🪴دعای روز هجدهم ماه مبارک رمضان
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
«اللّهمّ نَبّهْنی فیهِ لِبَرَکاتِ أسْحارِهِ ونوّرْ فیهِ قلبی بِضِیاءِ أنْوارِهِ وخُذْ بِکُلّ أعْضائی الی اتّباعِ آثارِهِ بِنورِکَ یا مُنَوّرَ قُلوبِ العارفین.»
«خدایا آگاهم کن در آن برای برکات سحرهایش و روشن کن در آن دلم را به پرتو انوارش و بکار به همه اعضایم به پیروی آثارش، به نور خودت، ای روشنی بخش دلهای حق شناسان.»
#دعای_روز
#ماه_رمضان
▪️ @ghorun ✨
Tahdir joze18.mp3
4.16M
📖 تندخوانی جزء هجدهم قرآن کریم
🎙 استاد معتز آقایی
#جزء_هجدهم
#ختم_قرآن_کریم
#ماه_رمضان
#بهار_قران
#تحدير
▪️@ghorun ✨
🔅 اعمال مشترک شب های قدر و همچنین اعمال مخصوص شب نوزدهم ماه مبارک رمضان
#ماه_رمضان
#شب_قدر
▪️ @ghorun ▫️
🪴حکمت۱۲۳ نهج البلاغه: ویژگیهای انسان نمونه
وَ قَالَ (علیه السلام): طُوبَى لِمَنْ ذَلَّ فِي نَفْسِهِ، وَ طَابَ كَسْبُهُ، وَ صَلَحَتْ سَرِيرَتُهُ، وَ حَسُنَتْ خَلِيقَتُهُ، وَ أَنْفَقَ الْفَضْلَ مِنْ مَالِهِ، وَ أَمْسَكَ الْفَضْلَ مِنْ لِسَانِهِ، وَ عَزَلَ عَنِ النَّاسِ شَرَّهُ، وَ وَسِعَتْهُ السُّنَّةُ، وَ لَمْ يُنْسَبْ إلَى الْبِدْعَةِ.
الگوهاى كامل انسانيّت (اخلاقى):
و درود خدا بر او، فرمود: خوشا به حال آن كس كه خود را كوچك مى شمارد، و كسب و كار او پاكيزه است، و جانش پاك، و اخلاقش نيكوست، كه مازاد بر مصرف زندگى را در راه خدا بخشش مى كند، و زبان را از زياده گويى باز مى دارد و آزار او به مردم نمى رسد، و سنّت پيامبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم او را كفايت كرده، بدعتى در دين خدا نمى گذارد
#نهج_البلاغه
▪️ @ghorun ▫️
➖➖➖🔘🔘🔘🔘➖➖➖
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره شعرا آیه ۴۵ و ۴۶ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
آیه۴۵) فَأَلْقَىٰ مُوسَىٰ عَصَاهُ فَإِذَا هِيَ تَلْقَفُ مَا يَأْفِكُونَ
ایه۴۶) فَأُلْقِيَ السَّحَرَةُ سَاجِدِينَ
🔘〰🔘〰🔘〰🔘
آیه۴۵) در آن حال موسی عصای خود را بیفکند که ناگاه (اژدهایی عظیم شد و) همه وسایل سحر انگیزی ساحران را به کام فرو میبرد.
آیه۴۶) ساحران که این معجزه بدیدند (و قطعا دانستند سحر نیست، پیش موسی) به سجده افتادند.
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
تفسیر آیه) اما موسی چندان مهلت نداد که این وضع ادامه یابد همانطور که قرآن میگوید: «سپس موسی عصایش را افکند، ناگهان تمام وسایل دروغین آنها را بلعید» (فَأَلْقی مُوسی عَصاهُ فَإِذا هِیَ تَلْقَفُ ما یَأْفِکُونَ).
در اینجا گروهی پا به فرار گذاشتند، گروهی منتظر بودند پایان کار به کجا میرسد، و جمعی بیهدف فریاد میکشیدند و دهان ساحران از تعجب باز مانده بود.
***
- در اینجا همه چیز عوض شد، ساحران که تا آن لحظه در خط شیطنت و همکاری با فرعون و مبارزه با موسی (ع) قرار داشتند یک مرتبه به خود آمدند و چون از تمام فنون سحر با خبر بودند، یقین پیدا کردند که این مسأله قطعا سحر نیست، این یک معجزه بزرگ الهی است «پس ناگهان همه آنها به سجده افتادند» (فَأُلْقِیَ السَّحَرَةُ ساجِدِینَ).
برگزیده تفسیر نمونه)
🏴 @ghorun ▪️
🪴دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
«اللّهمّ وفّرْ فیهِ حَظّی من بَرَکاتِهِ وسَهّلْ سَبیلی الی خَیراتِهِ ولاتَحْرِمْنی قَبولَ حَسَناتِهِ یا هادیاً الی الحَقّ المُبین»
«خدایا زیاد بگردان در آن بهره مرا از برکاتش و آسان کن راه مرا به سوی خیرهایش و محروم نکن ما را از پذیرفتن نیکیهایش،ای راهنمای به سوی حق آشکار»
#دعای_روز
#ماه_رمضان
▪️ @ghorun ✨
Tahdir joze19.mp3
4.02M
📖 تندخوانی جزء نوزدهم قرآن کریم
🎙 استاد معتز آقایی
#جزء_نوزدهم
#ختم_قرآن_کریم
#ماه_رمضان
#بهار_قران
#تحدير
▪️@ghorun ✨
🔅علی علیهالسلام در یک کلام
ویژگی اصلی مولا چیست؟
«بزرگترین خصوصیت او تقواست» تقوا را شاید بتوان جامع صفات نیک دانست تا آنجا که فرد حاضر میشود جان خود را تقدیم پروردگار کند:
وَ مِنَ النَّاسِ مَنْ یشْری نَفْسَهُ ابْتِغاءَ مَرْضاتِ اللَّهِ وَ اللَّهُ رَؤُفٌ بِالْعِبادِ
و از میان مردم کسی است که جان خود را برای طلب خشنودی خدا میفروشد، و خدا نسبت به [این] بندگان مهربان است. بقره،۲۰۷)
دوست و دشمن معترفاند که بهترین مصداق برای این آیه امیرالمؤمنین (علیهالسلام) است.
