محمد ایمانی | مصاف عقل و جهل:
عقل، جهل، انتخابات
به کدام نامزد رای دادید؟
🔹به کدام نامزد رای دادم؟ شما به کدام رای دادید یا رای می دهید: پزشکیان؟ پورمحمدی؟ جلیلی؟ یا قالیباف؟
♦️برخی به راحتی آب خوردن تصمیم گرفتند؛ چه آنها که نخواستند رای بدهند و چه آنها که نامزدی را ترجیح دادند؟ خیلی ها هم معیار های خود را بالا و پایین کردند و نامزد ها را با آن معیار ها سنجیدند.
🔹انتخاب، امر سهل و ممتنعی است. سهل است اگر سنگینی بار مسئولیت را نشناسیم. و دشوار است اگر متوجه عمق ماجرا شویم. مهم است که انسان بداند امانتی بزرگ متوجه اوست. انتخاب اگر در ظاهر، یک حق و برخوردای است، در باطن، مسئولیتی است که بر دوش او سنگینی می کند و مجاز به هر انتخابی نیست.
♦️"إِنَّا عَرَضْنَا الْأَمَانَةَ عَلَى السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَالْجِبَالِ فَأَبَيْنَ أَنْ يَحْمِلْنَهَا وَأَشْفَقْنَ مِنْهَا وَحَمَلَهَا الْإِنْسَانُ إِنَّهُ كَانَ ظَلُومًا جَهُولاً
🔹انتخابات، با همه کاستی هایی که می توان شمرد، نعمت و فضیلت بزرگی است. ملت ما برای قرن ها، هیچ انتخاب و انتخابات ملی را تجربه نکرده بود. سلاطین می آمدند و می رفتند و مردم در حاشیه بودند.
♦️از قاجاریه به پهلوی که سقوط کردیم، مصیبت سلطنت، با مصیبت بزرگ تری در هم آمیخت. استعمار گران انگلیسی و سپس آمریکایی، برای ملت ما تصمیم می گرفتند، کودتا می کردند. تصمیم می گرفتد که شاه بکارند و بردارند و خودکامه دیگری را جای او بگمارند.
🔹انقلاب اسلامی، به اراده ملت ایران، نقطه پایان بر این قهقرا گذاشت. این، انتخابی بزرگ بود و ملت ما با همه هزینه ها و سختی ها و قصور و تقصیر های برخی خواص، پای آن ایستاده و قدرت های سلطه گر را ناکام گذاشته است.
♦️عقل و جهل، در هر انتخابی که پیش روی انسان هاست، لشکریان خود را بر می انگیزند؛ یکی برای نجات و سعادت انسان، و دیگری، برای هلاکت و بدبختی او.
🔹و عجیب این که جهل (شیطان)، چون هیچ آورده ای از خود ندارد، خویشتن را با "شبه عقل" می آراید و نقاب عقل بر لشکریان خود می پوشاند تا بتواند شبیخون زند.
♦️آن که رای می دهد و بهترین را انتخاب می کند، رشد یافته است. و آن که رای نمی دهد یا بد انتخاب می کند، آسیب دیده مصاف عقل و جهل است.
🔹انتخابات، برآیند ساخت و ساز افکار عمومی، از سوی خیرخواهان و بدخواهان است. برآیند آبادانی و یا ویرانگری که در ذهن مردم اتفاق افتاده است. این که دشمنان و بدخواهان و کوته اندیشان، چه تخریب هایی کرده اند و دوستان، چقدر به آبادانی دل ها و عقل ها همت گماشته اند.
♦️کم نبوده اند خوبانی که نه فقط به مسئولیت خود برای آبادانی جان ها عمل کرده اند، بلکه بار چند -صد/ هزار/ میلیون- نفر را کشیده اند و امتی برای ملت شده اند؛ همانند شهید بهشتی، مثل شهید سلیمانی و مانند سید ابراهیم رئیسی، که سوختند، تا مگر آتش تهدید های بزرگ را تبدیل به گلستان کنند.
🔹دعوای دل و عقل را شنیده اید؟ اما عقل و دل اگر به کمال برسند، یکی می شوند و جایی برای تفرقه نمی ماند. نزاع عقل و دل، نشان نقصان است در درون جان آدمی، یا بیرون آن. اگر عقل به کمال می رسید، اختلافی باقی نمی ماند.
♦️مگر سلیمانی، ابومهدی مهندس، سید حسن نصرالله، عماد مغنیه، سید ابراهیم رئیسی، سید محمد حسینی بهشتی و دیگر خوبان، برای اختلاف با همسنگران، بهانه کم داشتند؟
🔹... تا سر صندوق رای تردید داشتم و هنوز هم سر جای خود باقی است. نذری کردم و عهدی.
♦️خداوندا! بهترین تقدیر ها را برای ملت ما مقدر فرما! خداوندا تو صلاح ما را بهتر از ما می دانی، و جز خیر و لطف و حکمت، در تقدیر تو جاری نمی شود. اگر هم نقصی هست، در قصور و تقصیر ما بندگان است؛ از اختلاف سلیقه ها، تا غفلت درباره گره گشایی از معیشت و ذهن و فکر مردم.
🔹عهد می بندیم که به سوی تو برگردیم، و به لوازم استخراج و احیای دفینه های عقل همت بگماریم. ما به وعده صدق تو ایمان داریم که فرمودی:
♦️"الَّذِينَ كَفَرُوا وَصَدُّوا عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ أَضَلَّ أَعْمَالَهُمْ. وَالَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَآمَنُوا بِمَا نُزِّلَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَهُوَ الْحَقُّ مِنْ رَبِّهِمْ كَفَّرَ عَنْهُمْ سَيِّئَاتِهِمْ وَأَصْلَحَ بَالَهُمْ".
🔹آنان که کفر ورزیدند و از راه خدا باز داشتند، خداوند اعمال شان را تباه ساخت؛ و کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند و به آنچه بر محمّد نازل شده و حقی از سوی پروردگارشان است، گرویدند، خداوند بدی هایشان را پوشاند و حال شان را اصلاح کرد".
@IMANImohamad51
#جمهوری رفاه و فلاح
#رسالت نخبگانی
مهدی کوچک پور
قله قاف قلم👇
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
و در ایتا👇
https://eitaa.com/gholleye_ghaph
قلم نگاشتی کوتاه در تحلیل انتخابات ۸ تیر:
‼️در همهمه همه خطاب به همه که همه بیایید؛ از همه، جزء اندکی نیامدند! چرا؟!
👌مقدمه
✍مهدی کوچک پور
با توجه به حضور نسبی نمایندگان سلایق مختلف فکری و سیاسی در انتخابات ۸ تیر و نیز به دلیل دعوت بسیاری از چهره هایی که از شخصیت های مرجع موثر قلمداد میشدند! برای حضور مردم در عرصه انتخابات، تصور بر این بود که انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم که از پی شهادت تحمل سوز شهید جمهور و شهدای خدمت برگزار میگردید؛ استقبال درصد بیشتری از مردم را به همراه داشته باشد. اما چنین نشد و رقم فاجعه بار ۴۰ درصد برای مشارکت مردم ثبت شد! بی رغبتی کثیری از مردم به انتخابات و به همه اموری که احتمال استنباط( همراهی با حاکمیت) در آن وجود دارد؛ واقعیتی تامل برانگیز است! درک درمانگرانه ی ماهیت این واقعیت تلخ، اکسیر ( دوام و قوام) جمهوری اسلامیست!
براستی دلایل گسایش مداوم حلقه های ارتباط و از خود پنداری، میان (مردمی) که صاحبان جمهوری اسلامی هستند و ( نظامی) که فلسفه وجودی همه ارکان آن نوکری مردم است؛ کدامند؟!
