.
❇️ سایه روشن های یک اظهار نظر ❇️
✍ پورخردمند
⚫️ معاون اجرایی رییس جمهور به نقل از دکتر پزشکیان :
قانون عفاف و حجاب ( قانون حمایت از خانواده ) را نمی توانم اجرا کنم چون برای مردم مشکل ایجاد می کند و من مقابل مردم نخواهم ایستاد .
🔵 اگر نقل قول بالا از ریاست محترم جمهور صحت داشته باشد پس زمینه ها و سایه روشن های آن ؛ نشانه های ناخوشایندی را به جامعه القا می کند که به مواردی از آن اشاره میگردد :
✅ رییس جمهور فقط رییس قوه مجریه نیست بلکه رییس قوه تشخیصیه هم هست . این در حالی ست که دولت صرفا مسئولیت اجرای قانون را بر عهده دارد و اگر به مصلحت بودن و یا به مصلحت نبودن اجرای قانون بر عهده دولتها باشد در اینصورت هر دولتی بنا به تشخیص خود از اجرای قانون سر باز می زند لذا عملا فلسفه قوای دیگر بویژه قوه مقننه تحت الشعاع اراده دولتها قرار میگیرد . حذف یا اصلاح موادی از قانون صرفا در حیطه اختیارات مجلس شورای اسلامی ست و دولت میتواند لایحه متمم یا اصلاحی یا لایحه جایگزین به مجلس تقدیم کند .
✅ مجلس شورای اسلامی قانونی که مخالف خواست مردم هست را تصویب کرده و شورای نگهبان هم آنرا تایید نموده است .
✅ مردم ایران مخالف اجرای قانون شریعت و حمایت از خانواده هستند و در صورت اجرای قانون الهی از خود واکنش نشان خواهند داد یا به عبارت بهتر ؛ مردم ؛ من هم اگر مجبور شوم قانون را اجرا کنم ؛ شما واکنش نشان دهید .
✅ تصور دولت این هست که مردم ایران موافق ناهنجاریهای اجتماعی و کشف حجاب و ولنگاری هستند و اجرای قانون عفاف و حجاب را بر نمی تابند لذا جناب پزشکیان در مقابل خواست مردم نخواهند ایستاد .
✅ مردم نجیب ایران !
آیا برداشت شما از نقل قول منتسب به جناب آقای دکتر پزشکیان ؛ غیر از موارد ذکر شده بالاست ؟
🔵 سخنی مشفقانه با رییس جمهور محترم و معزز !
◀️ به یاد آر کسانی را که می گفتند من قانون را قبول ندارم امام روح الله فرمود قانون تو را قبول ندارد . عدم اجرای قانون ؛ آن روی سکه « من قانون را قبول ندارم » هست ؛ می خواهید پا جای پای آنها بگذارید ؟ من باور ندارم ؛ تیپ شخصیتی شما اینگونه نیست .
◀️ آقای پزشکیان ! شما انسان متدینی هستید اما سوگمندانه باید گفت طیفی از اطرافیان شما نه صرفا با انقلاب اسلامی که با مبانی دینی میانه ای ندارند ؛ مواظب باشید اینان دوستان صادقی برای شما نیستند ؛ همینان امروز شعار وفاق شما را با نفاق عوض کردند و فردا روزی ؛ ممکن است دنبال پروژه بنی صدر سازی از شما باشند .
◀️ جناب پزشکیان !