#شهادت_امام_علی
▪️ @ghorun ▫️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙 ادب ماه رمضان، اقتدا به امام زمان (عج) در تلاوت قرآن کریم
#ماه_رمضان
#امام_زمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
▪️ @ghorun ▫️
🪴حکمت ۱۲۴ نهج البلاغه
وَ قَالَ (علیه السلام): غَيْرَةُ الْمَرْأَةِ كُفْرٌ، وَ غَيْرَةُ الرَّجُلِ إِيمَانٌ.
روانشناسى زن و مرد (علمى، اخلاقى):
و درود خدا بر او، فرمود: غيرت زن، كفر آور، و غيرت مرد نشانه ايمان اوست.
#نهج_البلاغه
▪️ @ghorun ▫️
🍃▪️▪️🍃◼️◼️🍃▪️▪️🍃
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره شعرا آیه ۴۷ و ۴۸ و ۴۹ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
〰〰〰▪️🔳▪️🔳▪️
آیه۴۷) قَالُوا آمَنَّا بِرَبِّ الْعَالَمِينَ
آیه۴۸) رَبِّ مُوسَىٰ وَهَارُونَ
آیه۴۹) قَالَ آمَنْتُمْ لَهُ قَبْلَ أَنْ آذَنَ لَكُمْ ۖ إِنَّهُ لَكَبِيرُكُمُ الَّذِي عَلَّمَكُمُ السِّحْرَ فَلَسَوْفَ تَعْلَمُونَ ۚ لَأُقَطِّعَنَّ أَيْدِيَكُمْ وَأَرْجُلَكُمْ مِنْ خِلَافٍ وَلَأُصَلِّبَنَّكُمْ أَجْمَعِينَ
🍃▪️🍃▪️🍃▪️🍃▪️
آیه۴۷) گفتند: ما به خدای عالمیان ایمان آوردیم.
آیه۴۸) پروردگار موسی و هارون
آیه۴۹) فرعون به ساحران گفت: چرا بیاجازه من ایمان به موسی آوردید؟ همانا معلوم است که این استاد بزرگ شماست که شما را ساحری آموخته! پس به زودی کیفر خود را خواهید دید، دست و پای شما را به اختلاف (دو طرف چپ و راست) قطع میکنم آن گاه همه را به دار میکشم.
〰〰〰▪️🔳▪️🔳▪️
تفسیر آیه) و همراه با این عمل که دلیل روشن ایمان آنها بود با زبان نیز «گفتند: ما به پروردگار عالمیان ایمان آوردیم»! (قالُوا آمَنَّا بِرَبِّ الْعالَمِینَ).
*
و برای این که جای هیچ ابهام و تردید باقی نماند و فرعون نتواند این سخن را تفسیر دیگری کند، اضافه کردند: «به پروردگار موسی و هارون» (رَبِّ مُوسی وَ هارُونَ).
آری! در یک لحظه کوتاه از ظلمت مطلق به روشنایی ایمان گام نهادند.
*
در این هنگام فرعون از یک سو روحیه خود را پاک باخته بود، و از سوی دیگر تمام قدرت و موجودیت خویش را در خطر میدید، و مخصوصا میدانست ایمان آوردن ساحران چه تأثیر عمیقی در روحیه مردم خواهد گذارد و ممکن است گروه عظیمی به پیروی از ساحران به سجده بیفتند، به گمان خود دست به ابتکار تازهای زد رو به ساحران کرد و «گفت: آیا به او ایمان آوردید پیش از آنکه من به شما اجازه دهم» (قالَ آمَنْتُمْ لَهُ قَبْلَ أَنْ آذَنَ لَکُمْ).
انتظارش این بود که قلب و عقل و فکر مردم نیز به اختیار و اجازه او باشد ولی فرعون به این هم قناعت نکرد، و دو جمله دیگر گفت.
نخست ساحران را متهم ساخت که این یک تبانی و توطئه قبلی است که میان شما و موسی صورت گرفته، توطئهای است بر ضد تمام مردم مصر! گفت: «او بزرگ و استاد شماست که به شما سحر آموخته» و شما همگی سحر را از مکتب او فرا گرفتهاید! (إِنَّهُ لَکَبِیرُکُمُ الَّذِی عَلَّمَکُمُ السِّحْرَ).
سپس آنها را تهدید کرده، گفت: اما من به شما اجازه نخواهم داد که در این توطئه پیروز شوید، من این توطئه را در نطفه خفه میکنم! «به زودی خواهید دانست (شما را چنان مجازاتی میکنم که درس عبرتی برای همگان گردد) دستها و پاهای شما را بطور مخالف قطع میکنم (دست راست و پای چپ یا دست چپ و پای راست) و همگی را بدون استثناء به دار میآویزم»! (فَلَسَوْفَ تَعْلَمُونَ لَأُقَطِّعَنَّ أَیْدِیَکُمْ وَ أَرْجُلَکُمْ مِنْ خِلافٍ وَ لَأُصَلِّبَنَّکُمْ أَجْمَعِینَ).
برگزیده تفسیر نمونه)
▪️ @ghorun ▫️