👌ادامه دارد
#جمهوری رفاه و فلاح
#رسالت نخبگانی
مهدی کوچک پور
قله قاف قلم👇
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
و در ایتا👇
https://eitaa.com/gholleye_ghaph
قلم نگاشتی کوتاه در تحلیل انتخابات ۸ تیر:
‼️در همهمه همه خطاب به همه که همه بیایید؛ از همه، جزء اندکی نیامدند! چرا؟!
👌قسمت دوم ( قسمت اول بعد از مقدمه)
✍مهدی کوچک پور
در پایان بخش نخست این قلم نگاشت پرسیدیم که:
دلایل گسایش روزافزون حلقه های ارتباطی مردم / دولت و کم رنگ شدن دم افزون مفهوم (از خود پنداری متقابل مردم و حاکمیت جمهوری اسلامی ) کدامند؟
👌پاسخ این پرسش مهم از نگاه نگارنده:
حاکمیت و حاکمان مستقر و بخش فزاینده ای از مردم طی سال های اخیر، به دلایل زیر مسیری واگرایانه را طی کرده و از هم فاصله گرفته اند. این یک واقعیت است!
1⃣ جامعه ایرانی ( قاطبه ایرانیان)، به ویژه در عرصه های اقتصادی، دچار مشکلات و مسائل عدیده ایست. در حالی که بسیاری از مردم، از یک سو ماهیت و جهت گیری های نظام جمهوری اسلامی را دلیل اصلی پیدایی و استمرار این مشکلات می دانند؛ و از دیگر سو حاکمان را در حل و کاهش نابسامانی های موجود، ناتوان می بینند. حاصل جمع این نوع نگرش، فارغ از روایی یا ناروایی آن، فاصله فزاینده مردم با حاکمیت بوده است!
👌این بحث ادامه دارد.
#جمهوری رفاه و فلاح
#رسالت نخبگانی
مهدی کوچک پور
قله قاف قلم👇
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
و در ایتا👇
https://eitaa.com/gholleye_ghaph
قلم نگاشتی کوتاه در تحلیل انتخابات ۸ تیر:
‼️در همهمه همه خطاب به همه که همه بیایید؛ از همه، جزء اندکی نیامدند! چرا؟!
👌قسمت سوم
در پایان بخش نخست این قلم نگاشت از دلایل روند واگرایانه رابطه حاکمیت/ ملت پرسیدیم و در ادامه از دلیل اول موثر در این موضوع نوشتیم و آوردیم که درصدی از ایرانیان با این دلیل که حاکمیت و ملت در مورد مشکلات حاکم بر جامعه، دیدگاه مشترکی ندارند؛ با حاکمیت قهر کرده اند!
‼️و اینک دلیل دوم موثر بر روند واگرایی فزاینده میان مردم و مسئولان جمهوری اسلامی👇
2⃣ از سوی دیگر یکی از مسائل بنیادین موجود در حوزه رابطه مردم / دولت در ایرانِ اکنون، این است که بسیاری از آحاد جامعه ایرانی، معتقدند که مسائل مردم و مسائل حکومت، حکایت هایی جداگانه اند! به عبارت دیگر از نگاه بخشی از مردم، مشکلات حاکمان، مشکلات جامعه نیست و برعکس!
به عنوان نمونه:بیشتر مردم بر لزوم تمرکز بر مشکلات داخلی تاکید دارند و همزمان معتقدند که مسئولان بر روی مسائل فراملی متمرکز شده اند!
👌این هم واقعیتی است، روا یا ناروا!!!
👌این بحث ادامه دارد.
#جمهوری رفاه و فلاح
#رسالت نخبگانی
مهدی کوچک پور
قله قاف قلم👇
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
و در ایتا👇
https://eitaa.com/gholleye_ghaph
‼️بیماری سخت درمان آقای ایده پرداز!
شما هم دعا کنید!!!
✍ مهدی کوچک پور
آقای عبدی! اگر واقعا از مناظره دیشب همین که نوشتید را فهمیدید؛ این یعنی برخلاف آقای پزشکیان که می فهمند ( بسیاری از مسائل) را نمی فهمند؛ شما نمی فهمید که نمی فهمید! اما اگر واقعیت را فهمیدید و از سرِ تعمد و استیصال و یاس، توهمات خود را قلمی کردید؛ به مرض سخت درمانی گرفتار شده اید که درمانش امر بعیدیست! با ایمان به معجزه، برایتان شفا آرزو می کنم!!!
👌از منظری دیگر، وقتی دیدگاه های سست بنیاد کسی چون شما برای شماری از مردم، فصل الخطاب باشد؛ بهره برداری غیرشرافتمندانه از این اعتماد خوش بینانه برای تحقق اهداف حزبی و باندی، گزینه جذابیست که چشم پوشی از آن جان مهذّب می خواهد و نگرشی الهی که.... !!!
👌بگذاریم و بگذریم که این به صلاح نزدیک تر است!
#جمهوری رفاه و فلاح
#رسالت نخبگانی
مهدی کوچک پور
قله قاف قلم👇
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
و در ایتا👇
https://eitaa.com/gholleye_ghaph
👤دکتر مسعود پزشکیان:
برنامه من اجرای برنامه های موجود است! غیر از این و آن و آن های دیگر!!!
✍ مهدی کوچک پور
‼️مجری: آقای دکتر پزشکیان!
لطفا بفرمایید برای تحقق فردایی بهتر برای ایران و ایرانیان، مهم ترین برنامه ها و جهت گیری های شما کدامند؟
👨🔬دکتر پزشکیان: برنامه من اجرای برنامه های موجود ( سیاست های ابلاغی رهبری و برنامه هفتم توسعه) با همراهی کارشناسان است. برنامه دیگری ضرورت و موضوعیت ندارد!
‼️مجری: بسیار عالی. لطقا بفرمایید آیا برای تحقق رشد هشت درصدی، احداث یک میلیون مسکن سالیانه، اجرای قانون اقدام راهبردی مجلس و .... که از بندهای مورد تاکید در سیاست های ابلاغی و نیز در برنامه هفتم می باشند؛ آمادگی دارید؟
👨🔬دکتر پزشکیان : رشد ۸ درصدی یک دروغ بزرگ، و شدنی نیست! ساخت یک میلیون مسکن شعاری غیرقابل تحقق است که انجامش نمیدهم! قانون اقدام راهبردی مجلس ما را در قفس زندانی می کند! به قول آقای کدخداباور👌😂، این قانون یک خیانت در حق ملت بود. معلوم است که اگر رئیس جمهور بشوم چنین قانون هایی را اجرا نمی کنم!
👌البته مواضع آقای حسن روحانی به من ربطی ندارد! حمایتشان از من مشکل خودشان است! اصلا به من چه مربوط؟! اصلا این چه کسی از من حمایت می کند؛ به (تو) و (این) هم مربوط نمی شود! من با مردم صادقم! خودشان می دانند!
‼️مجری: آقای دکتر!
لطفا به ما رحم کنید! از این همه پراکنده گویی متناقض، سرگیجه گرفتیم! از یک طرف در پاسخ به این سوال که (چرا برای حل مشکلات مردم و برای حرکت از وضعیت امروز به سمت فردای بهتر، هیچ برنامه ای ندارید؟)؛ می گویید، انان که مدعی طرح و برنامه هستند، به مردم دروغ می گویند! هیچ برنامه ای ندارند،! اصلا این آقاهه که موهای سفیدی دارد؛ نه میداند برنامه چیست و نه معادل انگلیسی کلمه برنامه را میداند! حرف راست را فقط از من بشنوید! برنامه من اجرای برنامه های مصوب و ابلاغ شده است. از طرف دیگر و همزمان با ادعای اجرای برنامه های مصوبِ موجود، در تناقضی آشکار و بهت برانگیز! و با لحنی گزنده و تمسخرآمیز ، تعدادی از مهم ترین برنامه ها و قوانین مصوب و سیاست های کلی ابلاغی توسط رهبری معظم انقلاب را، دروغ و غیرقابل اجرا اعلام می کنید! همچنین و از سوی دیگر، به صورت مدام، همراهی تعداد زیادی از کارشناسان خیلی متخصص! با خود را به رخ می کشید، اما در فاصله ای اندک، موضع گیری های هنجارشکنانه تعدادی از همین حضرات کارشناس را موضوعی بی ارتباط با خود دانسته و از پذیرش مسئولیت پاسخگویی به ابهامات و تناقضات موجود در این زمینه فرار می کنید!