اگر منظور شما از « مردم » اکثریتی هستند که به پوشش و عفاف و پاکدامنی و حجاب پایبند هستند و نگران شکستن حریم خانواده می باشند پس چرا باید اجرای قانون حمایت از خانواده برای آنها تولید مشکل کند و در مقابل اجرای آن بایستند ؟
اما اگر منظور از مردم ؛ آن اقلیتی هستند که هنجارهای جامعه و قانون صریح خدا را قبول ندارند و به تعبیر رهبری با کشف حجاب علاوه بر انجام حرام شرعی مرتکب حرام سیاسی هم می شوند و طبیعی ست که با اجرای قانون حمایت از خانواده مخالفت خواهند کرد و تنها دغدغه آنها عریانی ست بخاطر این اقلیت از اجرای قانون استنکاف می ورزید و دغدغه آنها را بر نگرانی و مطالبه قانونی و شرعی و انقلابی قاطبه مردان و بویژه زنان عفیف و نجیب مبنی بر پاکسازی محیطهای اجتماعی از نمایش های عروسکی و عریانی و هرزه گی و احیای ارزشهای دینی ؛ ترجیح می دهید ؟
◀️ سخن آخر !
حضرتعالی شانزده سال قانونگذار بودید نیک می دانید که هیچ قانونی نمی تواند همه مردم را راضی کند بنابرین همواره هر قانونی مخالفانی دارد پس نمی توان به بهانه مخالفت عده ای ؛ اجرای قانون را متوقف کرد خصوصا قانونی که مردم برای تحقق آن بیش از سیصد هزار شهید تقدیم کرده است .
https://eitaa.com/ghotbnama1
🎙️سخنران: دکتر احمد پورخردمند
📍موضوع : نه به مذاکره با ایران قوی
🕘 زمان: شنبه ۱۸ اسفند ماه ۱۴۰۳ ساعت ۲۱ شب
❌ لینک ورود به نشست👇👇
🆔 @masir_tabriz
#ثامن
@masir_tabriz 🇮🇷🇮🇷روبیکا_🇮🇷🇮🇷مسیر تبریز_
https://rubika.ir/masir_azar
_روبیکا_🇮🇷🇮🇷ثامن آذربایجان شرقی🇮🇷🇮🇷
https://rubika.ir/ghadir_roshana
🇮🇷🇮🇷کانال روشنای ویژه تبریز🇮🇷🇮🇷
https://rubika.ir/roshangaran_az
🇮🇷🇮🇷کانال روشنای آذربایجان شرقی🇮🇷🇮🇷
♦️_همراه ما باشید_♦️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
❇️ ماه عسل سوری ها تمام شد ❇️
✍ پورخردمند
✅ در التهابات سوریه ؛ نوشته بودم که کاش مردم سوریه تراژدی خونبار دوران حاکمیت داعش را مجددا تجربه نکنند اما شد آنچه نباید می شد .
الجولانی تروریست که در لیست سیاه اروپا و آمریکا قرار داشت با لباس اتو کشیده سرنوشت مردم سوریه را بدست گرفت یا بعبارت بهتر ؛ مردم ؛ سرنوشتشان را به تروریست دست پرورده آمریکا و اسرائیل دادند و اینک پس از زمانی کوتاه ؛ ماه عسل جولانی تمام شد و او به تنظیمات کارخانه برگشت . جولانی دنبال ذبح مردم بویژه علویان هست و اردوغان و نتان یابو دنبال تجزیه سوریه .
✅ یادتونه در باغ سبز به مردم نشان دادند ؟ یادتونه در همین ایران خودمون ؛ عده ای مزدور و رسانه های اینور و اونور آبی ؛ داد می زدند زنده باد مردم سوریه که از دیکتاتوری بشار نجات پیدا کرده و به آزادی رسیدند و حسرت باصطلاح آزادی آنها را می خوردند که کاش این آزادی نصیب ما هم بشود ؟ حال این مردم طعم آزادی را می چشند ! شما هم بفرمایید به ضیافت خون در سفره جولانی !
✅ در ویدیوی بالا حرامزاده اموی به اطفالی که خانوادهشان را کشتهاند میگوید با چاقو اول سر کدامتان را ببرم ؟
.
