هدایت شده از ثامن خدابنده
📝قدم اول مبارزه با فساد در قوه مجریه است
🔻از دیروز که سید ابراهیم رییسی بعد از ثبتنام در انتخابات، دلیل حضورش را "مبارزه با فساد" دانست، برخی به تمسخر پرداختهاند که جای مبارزه با فساد در قوه قضاییه است و نه قوه مجریه؛ و با همین شیوهی استهزاء، فکر میکنند رییسی را به چالش کشیدهاند. حال آنکه این تمسخرها حتی صرفنظر از رویکرد غیراخلاقی آن، نمایان کننده بی اطلاعی و البته کم سوادی از روند مبارزه با فساد است. مبارزه و مانع تراشی برای فساد و بستن راههای آن ابتدائاً در ساختارهای اداری و دولتی باید انجام شود و اگر آنها به هر دلیلی موفق نشدند، کار به برخورد قضایی و مجازات میرسد. خیلی سادهست؛ پیشگیری قبل از درمان است.
🔻در جهان هم "مبارزه با فساد" از وعدهها و شعارهای اصلی نامزدهای ریاست جمهوری و نخست وزیری است. اینجا اما بخاطر آنکه از رییسی خوششان نمیآید، حتی بدیهیات مبارزه با فساد به استهزاء گرفته میشود و به مردم اطلاعات غلط میدهند تا روی انتخاب آنان موثر باشند.
🔻سال ۹۶ و در جریان مناظرات انتخاباتی هم اسحاق جهانگیری در برابر سوالات پیرامون فساد در دولت، همین ادعا را طرح کرد که مبارزه با فساد با دستگاه قضاییست و به زعم خودش، توپ را در زمین رییسی انداخت. اما معنای حرف او و این توییتهای بالا این است که دولت ناتوان از بستن راههای فساد و ممانعت از دزدی مدیرانش است و لذا تنها راه، دخالت پلیسی و قضاییست! یعنی ما که بلاخره دزدی میکنیم؛ اما چرا دستگاه قضایی محاکمهمان نمیکند!
🔻شهریور سال ۸۱ (زمان دولت خاتمی و ریاست آیتالله شاهرودی بر قوه قضاییه) رهبری در دیدار با هیات دولت این نکته را به درستی بیان میکنند:
«یکی از دوستان برای من یادداشتی نوشته - یادم نیست از کجا و کی بود -و گفته بودند در همه جای دنیا مبارزه با فساد، کار دولت است؛ چرا ما قوّه قضاییّه را مسؤول این کار میکنیم؟ من به این حرف معتقدم. معتقدم مبارزه با فساد، در درجه اوّل کار خود دولت است؛ بخصوص که دولتمردان سطح بالای ما- یعنی شما وزرای محترم، معاونان محترم رئیس جمهور و بقیه مسؤولان سطح بالای کشور - افراد پاکی هستند. شما میخواهید پاک کار بکنید؛ بنابراین میتوانید خودتان مبارزه کنید و بکنید. بخش قضا مربوط به مرحله آخرِ کار است. در قدیم میگفتند: آخرین دارو، داغ کردن است: «آخر الدّواء الکىّ». قبل از آنکه به داغ کردن برسد، انسان انواع و اقسام دواها را به کار میبرد؛ اگر خوب نشد، آن وقت محل زخم را داغ میکند، والّا تا وقتی میتواند با مرهم و مراقبت و تنظیف، بیمار را معالجه کند، محل زخم را داغ نمیکند. در بخشهای اقتصادی، پولی، صنعتی، خدماتی و دیگر بخشهای تولیدی و آنجایی که بخصوص معاملات خارجی و کلان وجود دارد، حضور شما حقیقتاً به عنوان مدّعی و معارضِ فساد و مفسد تلقّی شود. وقتی با این جدیّت دنبال رفع فساد رفتید، در جایی میبینید باید به قوّه قضاییّه بگویید ما از شما میخواهیم به این قضیه رسیدگی کنید. در این صورت با میل و خواست و مطالبه شما، قوّه قضاییّه وارد میدان خواهد شد. وقتی شما مبارزه نکنید، طبعاً وضع طور دیگری خواهد شد.»