👌جناب طبیب! لطفا به صورت واضح به این دو پرسش پاسخ دهید که:
1⃣چگونه به صورت همزمان و موازی، برنامه خود را اجرای برنامه هایی میدانید که خود، شماری از مهم ترین آن ها را غیرقابل اجرا اعلام می کنید؟! و
2⃣ با کدام معیار عقلانی و صادقانه، در کنار اعلام این واقعیت که در بسیاری از موضوعات چیزی نمی فهمید( تخصصی ندارید)، و همه داشته شما اتکاء به متخصصان حوزه های مختلف و استفاده از تخصص آنان است؛ همان متخصصانی که شما را دوره کرده اند و به همراهیشان مفتخرید؛ اما در مواردی متعدد، از پذیرش مسئولیت کارکردها و موضع گیری های کارشناسانه! دردسرساز و متعارض با سیاست های نظام جمهوری اسلامی اعلامی توسط همین کارشناسان، شانه خالی نموده و آن ها را موضوعاتی که به خودشان مربوط است؛ اعلام می کتید؟! بلاخره این کارشناسان و تخصص و علمشان، سرمایه های مورد تایید شما هستند یا خیر؟! اگر بله؛ پس این یک بام و دو هوا چه توجیهی دارد؟! اما اگر نه؛ با کدام دلیل معقول و در جستجوی کدام فردا برای ایران اسم جنابعالی را برای مسئولیت مهم ریاست جمهوری بر روی برگه رای خود بنویسیم؟!
آقای پزشکیان! حیرانیِ سخت بعد از این روزهای هیجانی و تحیّر فردای بعد از انتخابات را پروا آرید و بیش از این برای کسب مسئولیتی که برای انجامش دستانی تهی دارید؛ ؛بی تابی نکنید !!!
👨🔬دکتر پزشکیان: آقای مجری! تو! سوالاتت را بپرس و حرف های نامربوط نزن؟ من بارها اعلام کردم و الان هم تکرار می کنم:
من به مردم دروغ نمی گویم. من طرف مردم ایستاده ام! صدها کارشناس و اقتصاددان از من حمایت کرده اند. من به مردم قول می دهم تا پای جان از حقوقشان که انتخاب نوع پوشش و آزادی دختران و زنان از جمله مهم ترینِ!!! این حقوق است؛ دفاع کنم!
#جمهوری رفاه و فلاح
#رسالت نخبگانی
مهدی کوچک پور
قله قاف قلم👇
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
و در ایتا👇
https://eitaa.com/gholleye_ghaph
پایان یک انتخابات آزاد:
دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران شد!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
گرچه این واقعه شرّ است الهی مددی
آخرش ختم بخیر گشته و نیکو بشود!
✍مهدی کوچک پور
جمهوری اسلامی به عنوان یک گفتمان فرهنگی/ تمدنی نوین، به صورت ذاتی و متقابل با فرهنگ ( صرفا این دنیایی، کژبنیاد، ناحق، عدالت ستیز و استیلا جوی غرب) تعارض و تضاد دارد! نگارنده، گفتمان تمدنی دو وجهی ( دنیایی/ اخرایی)ِ جمهوری اسلامی راستین را ( جمهوری رفاه و فلاح ) نامیده است! آقای دکتر پزشکیان به گواه عملکرد و جهت گیری های پیش از این، در قامت یک نیروی صف ( و نه یک شخصیت اندیشمند و صاحب نظر) در بیشتر موارد، مدافع و فدایی همین گفتمان بوده است. از این منظر انتخاب چون اویی به عنوان ریاست جمهوری، یک اتفاق مبارک است که شعف و پایکوبی را سزاوار است. شوربختانه این نمای زیبا، پشت صحنه ای خطرناک دارد که توجه به آن، تحلیل و ارزیابی انتخاب دکتر پزشکیان را به سمت دیگری می برد به شرحی که می آید:
اتاق فکر خودناخواستِ پشتیبان رئیس جمهور منتخب، غالبا از کسانی تشکیل می شود که به لحاظ بنیادهای فکری، ذیل فرهنگ غرب و در سوی مقابل جمهوری رفاه و فلاح به صف شده اند! از این منظر،انتخاب دکتر پزشکیان، فرصت نامبارکیست تا این دگراندیشان مخالف ماهیت دینیِ سیاست، اجتماع و فرهنگ، همه توانایی خود را برای قلب هویتی جمهوری اسلامی، به میدان بیاورند! حیله شومی! که شهره مردانی چون آقایان: فاضلی، عبدی، زیدآبادی، زیباکلام و ... سال هاست به شکلی عیان و نهان، مشغول و دلمشغول آنند! آرزومندم آقای رئیس جمهور این طیف فکری ویرانگر! را مهار کند( درست برخلاف دوره تبلیغات انتخاباتی که توسطشان مهار و مدیریت شد!) و به آنان برای قلب ماهیتی جمهوری اسلامی، مجال ندهد! و هزار وای اگر چنین نشود و آن شود که نباید و نشاید! درک این پشت صحنه ابلیسی است که سبب گردیده تا نگارنده، فارغ از جهت گیرهای مبتذل سیاسی و صرفا از منظر یک اندیشه ورز ذغدغه مند، انتخاب آقای دکتر پزشکیان را واقعه ای نامبارک بداند و بیمناک عواقب آن باشد! ماهیت این دغدغه مندی و دلآشوبی، همان است که در تک بیت صدر و ذیل یادداشت حاضر تصویر کرده ام👇
گرچه این واقعه شرّ است الهی مددی
آخرش ختم به خیر گردد و نیکو بشود!
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
گرچه این واقعه شرّ است الهی مددی
آخرش ختم به خیر گردد و نیکو بشود!
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
هدایت شده از قله قاف قلم
‼️پُستِ صاحب پُستِ پست!!!
از پَستی، پُستی دیدم و از صاحب پُستِ پست، رنجیدم و غضبناک بر او غرّیدم👇
چند جمله با حرّاف زبان نفهم: (ر _ ر) و همه آنان که چون او، علیرغم نام اوری، حقیر و کم مقدارند!
مجری توانمندی بودی! آدم می پنداشتمت! اندکی بعدتر که شهوتِ شهرت، شرافتت را به یغما داد، همچنان آدم بودی،ولی از نوع پست و ناشریفش! با این پُست که در تمسخر نماز عبد صالح خدا ( شهید رئیسی تا همیشه عزیز)، در هواپیما قلمی و منتشر کردی و من نه آن زمان که اکنون دیدمش؛ به این باور رسیدم که تو نه یک (آدم) پست، که یک موجود شبه آدم ناآدم دوپای خروج کرده از دایره آدمیتی! تو فقط پستی! پستِ پستِ پست! همین!!!
👌شخصیت و خمیرمایه ی دکتر پزشکیان همانند سید ابراهیم رئیسی با تو و امثال تو بسیار متفاوت است! حمایت موجود ناشریفی مانند تو از دکتر پزشکیان که بی گمان انسان شریفیست، توهین عیان به رئیس جمهور منتخب مردم شرافت آئین ایران است!
👌با آدمیان قاطی نشو ای آن که رسم آدمیت نمی شناسی و آدم بودن، نمی توانی!!!
