eitaa logo
ثامن خدابنده
99 دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
1.7هزار ویدیو
491 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
*پیام تبریک الهام علیف به نتانیاهو* *بابت سالروزاشغال فلسطین*!!! الهام علیف رئیس حکومت باکو که روابط بسیار نزدیک، ویژه و عمیقی با صهیونیست‌ ها دارد در پیامی سالروز تشکیل رژیم جعلی صهیونیستی را به دوست و هم پیاله چند ساله‌اش، بنیامین نتانیاهو گفت. در حالی که برخی‌ها در کشور ما ساده‌لوحانه این صهیونیست را حافظ بیضه اسلام!! خطاب کرده بودند. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
✊نبرد شمشیر قدس| موشک «قاسم» به میدان آمد 🔸سخنگوی شاخه نظامی جهاد اسلامی فلسطین از بکارگیری موشک‌های جدید و پیشرفته در نبرد با رژیم اشغالگر از جمله موشک «قاسم» خبر داد. 🔹«ابوحمزه» ضمن اعلام اینکه شعاع موشکی امروز مقاومت فلسطین به تل‌آویو، اشدود، عسقلان، سدیروت و دیگر شهرهای فلسطین اشغالی می‎رسد، تصریح کرد: هنوز غافلگیری‌های زیادی برای دشمن داریم. 🔹کاربران شبکه‌های اجتماعی با انتشار پست‌هایی، از بکارگیری این موشک که به یاد شهید «حاج قاسم سلیمانی» به‌نام قاسم مزین شده، استقبال کردند.
📝قدم اول مبارزه با فساد در قوه مجریه است 🔻از دیروز که سید ابراهیم رییسی بعد از ثبت‌نام در انتخابات، دلیل حضورش را "مبارزه با فساد" دانست، برخی به تمسخر پرداخته‌اند که جای مبارزه با فساد در قوه قضاییه است و نه قوه مجریه؛ و با همین شیوه‌ی استهزاء، فکر می‌کنند رییسی را به چالش کشیده‌اند. حال آنکه این تمسخرها حتی صرف‌نظر از رویکرد غیراخلاقی آن، نمایان کننده بی اطلاعی و البته کم سوادی از روند مبارزه با فساد است. مبارزه و مانع تراشی برای فساد و بستن راه‌های آن ابتدائاً در ساختارهای اداری و دولتی باید انجام شود و اگر آنها به هر دلیلی موفق نشدند، کار به برخورد قضایی و مجازات می‌رسد. خیلی ساده‌ست؛ پیشگیری قبل از درمان است. 🔻در جهان هم "مبارزه با فساد" از وعده‌ها و شعارهای اصلی نامزدهای ریاست جمهوری و نخست وزیری است. اینجا اما بخاطر آنکه از رییسی خوش‌شان نمی‌آید، حتی بدیهیات مبارزه با فساد به استهزاء گرفته می‌شود و به مردم اطلاعات غلط می‌دهند تا روی انتخاب آنان موثر باشند. 🔻سال ۹۶ و در جریان مناظرات انتخاباتی هم اسحاق جهانگیری در برابر سوالات پیرامون فساد در دولت، همین ادعا را طرح کرد که مبارزه با فساد با دستگاه قضایی‌ست و به زعم خودش، توپ را در زمین رییسی انداخت. اما معنای حرف او و این توییت‌های بالا این است که دولت ناتوان از بستن راه‌های فساد و ممانعت از دزدی مدیرانش است و لذا تنها راه، دخالت پلیسی و قضایی‌ست! یعنی ما که بلاخره دزدی می‌کنیم؛ اما چرا دستگاه قضایی محاکمه‌مان نمی‌کند! 🔻شهریور سال ۸۱ (زمان دولت خاتمی و ریاست آیت‌الله شاهرودی بر قوه قضاییه) رهبری در دیدار با هیات دولت این نکته را به درستی بیان می‌کنند: «یکی از دوستان برای من یادداشتی نوشته - یادم نیست از کجا و کی بود -و گفته بودند در همه جای دنیا مبارزه با فساد، کار دولت است؛ چرا ما قوّه قضاییّه را مسؤول این کار میکنیم؟ من به این حرف معتقدم. معتقدم مبارزه با فساد، در درجه اوّل کار خود دولت است؛ بخصوص که دولتمردان سطح بالای ما- یعنی شما وزرای محترم، معاونان محترم رئیس جمهور و بقیه مسؤولان سطح بالای کشور - افراد پاکی هستند. شما میخواهید پاک کار بکنید؛ بنابراین میتوانید خودتان مبارزه کنید و بکنید. بخش قضا مربوط به مرحله آخرِ کار است. در قدیم میگفتند: آخرین دارو، داغ کردن است: «آخر الدّواء الکىّ». قبل از آن‌که به داغ کردن برسد، انسان انواع و اقسام دواها را به کار می‌برد؛ اگر خوب نشد، آن وقت محل زخم را داغ میکند، والّا تا وقتی میتواند با مرهم و مراقبت و تنظیف، بیمار را معالجه کند، محل زخم را داغ نمیکند. در بخشهای اقتصادی، پولی، صنعتی، خدماتی و دیگر بخشهای تولیدی و آن‌جایی که بخصوص معاملات خارجی و کلان وجود دارد، حضور شما حقیقتاً به عنوان مدّعی و معارضِ فساد و مفسد تلقّی شود. وقتی با این جدیّت دنبال رفع فساد رفتید، در جایی میبینید باید به قوّه قضاییّه بگویید ما از شما میخواهیم به این قضیه رسیدگی کنید. در این صورت با میل و خواست و مطالبه شما، قوّه قضاییّه وارد میدان خواهد شد. وقتی شما مبارزه نکنید، طبعاً وضع طور دیگری خواهد شد.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 | سردار حاجی‌زاده: امروز تقاطعی از آتش موشکی بر سر رژیم‌صهیونیستی است 🔹اگر دیدید یمن هم به موشک‌هایی دست یافته که می‌تواند رژیم‌صهیونیستی را هدف قرار دهد، تعجب نکنید.
