هدایت شده از pedarefetneh | پدر فتنه
⭕️ محمد بن مسلم ثقفی از امام باقر (ع) آورده است که فرمودند: «اگر مردم ارزش و پاداش زیارت حسین (ع) را بدانند، از اشتیاق قالب تهی کرده و از حسرت فراوان جانشان متلاشی خواهد شد!» محمد بن مسلم عرضه داشت: مگر فضیلت آن چیست؟
فرمودند: «اگر کسی با شوق به زیارت آن حضرت بشتابد، خداوند پاداش هزار حج و عمرهی پذیرفته شده، اجر هزار شهید از شهدای بدر، ثواب هزار روزه دار و هزار صدقهی مقبوله و پاداش آزاد سازی هزار برده در راه خدا را به وی خواهد داد! و تا یک سال از هرگونه گزندی به ویژه شیطان محفوظ خواهد ماند؛ خداوند نیز فرشتهای را بر او میگمارد که حافظ جان او از چهارسو خواهد بود. اگر در همان سال از دنیا رفت؛ فرشتگان رحمت الهی در غسل و تدفین او شرکت جسته و برای او طلب آمرزش مینمایند؛ او را تشییع کرده و تا قبر همراهی میکنند و برای او استغفار مینمایند؛ قبرش را گشاده میکنند و خداوند نیز او را از فشار قبر و ترس از نکیر و منکر ایمن میگرداند؛ دری را از بهشت به روی او میگشاید و در قیامت نامه ی اعمالش را به دست راستش خواهد داد؛ نورانیتی را در چهرهی او قرار میدهند که مشرقین را روشن میگرداند و هاتفی ندا سر میدهد که این شخص از زائران حسین بن علی (ع) است که با شوقی سرشار حضرتش را زیارت نموده است؛ آنگاه همگی آرزو میکنند که ایکاش از زائرین حسین (ع) بودند.
کامل الزیارات ص ۱۴۲
#اربعین
#حوزه_علمیه#کربلا
#سبک_زندگی_اسلامی#محرم_الحرام #روایات_شیعه#احادیث#حدیث_تصویری#خانواده#شیعه#ایران#اهل_بیت_علیهم_السلام#نماز#محرم_آمد#قرآن#امامزمان#غدیر#قرآن
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
هدایت شده از کاوش مدیا
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جزئیات عملیات مهم يمنی ها در عمق خاک عربستان سعودی
🔸یگان پهپادی یمن طی یک علمیات گسترده با ده هواپیمای بدون سرنشین دو پالایشگاه بقیق و خریص را در شرق عربستان مورد هدف قرار داد.
🔹بقیق دارای بزرگترین پالایشگاه نفتی و عظیم ترین تصفیه خانه نفت سنگین در جهان است.
🔸در پالایشگاه بقیق، ۷۰درصد از تولید ارامکو پالایش می شود که ۶درصد از مصرف جهانی نفت را تامین می کند.ذخایر نفت موجود در چاه نفتی بقیق نزدیک به ۲۲/۵میلیارد بشکه تخمین زده می شود.
🔹انرژی تولید شده در چاه نفتی بقیق، بیش از ۷میلیون بشکه نفت سنگین می باشد اما چاه "هجرة خريص" ۲میلیون و دویست هزار بشکه در روز تولید دارد.
🔸روزنامه وال استریت ژورنال می نویسد: عربستان سعودی نیمی از تولیدات نفتی خود را پس از حمله های صورت گرفته به دو پالایشگاه، متوقف کرده است.
🔹خبرگزاری رویترز نوشت: حمله به پالایشگاه های ارامکو ۵میلیون بشکه تولید روزانه نفت عربستان را تحت تاثیر قرار داده.
🔰کاوش مدیا
🆔 @Kavoshmedia
هدایت شده از کاوش مدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅عملیات مهم امروز يمنی ها را در چند ثانیه ببینید
📍سعودی ها هر زمان توانستند فکری به حال یمن بکنند، آنوقت اجازه دارند به ایران فکر و زبان درازی کنند....
🆔 @Kavoshmedia
هدایت شده از بیشتر بدانیم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐روز عاشورا در شهر صنعا پایتخت یمن
🔻 @bishtar_bdnm
هدایت شده از ﷽ 🟠 نورالقرآن 🟠
💥ارزش شگفت انگیز تعلیم قرآن
♨️تعلیم و ترویج قرآن، راه امام حسین(علیه السلام) و بهترین راه یاری دین است.