هدایت شده از ثامن خدابنده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 #ببینید | سردار حاجیزاده: امروز تقاطعی از آتش موشکی بر سر رژیمصهیونیستی است
🔹اگر دیدید یمن هم به موشکهایی دست یافته که میتواند رژیمصهیونیستی را هدف قرار دهد، تعجب نکنید.
هدایت شده از ثامن خدابنده
شبهات انتخاباتی همراه با پاسخ.pdf
1.04M
هدایت شده از قائمون
💬 توییت دکتر "سیدیاسر جبرائیلی" در واکنش به توییت عجیب "علی لاریجانی":
▪️بسیار حرف دقیقی است و هر کس مخالف این گزاره باشد، اصلا بویی از عقلانیت نبرده است. لکن تصمیمگیری ظرف ۲۰ دقیقه درباره توافقی به اهمیت برجام و سپس بیخیالی تام نسبت به اجرا نشدن تعهدات غرب درباره رفع تحریمها، نامش تعامل هوشمندانه نیست؛ انفعال متوهمانه است. نتیجه هم پیش چشم ماست.
از بصیرت ظهور
هدایت شده از ثامن خدابنده
#سوال_
سلام، با آمدن آقای رئیسی به صحنه انتخابات، آیا بهتر نبود ایشان خدمات خود را در قوه قضائیه ادامه دهد؟ آیا این به آن معنا نیست که حکم انتساب خود از طرف مقام معظم رهبری و اشاره آقا به تشکیل دولت جوان انقلابی را نادیده گرفت؟
✅ پاسخ
﷽، سلام
پاسخ هردو سوال در بیانات خود آقا قابل دریافت است؛
▫️مقام معظم رهبری در سخنرانی نوروزی خود، فرمودند:
مهمترین و مؤثّرترین مدیریّت کشور، ریاست جمهوری است... تقریباً همهی مراکز مدیریّتی کشور در اختیار رئیسجمهور است؛ یعنی فرض کنید که قوّهی قضائیّه یا دستگاههای نظامی خب مدیریّتهایی دارند؛ اینها در قبال مدیریّتهایی که در قوّهی مجریّه هست یک اندکی بالاتر از صفرند یا چند درصدِ مختصرند. عمدهی نزدیک به همهی مدیریّتهای کشور که هزاران مدیریّت است، در اختیار رئیس قوّهی مجریّه است. (۱/۱/۱۴۰۰)
▫️اگرچه ایشان نسبت به حضور یا عدم حضور کسی اظهار نظر نکرده و نمیکنند، اما مفهوم سخنان فوق آن است که حضور مدیر توانمندی مانند آیتالله رئیسی در قوه مجریه منشأ اثرات بیشتری خواهد بود.
▫️درباره سوال دوم نیز خود ایشان در دیدار اخیر با تشکلهای دانشجویی نیز منظور از دولت جوان را تبیین کردند:
ما که گفتیم «دولت جوان انقلابی»، بعضی تصوّر کردند یک دولتی که مثلاً فرض کنید عمرشان یکدست باید بین ۳۰ و ۳۵ و مانند اینها باشد! قضیّه این نیست؛ حضور جوانها چیز لازمی است و حتماً بدون حضور جوانها کاری صورت نمیگیرد امّا معنایش این نیست که مجرّبین و کارآزمودگان و دنیادیدگان در کنار جوانها نباشند.
شرط اساسی و اصلی در همهی اینها -چه آن جوان، چه آن که از جوانی عبور کرده و به میانسالی یا کهنسالی رسیده- این است که ایمان و انگیزهی صادقانه و انقلابی در آنها وجود داشته باشد (۲۱/۲/۱۴۰۰)
هدایت شده از ثامن خدابنده
انتخاب.ppt
6.1M
🇮🇷🌸
🍀
✅ #پرده_نگار |
🌀 بایدها و نبایدهای انتخاباتی از منظر مقام معظم رهبری
🍃🌻🍃
✍ حجتالاسلام والمسلمین محمدی شاهرودی
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
هدایت شده از ثامن قیدار نبی(ع) شهرستان خدابنده
هدایت شده از ثامن قیدار نبی(ع) شهرستان خدابنده
شرکت در انتخابات تکلیف شرعی است:
#پاسخ_به_شبهه
❌رای ندادن عدم مشارکت نیست ؛
معنیش اینه ؛
که ما هم مثل شورای نگهبان نتونستیم صلاحیت این ۷ کاندیدا را احراز کنیم. 😏🤔
پاسخ:✅
🔺مشارکت به معنای دخالت تک تک افراد جامعه در سرنوشت خود و کشور است. انتخابات ریاست جمهوری که تصمیم گیری یک ملّت برای تعیین رئیس جمهور است، در گرو مشارکت و حضور مردم در پای صندوق های رأی و انتخاب از بین افرادی است که بر اساس قوانین نظام جمهوری اسلامی ایران، صلاحیتشان جهت تصدّی منصب ریاست جمهوری احراز شده است.
