☝️سفر چند سال پیش پوتین به تهران ⬅️ آیا روزنامه های روسیه در باره این دیدار از جملات زیر استفاده کردند ؟ یا استفاده نکردند ؟ منظور این جملات است 👇 ▪️1️⃣ پوتین را بر روی مبلی نشاندند که افراد دیگری هم می توانستند در کنار او قرار گیرند در حالی که رهبری ایران بر صندلی همیشگی حکومتش نشسته بود
2️⃣ برچم روسیه در این دیدار نبود و این خلاف پروتکل های دیپلماتیک و نوعی اهانت به روسیه است
3️⃣ از دریچه نگرش مربوط به " زبان بدن" رهبری ایران در جایگاه رهبری مقتدر و پوتین همانند یکی از کارمندان جزء در حال دادن توضیحات لازم است.
4️⃣ در فرودگاه مراسم ویژه استقبال از پوتین صورت نگرفت و این یکی دیگر از اهانت ها به پوتین است
✅ توضیح: زمانی که رفسجانی در زمان ریاست جمهوری اش به ترکیه رفت از قبل به مقامات آنکارا اطلاع داده شد که رفسجانی برای رعایت پروتکل های مربوط به نثارتاج گل به قبر آتاتورک معذوریت دارد و توافق شد که مقامات ترکیه هم زمانی که به ایران می آیند از نثار تاج گل به حرم امام خود داری کنند . بله توافق قبلی برای تغییر ضروری برخی از پروتکل ها یک شیوه رایج است.
@ghotbnama
🔴 کاربران ترکیهای با ترکیب این عکس مقایسه جالبی کردند.
▪️بعضیها منتظر پوتین میمانند!
▪️بعضیها پوتین رو منتظر خود نگه میدارند!.
@ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛✂️ *برشی از مستندی که قرار است تلویزیون روسیه درباره سفر اخیر رئیسی به این کشور پخش شود*
❓ چرا این فیلم به ظاهر ساده اهمیت دارد؟
🔺پوتین درهای اتاق خود را باز گذاشته، در دفتر اتاقش
ایستاده و منتظر ورود رئیس جمهور ایران است و جواب سلام را هم با عليكم السلام میدهد، بعد هم در مورد کرونا که باعث وضعیت دیدار با فاصله بیشتر شده به شوخی میگوید با این شرائط کرونا دیگر نمیشود زندگی کرد و سپس بعد از گفتن ازدیدارتان خوشبختیم گفتگوهای سه ساعته شروع میشود
🔺این را بگذارید کنار انتظار طولانی مدت اردوغان برای دیدار با پوتین (درفیلم بالا)؛
رئیس جمهور ترکیه پشت درهای بسته آنقدر به انتظار میایستد که خسته میشود و مجبور به نشستن میگردد
🔺شنیده ها حاکی از این است که امشب هم تلویزیون روسیه به سبب جایگاه و اهمیت سفر آیتالله رئیسی از روابط دوجانبه تهران و مسکو مستندی در مورد این سفر پخش خواهد کرد
🔺 این احترام به سبب قدرت جمهوری اسلامی، جایگاه جدید ایران در منطقه و جهان، ایستادگی کشور در شرایط فشارهای ظالمانه و سیاست خارجی متوازنی است که از امسال به نمایش
گذاشته شده.
🔺پینوشت: دست ندادن طرفین و فاصله زیاد هم به این دلیل بود که آقای رئیسی پروتکلهای کرملین برای کرونا رو نپذیرفتن و به همین خاطر هست که پوتین اون شوخی رو میکنه(با این شرائط کرونا دیگر نمیشود زندگی کرد)
@ghotbnama
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همه تقصیرها به رهبری برمی گردد.
@ghotbnama
#تخیل گرایی تا کجا
سفر رییس جمهور کشورمان به روسیه بدون شک دستاوردهای مهم اقتصادی و سیاسی برای جمهوری اسلامی ایران در پی خواهد داشت. اینکه اندیشکده های آمریکایی نسبت به سفر رییسی به روسیه با هشدار، از دستاوردهای آن صحبت می کنند؛ نشان از موفقیت این سفر دارد.
در این میان در داخل نیز افرادی که اصولاً به غربگرایی شهرت دارند، با پرداختن به موضوعات حاشیه ای سعی دارند اجازه نمایان شدن دستاوردهای این سفر را ندهند.
دشمنان که از هر اقدامی تلاش میکنند تا به اتهام زنی خود ادامه دهند بلافاصله بعد از صحبت های #امیر عبداللهیان وزیر محترم امور خارجه مبنی بر امکان مذاکره مستقیم با آمریکا، در یک خلاف گویی آشکار و غیر واقع استقلال کشور را زیر سوال برده و اعلام کردند این کار با هماهنگی روسیه مطرح شد.
#نکته؛ خیلی باید مواظب این رفتار بود و اجازه تحت الشعاع گرفتن دستاوردهای مهم و اثربخش سفر آقای رییس جمهور را به روسیه را نداد.
پیشنهاد می شود که در جواب دادن به شبهات این چنینی در فضای مجازی بخصوص توییت افراد غربگرا نکاتی را در نظر گیرد: ۱_ سیاست جمهوری اسلامی بر اساس سه رویکرد عزت_ حکمت_ مصلحت صورت میگیرد.
۲_ در وضعیت فعلی آمریکا جز بازگشت به برجام هیچ گزینه برای این دومی را متصور نیست. لذا ایالات متحده برای بازگشت به برجام بدون شک مجبور است از برخی از رفتارهای ضد ایرانی خود بگذرد. اینکه اختلاف در تیم مذاکره کننده آمریکا بوجود آمده است نشان از موفقیت تیم مذاکراتی ما دارد. ایجاد شبهه در فضای این چنینی در واقع تلاش برای خارج ساختن آمریکا از موضع ضعف در وین دارد.
۳_ایالات متحده آمریکا توان اتخاذ رویکرد تهاجمی گسترده ندارد. افول آمریکا باعث شده است که اینکه کشور همواره استراتژی نقطه ای را در پیش بگیرد. لذا حل موضوعات مختلف برای ایالات متحده یک اصل است. در واقع آمریکا توان تصمیم گیری همزمان در چندین موضع مختلف اختلافی را ندارد.
۴_ نگاه به شرق یک راهبرد اساسی در دولت انقلابی است و با فرض احیای برجام و بازگشت آمریکا؛ هیچگاه از اهمیت آسیا گرایی کاسته نخواهد شد. تنوع سازی یک اصل در سیاست خارجی دولت سیزدهم می باشد.
جمهوری اسلامی ایران برای استقلال و عزت خود، اهل مصالحه و مذاکره نبوده و نخواهد بود.
@ghotbnama