✍️«شخصی سوره مباركه حمد را به يكى از كودكان امام حسين(عليه السّلام) ياد داد. هنگامى كه آن كودك سوره حمد را براى امام حسين خواند آن حضرت مبلغ هزار اشرفى و هزار لباس به او عطا كرد و دهان او را از درّ پر نمود. وقتى از آن حضرت در مورد اين بخشش فراوان پرسیدند فرمود: اين بخشش در مقابل آن حمدى كه او به فرزند من تعليم داد ناچيز است.»[1]
👈هزینه کردن برای قرآن مرزی ندارد و کسانی که وسعت بالاتری دارند بیشترین هزینهها را باید برای قرآن و تعلیم و ترویج آن انجام دهند.
👌به این صورت میتوان قدم در راه امام حسین(علیه السلام) گذاشت و جزء یاوران اسلام شد.
📚پینوشت
[1]. بحار الأنوار(ط - بيروت)، ج44، ص: 191.
⚫️♦️⚫️♦️⚫️♦️⚫️
هدایت شده از ره توشه مبلغین
11 نکته روانشناسی در قرآن
1- از دیدگاه قرآن، سه نوع شخصیت اساسی وجود دارد; مؤمن، کافر و منافق، (آیات 2 تا 20 سوره بقره).
2- شخصیتهای مؤمن، خود دارای سه درجه شخصیتی میباشند: آنان که به خود ظلم میکنند، آنان که میانه رو هستند و آنان که پیشتازانند، (فاطر/32).
3- مشخصه بارز شخصیت کافر آن است که دل و اندیشه اش را قفل کرده است و راهی برای نفوذ هیچ حرف تازه و اندیشه متفاوتی نگذاشته است و به همین دلیل، از درک حقایق عاجز است.
4- خصوصیت بارز شخصیت منافق از دیدگاه قرآن، دوگانگی ریشهای در ظاهر و باطن است; به همین دلیل، مبتلا به شک و تردید و عدم قدرت تصمیم گیری و ناتوانی در قضاوت میگردد، (بقره/8 تا 20 و منافقون).
5- در قرآن کریم، در آیات فراوانی از اندوه، علل ایجاد کننده آن و راههای برطرف ساختن آن سخن گفته شده است. گاهی اندوه فراق را با دیدار و گاهی اندوه فقر را با بشارت و گاهی اندوه رسول خدا (ص) را به دلداری حضرت حق، درمان نموده است.
6- در دیدگاه قرآن، ترس دو نوع است: «ترس پسندیده و ترس ناپسند»، ترس پسندیده، همان ترس از خداوند و عدالت اوست که منجر به اصلاح رفتار می شود، (انفال/2)، و ترس ناپسند، اضطرابی شدید با علت مشخصی است که تسلط بر نفس را از بین میبرد و باید با آن مبارزه شود، (احزاب/10 و 11).
7- از نظر قرآن دو نوع خشم وجود دارد، خشم مفید و متعادل و خشم مخرب و نابهنجار; خشم متعادل، راهی برای رسیدن به هدف در مواقع لزوم است و خشم مخرب را باید درمان کرد. قرآن کریم با توصیه به صبر و پاسخگویی با عمل نیک و با وعده بهشت و پاداش اخروی، به وسیله سفارش به بخشش و عفو، یادآوری قدرت و خشم خداوند و… به درمان بیماری سلامتی سوز خشم و عصبانیت پرداخته است.
که به ترتیب در سوره شوری آیه 43، فصلت آیه 34، آل عمران آیات 133 و 143، شوری آیات 36 و 37 و نور آیه 22 بیان شده است.
8- در قرآن به سه نوع از مکانیسم های دفاعی، روانی اشاره شده است که عبارتند از: فرافکنی (منافقون/4)، دلیل تراشی (بقره/11 و 12) و واکنش سازی (بقره/204 و 205 و منافقون/4).
9- در فرهنگ قرآن یکی از راه های مؤثر و اساسی روان درمانی، استفاده از مواعظ و اندرزهای قرآنی است; (یونس/57).