شبهات انتخاباتی همراه با پاسخ.pdf
1.04M
🇮🇷🌸 🍀 ✅ نسخه‌pdf ❌ پاسخ به سوالات و شبهات پرتکرار مردم در خصوص
هدایت شده از قائمون
تجمع مردمی حمایت از غزه - تبریز عکس، ۲۶ اردی‌بهشت ۱۴۰۰، ۰۸:۳۳ 4000226015 ۰ نظر، ۴ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار گروهی از دانشجویان و سایر اقشار مردم تبریز عصر شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ در اعتراض به جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در جریان درگیری‌های اخیر در نوار غزه، در میدان شهدای تبریز و کنار تندیس شهدا تجمعی اعتراض آمیز برگزار کردند.
هدایت شده از قائمون
تجمع مردمی حمایت از غزه - تبریز گروهی از دانشجویان و سایر اقشار مردم تبریز عصر شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ در اعتراض به جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در جریان درگیری‌های اخیر در نوار غزه، در میدان شهدای تبریز و کنار تندیس شهدا تجمعی اعتراض آمیز برگزار کردند.
هدایت شده از قائمون
💬 توییت دکتر "سیدیاسر جبرائیلی" در واکنش به توییت عجیب "علی لاریجانی": ▪️‏بسیار حرف دقیقی است و هر کس مخالف این گزاره باشد، اصلا بویی از عقلانیت نبرده است. لکن تصمیم‌گیری ظرف ۲۰ دقیقه درباره توافقی به اهمیت برجام و سپس بی‌خیالی تام نسبت به اجرا نشدن تعهدات غرب درباره رفع تحریم‌ها، نامش تعامل هوشمندانه نیست؛ انفعال متوهمانه است. نتیجه هم پیش چشم ماست. از بصیرت ظهور
هدایت شده از قائمون
سلام، با آمدن آقای رئیسی به صحنه انتخابات، آیا بهتر نبود ایشان خدمات خود را در قوه قضائیه ادامه دهد؟ آیا این به آن معنا نیست که حکم انتساب خود از طرف مقام معظم رهبری و اشاره آقا به تشکیل دولت جوان انقلابی را نادیده گرفت؟ ✅ پاسخ ﷽، سلام پاسخ هردو سوال در بیانات خود آقا قابل دریافت است؛ ▫️مقام معظم رهبری در سخنرانی نوروزی خود، فرمودند: مهم‌ترین و مؤثّرترین مدیریّت کشور، ریاست جمهوری است... تقریباً همه‌ی مراکز مدیریّتی کشور در اختیار رئیس‌جمهور است؛ یعنی فرض کنید که قوّه‌ی قضائیّه یا دستگاه‌های نظامی خب مدیریّتهایی دارند؛ اینها در قبال مدیریّتهایی که در قوّه‌ی مجریّه هست یک اندکی بالاتر از صفرند یا چند درصدِ مختصرند. عمده‌ی نزدیک به همه‌ی مدیریّتهای کشور که هزاران مدیریّت است، در اختیار رئیس قوّه‌ی مجریّه است. (۱/۱/۱۴۰۰) ▫️اگرچه ایشان نسبت به حضور یا عدم حضور کسی اظهار نظر نکرده و نمی‌کنند، اما مفهوم سخنان فوق آن است که حضور مدیر توانمندی مانند آیت‌الله رئیسی در قوه مجریه منشأ اثرات بیشتری خواهد بود. ▫️درباره سوال دوم نیز خود ایشان در دیدار اخیر با تشکل‌های دانشجویی نیز منظور از دولت جوان را تبیین کردند: ما که گفتیم «دولت جوان انقلابی»، بعضی تصوّر کردند یک دولتی که مثلاً فرض کنید عمرشان یکدست باید بین ۳۰ و ۳۵ و مانند اینها باشد! قضیّه این نیست؛ حضور جوانها چیز لازمی است و حتماً بدون حضور جوانها کاری صورت نمیگیرد امّا معنایش این نیست که مجرّبین و کارآزمودگان و دنیادیدگان در کنار جوانها نباشند. شرط اساسی و اصلی در همه‌ی اینها -چه آن جوان، چه آن که از جوانی عبور کرده و به میانسالی یا کهنسالی رسیده- این است که ایمان و انگیزه‌ی صادقانه و انقلابی در آنها وجود داشته باشد (۲۱/۲/۱۴۰۰)
