فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 #سخنرانی استاد رائفی پور
🎦 کلیپ زیبای #امام_زمان «عجل الله فرجه»
🌿برای تعجیل در فرج و سلامتی مولایمان، آقا صاحب الزمان (عجل الله فرجه) صلواتی عنایت بفرمایید. ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عجّل فَرَجَهُم.
#اغاز_ولایت_امام_زمان
#عید_بیعت
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
💐 @ghorun 🌿
✨دعای زمان غیبت
شیخ کلینى و غیر او روایت کردهاند از حضرت صادق(علیهالسلام) که این دعا را تعلیم زراره فرمود که در زمان غیبت و امتحان شیعه بخوانند:
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسَکَ
فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَکَ لَمْ اَعْرِف نَبِیَّکَ
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَکَ
فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَکَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَکَ
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَکَ
فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَکَ ضَلَلْتُ عَنْ دینى
خدایا خود را به من بشناسان، زیرا اگر خود را به من نشناسانى، فرستادهات را نشناختهام.
خدایا فرستادهات را به من بشناسان، زیرا اگر فرستادهات را به من نشناسانى، حجّتت را نشناختهام.
خدایا حجّتت را به من بشناسان، زیرا اگر حجّتت را به من نشناسانى، از دین خود گمراه مىشوم.📚مفاتیحالجنان
#اغاز_ولایت_امام_زمان
#عید_بیعت
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
💐 @ghorun 🌿
🪴حکمت 269 نهج البلاغه
وَ قَالَ (علیه السلام): النَّاسُ فِي الدُّنْيَا عَامِلَانِ، عَامِلٌ عَمِلَ فِي الدُّنْيَا لِلدُّنْيَا، قَدْ شَغَلَتْهُ دُنْيَاهُ عَنْ آخِرَتِهِ، يَخْشَى عَلَى مَنْ يَخْلُفُهُ الْفَقْرَ وَ يَأْمَنُهُ عَلَى نَفْسِهِ، فَيُفْنِي عُمُرَهُ فِي مَنْفَعَةِ غَيْرِهِ؛ وَ عَامِلٌ عَمِلَ فِي الدُّنْيَا لِمَا بَعْدَهَا، فَجَاءَهُ الَّذِي لَهُ مِنَ الدُّنْيَا بِغَيْرِ عَمَلٍ، فَأَحْرَزَ الْحَظَّيْنِ مَعاً وَ مَلَكَ الدَّارَيْنِ جَمِيعاً، فَأَصْبَحَ وَجِيهاً عِنْدَ اللَّهِ، لَا يَسْأَلُ اللَّهَ حَاجَةً فَيَمْنَعُهُ.
روش برخورد با دنيا (اعتقادى، اخلاقى):
و درود خدا بر او، فرمود: مردم در دنيا دو دسته اند، يكى آن كس كه در دنيا براى دنيا كار كرد، و دنيا او را از آخرتش بازداشت، بر بازماندگان خويش از تهيدستى هراسان، و از تهيدستى خويش در امان است، پس زندگانى خود را در راه سود ديگران از دست مى دهد.
و ديگرى آن كه در دنيا براى آخرت كار مى كند، و نعمت هاى دنيا نيز بدون تلاش به او روى مى آورد، پس بهره هر دو جهان را چشيده، و مالك هر دو جهان مى گردد، و با آبرومندى در پيشگاه خدا صبح مى كند، و حاجتى را از خدا درخواست نمى كند جز آن كه روا مى گردد.
#نهج_البلاغه
🆔 @ghorun
♦️🌺♦️〰〰〰〰〰♦️🌺♦️
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره مومنون آیه ۱۹ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
〰〰〰〰〰〰〰〰
آیه۱۹) فَأَنْشَأْنَا لَكُمْ بِهِ جَنَّاتٍ مِنْ نَخِيلٍ وَأَعْنَابٍ لَكُمْ فِيهَا فَوَاكِهُ كَثِيرَةٌ وَمِنْهَا تَأْكُلُونَ
🌺〰🌺〰🌺〰🌺〰
آیه۱۹)آنگاه ما به آن آب برای شما باغها و نخلستانهای خرما و انگور ایجاد کردیم که شما را در آنها میوههای گوناگون بسیاری است که از آن تناول میکنید.