❇️به چشم خویش دیدم که یاران میزنند❇️
✍ پورخردمند
🔵 مدت زمانی ست قانون حمایت از خانواده ( عفاف و حجاب ) در انتظار اجراست . واکنشهای متفاوتی در داخل و خارج نسبت به این قانون صورت گرفته است بطوریکه جریانهای ضد انقلاب و اپوزیسیون خارج نشین حجاب را دیوار برلین مردم ایران می دانند که با فرو ریختن آن ؛ عملا جمهوری اسلامی به مرز فروپاشی می رسد همراه با دشمن صهیونیستی و غرب ؛ بشدت با عفت و حیا و پوشش و حجاب و اجرای قانون مربوط به آن مخالفت می کنند .
در داخل هم از یک طرف مجموعه دولت و جریان موسوم به اصلاحات بدون اینکه متهم به همسویی با آنسوی مرزها گردند با اجرای این قانون مخالف هستند . بعنوان مثال حجت الاسلام محقق داماد طی یادداشتی اشاره میکند دلیلی برای اجرای این قانون وجود ندارد چون در زمان پیغمبر اسلام هم زنانی بودند که بدون حجاب در جامعه ظاهر می شدند . در این میان شخص ریاست محترم جمهور ؛ صراحتا اعلام کرد در مقابل مردم نمی ایستد و آنرا اجرا نخواهد کرد .
از طرف دیگر در جبهه انقلاب هم عده ای از مقامات و نمایندگان و مسئولین و علما ضمن اظهار نگرانی از فرو کاستن ارزشهای اخلاقی و سکوت و انفعال در برابر آن ؛همصدا با مردمی که دغدغه حفظ حریم خانواده و ارزشهای اخلاقی و دینی را دارند خواهان اجرای قانون هستند .
البته نمایندگانی هم منتسب به جبهه انقلاب هستند که در مخالفت با اجرای قانون حداقل در مقطع فعلی ؛ لب به سخن گشودند از جمله حجت الاسلام نیک بین که در صحن مجلس اشاره کرد که عده ای پول گرفته اند تا در تحصن شرکت کنند و وزارت اطلاعات باید ورود کند . سخنان این نماینده مجلس بسرعت در محافل ضد انقلاب بازتاب پیدا کرد لذا در اظهار نظر بعدی که دنبال اصلاح سخن قبلی خود بود گفت البته اشکالی ندارد که کسی برای پول تحصن کند !! خواست ابرو را درست کند چشم را هم کور کرد .
اما بیشترین بازتاب در مورد اظهار نظرهای گوناگون در مخالفت با اجرای قانون عفاف و حجاب ؛ مربوط به نماینده انقلابی و ولایی و دلسوز ؛ حجت الاسلام نبویان هست که عضو ارشد جبهه پایداری ست و در تصویب قانون عفاف و حجاب نقش موثری داشت از این جهت با توجه به خوشحالی و شادمانی رسانه های دشمن و ضد انقلاب خارجی و نیز سو استفاده برخی جریانهای مدعی اصلاح طلبی و استقبال آنها از سخنان آقای نبویان نماینده ارزشی و انقلابی که اظهاراتش موجب شکاف و دو دستگی بین نیروهای متدین و انقلابی گردیده است ضمن یادآوری مواضع متقن ؛ اصولی و انقلابی ایشان در مقاطع مختلف و بویژه مخالفت قاطع ؛ مستند و حقوقی جناب نبویان در خصوص برجام که بهیچوجه فراموش نخواهد شد با حفظ حرمت ایشان ؛ مواضع اخیرشان در خصوص مخالفت با اجرای قانون عفاف و حجاب را با هدف تنویر افکار عمومی به بوته نقد می گذاریم . در این راستا اظهارات جناب نبویان را عیناً نقل می کنیم تا ارزیابی دقیق تری داشته باشیم اما قبل از آن ذکر چند نکته در باره کلیت موضوع قانون عفاف و حجاب ضروری ست :
✅ موضوعی که مراحل مختلف مثل تصویب مجلس و تایید شورای نگهبان را طی کرده و بصورت قانون در آمده است باید به اجرا در بیاید در این خصوص مرجع تشخیص اجرا و یا عدم اجرای قانون ؛ هر دستگاهی باشد قطعا دولت ؛ نیست . دولتها مجری قانون هستند و نمی توانند به بهانه وجود اشکالات و یا مناسب نبودن زمان و شرایط از اجرای قانون خودداری کنند ؛ البته دولت می تواند بعد از شش ماه از اجرای قانون ؛ لایحه متمم یا اصلاحی به مجلس شورای اسلامی تقدیم کند .