10- در روش روان درمانی قرآنی، ایمان، تولید امنیت درونی و آرامش می نماید; (انعام/82 و رعد/28).
11- یاد خدا، آرام بخش دلهاست، (رعد/28).
#قرآن
#روانشناسی
کانال ره توشه مبلغین
@mobaleqin20
هدایت شده از ره توشه مبلغین
10 نکته در خصوص سلامتی در قرآن
1- بخورید و بیاشامید، اما به اندازه کافی و لازم، زیرا پرخوری و زیاده روی، سلامت شما را به خطر می اندازد، (اعراف/31).
2- همه دردها و ناراحتیهای خود را میتوانید با قرآن ریشهکن سازید، قرآن بخوانید و به آن عمل کنید و با روح قرآن مرتبط و همنوا گردید تا همه سیستمهای روح و جسم شما در تعادل مطلوب خود قرار گیرند، (یونس/57 و اسراء/82).
3- در فرهنگ قرآنی، این خداوند است که بیماری ها را شفا میدهد و دیگران، وسیله و واسطه اند، (شعرا/80).
4- اصل اول در سلامتی و صحت غذاها به فرموده قرآن، آن است که حلال و پاکیزه باشند.
این گونه غذا، میتواند مقدمات سلامتی را در بدن انسان فراهم نماید، اما این که یک ماده خوراکی واحد با ترکیبات غذایی ثابت و مشخص، در اثر حلال یا حرام بودن، دارای آثار متفاوتی بر سلامت انسان گردد، بحث علمی بسیار عمیقی می طلبد، (نحل/114 و بقره 168). حلال یعنی چیزی که ممنوعیت شرعی ندارد و طیب یعنی چیزی که موافق طبع سالم انسانی باشد.
5- بهترین نحوه تغذیه برای سلامت انسان که مورد سفارش قرآن کریم است، خوردن صبحانه و شام است، یعنی غذای روزانه در دو وعده اصلی در اول روز و آخر روز صرف گردد. این شیوه غذا خوردن بهشتیان است که در سوره مریم، آیه 62 آمده است.
6- به فرمان قرآن، مؤمنان، شایستهترین افراد در استفاده از نعمتهای الهی، مانند غذاهای پاکیزه میباشند. خداوند میفرماید: «چه کسی این غذاهای پاکیزه را بر شما حرام کرده است؟ این ها زیبایی های زندگی دنیاست که خداوند برای بهترین بندگانش خلق نموده است. پس از نعمتهای خداوند استفاده کنید»، (اعراف/32 و مائده/87 و 88). به قول امام علی (ع)، خداوند همان قدر از حرام شمردن آن چه حلال نموده است، ناراحت میگردد که حرام او را نادیده بگیرید و مانند یک امر حلال انجام دهید.
7- جالب است بدانید که خداوند مستقیما در قرآن به خوردن گوشت و ماهی و میوه اشاره میکند و آنها را از نعمتهای زندگی بخش الهی برمیشمارد و از ما میخواهد که از آنها بخوریم که به ترتیب در سوره مائده آیه 1 و 96، سوره نحل، آیه 14 و سوره مؤمنون آیه 19 آمده است.
8- مسئله خوراک در قرآن، آن قدر مهم است که در یک آیه مستقیما فرمان داده شده است که انسان با دقت و تامل در غذایی که میخورد، بنگرد، (عبس/24); یعنی این که یک انسان قرآنی، باید در نحوه تغذیه خود، نهایت دقت را داشته باشد.
9- خداوند در قرآن کریم خواب را یکی از عوامل سلامت و آرامش روح انسان برمیشمارد و آن را نعمتی قابل ستایش و آیهای از آیات اعجازآمیز الهی معرفی میکند، (روم/23 و فرقان/47).
10- آیا میدانید در فرهنگ قرآنی، سخت ترین و ناگوارترین بیماریها چیست؟ قرآن مستقیما به این بیماری اشاره نموده، آن را نام میبرد. این بیماری، مرض قلب یا بیماری دل نام دارد، چون وقتی روح و دل فردی به این بیماری گرفتار شد، از شنیدن و دیدن و درک حقایق عاجز میگردد و این بدترین وضعی است که یک انسان پیدا میکند، (اعراف/179 و توبه/125).
