:::♦️:::🍁:::♦️:::🍁:::♦️:::🍁:::♦️:::
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره یس آیه ۳۵ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
...::...::...::...::...::...::...
آیه۳۵) لِيَأْكُلُوا مِنْ ثَمَرِهِ وَمَا عَمِلَتْهُ أَيْدِيهِمْ أَفَلَا يَشْكُرُونَ
♦️:🍁:🍁:🍁:🍁:♦️
آیه۳۵) تا از میوه آن و آنچه دستهایشان به عمل میآورد [مانند شیره، كشمش، شربت و...] بخورند، آیا سپاس گزاری نمیكنند؟
...::...::...::...::...::...::...
تفسیر آیه۳۵) آیه بعد، هدف آفرینش این درختان پر بار را چنین بیان مى کند: هدف این است که از میوه آن بخورند، در حالى که دست آنها در ساختمان آن کمترین دخالتى نداشته، آیا شکر خدا را به جا نمى آورند ! (لِیَأْکُلُوا مِنْ ثَمَرِهِ وَ ما عَمِلَتْهُ أَیْدِیهِمْ أَ فَلا یَشْکُرُونَ).
آرى، میوه هائى که به صورت غذاى کامل، بر شاخسار درختان ظاهر مى شود، بى آن که کمترین نیازى به پختن و یا تغییرات دیگر داشته باشد، به مجرد چیدن از درخت قابل استفاده است، و این نهایت لطف و عظمت پروردگار را درباره انسانها نشان مى دهد.
حتى این غذاى آماده و لذیذ را، آن چنان بسته بندى کرده که براى مدت زیادى قابل نگهدارى است، بى آن که ارزش غذائى خود را از دست دهد، بر خلاف غذاهائى که انسان از مواد طبیعى خدا داد، با دست خود مى سازد که غالباً به سرعت فاسد مى شود!
تفسیر دیگرى، درباره معنى آیه نیز وجود دارد که: آن هم قابل ملاحظه است، و آن این که: قرآن، مى خواهد هم اشاره به میوه هائى کند که، بدون تغییر، مورد استفاده قرار مى گیرد، و هم به انواع غذاهاى مختلفى که با انجام عملى روى این میوه ها به دست مى آید (در تفسیر اول ما در جمله ما عَمِلَتْهُ أَیْدِیهِمْ نافیه است و در صورت دوم موصوله).
در هر صورت، هدف آن است که حس حق شناسى و شکرگزارى انسانها را تحریک کند تا از طریق شکرگزارى قدم در مرحله معرفت پروردگار بگذارند، که شکر منعم نخستین گام معرفت کردگار است.
تفسیر نمونه)
📚 @ghorun 🌿
🌱➖🌱➖🌱➖🌱
امام مهدی عج:
زِیارَةُ الحُسَینِ(ع) فی لَیلَةِ الجُمُعَةِ أمانٌ مِنَ النّارِ یومَ القِیامَةِ؛
زیارت حسین(ع) در شب جمعه، ایمنی بخش از آتش، در روز قیامت است.
فرهنگنامه جمعه، ص ۸۰
#امام_حسین ع
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#شب_جمعه
📚 @ghorun 🌿
سخنرانی-حجت-الاسلام-انصاریان_توصیه-ائمه-علیهم-السلام-درباره-زیارت-اربعین.mp3
3.2M
🎥 #سخنرانی حجت الاسلام انصاریان
💎 توصیه ائمه ع) درباره زیارت اربعین
#اربعین
#امام_حسین ع
📚 @ghorun 🌿
▫️✨▫️✨▫️✨▫️✨▫️✨▫️✨
مولی امیرالمومنین(ع):
یاران مهدی(عج)
همه جوان اند و پیر در میان آنها به چشم نمی خورد، مگر اندک مانند سرمه در چشم.