#جمهوری رفاه و فلاح
#رسالت نخبگانی
مهدی کوچک پور
قله قاف قلم👇
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
و در ایتا👇
https://eitaa.com/gholleye_ghaph
👌گزندگی کلامم را ببخشایید🙏
‼️عنابستانی ها را شنگول های اهل منگولستان بر صدر می نشانند! صولت خان! اینجا ایران است!!!
✍ مهدی کوچک پور
وکیل پیش از اینی که در کسوت نمایندگی مجلس، همزمان با قانون شکنی و عبور از مسیر ممنوعه، بر گونه سرباز وظیفه شناسی که خودروی حامل وی را به دلیل کاکرد خلاف قانون، متوقف کرده بود؛ سیلی زد و موجی از تنفر را در جامعه برانگیخت و بعدها هم با عدم اقبال مردم فهیم حوزه انتخابیه خود، از ورود مجدد به مجلس بازماند؛ در آخرین روزهای مسئولیت دولت سیزدهم و در فقدان تحمل سوز شهید رئیسی عزیز، با حکم وزیر تعاون دولت تحت مدیریت جناب دکتر مخبر و برخلاف بخشنامه صادره از طرف ایشان، به عنوان عضو موظف هیات مدیره صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد منصوب شد!
👌به گمان نگارنده، اگر امور مُلک به درستی تدبیر می شد؛ ایشان بلافاصله بعد از غائله سیلی به صورت سرباز وظیفه شناس و دروغ پردازی های پس از آن، باید ضمن اخراج از مجلس و محرومیت دائمی از تصدی مناصب دولتی، محاکمه و مجازات می گردید! نه این که به دلیل تعهد و...!!! به منصب جدید گماشته می شد!
#جمهوری رفاه و فلاح
#رسالت نخبگانی
مهدی کوچک پور
قله قاف قلم👇
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
و در ایتا👇
https://eitaa.com/gholleye_ghaph
‼️جامعه ایرانی، گرمای تابستان، برق و قصه تلخ اتلاف و اسراف همزمان با بحران و کمبود!!!
👌چند پیشنهاد کاربردی به دولت و مردم برای مقابله با اتلاف برق
✍مهدی کوچک پور
استفاده بخردانه از منابع حتی در شرایط فراوانی، یک ضرورت عقلانیست. این ضرورت وقتی در زمینه ای با کمبود مواجه باشیم، البته مضاعف می شود! ایران کشور هدر دادن ها و اتلاف هاست! قباحت این ویژگی رفتاری تحمل سوز، در این روزهای بسیار گرم که مراعات بیشتر در موضوع مصرف برق را الزامی کرده؛ راحت تر درک می شود اگر کمی دقیق تر ببینیم! بدون شک در لحظه نگارش همین کلمات و همزمان با ارسال پیامک هایی که مصرف بهینه برق را به مردم توصیه می کنند؛ درصد قابل توجهی از برق تولیدی کشور در حال اتلاف است! به عنوان نمونه:
✳️ در بسیاری از منازل،روشنایی ها و وسائل برقی پرشماری، روشن هستند که می توانند روشن نباشند!
✳️ مساجد، ادارات، بیمارستان ها، فروشگاه ها و ... به دلیل بی توجهی فراگیر و رویه ای ایرانیان به شکلی عیان، مقادیر عظیمی از انرژی برق را هدر می دهند!
✳️ هم اکنون و در همین دقایق، در بسیاری از شهرها و روستاها، تعداد فراوانی از روشنایی های معابر، همچنان و به صورت ۲۴ ساعته روشن مانده اند!
✳️ اتلاف برق حتی در اداره های برق، امر معمولیست!
و.....
این ها برخی از واقعیت های تلخ کارکردی غیرمتمدنانه هستند که مردم و مسئولان کشورِ مدعی تمدن چندهزار ساله، به صورت روزمره و مداوم، مرتکبشان می شوند!
⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️
🖇 و اینک چند پیشنهاد کاربردی:
✳️ به دولت پیشنهاد می شود در گام نخست، برق بهای مشترکان دارای نصاب های مصرف بی توجیه را حداقل ۵۰ برابر افزایش دهد! و در صورت تداوم روال غیرمعقول گذشته، امتیاز برق این طیف بی مسئولیت را برای همیشه لغو نماید!
✳️ به دولت پیشنهاد می شود برق بهای ادارات و تمام موسسات دولتی بی توجه به الگوهای مصرف اعلامی را با اعمال ضریب تصاعدی از حقوق مسئولان و همه کارکنان ادارت متخلف برداشت نماید!
✳️ به دولت پیشنهاد می شود مسئولان ادارت، دادگاه ها، بیمارستان ها، دانشگاه ها،مدارس و ... و دیگر موسسات دولتی و حاکمیتی را بعد از کسر حقوق مربوط به اتلاف انرژی، از کار برکنار و با تنزّل رتبه، تنبیه نماید!
✳️ به مردم پیشنهاد می شود با حساسیت کامل و ضمن شروع از خود برای مصرف بهینه انرژی، در مورد اتلاف برق و ... در سازمان های دولتی و خصوصی، اقدامات اصلاحی موثر را اجرا نمایند. ( ار جمله تذکر و امر به معروف همگانی و تهیه و انتشار مستندات مربوطه در فضای مجازی)
✳️ به دولت پیشنهاد می شود مسیرهای سهل الوصولی را برای گزارش مستند موارد اتلاف انرژی، توسط مردم ایجاد کرده و گزارش دهندگان را تشویق نماید. ( با پرداخت پاداش از محل کسر حقوق مسئولان و کارکنان موسسات متخلف).
✳️ به مردم پیشنهاد می شود آن دسته از موسسات خصوصی و فروشگاه هایی را که به استفاده از آویزه های برقی غیرضروری روشن،جهت جلب مشتری اقدام می کنند؛ تحریم کرده و از خرید خدمات و محصولاتشان خودداری فرمایند.
✳️ نهادها و سازمان های دینی و انقلابی ( مانند مساجد، بقاع متبرکه، بسیج و ....) در اجرای قوانین و ضوابط حاکمیت اسلامی، وظیفه مضاعفی دارند. در نتیجه توقع این است که این بخش از ملت / حاکمیت، برخلاف تا اکنون، حساسیت بیشتری در تمکین به شریعت و قانون که مصرف بهینه انرژی یکی از جلوه های عیان آن است؛ داشته باشند. در همین راستا به حاکمیت پیشنهاد می شود در صورت عدم مراعات الگوی مصرف بهینه برق ( و دیگر منابع در این بخش مرجع)، برخورد تادیبی/ تنبیهی با متولیان مربوطه، با شدت و همت افزون تری اجرا شود. بدون شک اجرای این پیشنهاد، اثرات جهت بخش مثبتی را در سطح جامعه در پی خواهد داشت.
👌کانال قله قاف قلم آمادگی خود را برای انتشار مستندات مربوط به اتلاف انرژی اعلام می نماید. (موسسات دولتی و نهادهای دینی در گام اول و در مراحل بعد سازمان های خصوصی)
تیرماه ۱۴۰۳
مهدی کوچک پور
قله قاف قلم
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
و در ایتا👇
https://eitaa.com/gholleye_ghaph
افسوس نشد آن چه که باید می شد!
ای تیر بلا چرا نخوردی به هدف؟!!!
مایه تاسف است که قاتل بدذات و شیطان صفت یکی از شریف ترین انسان های زمان معاصر؛ شهید قاسم سلیمانی،از مرگ گریخت! کاش تیر بلا به هدف می خورد و نامرد وقیح روزگار ما رهسپار جهنم می شد. و هزار هزار حیف که چنین نشد! مرگ فجیع و عبرت آموز این دوپای ناشریف را همچنان به تمنا نشسته ایم!