✅ شیوه امامین انقلاب مبتنی بر اجرای قانون هست و ایستادگی در مقابل قانون ؛ آنگاه که از سوی مسئولین ارشد صورت بگیرد سنت سیئه ای خواهد بود که ادامه آن موجب انسداد سیاسی و هرج و مرج و رواج قانون گریزی می گردد که نه به صلاح ملک است و نه به صلاح ملت .
✅ در مواردی شورایعالی امنیت ملی می تواند حسب شرایط ؛ موقتا اجرای قانون را به تاخیر بیندازد اما ظاهرا در موضوع قانون عفاف و حجاب این شورا مصوبه ای نداشته و صرفا دبیرخانه شورا اتخاذ تصمیم نموده است که از حدود اختیارات آن ؛ خارج می باشد .
✅ نگارنده در خصوص شیوه های مطالبه گری در موضوعات مختلف خصوصا موضوع مورد بحث ؛ لزوما اعتقاد ندارد که تنها راه آن ؛ تحصن هست بلکه تحصن یکی از شیوه های مطالبه گری ست که اقتضای زمانی و درک شرایط محیطی از الزامات آن است و تاکید می کند از این امر مهم نباید غفلت کرد و راههای دیگری هم برای مطالبه گری وجود دارد .
✅ ادامه دارد .............
https://eitaa.com/ghotbnama1
.
❇️به چشم خویش دیدم که یاران میزنند❇️
✍ پورخردمند
در یادداشت قبلی به کلیت قانون حمایت از خانواده ( عفاف و حجاب ) اشاره گردید . در این قسمت ضمن بیان برخی از مفاد این قانون ؛ دیدگاه جناب دکتر نبویان نماینده شریف و انقلابی مجلس شورای اسلامی را نقد خواهیم کرد .
🔹این قانون به موضوعاتی چون حمایت از تولید پوشاک مناسب فرهنگ ایرانی - اسلامی ، ممنوعيت واردات پوشاک هنجارشکن و نامناسب ، تولید پارچه چادری با قیمت مناسب ، رسیدگی به مسئله حریم بانوان در مکان های درمانی ، رسيدگی به فضای مجازی و رسانه و شبکه نمایش خانگی ، برخورد با اینفلوئنسرها و بلاگرهای هنجارشکن ، ترویج آموزشهای خانواده محور و ... میپردازد و برخلاف تصور عمومی عمده بار آن روی مقابله با عوامل بالا دستیِ ایجاد بدحجابی سوار است .
🔵 حجت الاسلام دکتر نبویان :
لایحه عفاف و حجاب را قبل از سقوط دولت بشار اسد و شهادت سید حسن نصرالله و یحیی سنوار تصویب کردیم . برای اینکه دشمن مبادا بخواهد ایران را سوریه سازی بکند لذا هر چیزی که باعث دو قطبی سازی شود باید جلوی آنرا گرفت . تا کی ؟ تا هر زمانی که وضعیت عادی شود . ضمن اینکه الان مشکلات شدید اقتصادی داریم ؛ ناترازی ها را داریم ؛ اعتراضات صنفی زیاد شده ؛ تهدیدات رژیم صهیونیستی جدی تر شده ؛ قاچاق اسلحه به داخل کشور زیاد شده و تروریستها قصد داشتند در ۲۲ بهمن سلسله انفجارهایی را عملیاتی کنند .
جناب آقای نبویان !