〰〰〰〰〰〰〰〰
تفسیر آیه) در این آیه به دنبال نعمت پر برکت باران به محصولاتی که از آن میروید اشاره کرده، میگوید: «سپس به وسیله آن، باغهایی از درختان نخل و انگور برای شما ایجاد کردیم، باغهایی که در آن میوههای بسیار است و از آن میخورید» (فَأَنْشَأْنا لَکُمْ بِهِ جَنَّاتٍ مِنْ نَخِیلٍ وَ أَعْنابٍ لَکُمْ فِیها فَواکِهُ کَثِیرَةٌ وَ مِنْها تَأْکُلُونَ).
(1) باید توجه داشت که عبور آبهای آلوده از قشر نفوذپذیر زمین غالبا موجب تصفیه آن میشود!
خرما و انگور تنها محصول آنها نیست بلکه این دو محصول عمده و پر ارزش آنهاست و گر نه انواع مختلفی از دیگر نیز میوهها در آن یافت میشود.
برگزیده تفسیر نمونه)
🆔 @ghorun
«تاجگذاری امام زمان» یعنی چه؟
شیعه معتقد است که بلافاصله بعد از شهادت امام قبل، امام بعد «امام» میشود؛ یعنی مثلاً بعد از شهادت امام حسن عسکری علیهالسلام که صبح روز 8 ربیعالاول بوده، امام عصر «امام» شدهاند. پس اینکه 9 ربیع را روز تاجگذاری ایشان اعلام میکنند، یعنی چه؟
بهعلاوه، شما بفرمایید که خود امام زمان ارواحنافداه در این روز خوشحال هستند یا ناراحت؟ صددرصد ناراحتاند، چون روز شهادت پدر بزرگوارشان است. حالا بفرمایید که مگر میشود امام اندوهگین باشد و شیعه شادمان؟ هرگز!
نکته دیگر اینکه اصلاً «تاجگذاری» در فرهنگ اسلامی جایی دارد یا نه؟ مگر اهلبیت به شیوه سلاطین و جباران زندگی کردهاند که تاجوتخت داشته باشند؟
پس معلوم میشود «تاجگذاری امام زمان» یک بدعت جدید است که باید جلو آن گرفته شود، البته اگر پایبند به اسلام و والیان آن هستیم.
#اغاز_ولایت_امام_زمان
#عید_بیعت
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🆔@ghorun
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙شهید دستغیب
در روایت از امام صادق داریم که بروید سر قبر پدر و مادر هایتان
🆔@ghorun
دو امر لازم برای سعادت دنیا وآخرت
🔵 امام باقر علیه السلام فرمودند:
🌕 اگر خواهان قرار گرفتن در مقامات رفیع هستید، اگر خواهان گشایش در هر امری هستید، اگر خواهان جلب رضایت خداوند میباشید، توجّه به دو امر الزامی است:
1⃣ شناخت امام زمان علیه السلام
2⃣ اطاعت از امام زمان علیه السلام
📚 مکیال المکارم جلد ۲، صفحه ۲۰
🆔@ghorun
🌿🌷حکمت ۲۷۰ نهجالبلاغه
وَ رُوِيَ أَنَّهُ ذُكِرَ عِنْدَ عُمَرَ بْنِ الْخَطَّابِ فِي أَيَّامِهِ حَلْيُ الْكَعْبَةِ وَ كَثْرَتُهُ، فَقَالَ قَوْمٌ لَوْ أَخَذْتَهُ فَجَهَّزْتَ بِهِ جُيُوشَ الْمُسْلِمِينَ كَانَ أَعْظَمَ لِلْأَجْرِ وَ مَا تَصْنَعُ الْكَعْبَةُ بِالْحَلْيِ، فَهَمَّ عُمَرُ بِذَلِكَ وَ سَأَلَ عَنْهُ أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ (علیه السلام) فَقَالَ:
إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ أُنْزِلَ عَلَى النَّبِيِّ (صلی الله علیه وآله) وَ الْأَمْوَالُ أَرْبَعَةٌ: أَمْوَالُ الْمُسْلِمِينَ، فَقَسَّمَهَا بَيْنَ الْوَرَثَةِ فِي الْفَرَائِضِ، وَ الْفَيْءُ فَقَسَّمَهُ عَلَى مُسْتَحِقِّيهِ، وَ الْخُمُسُ فَوَضَعَهُ اللَّهُ حَيْثُ وَضَعَهُ، وَ الصَّدَقَاتُ فَجَعَلَهَا اللَّهُ حَيْثُ جَعَلَهَا؛ وَ كَانَ حَلْيُ الْكَعْبَةِ فِيهَا يَوْمَئِذٍ، فَتَرَكَهُ اللَّهُ عَلَى حَالِهِ وَ لَمْ يَتْرُكْهُ نِسْيَاناً وَ لَمْ يَخْفَ عَلَيْهِ [عَنْهُ] مَكَاناً؛ فَأَقِرَّهُ حَيْثُ أَقَرَّهُ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ. فَقَالَ لَهُ عُمَرُ لَوْلَاكَ لَافْتَضَحْنَا، وَ تَرَكَ الْحَلْيَ بِحَالِهِ.