🔺اگر کسی از بین افراد نامزد ریاست جمهوری، نتوانست فرد اصلح را تشخیص دهد، می تواند به افراد خبره و آگاه و متعهد مراجعه کند. بنابراین، عدم تشخیص فرد اصلح، باعث ساقط شدن تکلیف نیست.
🔴اگر کسی با این بهانه که برای او محرز نشد اصلح کیست، از شرکت در انتخابات و رأی دادن خودداری کند، در واقع؛
1. از حق خویش برای دخالت در سرنوشت خود و جامعه صرفنظر کرده است.
2. در عمل، به دیگران اجازه داده تا که به جای او تصمیم بگیرند.
3. در نابه سامانی هایی که بر اثر عملکرد رئیس جمهور و دولت منتخب به وجود خواهد آمد ، حق اعتراض ندارد .
4. با شرکت نکردن درانتخابات، اگر غیر اصلح بر سر کار آید و جامعه متضرّر شود، افرادی که به تکلیف خود عمل نکرده اند در پیشگاه الهی باید پاسخگو باشند؛ چرا که تک تک آراء در سرنوشت یک ملّت اثرگذار است.
✅انتخابات در نظام جمهوری اسلامی، یکی از مؤلفههای اصلی مشارکت همگانی توأم با احساس مسئولیت مردم در اداره کشور خود است.
🆔:@sgm_Ghaemon
هدایت شده از ثامن قیدار نبی(ع) شهرستان خدابنده
🇮🇷🌸
🍀
✅#عکس_نوشت
💠 موضوع: #انتخابات۱۴۰۰
🍃🌻🍃
#انتخاب_درست_کار_درست
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
#روشنگری
#ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از ثامن قیدار نبی(ع) شهرستان خدابنده
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رهبر انقلاب، در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت سیودومین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله):
✳️ راز پُرشکوه و افتخاربخشِ این نظام و ماندگاریِ این نظام همین دو کلمه است: یعنی «جمهوری» و «اسلامی».
۱۴۰۰/۰۳/۱۴
✳️✳️جبران ناکارآمدی ها با انتخاب درست ✳️✳️
#انتخاب_اصلح
#انتخابات_1400
#ثامن
🔸
هدایت شده از ثامن قیدار نبی(ع) شهرستان خدابنده
🗳 آیه انتخاباتی
✍️ آیت الله مکارم شیرازی:
مردم یک جامعه تا برای تغییر و تحول مصمم نباشند و دست به کار نشوند، تحول مثبتی برای آنها رخ نخواهد داد. قرآن کریم تصریح میکند که:
«إِنَّ اللَّهَ لَا یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّی یُغَیِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ؛
به یقین خداوند سرنوشت هیچ قوم (و ملتی) را تغییر نمیدهد، مگر آنکه آنان خود را تغییر دهند (و هماهنگ با سرنوشت سعادتبخش سازند)».
و این تغییرات تنها در سایۀ تلاش همگانی و مشارکت عموم مردم به ثمر خواهد نشست.
◻️ بخشی از یادداشت آیت الله مکارم شیرازی درباره انتخابات
🔍#آیه_انتخاباتی
#خردمند
#انتخاب
#ایران_قوی
#مشارکت_حداکثری
#دولت_جوان_انقلابی
#انتخاب_اصلح
#انتخابات
#آیت_اله_مکارم
#مناظره
هدایت شده از ثامن قیدار نبی(ع) شهرستان خدابنده
6.pdf
578.7K
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت
💢 موضوع: راه حل مشکلات کنونی، شرکت در انتخابات است
✍️ دکتر یدالله جوانی
🍃🌻🍃
#مشارکت_حداکثری
#روشنگری
#انتخابات
#ثام