هدایت شده از گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
mahsa amini 01.mp3
827.6K
مهسا امینی ۵۰ میلیون جستجو خورده در گوگل ولی حاج قاسم طی همه ی سالهای فعالیت و شهادت و بعد از آن ، تنها ۱۲ میلیون جستجو خورده... این نشانه ی طراحی دشمن است
🎙گزیده ای از صحبت های بسیار مهم و متفاوت استاد #محسن_عباسی_ولدی درباره ماجرای #مهسا_امینی و رویدادهای اخیر
هدایت شده از «طلبه اصولطلب»
🔴 یهویی رنگ عوض کردن!
🔴 حرف از اتحاد میزنن!
.
◀️ تجربه ثابت کرده که این جماعت؛ پشیزی برای عقائد شما ارزش قائل نیستن و اگه زورشون میرسید، سر به تن شما و ایدئولوژی شما نمیزاشتن. منتها الآن فهمیدن که بدون همراهی افراد متدین هیچ غلطی نمیتونن بکنن و دنبال جذب سیاهه لشکرن.
.
🟥 متدین عزیز:
هر چقدر حرم جمهوری اسلامی در خطر باشه؛ سایر حرم ها و حریم های اعتقادی شما هم در خطره.. بازیچه نشید.
.
🟥حتی اگه دوست ندارید توی این شرایط موضعی بگیرید و مدافع جمهوری اسلامی باشید؛ حد اقل سکوت کنید و از کسی اثر نپذیرید تا آتش این فتنه خاموش بشه و دامن شما رو نگیره.
.
🟥 این پیام رو هم تا حد ممکن انتشار بدید.
.
@talabeh_osoultalab
May 11
هدایت شده از شرح حال
✍ نیت قوی...
✅ دوستی میگفت به یکی از اولیاء خدا گفتم مدتی است، زیاد مریض میشوم و بدنم ضعیف شده است، به درس و کارهایم نمیرسم، به نظرتان چکار کنم؟
به من جواب دادند: نیتت را قوی کن.
✅ برایش خیلی عجیب بود. همان دوستم میگفت: یک روز قبل از سفر اربعین حالم خیلی بد بود، سرم زدم و رفتم و سه چهار روزی که عراق بودم، مثل اینکه جان گرفته بودم و حالم خوب خوب بود. ولی همین که برگشتم دوباره حالم بد شد.
✅ خوب که دقت کردم دیدم واقعا کسانی که نیتشان قوی است، بدنشان هم همراهی میکند، مصداق بارز آن هم در اربعین بارها دیدهایم که پیرزن و پیرمرد و زن باردار و... همه در آن چند روز سفر مثل یک جوان سرحال و با نشاط با وجود فشار زیاد سفر و پیاده روی و... به این سفر میآیند عین خیالشان هم نیست.
✅ مثال دیگرش مادرم هست، که بیماری دارد و در ایام معمول سال چندان فعالیت نمیکند اما وقتی من و بچههایم به خانه مادرم میرویم، آنقدر ذوق و شاد است که در تمام روزهایی که خانه پدرم هستیم، انگار نه انگار که مریض هستند و شاداب و سرحال کارهای خانه را میکنند، غذا درست میکنند و دائم فعال هستند.
✅ از امام صادق (علیهالسلام) روایت است: «ما ضَعُف بَدَنٌ عمّا قَوِیَتُ علیه النّیّة»
«در موردی که نیّت و اراده آدم قوی باشد، بدن دچار ضعف و ناتوانی نمیشود.»
