جریان زندگی پاداش اقدامات مثبت رو میده و دودلی ها رو مجازات میکنه.
📖 #باشگاه_پنج_صبحیها
زندگی کرمِ ابریشم، باید برای تبدیل شدن به شکوه پروانگی به پایان برسه، برای اینکه بهترینِ تو بتونه متولد بشه، باید خودت قدیمیت رو فدایی کنی. اونقدری باهوش هستی که منتظر به وجود اومدن شرایط ایدهآل برای راهاندازی عالیترین شرایط کاری و زندگی شخصی نمونی.
قدرتهای متعالی با یک شروع ساده آزاد میشن.
وقتی چرخهی فکر کردن به دستنیافتنیترین آرزوهات رو با محقق کردن اونها به پایان میرسونی، یک قدرت قهرمانی درونت شروع به خودنمایی میکنه.
📖 #باشگاه_پنج_صبحیها
لطفاً این موضوع رو در نظر داشته باش که یک روزِ سخت برای منِ درونت، یک روزِ فوقالعاده برای روحته.
📖 #باشگاه_پنج_صبحیها
●@book_club ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فرض من این است که امکان دارد جایی در بخشهای باستانی وجودمان چنین دریچهای وجود داشته باشد که بیصدا در شکاف یا درزی بین چینهای خاطرهٔ تولد قرار گرفته باشد.
فقط مسئله این است که به طور طبیعی ما نه به آن دسترسی داریم و نه میتوانیم آن را ببینیم چون زندگی روزمره آن را زیر کوهی از آتوآشغال دفن کرده.
📖 #جزء_از_کل
درست است که چیزهایی که برابر چشمم آمدند دیدم را به دنیا تغییر دادند، ولی فکر نکنم هدیهای ماورای طبیعی بودند.
📖 #جزء_از_کل
میخوام همه کتابهایی که دوست دارم رو بخونم و میخوام قهوهم رو بنوشم.
ای کاش میتونستم اینجوری زندگی کنم!
🎥 #دیالوگ
چیزی را بر زبان نیاورید که از ارزش شما بکاهد. -امامحسین
●•𝑒𝒾𝓉𝒶𝒶.𝒸𝑜𝓂/𝓑𝓸𝓸𝓴_𝓒𝓵𝓾𝓫