🇮🇷🌸 🍀 💢 ✅ تکرار یا تغییر؟ (۱۸) 🍃🌻🍃 🌀 تریبون ستاد و مواضع متفاوت 🔻 تریبون ستاد انتخابات کشور شاهد سخنان متفاوت و بعضاً عجیبی بود: 🔸 یکی برای گرفتاری مردم بغض کرد ولی از نقش هشت ساله خود در گرفتاری مردم چیزی نگفت.‼️ 🔹دیگری خود را محور مشروعیت انتخابات دانست و با گردن کلفتی برای قانون خط و نشان کشید‼️ 🔸 یکی دیگر گفت اگر رئیس جمهور شود رهبری را دوره ای میکند و اختیارات وی را کاهش میدهد، گویا قانون اساسی را نخوانده بود.‼️ 🔹 یکی هم از رد نگاه "پادگانی" و "دادگاهی" سخن گفت بدون آنکه کسی چنین نگاهی را مطرح کرده باشد.‼️ 🔸و دیگری ... البته سخنان خوب و ایده های مطلوب هم بسیار بیان شد. 🔺مهم آنکه مردم تقریباً همه اینها را می شناسند و نیاز به تخریب کسی نیست، طرفداران نامزدها بهتر است به اثبات نامزد خود بپردازند.
هدایت شده از قائمون
♦️ هاآرتص: حماس و رژیم صهیونیستی به‌دنبال پایان جنگ هستند 🔸تحلیلگر روزنانه هاآرتص با بیان اینکه حماس تقریباً دیگر توانی ندارد و ارتش اسرائیل هم علاقه‌ای به تهاجم زمینی ندارد، می‌نویسد نباید از ادبیات تهاجمی و با اعتمادبه‌نفس طرفین متاثر شد و حقیقت این است که همه می‌خواهند منازعه پایان یابد. 🔹 حماس در این مبارزه بعد از شلیک موشک به مناطق مرکزی اسرائیل به اندازه کافی دستاورد داشته است. در رقابت با تشکیلات خودگردان، قدس شرقی و کوه معبد(حرم شریف) هم اکنون در دست حماس است؛ مبارزه‌ بیشتر با اسرائیل تنها خسارت‌هایش را زیاد می‌کند. 🔹 ارتش اسرائیل که شب و روز می‌گوید حماس در آستانه فروپاشی است هم می‌خواهد به خانه برگردد. میزان خسارت قابل‌توجهی که ارتش می‌تواند بر حماس وارد کند به مرور زمان کم می‌شود و هیچ میلی به حمله زمینی ندارد. به علاوه تشخیص کابینه این است که تهدید اصلی اسرائیل هرج و مرج در خیابان‌های شهرهای مختلط عرب-یهود است. 🔹 توپ مثل همیشه در زمین نتانیاهو است. زمانبندی حوادث اخیر کاملاً در دستان نتانیاهو بوده است. زمانی که پشتش به دیوار بود و مخالفان در آستانه تشکیل کابینه‌ای بودند که او را از قدرت کنار می‌زد ،رهایی احتمالی در قالب ناآرامی قدس، جنگ در غزه و آشوب در جوامع عربی داخل اسرائیل فرارسید. اما خطر بزرگ نتانیاهو میدان است. این حوادث همه، ضعف‌های نتانیاهو را به عنوان مقصر این از هم‌گسیختگی دولت و جامعه نشان می‌دهد. هرچه این بحران تداوم یابد، حمایت سیاسی از او کاهش می‌یابد. 🔹مصر نقش فعالی در تماس‌های غیرمستقیم میان اسرائیل و حماس دارد. واشنگتن هم روایت اسرائیل درباره شروع حملات از سوی حماس را بی‌چون و چرا پذیرفته است اما حمایت آمریکا فقط برای زمان محدودی تضمین شده است. یک مبارزه نظامی طولانی و مخصوصاً اگر به جنگ زمینی بدل شود، مورد حمایت آمریکا نخواهد بود. ورود نیروهای زمینی به غزه تلفاتی زیادی از هر دو طرف در پی خواهد داشت و تحقیقات بین‌المللی را ایجاب می کند. این در حالی است که جو دادگاه کیفری بین‌المللی نسبت به اسرائیل خصمانه‌تر شده است. 🔹هدف ارتش اسرائیل وارد کردن خسارت به حماس تا حد امکان است تا حماس به این نتیجه برسد که سیاستش اشتباه بوده است. در این راستا، هدف، بازیابی بازدارندگی‌های آسیب‌دیده اسرائیل و بازگرداندن درجه ای از ثبات است. 🆔:@sgm_Ghaemon