خدایا این اتفاق مبارک دور مباد. آمین
تیرماه ۱۴۰۳
مهدی کوچک پور
قله قاف قلم
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
و در ایتا👇
https://eitaa.com/gholleye_ghaph
بی حسین هیچیم و هیچ و هیچ و هیچ!
هییییچ خود گم کرده ی در بند هیچ!!!!
‼️سخنی با ایران و ایرانیان
✍ مهدی کوچک پور
حسین حق است و حق، به اراده حق، تا همیشه می ماند، همچنان که تا کنون!
حسین چونان حق، از همراهی ما بی نیاز است! این ماییم که به حق و حق مداری نیازمندیم و مامور! نوع انسان از دیروزهای دورِ دورِ دور تا فرداها و فرداهای بعد از این، برای آدم بودن و تحقق آدمیت، به حسین نیازمند است. آدمیم و آدمیت دعدغه ماست اگر، باید تا لحظه مردن و رفتن به حسین خیره بمانیم و به مرامش اقتدا کنیم.
👌خلوتی دستگاه و درگاه حسین و حضور کم رونق ایرانیان در عزاداری های پسر فاطمه( س)، در روزها و شب های محرم در چند سال اخیر و خاصه محرم امسال، (به هر دلیل و بهانه)، بیدارباشیست به ما (جامعه ایرانی، از صدر تا ذیل)، تا به خود آییم و گریزانی بی پروای خود از آدمیت را درک کنیم و تغیُّر حال خویش به سمت و سوی سوء را تا پیش از وخامتِ بیش از این، تدبیر آوریم. چنین اگر نکنیم، امروزمان عبرت فردائیان می شود!
تیرماه ۱۴۰۳/ محرم ۱۴۴۶
مهدی کوچک پور
#جمهوری رفاه و فلاح
#رسالت نخبگانی
قله قاف قلم
در تلگرام👇
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
و در ایتا👇
https://eitaa.com/gholleye_ghaph
‼️پاسخ به یک سوال:
بله آقای رئیس جمهور! شده، می شود و خواهد شد!!!
✍ مهدی کوچک پور
دکتر مسعود پزشکیان:
مگر می شود مردم از مسئولان برحق و عادل ناراضی باشند؟!
✅ چند نکته و یک استنتاج:
1⃣مردم به انتخاب حق و ناحق مختارند.
2⃣ اما انتخاب مردم، منشاء تعریف حق یا ناحق نیست! به عبارت دیگر حق و عدل، در هر حال حق و عدل اند، چه مردم بخواهند و یا نه! به عنوان نمونه حق بودن صداقت ویژگی ذاتی این مفهوم است و نه عاریتی برخاسته از تایید اکثریت! همه مردم هم اگر به قباحت صداقت رای بدهند؛! صداقت، قبیح نمی شود! همچنانکه اتفاق نظر عموم و عوام و خواص! زشتی ذاتی مفاهیمی مانند دروغ، خیانت، قتل و تجاوز، لاقیدی و ... را زائل نمی کند!!!!
3⃣ در حکومت های مدعی مردم سالاری، متولیان ملزم به تمکین در برابر رای اکثریت اند؛ خواه حق باشد و خواه ناحق!
4⃣ برخلاف تکلیف حکومت به تمکین در برابر اراده همگانی، اندیشمندان و نخبگان مستقل و حق مدار، هیچ تکلیفی به انقیاد در برابر رای اکثریت ندارند! رسالت اصلی و مهم اینان، شناخت حق و مجاهدت مستمر برای ارشاد همزمان حاکمیت و ملت و اقناع حاکمان و مردم به تمکین در برابر آن است! در نگاه این گرامیان، رای اکثریت، منبع مشروعیت و حقانیتِ اندیشه ها و کارکردها محسوب نمی شود!
5⃣ جان کلام این که:
✳️ مردم در انتخاب حق یا ناحق مختارند، اما انتخاب اکثریت، معیار حق از ناحق نیست! و
✳️ در نظام های مردم سالار و از جمله در جمهوری اسلامی، تبعیت حاکمیت از رای اکثریت، اصلی تخطی ناپذیر است! و
✳️ برخلاف اندیشه ورزان سکولار که به حقیقت مستقل از رای مردم و نقش آفرینی دین و شریعت در زیست جمعی انسان، بی باورند و از این رو رای اکثریت را منبع و معادل حقیقت و مشروعیت می دانند و بی هیچ قید و نقدی بر آن تاکید می کنند؛ اندیشمندان موحد ِ دین مدار، با تصریحی بی ابهام، از یک سو منکر ارتباط ضروری میان خواست اکثریت با حقیقت می شوند و از دیگر سو بر تلاش روشنگرانه در مسیر انطباق رای اکثریت با حق و عدالت و نیز بر همنوایی جهت گیری های حکومت با اراده اکثریت حقیقت جوی حق مدار تاکید می نمایند!
⭕️استنتاج نهایی
آقای دکتر پزشکیان؛
به گواهی تاریخ، به شهادتِ "شهادت" انسان های والایی چون محمد و علی و حسن و حسین که درود خدا بر اینان باد و همه شهیدان طریق حقیقت و عدالت که برای اثبات روایی این مفاهیم ارجمند برای مردم، جان به لب شدند و جان دادند؛ و نیز وفق تاکید مکرر قران بر کژروی مداوم اکثریت مردم در گستره تاربخ با تکرار کلیدواژهایی از قبیل ( اکثرالناس لا یعلمون/ لا یعقلون/ لا بتفکرون/ لا یهتدون و ....) و در نهایت با استناد به شواهد متعدد اکنونی، نارضایتی و گریزانی اکثریت مردم از حق و عدالت، یک روند ار دیروز تا امروز و تا فرداهاست!
👌از این منظر پرسش چالشی جنابعالی مینی بر این که ( مگر می شود مردم از حاکمان برحق و عادل ناراضی باشند؟)؛ جای تامّل دارد! یادداشت حاضر ماحصل همین تامل است! شما هم تامل بفرمایید جناب پریزیدنت!
👌نگارنده در این قلم نگاشت، مبحثی نظری را طرح کرده است. مخاطبین محترم و خردورز هموطن، لطف کرده سطح مقوله مطرح شده را به موضعگیری های دم دستی و روزمره سیاسی / جناحی تنزل ندهند.🙏
👌لطفا از بازنشر قلمی های ما دریغ نفرمایید
👌نظرات خود را ( علاوه بر طرح در گروه ها) همچنین از مسیر مشخص شده در بخش ارسال دیدگاه های مخاطبین محترم برای ما ارسال بفرمایید.
تیرماه ۱۴۰۳
قله قاف قلم
#جمهوری رفاه و فلاح
#رسالت نخبگانی
قله قاف قلم
در تلگرام👇
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
و در ایتا👇
https://eitaa.com/gholleye_ghaph
‼️زنجیرزنی زنان و دختران حریم شکن نسل z در محرم حسینی و عیانی تضادها!!!
نسل (z) ویژگی هایی دارد. که استفاده فراوان از ابزارهای دیجیتال و هوشمند به عنوان اولین ویژگی این نسل، شکل گیری خصوصیات دیگری را در نسل مذکور در پی داشته است. ناسازگاری، بی پروایی، علاقه مندی به گفت و گو، بی مسئولیتی و ... را از جمله مختصات این نسل دانسته اند! از نگاه نگارنده، ( بی معیاری یا معیارهای آنی و لحظه ای مبتنی بر احساسات هم اکنونی) را می توان مهم ترین خصوصیت دختران و پسرانی دانست که نسل z یا نت نامیده می شوند. سرعت تصورناپذیر رخدادها در فضای دیجیتال و تغییرات دمادم محتواهای آن، دلیل پیدایی این خصوصیت در نسل نت است. در واقع تولد و رشد نسل نت، در بستری هماره سیال اتفاق افتاده است. از این رو درک و پایبندی به معیارهایی ثابت، برای بخش مهمی از متولدین محدوده زمانی تقریبی ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۰، کاری سخت و دور از ذهن می نماید! همانگونه که درک این ویژگی برای(ما) بسیار سخت است!
