فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 حضرت آیتالله خامنهای
☀️ پیروزی نهایی و نه چندان دیر با ملت #فلسطین خواهد بود.
#طوفان_الاقصی
🆔 @ghorun
💢🌹💢🔸💢🌹💢
📝 امام زمان عج:
ما از همه ی خبرهای شما آگاهیم و چیزی از خبرهای شما از ما پنهان نیست.
📚 بحار الانوار
#امام_زمان عج
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🆔 @ghorun
🌷🌿🌷🌿🌷🌿
✨ یَا رَئُوفُ یَا رَحِیمُ
در روایتی از امام هشتم(ع) منقول است که حضرت فرمودند: من در خواب پدر بزرگوارم یعنی موسیبنجعفر(ع) را دیدم؛ «رَأَیْتُ أَبِی(ع) فِی الْمَنَامِ فَقَالَ»، پدرم فرمود: «یَا بُنَیَّ»؛ ای فرزند من، «إِذَا کُنْتَ فِی شِدَّةٍ»؛ آنگاه که در شدّت و سختی قرار گرفتی، «فَأَکْثِرْ مِنْ أَنْ تَقُولَ»، زیاد این ذکر را بگو : «یَا رَئُوفُ یَا رَحِیمُ».
بعد حضرت میفرماید: «وَ الَّذِی نَرَاهُ فِی النَّوْمِ کَمَا نَرَاهُ فِی الْیَقْظَةِ»؛ امام هشتم(ع) به قول ما، دفع دخل مقدّر میکند که نگویی: آقا خواب دیده. لذا حضرت میفرماید: آنچه را که ما در خواب میبینیم مثل آن چیزی است که در بیداری میبینیم. تعبیر عجیبی است. «وَ الَّذِی نَرَاهُ فِی النَّوْمِ کَمَا نَرَاهُ فِی الْیَقْظَةِ»؛ یعنی شبهه ای در آن نیست.
ما روایات مختلفی در این باب داریم که وقتی انسان در گرفتاری قرار میگیرد، چه ذکری بگوید. یکی از آنها همین ذکر است. حتّی حضرت برای این ذکر سقف هم نمیگذارد که چه تعدادی بگو. بلکه میفرماید: خطاب به خداوند زیاد بگو: «یَا رَئُوفُ یَا رَحِیمُ». یعنی اگر خدا را به این نام بخوانی، شدّت و سختیات بر طرف میشود.
#ذکر
🆔 @ghorun
📒📗📒📗📒📗📒📗📒📗
🪴 حکمت ۱ نهج البلاغه
قَالَ (علیه السلام) كُنْ فِي الْفِتْنَةِ كَابْنِ اللَّبُونِ، لَا ظَهْرٌ فَيُرْكَبَ وَ لَا ضَرْعٌ فَيُحْلَبَ.
▫️روش برخورد با فتنه ها (اخلاقى، سياسى):
درود خدا بر او، فرمود: در فتنه ها، چونان شتر دو ساله باش، نه پشتى دارد كه سوارى دهد، و نه پستانى تا او را بدوشند.
#نهج_البلاغه
🆔 @ghorun
💫___🌙💫___🌙💫___🌙💫___🌙
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره نمل آیه ۱۹ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
۱۹فَتَبَسَّمَ ضاحِکاً مِنْ قَوْلِها وَ قالَ رَبِّ أَوْزِعْنِی أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتِی أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَدْخِلْنِی بِرَحْمَتِکَ فِی عِبادِکَ الصّالِحِینَ
☁️⚡️☁️⚡️☁️⚡️☁️⚡️☁️⚡️
۱۹ ـ (سلیمان) از سخن او تبسمى کرد و خندید و گفت: پروردگارا! شکر نعمت هائى را که بر من و پدر و مادرم ارزانى داشته اى به من الهام کن، و توفیق ده تا عمل صالحى که موجب رضاى توست انجام دهم، و مرا به رحمت خود در زمره بندگان صالحت وارد کن !
☁️⚡️☁️⚡️☁️⚡️☁️⚡️☁️⚡️
سلیمان با شنیدن این سخن، تبسم کرد و خندید (فَتَبَسَّمَ ضاحِکاً مِنْ قَوْلِها).
در این که: چه چیز سبب خنده سلیمان شد، مفسران سخنان گوناگونى دارند: ظاهر این است که: نفس این قضیه مطلب عجیبى بود که مورچه اى همنوعان خود را از لشکر عظیم سلیمان بر حذر دارد و آنها را به عدم توجه نسبت دهد، این امر عجیب، سبب خنده سلیمان شد.
بعضى نیز گفته اند: این خنده شادى بود; چرا که سلیمان متوجه شد، حتى مورچگان به عدالت او و لشکریانش معترفند و تقواى آنها را مى پذیرند!.
و بعضى گفته اند: شادى او از این جهت بود که: خداوند چنین قدرتى به او داده بود که در عین شور و هیجان عظیم لشکر، از صداى مورچه اى نیز غافل نمى ماند!.
به هر حال، در اینجا سلیمان رو به درگاه خدا کرد و چند تقاضا نمود.
نخست این که: عرضه داشت پروردگارا! راه و رسم شکر نعمت هائى را که بر من و پدر و مادرم ارزانى داشته اى به من الهام فرما (وَ قالَ رَبِّ أَوْزِعْنِی أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتِی أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى والِدَیَّ).(۲)
تا بتوانم این همه نعمت هاى عظیم را در راهى که تو فرمان داده اى و مایه خشنودى تو است، به کار گیرم و از مسیر حق منحرف نگردم که اداى شکر این همه نعمت جز به مدد و یارى تو ممکن نیست.
دیگر این که: مرا موفق دار تا عمل صالحى به جاى آورم که تو از آن خشنود مى شوى (وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ).
اشاره، به این که آنچه براى من مهم است بقاى این لشکر، عسکر، حکومت و تشکیلات وسیع نیست، مهم این است که: عمل صالحى انجام دهم که مایه رضاى تو گردد، و از آنجا که أَعْمَلَ فعل مضارع است، دلیل آن است که او تقاضاى استمرار این توفیق را داشت.
و بالاخره، سومین تقاضایش این بود که: عرضه داشت، پروردگارا! مرا به رحمتت در زمره بندگان صالحت داخل گردان (وَ أَدْخِلْنِی بِرَحْمَتِکَ فِی عِبادِکَ الصّالِحِینَ).
🆔@ghorun