گويند در زمان خلافت عمر بن الخطاب و در نزد او سخن از زيورهاى كعبه و فراوانى آنها به ميان آمد. جمعى گفتند كه مى توان آنها را برگرفت و هزينه بسيج سپاهيان اسلام ساخت ثواب اين كار بيشتر است. زيرا كعبه زيور مى خواهد چه كند. عمر خواست چنان كند و از امير المؤمنين (ع) پرسيد. آن حضرت در جواب فرمود:
قرآن بر پيامبر (صلى الله عليه و آله) نازل شده و اموال را به چهار قسمت كرده است: يكى داراييهاى مسلمانان كه پس از آنها به ميان وارثانشان، به گونه اى كه مقرر شده، تقسيم مى شود. دو ديگر، فيىء يا غنايم جنگى است كه به مستحقانش داده شود و سوم، خمس كه خداوند تقسيم آن را طريقه اى معين كرده و چهارم، صدقات كه آنها را هم جايى مقرر است. زيورهاى كعبه در آن روزها هم بود ولى پيامبر (صلى الله عليه و آله) آنها را به حال خود گذاشت، نه اين كه تقسيم آنها را فراموش كرده باشد يا آنكه مكان آنها را ندانسته باشد. آنها را در همان جاى قرار ده كه خداوند و رسولش قرار داده بودند. عمر گفت: اگر تو نبودى ما رسوا مى شديم و زيورهاى كعبه را به حال خود رها كرد.
#نهج_البلاغه
🆔@ghorun
🔹💐🔹💠💠💠💠💠🔹💐🔹
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره مومنون آیه ۲۰ و ۲۱ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
🔹🔹➖🔹🔹➖🔹🔹
آیه۲۰) وَشَجَرَةً تَخْرُجُ مِنْ طُورِ سَيْنَاءَ تَنْبُتُ بِالدُّهْنِ وَصِبْغٍ لِلْآكِلِينَ
آیه۲۱) وَإِنَّ لَكُمْ فِي الْأَنْعَامِ لَعِبْرَةً ۖ نُسْقِيكُمْ مِمَّا فِي بُطُونِهَا وَلَكُمْ فِيهَا مَنَافِعُ كَثِيرَةٌ وَمِنْهَا تَأْكُلُونَ
➖➖💐➖➖💐➖➖
آیه۲۰)و نیز درختی که از طور سینا برآید و روغن زیت بار آورد و نان خورش مردم گردد.
آیه۲۱)و بیشک برای شما در (مطالعه حال) چهارپایان و حیوانات اهلی عبرت خواهد بود که از شیر آنها به شما میآشامانیم و در آنها برای شما منافع بسیاری است (مانند فرشها و لباسها و اثاثیه و باربری و فواید بسیار دیگر) و از گوشت آنها نیز تناول میکنید.
🔹🔹➖🔹🔹➖🔹🔹
تفسیر آیه)بعد به یکی دیگر از درختان پر برکتی که از همین آب باران پرورش مییابد اشاره کرده، میگوید: «و (نیز علاوه بر این باغهای نخل و انگور و میوههای دیگر) درختی را که از طور سینا میروید [زیتون] و از آن روغن و نان خورش برای خورندگان فراهم میآید» آفریدیم (وَ شَجَرَةً تَخْرُجُ مِنْ طُورِ سَیْناءَ تَنْبُتُ بِالدُّهْنِ وَ صِبْغٍ لِلْآکِلِینَ).