👌بی معیاری و آنی معیاری، اگرچه ویژگی های ستایش برانگیزی نیستتد! اما حواسمان باشد که آنی معیاری را با قطعیت،( بی تعهدی) معنا نکنیم!
👌لطفا از بازنشر قلمی های ما دریغ نفرمایید
👌نظرات خود را ( علاوه بر طرح در گروه ها) همچنین از مسیر مشخص شده در بخش ارسال دیدگاه های مخاطبین محترم برای ما ارسال بفرمایید.
تیرماه ۱۴۰۳
قله قاف قلم
#جمهوری رفاه و فلاح
#رسالت نخبگانی
قله قاف قلم
در تلگرام👇
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
و در ایتا👇
https://eitaa.com/gholleye_ghaph
‼️جناب آیت الله، گوشی خدمتتان!!!
✍ مهدی کوچک پور
امام جمعه اصفهان:
✳️پزشکیان کابینه ای تشکیل ندهد که با رهبری زاویه داشته باشد
✳️ انتصابات مدیران استانی باید با مشورت نمایندگان ولی فقیه در استان ها صورت بگیرد!
👌😳👌😳👌😳👌
سید عالی تبار، حضرت آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد:
فرمودید کابینه (نباید) با رهبری زاویه داشته باشد.
عرض میکنم که براساس قانون و مبانی اعتقادی، این نباید البته امری حق و بایدیست که مراعاتش، به صلاح ملت و مُلک است!
👌رئیس جمهور منتخب، به صورت مکرر بر هماهنگی و همنوایی با رهبری معظم انقلاب تاکید کرده است.
اما در ادامه افاضه کردید که:
" انتصابات مدیران استانی (باید) با مشورت نمایندگان ولی فقیه در استان ها صورت بگیرد".
جناب طباطبایی!
در نظام جمهوری اسلامی و با استناد به تجارب تا اکنون، هر قدر تطابق انتصاب ها و انتصابی ها با انتخاب ها و انتخابی ها فزونی پذیرد؛ تدبیر امور، به دلیل افزایش همگرایی میان حاکمیت و ملت، تسهیل می شود و (از خودپنداری متقابل) میان مردم و مسئولان به عنوان مهم ترین عامل صلابت و قدرت و کارآیی نظام سیاسی که رهبری معظم انقلاب آن را معیار مشروعیت حاکمیت می دانند؛ تقویت می گردد. این تطابق اگر برعکس شود یا توقع آن باشد که چنین شود؛، گره در کار می افتد و رابطه میان مردم و متولیان، گسایشی می شود، و ملت را به نقطه ای می رساند که خود را در یک سو و حاکمیت را در سوی مقابل می بیند!
آیت الله عزیز!
بیایید از این منظر موضوع را ببینید و ببینیم! با این پیش فرض، اکنون بفرمایید:
1⃣ مستند قانونی این ( باید)ی که فرمودید؛ چیست؟ براساس کدام سنجه و معیار مورد توافق ملت و دولت( قانون)، انتصاب های دولتی در استان ها باید با هماهنگی و تایید نمایندگان ولی فقیه انجام شود؟!
2⃣ در صورت تحقق این بایدِ نبایدی! اگر متولیان دولتی در مقیاس استان که توسط نمایندگان ولی فقیه تایید شده اند؛ پای کج بگذارند و کاری نبایدی کنند؛ مسئولیت این کجروی با کیست؟؛ دولت یا نمایندگان ولی فقیه ( و تبعا حضرت ولی فقیه؟!)
2⃣ نمایندگان ولی فقیه اگر همان باشند که باید؛ بایدها و نبایدهایشان در راستای صلاح مردم خواهد بود. اگر این اگر محقق شود، این حضرات، محبوب مردم می شوند و رفتار و گفتارشان، خلق را خوش آید و شادمانشان کند! آیت الله شهید، سید محمدعلی آل هاشم، در غِداد معدود نمایندگان ولی فقیه بود که خلق الله از عمق جان دوستش می داشتند. انتصاب مدیران استانی در هماهنگی با شخصیت هایی در تراز شهید آل هاشم یقینا امر مبارکیست! صد افسوس که آل هاشم ها بسیار کم شمارند! اکنون از شما می پرسم:
4⃣ آیا شهید آل هاشم همانند شما توقع داشت که دولت در انتصاب مدیران استانی با ایشان هماهنگ باشد؟!
5⃣ از نمایندگان ولی فقیه در استان ها، و از ائمه جمعه و جماعات کشور، چند نفرشان همانند شهید آل هاشم، به دلیل خلوص نیت و منش مردمی، محبوب خلق الله هستند؟!
#جمهوری رفاه و فلاح
#رسالت نخبگانی
تیرماه ۱۴۰۳/ محرم ۱۴۴۶
مهدی کوچک پور
قله قاف قلم
در تلگرام👇
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
و در ایتا👇
https://eitaa.com/gholleye_ghaph
دکتر ظریف:
آن هایی که از مذاکره می ترسند، خود را باور ندارند.
‼️ترسوهای مدعی رشادت!!!
آقای ظریف!
از هر چه می خواهی بگو، لیک از شجاعت دم نزن!
جناب دیپلمات اعظم!
از جنابعالی و دوستانی که شما را می ستایند؛! دعوت می کنم تا برخی از نمادهای برجسته خودباوریتان را مرور بفرمایید! از این مرور، عرق شرمتان اگر بر جبین نشست؛ یعنی احیایتان هنوز، امر ممکنیست!
اقای ظریف!
برجامتان که بی گمان مایه ننگ و سند خفت است؛ حاصل عدم خودباوری و احساس مذلت شما مستمر در برابر کسانی بود که در مذاکرات، (تقریبا) هر چه گفتند و خواستند، حاصلش جزء تمکین و تسلیم از طرف شما نبود!
آقای دکتر!
این که دو طرف بر دور میزی بنشینند و بر سر(حق غیرقابل مذاکره ی) یکی از طرفین، به امر طرف دیگر و وفق اراده متجاسرانه او گفت و گو کنند و در نهایت همه آن چه که باید به (نه) ختم میشد؛ به (بله) از سوی طرف ذیحق و تامین خواسته های ناحق طرف ظالم منتهی شود؛ این کارکرد و نتیجه خفت بارش(برجام)، نه نشانه خودباوری، که دلیل بیّن خودکم بینی شماست! این ذلّت، مباهات ندارد آقای دیپلمات!
#جمهوری رفاه و فلاح
#رسالت نخبگانی
تیرماه ۱۴۰۳/ محرم ۱۴۴۶
مهدی کوچک پور
قله قاف قلم
در تلگرام👇
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
و در ایتا👇
https://eitaa.com/gholleye_ghaph
‼️آقای علم الهدی! شما نه صاحب کشور که نوکر مردمید! لطفا بفهمید!!!
✍ مهدی کوچک پور
آقای بیرق هدایت!!! در دفاع از ضرورت حجاب و مقابله با بی حجابی می گوید:
"اگر بی حجابی رایج شود حکومت را از دست می دهیم و دیگر صاحب این کشور نخواهیم بود"
جناب علم الهدی!
این که شما و امثالتان، خودِ کم مقدار خود را صاحب این کشور می دانید؛خود، انگیزه بسیاری از کسانیست که در بیراهه بی حجابی گام گذاشته اند! همین نکته ساده ی همه فهم را اگر فهم می کردید؛ بیش از این، در حوزه های مختلف و از جمله در موضوع ححاب، فکر ناکرده فک نمی زدید و شرسازی نمی کردید!
حضرت آیت الله!