الغیبه للطوسی،ص476
🌹جهت تعجیل در فرج صاحب الزمان #صلوات
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#شب_جمعه
📚 @ghorun 🌿
📒📗📒📗📒〰〰〰〰〰〰〰
فرازی از صحیفه سجادیه
دعا به وقت ختم قران
دعای چهل و دوم
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ اجْعَلْنَا مِمَّنْ يَعْتَصِمُ بِحَبْلِهِ، وَ يَأْوِى مِنَ الْمُتَشَابِهَاتِ إِلَى حِرْزِ مَعْقِلِهِ، وَ يَسْكُنُ فِى ظِلِّ جَنَاحِهِ، وَ يَهْتَدِى بِضَوْءِ صَبَاحِهِ، وَ يَقْتَدِى بِتَبَلُّجِ إِسْفَارِهِ، وَ يَسْتَصْبِحُ بِمِصْبَاحِهِ، وَ لا يَلْتَمِسُ الْهُدَى فِى غَيْرِهِ.
خدایا! درود بر محمد و آل او فرست، و ما را از آن کسان قرار ده که چنگ در ریسمان محکم قرآن زنند. و در حوادث شبهه ناک به سنگر محکم آن پناه برند، و در زیر سایه بال او بیاسایند، و چون روشنى بامداد بدانراه شناسند و مانند پرتو تابناک سپیده دم پیروى دستور او کنند و از فروغ چراغ او رشن شوند و راه حق از غیر او نجویند.
#صحیفه_سجادیه
📚 @ghorun 🌿
🍂◻️🍂◻️🍂◻️🍂◻️🍂◻️🍂◻️
حکمت ۳۸۳ نهج البلاغه: در طاعت قوی باش، نه در معصیت
وَ قَالَ (عليه السلام): احْذَرْ أَنْ يَرَاكَ اللَّهُ عِنْدَ مَعْصِيَتِهِ، وَ يَفْقِدَكَ عِنْدَ طَاعَتِهِ، فَتَكُونَ مِنَ الْخَاسِرِينَ؛ وَ إِذَا قَوِيتَ، فَاقْوَ عَلَى طَاعَةِ اللَّهِ، وَ إِذَا ضَعُفْتَ، فَاضْعُفْ عَنْ مَعْصِيَةِ اللَّهِ.
تلاش در اطاعت و بندگى (اخلاقى، تربيتى):
و درود خدا بر او، فرمود: بترس كه خداوند تو را به هنگام گناهان بنگرد، و در طاعت خويش نيابد، آن گاه از زيانكارانى.
هر گاه نيرومند شدى توانت را در طاعت پروردگار به كار گير، و هر گاه ناتوان گشتى، ناتوانى را در نافرمانى خدا قرار ده.
#نهج_البلاغه
📚 @ghorun 🌿
~🌼🍂~~~~🌼🍂~~~~🌼🍂~
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره یس آیه ۳۶ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
~...~...~...~...~...~
آیه۳۶) سُبْحَانَ الَّذِي خَلَقَ الْأَزْوَاجَ كُلَّهَا مِمَّا تُنْبِتُ الْأَرْضُ وَمِنْ أَنْفُسِهِمْ وَمِمَّا لَا يَعْلَمُونَ
~~🍂~~🍂~~🍂~
آیه۳۶) منزّه [از هر عیب و نقصی] است آنكه همه زوجها را آفرید از آنچه زمین میرویاند و از وجود خودشان و از آنچه نمیدانند،
~...~...~...~...~...~
تفسبر آیه۳۶) این آیه سخن از تسبیح و تنزیه پروردگار میگوید، خط بطلان بر شرک مشرکان که در آیات گذشته از آن سخن بود میکشد، و راه توحید و یکتا پرستی را به همگان نشان میدهد، میفرماید: «منزه است کسی که تمام زوجها را آفرید، از آنچه زمین میرویاند، و از خود آنان، و از آنچه نمیدانند»! (سُبْحانَ الَّذِی خَلَقَ الْأَزْواجَ کُلَّها مِمَّا تُنْبِتُ الْأَرْضُ وَ مِنْ أَنْفُسِهِمْ وَ مِمَّا لا یَعْلَمُونَ).
بدیهی است خداوند نیاز به این ندارد که خویشتن را تسبیح و تنزیه کند، این تعلیمی است برای بندگان و دستور العملی است برای پیمودن خط تکامل.
این آیه یکی دیگر از آیاتی است که محدود بودن علم انسان را بیان میکند و نشان میدهد که در این جهان حقایق بسیاری است- از جمله «زوجیّت» در موجودات جهان- که از علم و دانش ما پوشیده است.
برگزیده تفسیر نمونه)
🆔 @ghorun ⬅️