*
بعد از بیان گوشهای از نعمتهای پروردگار در جهان گیاهان که به وسیله آب باران پرورش مییابد به بخش مهمی از نعمتها و مواهب او در جهان حیوانات پرداخته، میگوید: «و در چهار پایان برای شما عبرت بزرگی است» (وَ إِنَّ لَکُمْ فِی الْأَنْعامِ لَعِبْرَةً).
سپس این عبرت را چنین شرح میدهد: «ما از آنچه در درون آنهاست شما را سیراب میکنیم» (نُسْقِیکُمْ مِمَّا فِی بُطُونِها).
آری! شیر گوارا این غذای نیرو بخش و کامل را از درون این حیوانات، از لابلای خون و مانند آن بیرون میفرستیم تا بدانید چگونه خداوند قدرت دارد از میان چنین اشیاء ظاهرا آلودهای یک نوشیدنی به این پاکی و گوارایی بیرون فرستد.
سپس اضافه میکند: مسائل عبرتانگیز و برکات حیوانات منحصر به شیر نیست بلکه «برای شما در آنها منافع بسیاری است و از گوشت آنها نیز میخورید» (وَ لَکُمْ فِیها مَنافِعُ کَثِیرَةٌ وَ مِنْها تَأْکُلُونَ).
برگزیده تفسیر نمونه)
🆔 @ghorun
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💌 داستانِ خواستگاری حضرت خدیجه(س) و توصیف فوق العاده زیبای آن حضرت از پیامبر(ص)
🎥 #سخنرانی استاد کاشانی
#سالروز_ازدواج_حضرت_محمد
#حضرت_خدیجه
🆔 @ghorun
💎الگوی ازدواج
به مناسبت سالروز ازدواج پیامبر اعظم و حضرت خدیجه (سلاماللهعلیهما)
خدیجه (سلاماللهعلیها) مالی را در اختیار پیامبر گذاشت تا با آن تجارت کند. پس از آنکه پیامبر شایستگی لازم را نشان داد و ماجراهایی گذشت، خدیجه (سلاماللهعلیها) با واسطهای به پیامبر عرض کرد: «عموزاده من! به واسطه خویشاوندی که میان من و تو وجود دارد، و عظمت و احترامی که در نزد قوم خود داری، و امانت و خوی نیکو و راستگویی که در تو هست، میخواهم صریحاً به تو بگویم که مایلم به همسری تو درآیم.»
در زندگی پیامبر استثنائاتی وجود دارد ولی این کاری که حضرت خدیجه (سلاماللهعلیها) کرد و پیامبر تأییدش نمود، نه تنها استثنا نیست که میتواند الگوی خوبی برای ازدواج اسلامی باشد. کاش حضرت خدیجه (سلاماللهعلیها) را بهتر بشناسیم:
صَدَّقَتْنِی إِذْ کَذَّبْتُمْ وَ آمَنَتْ بِی إِذْ کَفَرْتُم
پیامبر اعظم (صلیاللهعلیهوآله): (خدیجه سلاماللهعلیها) مرا تصدیق کرد، زمانی که شما مرا تکذیب کردید. و به من ایمان آورد، زمانی که شما به من کافر بودید.
📚بحار الأنوار
#سالروز_ازدواج_حضرت_محمد
#حضرت_خدیجه
🆔 @ghorun
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅دیدار با امام زمان عج به روایت استاد پناهیان
#اغاز_ولایت_امام_زمان
#عید_بیعت
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🆔 @ghorun
🌱زندگی کن برای مهدی (عجلاللهفرجه)
محمد جان! عزیزم!
من تو را از خدا برای خودم نخواستم. از خدا خواستم فرزندی به من دهد که سرباز امام زمان (عجلاللهفرجه) بشود. همیشه آرزو داشتم پسرم عصای دست امام زمان (عجلاللهفرجه) باشد؛
نه عصای دست من...
زندگی نکن برای خودت، زندگی کن برای مهدی (عجلاللهفرجه)
درس بخوان برای مهدی (عجلاللهفرجه)
ورزش کن برای مهدی (عجلاللهفرجه).