باور کنید همه ایرانیان و از جمله دختران و زنان این مرز و بوم، حتی و خصوصا عفیف ترین و محجبه ترین هایشان، از این که شیخی که شانی جزء نوکری و خدمت به مردم و دین ندارد!، خود را از جمله صاحبان کشور و ملت می داند؛ حالشان بد می شود، و چه بدی ها از این حال بد، بدر آید و سر برآورد؟؛ خدا داند!
آقای پرچم در اهتزار فلاح و رستگاری!
شما نه صاحب این کشور! که خادم تحت فرمان آئین و ایرانید!
#جمهوری رفاه و فلاح
#رسالت نخبگانی
مرداد ۱۴۰۳/ محرم ۱۴۴۶
مهدی کوچک پور
قله قاف قلم
در تلگرام👇
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
و در ایتا👇
https://eitaa.com/gholleye_ghaph
‼️آقای دکتر پزشکیان، عجیب و عجب نه "آن"، که "این" است!!!
✍ مهدی کوچک پور
آقای دکتر پزشکیان، رئیس جمهور منتخب، با انتشار یادداشتی انتقادی، تشویق نتانیاهو در کنگره امریکا را کاری مردود و بی ثمر دانستند.
ضمن تشکر از آقای رئیس رئیس جمهورِ همین نزدیکی ها، لازم دانستم نکته ای را به استحضار ایشان و ... برسانم.
آقای دکتر پزشکیان!
تشویق ابرجنایتکار سفّاکی به اسم نتانیاهو به عنوان نماینده یک رژیم مجعول و نامشروع، توسط هیات حاکمه آمریکا به هیچ روی موضوع عجیبی نیست. به یک دلیل ساده:
رژیم اسرائیل بخشی از ساختار ناعادلانه حاکم بر دنیای امروز است که ریشه در فرهنگ استیلاجوی غرب دارد و آمریکا نماد برجسته ی این ساختار ظالمانه و این فرهنگ حدناشناس است! دفاع آمریکا از نتانیاهو و اسرائیل، در حقیقت دفاع از ماهیت و موجودیت خود و کارکردی بایدی و ناعجیب است! در این موضوع و به صورت کلی در فهم ماهیت فرهنگ غرب، نکته عجیب، توقع برخوردی غیر از این و انتظار رعایت عدالت و حقوق ملت هاست!
آقای رئیس جمهور!
غرب راستین همین است که دیدید و گفتید!
#جمهوری رفاه و فلاح
#رسالت نخبگانی
قله قاف قلم👇
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
و در ایتا👇
https://eitaa.com/gholleye_ghaph
‼️رادمردید اگر، این نامردان بی مرام را رام کنید!!!
✍ مهدی کوچک پور
صد وای اگر آن چه شنیدم راست باشد!
جناب آقای امام، سلام!
برای مقابله با کژروی مورد ادعای شما راه حل کم نیست! صادقید اگر و رسم مروّت چنانچه می دانید؛ برای احقاق حقوق عامه و تنبیه نامردان مدعی مردم مداری کاری کنید از آن نوع که کارستانش می دانند. از آن جمله:
1⃣ به صورت موکد از آقای مخبر بخواهید که با صدور بخشنامه ای همه استخدام ها،احکام واختصاص منابع خارج از قواعد انجام شده را ملغی و بی اعتبار اعلام نمایند.(همه موارد ناقض قوانین و نیز دستور پیشین آقای مخبر)
2⃣در بخشنامه مورد درخواست، با تاکید ذکر شود که نقض موارد اعلامی از سوی هر یک از دولتی ها در هر رده،جرم بوده و مرتکبین،ضمن عزل فوری از منصب فعلی، برای محاکمه و مجازات به قوه قضائیه معرفی خواهند شد.
3⃣ به واسطه آقای مخبر، از قوه قضائیه بخواهید که همه مرتبطین این کژکارکردها را به دلیل مخدوش کردن پایگاه مردمی حاکمیت، به ممنوعیت دائم از اشتغال دولتی محکوم نماید.
#جمهوری رفاه و فلاح
#رسالت نخبگانی
قله قاف قلم👇
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
و در ایتا👇
https://eitaa.com/gholleye_ghaph
‼️سگ هار صهیون؛
برداشت نهایی؛ زوزه آخر!!!
هان سگ صهیون؛
در پاسخ به خبط بزرگی که کردی؛ چنانت می زنیم که از این پس تا دم مردنی که بس نزدیک است؛ جزء دُم خود به دندان نگیری و جزء زوزه، از جانبت صدایی به گوش ناید!
و اما بعد:
👌سخنی با ایرانیان شرافت آئین!
در بحبوحه هجمه دشمنان قسم خورده آئین و ایران به هست و هستی ما و در همزمانی از پیش طراحی شده و خباثت آمیز ترور شهید هنیه با شروع به کار دولت چهاردهم به زعامت آقای دکتر پزشکیان، شایسته آن است که در فهم و تحلیل وقایع، اندکی بیشتر درنگ کنیم و خود را قید نگرش های فهم ستیز جناحی برهانیم! حمله به رئیس جمهور محترم به بهانه ترور رهبر ارشد حماس در تهران همانقدر شرم اور و سزاوار بازخواست است که شادمانی معدودی از ایرانیان از این اتفاق شوم!🙈😡. ریشه این هر دو،(حمله به دولت جدید به دلیل ترور هنیه) و ( شادماتی و لودگی به بهانه شهادت این بزرگمرد فلسطینی)؛ یا حماقت است یا خیانت! و مرتکبین این دوگانه ی قبیح، یا احمقند و یا خائن! همت کنیم نه این باشیم و نه آن!
#جمهوری رفاه و فلاح
#رسالت نخبگانی
م / ک
قله قاف قلم👇
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
و در ایتا👇
https://eitaa.com/gholleye_ghaph
‼️وفاق ملی از نگاه منِ ناموافق و خودِ بی آرام آقای جامعه شناس!!!
✍ مهدی کوچک پور
✳️دکتر محمد فاضلی( جامعه شناس):
" داشتن آدم هایی از همه کابینه ها، ساختن دولت وفاق ملی نیست. بعضی آدم های همه دولت ها، نمادهای بدی هستند. برخی اسامی نماد ناجورند! نچسب!"
👌👌👌👌
به گمانم پنج/ شش سال قبل بود. در موضوع مبانی نظری فرهنگ غرب و جهان نگری مبتنی بر سکولاریسم، از مسیر ارتباط مجازی و به صورت همزمان، سوالی چالشی و همچنان بدون پاسخ! را از چند اندیشمند ایرانی صاحب نظر در حوزه علوم اجتماعی و انسانی مقیم داخل و خارج از کشور پرسیدم. آقای دکتر فاضلی یکی از اندیشمندانی بود که پرسش چالشی مد نظرم را به حضورشان ارسال کردم. از نوع عکس العمل و کیفیت پاسخ ایشان بشدت متعجب شدم! دستان خالی جناب استاد در پاسخ به سوال مطروحه، البته امر بعیدی نبود، اما آشفته گویی و لحن پرخاشگرانه ایشان، کارکردی بود بسیار دور از انتظار! در تعاملات مجازی نگارنده با آقای دکتر فاضلی، مشابه این نوع رفتار نامتوقّع، یک یا دو بار دیگر هم تکرار شد.( البته با شدت کمتر). به همین دلیل وقتی ایشان در مناظره تلوزیونی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم، آن رفتار هیجانی چاله میدانی ( پرتاپ میکروفن و ...) را به نمایش گذاشتند؛ به هیچ روی متعجب نشدم! به نظرم آقای دکتر فاضلی درگیر یک عدم توافق و ناهمنوایی میان خودِ درونی و بیرونی خویش اند! خودِ بیرونی عیان ایشان علیرغم داعیه های مستمر ناطر به آرامش و صلح، بر روی بنیادی ستیره جو و پرخاشگر ( یک خود درونی بی آرام)، استقراری لرزان را به نمایش می گذارد که در گاه فشار و تحریک، در آنی به هم می ریزد و همه برساخته های پیشین فراروی دیدگان کسان را ویران می کند! از این منظر است که می توان گفت استاد پرآوازه جامعه شناسی ایران و دیگرانی در عِداد ایشان، علیرغم همه ادعاها و تلاش ها، به واسطه هویت از پیش تا کنون مخدوش و مجروح، از صلاحیت لازم برای درک مفهوم وفاق ملی و تمکین به الزامات آن برخوردار نیستند! استاد فاضلی و استاد فاضلی ها تا زمانی که بر ستیزه جویی درونی و هویتی خود فائق نیایند؛ مدعیان معتبری برای تعریف مفاهیم ارجمندی چون وفاق ملی و همگرایی فراگیر نیستند! امثال ایشان اگرچه در ادعاها و ممارست های خود به مفهوم واقعی کلمه صادقند و نیتشان بی شک، خالص است؛ اما به دلیل هویت ناهمراه با تفکرشان، مرد این میدان نِیند!!!