✅ بدن و روح ما باهم هستند، روح از بدن و بدن از روح تاثیر میگیرد، اما تاثیرشان یکسان نیست، قدرت و تأثیر روح بر بدن بارها و بارها از تاثیر بدن بر روح بیشتر است به حدی که روح قوی میتواند تمام نیازهای بدن حتی ضروریترین آنها مثل خواب و استراحت و غذا و حتی ضربان قلب و... را هم جبران کند.
https://eitaa.com/sharhe_hal
هدایت شده از 📌قنوت خمار
☑️ اسطورهای در افق هستی
🔻این عبارات زیبا، بخش کوچکی از ویژگیهای رفتاری پیامبر اکرم (ص) است که از زبان حضرت سیدالشهداء علیهالسلام توصیف شده است:
✅ «دائمُ الفکر» بود؛ همیشه در تفکر بود، هرگز از فکر کردن خسته نمیشد؛ «مُتِواصِلُ الأحزانِ» بود؛ یعنی همواره در غمِ شیرینِ باوقاری فرو رفته بود و معلوم میشد که غم متصلی است و بخش اعظم این غم، در دل پیامبر(ص) بود؛ در حالیکه معمولاً بر لبش، لبخند جاری بود؛ اما غمِ سنگین و ریشهداری در دل همراه او بود. آیا غمِ ناشی از درکِ یک حقیقتِ بزرگ بود؟ غمِ مردم بود؟ «لِیسَت لَهِ راحةٌ» هرگز پیامبر را بیدغدغه نمیدیدیم، همیشه دغدغۀ چیزی داشت. «طَویلُ السَّکت» یعنی اهل سکوتهای طولانی بود.
✅ «لایَتَکَلَّمُ فی غَیرِ حاجَةٍ» جز زمانیکه لازم و مفید بود، سخن نگفت. بنای پیامبر بر سکوت بود، الا وقتیکه حرف زدن، ضرورت و فایدهای میداشت.
✅ لَیِّن و اهل مدارا بود. اما تو خالی و بیاراده نبود. باوقار بود، در عین حال ترسناک هم نبود. پیامبر همیشه در بین ما حُرمت و ابهّت داشت، اما هیچوقت از او نمیترسیدیم.
✅نعمت هرچند اندک، نزد او بزرگ بود. بدِ هیچکس و هیچچیز را نمیگفت. هرگز برای امر دنیوی و برای منافع خود عصبانی نشد. هرگز قاهقاه نخندید اما همواره تبسّم بر لب داشت، ظاهر و باطنش با مردم یکی بود. در خلوت و جلوَت یک شخصیت داشت.
✅ رفتارش در جامعه با مردم چگونه بود؟ سیدالشهداء میفرماید: بنای پیامبر بر دوستی و جذب و وحدت و محبت و اُلفت با مردم بود، نه ایجاد نفرت. «کانَ یُؤَلِّفُهُم و لایُنَفِّرُهُم».
✅ «مَن سَألَهُ حاجَةً لَم یَرجِع إلا بِها أو بِمَیسورٍ مِنَ القَولِ» هرکس به پیامبر رجوع میکرد و از او چیزی و کمکی میخواست، محال بود که بیجواب و با دست خالی برگردد؛ پیغمبر اگر داشت، میداد و اگر نداشت، او را با کلماتِ زیبا بدرقه میکرد، از او عذر میخواست، به او آرامش میداد و بهگونهای سخن میگفت که از دادنِ آن چیز هم نزد آن فرد عزیزتر بود.
✅ هیچکس از محضر(ص) پیامبر ناراحت بیرون نمیرفت، حتی دشمنانش وقتی نزد ایشان میرفتند و در ساحت قدس او قرار میگرفتند، از جلسه که بیرون میآمدند، نمیتوانستند از او متنفّر باشند.
✅ «و صارَ لَهُم أباً» برای مردم پدر بود «و صارَ عِندَه سِواء» و همۀ مردم بدون استثناء در چشم او مساوی بودند. برای هیچکس بیدلیل، احترامی بیش از بقیه یا بیاحترامی قائل نمیشد. اهل «تَسوِیَةُ النَّظَرِ و الإستِماعِ بَینَ الناس» بود. یعنی حتی نگاهش بین مردم به تساوی میچرخید و حتی به سخنان افراد که گوش میداد، بهطرز مساوی گوش میداد. تا این حدّ بر حقوقِ بشر تأکید و دقت داشت.
✅ مجلس پیامبر (ص) مجلس صدق حلم، حیاء، صدق و امانت بود. در حضور او هیچوقت صدا بلند نمیشد. در مجلسی که او حضور داشت، همه متعادل بودند؛ همه بر اساس تقوا سخن میگفتند و همه متواضع بودند. به بزرگترها و مُسنّترها احترام میگذاشتند و با کوچکترها با مهربانی برخورد میکردند. «وَ یُوثِرونَ ذا الحاجةَ» و نیازمندان را بر خود مقدم میداشتند.