#قرآن
#خوردن_و_آشامیدن
کانال ره توشه مبلغین
@mobaleqin20
هدایت شده از ره توشه مبلغین
8 نکته تربیتی در قرآن
1- اگر قصد راهنمایی و تربیت کسی را دارید، در قدم اول از گفتار نرم و با محبت بهره گیرید، حتی اگر مخاطب شما فرعون سرکش یا سران لجوج کفار جاهلی باشند، (طه/44 و شعرا/215).
2- الف) گفتار و رفتار آدم در هر زمان و مکان، در حافظه الهی محفوظ است، پس مراقب باشید، (لقمان/16 و کهف/30).
ب) نسبت به انسانهای اطرافت، احساس مسئولیت کن و آنها را از کارهای بد بازدار و به کارهای خوب تشویق کن، این لازمه استحکام یک پیکر است و بنی آدم اعضای یکدیگرند، (لقمان/17).
ج) در رفتارهای اجتماعی دقت کن! مبادا با غرور رویت را از دیگران برگردانی یا مثل متبکران راه بروی، مبادا تندرو و کندرو شوی، میانه روی، بهترین روش است; مراقب باش صدایت را بر سر کسی بلند نکنی و خلاصه در یک کلام، آدم باش، (لقمان/18و19).
3- قرآن کریم به شدت با پیروی از جمع (خواهی نشوی رسوا، همرنگ جماعت شو) و حرکت به دنبال اکثریت، مخالف است. قرآن می گوید: «اگر بخواهی از اکثریت مردم فقط به این خاطر که اکثریت هستند، پیروی کنی، بدون شک از راه خدا دور می شوی»; همیشه با چشمان باز تصمیم بگیر، (انعام/116 و اسراء/36).
4- همیشه بزرگ ترها، بهترین حرف را نمیزنند و همیشه حرف گوش کنی و اطاعت از بزرگان، انسان را به سعادت نمیرساند. این پیام تربیتی قرآن است که حتی در اطاعت از بزرگان هم گوش و چشمت را باز کن که فردا فقط و فقط خودت پاسخ گوی اعمالت خواهی بود، نه بزرگترهایت؛ (احزاب/67) .
5- علم بهتر است یا ثروت؟ جواب آن را در آیه 247 بقره پیدا خواهید کرد.
6- امانت داری یکی از ارزشمندترین ارزشهای قرآنی است. حضرت موسی (ع) را به خاطر امانتداری و قدرتش، در خانه حضرت شعیب پناه دادند، (قصص/26)، و حضرت یوسف را به خاطر امانتداری وعلمش، بر خزانه مصر نشاندند;، (یوسف/55)، و حتی رسول خدا (ص) که از سوی خداوند برگزیده شد، مشهور به امانتداری و به محمد امین معروف بود.
7- اگر میخواهید مخاطبان به سوی شما جذب شوند، ابتدا به خودتان بپردازید! روح خشک و سنگین و بی لطافت، هیچ گاه در امر تربیت موفق نمیشود. مهربانی، دلسوزی و رقت قلب را در خود بپرورید تا مردم بی آن که شما متوجه شوید، در اطراف شما جمع گردند، (آل عمران/159).
8- آیا دوست دارید که دشمن خود را به یک دوست تبدیل کنید؟ به هر بدی که در حق شما کرد، با خوبی پاسخ گویید، این را قرآن تجویز میکند; آیه 34 سوره فصلت را بخوانید!.
#قرآن
#تعلیم_و_تربیت
#تربیت
کانال ره توشه مبلغین
@mobaleqin20
هدایت شده از ره توشه مبلغین
امام صادق عليه السلام فرمودند:
مَنْ قَرَءَالْقُرْآنَ فِى الْمُصْحَفِ مُتِّعَ بِبَصَرِهِ، وَ خُنِّفَ عَلى والِدَیْهِ وَ إنْ کانا کافِرَیْنِ؛
هر که قرآن شریف را از روى آن قرائت نماید بر روشنائى چشمش افزوده گردد؛ و نیز گناهان پدر و مادرش سبک شود گرچه کافر باشند.
وسائل الشيعه : ج 6 ص 204 ح 1.
#قرآن
#منبرک
#حدیث
کانال ره توشه مبلغین
@mobaleqin20