#جمهوری رفاه و فلاح
#رسالت نخبگانی
قله قاف قلم👇
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
و در ایتا👇
https://eitaa.com/gholleye_ghaph
‼️آقای پزشکیان و گنجی مفقود و مغفول:
یزدانی های عرصه سیاست!
✍ مهدی کوچک پور
آقای رئیس جمهور!
برای انتخاب همکاران خود در کابینه، با معیار "تا پای جان برای ایران"؛ ( یزدانی ها)ی عرصه سیاست را به خدمت بگمارید. همانان که با نگاه عزتمندانه به خود و ایران، ( ما می توانیم ) را باور دارند؛ جان فدایی آئین و ایرانند و اعتلای نام ایران را ذیل پرچم پُرافتخار جمهوری اسلامی با همه وجود و تا بذل هست و هستی خود همت می کنند. کسانی که بودنشان در عرصه مدیریت و خدمت، باعث ارتقای خودارزیابی مثبت عمومی و تقویت همگرایی و وفاق ملی می شود!
جناب آقای دکتر پزشکیان!
آنان که چنین نباشند و از سرِ باور به خود و ایران، فردای روشن مُلک و ملت را جان نثارانه، همت نیاورند و حال بهتر مردم را از نامردمان بی مروت بیگانه تمنا کنند؛ حضورشان در جمع همکاران ارشدتان، جان و جهانتان را تیره و تار می کند! حذر از چنین فردایی ، بر شما واجب ترین است آقای دکتر پرشکیان گرامی!
#جمهوری رفاه و فلاح
#رسالت نخبگانی
قله قاف قلم👇
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
و در ایتا👇
https://eitaa.com/gholleye_ghaph
‼️هجمه به مدرسه تابعین و توهم عمل به رسالت از گراز گرز به دست!!!
یک سوال ساده از آقای دکتر پزشکیان عزیز:
در حالی که در قضیه غزه (و فلسطین)، مظلومیت فلسطینی ها و بیدادگری صهیونیست ها، وضوحی بی ابهام دارد و در شرایطی که قدرت های جائر جهانی و مجامع بین المللی وفق تایید خودتان، به دلیل ماهیت و ساختار ناعادلانه، حامی ظلم و بیدادگری مستمر جلادان صهیونیست هستند؛ همان قدرت ها و مجامعی که با کمک (چراغ جادوی رسانه)، در غائله شوم فوت مهسا امینی، آن بلوای ناحق و بی مبنای ابلیسی را در مقیاس جهانی بر علیه جمهوری اسلامی ایجاد کردند ولی در برابر نسل کشی هر روزه رژیم غاصب دم نمی زنند؛ در چنین شرایطی، یک پرسش بزرگ ذهن هر اندیشه ورز آگاه را به خود مشغول می کند، بدین قرار:👇
آیا تاکید بر گره گشایی از کار ملت، از مسیر مذاکره (منفعلانه و به هر قیمت)، با دولت ها و مجامعی که خود سبب ساز این گره ها هستند؛ کاری بخردانه و خوش فرجام است؟! آیا گفت و شنود (منطقی) و (ناظر به نتایج عادلانه)، و توقع (عمل به رسالت)، از شورای امنیت و ....توهمی ساده لوحانه نیست؟!
#جمهوری رفاه و فلاح
#رسالت نخبگانی
مهدی کوچک پور
قله قاف قلم
در تلگرام👇
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
و در ایتا👇
https://eitaa.com/gholleye_ghaph
‼️آقای دیپلمات!
گر که این سد بشکنی، دنیا دو صد بشکن زند!!!
آقای دکتر ظریف!
این سد(حق ناحق وتو)، برای شکستن، دو صدبار سزاوارتر است!
نامت به نیکویی در تاریخ جاودان می شود اگر از سرِ خودباوری و با بهره گیری از راز و رمزهای از ما نهان و بر شما عیانِ گفت و گو و مذاکره، قدرت های جهانیِ برخوردار از حق ناحق وتو را در جذبه ی گفتمانی خود به بند کشید و آنان را در ازای تایید FATF از سوی جمهوری اسلامی، به ابطال همیشگی و بی بازگشت حق ناحق و ماقبل تمدنی وتو، ملزم نمایید! ویرانی این سد سدید کژبنیاد، که گلوگاه عدالت را در حد انسداد کامل، در پنجه کشیده؛ یقینا ابرکار نیکوییست که نامتان را تا ابد به نیکی، تقویمی می کند، و چه بسا که به یمن دعای خیر خلق، برات بهشتتان باشد. چنین باد.
آقای ظریف!
مرد میدان گفتمان و مذاکره اید اگر، این گوی و این میدان! برخلاف گذشته که ذیل علَم مذاکره،(چیزها) به نقد دادید و در ازای آن،(چیزکی) حتی نستاندید؛ عملیاتی کردن این پیشنهاد (طرح و تعقیب باورمندانه آن)، مجالیست برای تحقق داد و ستد عادلانه مبتنی بر مذاکره عزتمندانه!
#جمهوری رفاه و فلاح
#رسالت نخبگانی
م ک /ق ق ق👇
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
‼️لعنت بر این تقابل مستمر نابخردانه‼️
حمله همزمان اصولگرایان و اصلاح طلبان به اصولگرای اصلاح طلب؛ دکتر پزشکیان، به بهانه فهرست تقدیمی به مجلس شورای اسلامی برای تصدی مسئولیت وزارتخانه های نوزده گانه دولت چهاردهم!
✍ مهدی کوچک پور
واقعیت این است که هم اصولگرایی و هم اصلاح طلبی، جریان های سیاسی/ فکری علیل و ناکارآمدی هستند که قدرت گرفتن هر کدامشان، در همان گام نخست به معنای تلاش خستگی ناپذیر! برای حذف ان دیگریست! در این میان اگر کسی به ساز صحنه گردانان نوعا سالخورده این دو جریان نرقصد، مهره های میدانی و رسانه ای این دو جریان، او را هم بی هیچ تردیدی می زنند!
اصلاح طلبان مدعی مردم و اراده جمعی و اصولگرایان مدعی خدا و دین، آنگاه که بیرق قدرت را به دست میگیرند؛ نوعا مردم و دین و خدا را پس می زنند و تسلیم هوای نفس و شهوت قدرت می شوند و به چیزی جزء خود و مصالح غیرخدایی و ضدمردمی حزب و جناح خود نمی اندیشند! در نگاه هر یک از این سیّاسان کذّاب، صرف انتساب به جناح مقابل، جرمیست نابخشودنی! با اینان، کار ملک بسامان نشود!
#جمهوری رفاه و فلاح
#رسالت نخبگانی
مهدی کوچک پور
قله قاف قلم در تلگرام👇
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph
و در ایتا👇
https://t.me/gholleye_ghaaaaaph