eitaa logo
قربانی برای امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
186 دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
8.2هزار ویدیو
42 فایل
در اول ماه قمری به نیت سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف )قربانی انجام می شود و بین نیازمندها تقسیم می شود با هر مبلغی می توانید مشارکت کنید 5894،6315،5201،3153 سرمست @ghorbani_emamzama عزتی09195359530 احمدعلی09962232648
مشاهده در ایتا
دانلود
14.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞چرا میگن سیدها چهارشنبه ها دیوونه میشن.😐 باز هم دست پلید دشمن... ولعنة الله علی القوم الظالمین حتما ببینید 👆🏻 ✅ کانال پاسداری از انقلاب 👇 @passdar ┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تلنگری به آنهای که تبلیغ امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) انجام نمی‌دهند پول دارند وقت دارند موقعیت دارند و..
13.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوست‌دارم‌مرگ‌را چون‌وقت‌مرگم میرسد... کیف‌دارد لحظہ‌هاۍاحتضارم‌باحسین‌(علیه السلام )
‌‎ًبسم الله الرحمن الرحيم 🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺 ‌‎ذكر روز يكشنبه 🌻🌻یاذالجلال و الاكرام🌻🌻 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ‌‎سلام با آرزوی سلامتی و موفقيت براى همه قرآن دوستان عزيز ‌‎قرائت می ‌كنيم متن و ترجمه و خلاصه تفسير از ‌‎صفحه ( ۳۰۷ ) ‌‎كلام الله مجيد را به نيّت سلامتي وً تعجيل در ظهور موفور السرور حضرت بقيه الله الاعظم (عج) سوره مباركه مریم آيات ۲۶ الی ۳۸ ‌‎قربةً الی الله 🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘ التماس دعا. https://t.me/mahdiebozorg_esfahan http://eitaa.ir/mahdiebozorg_esfahan splus.ir/mahdiebozorg_esfahan https://chat.whatsapp.com/HYinWUobQzVC9hBXYrvlJf .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 دینداری دشوار در آخـــــــرالزمان... 🌕 آقا امام صادق علیه‌السلام فرمودند: «إِنَّ لِصَاحِبِ هَذَا اَلْأَمْرِ غَيْبَةً اَلْمُتَمَسِّكُ فِيهَا بِدِينِهِ كَالْخَارِطِ لِلْقَتَادِ، ثُمَّ قَالَ هَكَذَا بِيَدِهِ ثُمَّ قَالَ إِنَّ لِصَاحِبِ هَذَا اَلْأَمْرِ غَيْبَةً فَلْيَتَّقِ اَللَّهَ عَبْدٌ، وَ لْيَتَمَسَّكْ بِدِينِهِ» «همانا صاحب الامر را غيبتى است که هر كسی در آن زمان دينش را نگه دارد مانند كسى است كه درخت خار قتاد را با دست بتراشد.(كنايه از نهايت سختى و آزردگى)؛ سپس فرمودند: اين چنين و با اشاره دست، مجسم فرمودند؛ حال كداميك از شما ميتواند خار آن درخت را با دستش نگه دارد؟! سپس لختى سر به زير انداختند و باز فرمودند: همانا صاحب الامر را غيبتى است، هر بنده‌‌ای بايد در آن دوران از خدا پروا كند، و به دين خود چنگ زند.» 📗بحارالأنوار، ج ۵۲، ص ۱۱۱ 📗کمال الدين، ج ۲، ص ۳۴۶ 📗الکافي، ج ۱، ص ۳۳۵ 📗الغيبة (للطوسی)، ج ۱، ص ۴۵۵ 📗الغيبة (للنعمانی)، ج ۱، ص ۱۶۹ ______________________ https://eitaa.com/ghorbani_emamzaman «»
🔹امام باقر(علیه السلام): کسی که در نمازهای واجب و مستحب بر قرائت سوره "ق" مداومت کند، خدا رزق او را فراوان و نامه عملش را به دست راستش داده و در حساب بر او آسان می گیرد. 📚 ثواب الاعمال/ص114 ✍🏼 سوره های قرآن دارای آثار مختلفی است. سوره «ق» یکی از سوره هایی است که سفارش شده برای وسعت رزق، روزی سه مرتبه و رو به قبله خوانده شود. 📚 تفسیر درالمنثور/ج6/ص101 __________________________ ➬https://eitaa.com/ghorbani_emamzaman «»