📝وصیت شهید مدافع حریم انقلاب اسلامی، حمیدرضا اسداللهی، به پسر خردسالش محمد
#اغاز_ولایت_امام_زمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🆔 @ghorun
🪴 حکمت 271 نهج البلاغه
رُوِيَ أَنَّهُ (علیه السلام) رُفِعَ إِلَيْهِ رَجُلَانِ سَرَقَا مِنْ مَالِ اللَّهِ، أَحَدُهُمَا عَبْدٌ مِنْ مَالِ اللَّهِ وَ الْآخَرُ مِنْ عُرُوضِ [عُرْضِ] النَّاسِ؛ فَقَالَ (علیه السلام):
(دو نفر دزد را خدمت امام آوردند كه از بيت المال دزدى كرده بودند، يكى برده مردم، و ديگرى بردهاى جزو بيت المال بود، امام فرمود):
أَمَّا هَذَا فَهُوَ مِنْ مَالِ اللَّهِ وَ لَا حَدَّ عَلَيْهِ، مَالُ اللَّهِ أَكَلَ بَعْضُهُ بَعْضاً، وَ أَمَّا الْآخَرُ فَعَلَيْهِ الْحَدُّ الشَّدِيدُ، فَقَطَعَ يَدَهُ.
روش صحيح قضاوت (قضايى):
برده اى كه از بيت المال است حدّى بر او نيست، زيرا مال خدا مقدارى از مال خدا را خورده است، امّا ديگرى بايد حدّ دزدى با شدّت بر او اجرا گردد (سپس دست او را بريد).
#نهج_البلاغه
🆔 @ghorun
🍀🌷🍀:::::::::::::::::::::::::::🍀🌷🍀
::::::::::::::::🍀🍀🌷🍀🍀:::::::::::::::
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره مومنون آیه ۲۲ و ۲۳ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
〰〰〰〰〰〰〰〰
آیه۲۲) وَعَلَيْهَا وَعَلَى الْفُلْكِ تُحْمَلُونَ
آیه۲۳) وَلَقَدْ أَرْسَلْنَا نُوحًا إِلَىٰ قَوْمِهِ فَقَالَ يَا قَوْمِ اعْبُدُوا اللَّهَ مَا لَكُمْ مِنْ إِلَٰهٍ غَيْرُهُ ۖ أَفَلَا تَتَّقُونَ
🍀🌷🍀🍀🍀🍀🌷🍀
آیه۲۲) و بر آن چهارپایان و نیز بر کشتیها سوار میشوید
آیه۲۳) و همانا ما پیغمبر خود نوح را (به رسالت) به سوی امتش فرستادیم. نوح به قوم خود گفت که خدا را پرستید که جز آن ذات یکتا شما را خدایی نیست، آیا شما مردم خداترس و باتقوا نمیشوید؟
〰〰〰〰〰〰〰〰
تفسیر آیه) از همه اینها گذشته، از چهار پایان به عنوان مرکبهای راهوار در خشکی و از کشتیها برای دریاها استفاده کرده «و بر آنها و کشتیها سوار میشوید»َ عَلَیْها وَ عَلَی الْفُلْکِ تُحْمَلُونَ)
.این همه آثار و خواص و فوائد در این حیوانات به راستی مایه عبرت است، هم انسان را به آفریننده این همه نعمت آشنا میسازد و هم حس شکر گزاری را در او بر میانگیزد.
*
منطق کور دلان مغرور: از آنجا که در آیات گذشته، سخن از توحید و معرفت خداوند و دلائل عظمت او در جهان آفرینش بود، همین مطلب را در این آیه و آیات آینده از زبان پیامبران بزرگ و در لابلای تاریخ آنها بیان میکند.
نخست از نوح نخستین پیامبر اولوا العزم و منادی توحید شروع کرده، میگوید: «و ما نوح را به سوی قومش فرستادیم، پس او به آنها گفت: ای قوم من! خداوند یکتا را بپرستید که جز او معبودی برای شما نیست» (وَ لَقَدْ أَرْسَلْنا نُوحاً إِلی قَوْمِهِ فَقالَ یا قَوْمِ اعْبُدُوا اللَّهَ ما لَکُمْ مِنْ إِلهٍ غَیْرُهُ).
«آیا (با این بیان روشن از پرستش بتها) پرهیز نمیکنید»؟ (أَ فَلا تَتَّقُونَ).
برگزیده تفسیر نمونه)
🆔 @ghorun