی و حرفهای ناروا به زبون میاری؟
🔸شما زنی و دارای روح لطیف هستی چرا شخصیت خودت رو زیر سوال میبری؟
🔸خشونت، کار شما نیست عشق ورزیدن وظیفه توست شما که بد دهنی کنی ناخودآگاه همسرت رو به بد رفتاری وامیداری و این در شان شما نیست.
🔸شان خودت رو حفظ کن و یه بانو باش.
#نکته_زندگی
🆔 @ghesseyekhab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوستالژی_شبانه
تیتراژ برنامه کودک کیا یادشونه؟
🆔 @ghesseyekhab
قابل توجه خانم ها
🔸سکوت و کم حرفی بعضی جاها لازمه، یکی از این مکانها تو جمع خونواده شوهرته؛ تا جایی که میتونی کمتر صحبت کن و بیشتر گوش بده، اینطوری به طور حتم عاقل و فهمیده به چشم میایی و البته به قول معروف گند هم نمیزنی که بخواهی خجالت بکشی.
🔸البته ساکت کامل نباش چرا که تا حدی باید صحبت رو داشته باشی در حدی که لازمه چرا که ناخودآگاه ممکنه یه مطلبی بگی که بعدا پشیمون بشی.
#نکته_زندگی
🆔 @ghesseyekhab