✅ چهرۀ پیامبر(ص) شاد بود، ابرو گره نمیکرد، مگر آنگاه که بیعدالتی یا منکری را میدید. «سَهِلُ الخُلق» بود؛ یعنی خیلی راحت میشد با او رابطه برقرار کرد. «لَیسَ بِفَظٍّ و لاغَلیظٍ» خَشِن و تندخو نبود. «و لافَحّاشٍ و لاعَیّاب» هرگز فحش بر لب او جاری نشد، عیبگیر نبود، عیب مردم را تعقیب نمیکرد. «و لامَدّاحٍ» در عین حال اهل مبالغه در تمجید از افراد هم نبود.
📚 محمد پیامبری برای همیشه / حسن رحیمپور ازغدی / ص ۲۹-۳۴
🔺پ.ن: تمام این جملات، ترجمه و توضیح فقراتی از روایت نسبتاً طولانیای است که در کتاب شریف «معانیالاخبار، ص۸۲» نقل شده است.
📌قنوت خمار
@ghonootekhomar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدف این نیست که مردم خوب بشوند، هدف این است که شرایط خوب شدن آنها فراهم بشود. آنگاه آنها هستند که میتوانند انتخاب کنند و اتخاذ کنند.
📚 عین صاد | مسئولیت و سازندگی | ص۲۰۹
📌قنوت خمار
@ghonootekhomar
هدایت شده از رب الناس/بقلم علیرضا کمیلی
⭕️ اعتراف کنیم همه در بند استحمار مدرن ایم!
خدا رحمت کند شریعتی را که پنجاه سال قبل از تغییر سیاست استعمار در کتاب خودآگاهی استحمار سخن گفت و به خوبی گفت که دیگر زمان اینکه رای مردم را فیزیکی و در صندوق اخذ رأی تغییر بدهند گذشته و حالا دیگر با تاثیرگذاری بر صندوق خلق رای که همان ذهنیت و افکار مردم است استعمار را رقم می زنند!
ماجرای مهسا امینی به وضوح اوج حاکمیت غرب بر افکار جوامع و حتی جامعه ما را به تصویر کشید و نشان داد که چطور حتی رئیس جمهور چپ شیلی که علیه رژیم صهیونیستی موضع می گیرد هم مجبور می شود با فضایی که امپراطوری رسانه ای غرب ساخته همراهی کند و پروژه ایشان را امضا نماید.
دیگر چه انتظاری است از سلبریتی های ما که هویت شان را از غرب می گیرند؟ حتی دانشجویان ما که روزگاری در شانزده آذر ماه در مقابل استعمار ایستادند و شهید دادند، حالا تحت نفوذ فکری کامل و صد در صد غرب اند و نظام حساسیت شان را از استعمار می گیرند.
این است پیچیدگی دوره آخرالزمانی و حاکمیت دجال یک چشم رسانه بر زندگی ما... این است همان قدرتی که دیروز تصمیم گرفته بود دروغ بزرگ جنگ پنجشیر را مساله اول همه حتی حزب اللهی ها کند و حالا نوبت مهسا امینی بود و فردا...
📍 @komeilialireza
😁😁 ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست
عِرض خود میبری و زحمت ما میداری
📌قنوت خمار
@ghonootekhomar
☑️ مثل گل و گیاه!
گل و گیاه را اول صبح آب میدهند، چون جذب بیشتری دارد.
ما آدمها هم همینطور؛
یعنی اگر بخواهیم بركات بیشتری را جذب كنیم، باید صبحخیز و اهل سحر باشیم.
صبح در دستگاه خداوند قیمت دارد.
به همین خاطر خداوند به آن سوگند یاد میكند.
سوگند به صبح!
«عجب ملکی است، ملک صبحگاهی
در آن کشور بیابی هر چه خواهی»
📌قنوت خمار
@ghonootekhomar