✅ اول . در یادداشت قبلی هم جنابعالی را فردی انقلابی و ولایی خطاب کردیم اما با عرض پوزش ؛ بنظر میرسد در صغرای قضیه مرتکب خطا شدید و لاجرم کبرای قضیه که نتیجه گیری آنست ؛ خطا تکرار میگردد .
✅ دوم . از کجا می دانید اجرای قانون موجب دو قطبی می گردد ؟ اگر این گزاره درست باشد مقصر مجلس شورای اسلامی ست که قانونی تصویب کرده که اجرای آن دو قطبی سازی را بهمراه دارد .
✅ سوم . رهبر معظم انقلاب در ۱۹ دی امسال خطاب به مسئولین فرمودند که در تصمیم گیری در حوزه های اقتصادی ؛ ارز و موضوعات فرهنگی مثل حجاب ؛ ملاحظه آمریکا و صهیونیستها را نکنند بلکه ملاحظه منافع کشور را بکنند . تذکر رهبری در زمانی مطرح گردید که سید حسن نصرالله و یحیی سنوار به شهادت رسیده بودند و دولت سوریه هم سقوط کرده بود .
✅ چهارم . بر اساس کدام معیار جمهوری اسلامی را با سوریه مقایسه می کنید که اجرای یک قانون عادی موجب تحقق پروژه سوریه سازی در ایران میگردد ؟ اصلا چرا اجرای یک قانون در کشور را به مسائل بیرونی ربط می دهید ؟ با این منطق کشور باید معطل اجرای قوانین بماند چرا که هر روز شاهد اتفاقات گوناگون در جهان و منطقه هستیم . مگر رهبری نفرمودند شهادت شخصیتی مثل آقا سید حسن هر چند بسیار دردناک بود اما حزب الله لبنان و جمهوری اسلامی قوی تر از قبل به راه خود ادامه می دهند ؟
✅ پنجم . اگر قانون عفاف و حجاب اجرا نشود مشکلاتی که بر شمردید حل می گردد یا مشکلی بر مشکلات قبلی هم اضافه می شود ؟ راستی ! تا کی باید منتظر حل معضلات اقتصادی باشیم تا نوبت مقابله با کشف حجاب که هم حرام شرعی ست و هم حرام سیاسی ست باشیم ؟
✅ ششم . اگر این قانون اجرا نشود یعنی دو قطبی وجود نخواهد داشت ؟ با حجاب و بی حجاب در دو قطب متفاوت قرار ندارند ؟مگر می شود دو قطبی را از بین برد ؟ وقتی می گوییم حق و باطل ؛ مومن و مشرک ؛ کفر و ایمان ؛ اسلام و استکبار ؛ بهشت و جهنم ؛ زشت و زیبا ؛ تولی و تبری و .... عملا از دو نظام فکری و باصطلاح از دو قطبی ها سخن می گوییم . حال چگونه هست که فقط اجرای قانون حجاب موجب دو قطبی می گردد ؟
آنچه که رهبری از دو قطبی شدن همگان را منع کرده اند دو قطبی در درون خانواده انقلاب است . مثلا انقلابیون را به کند رو و میانه رو و تند رو تقسیم نکنیم .
جناب نبویان ! اگر واقعا نگران دو قطبی شدن هستید چرا در همین انتخابات ریاست جمهوری اخیر بر دو قطبی در کاندیداهای جبهه انقلاب پافشاری شد که اتفاقا خود حضرتعالی در یکی از این قطبها قرار داشتید و عدم وحدت بین کاندیداهای انقلاب ؛ آن شد که الان می بینیم .
✅ هفتم . جناب دکتر ! آیا میتوانیم با منطق شما به حضرتعالی ایراد بگیریم که در موضوع برجام با مخالفت خود عملا موجب پیدایش دو قطبی برجامیون / غیر برجامیون شدید ؟ در حالیکه شخص شما الحق و الانصاف با منطق و استدلال با ننگ نامه برجام مخالفت کردید . در موضوع ارزشهای دینی و اخلاقی هم طبیعی ست که با دو طیف مواجه هستیم طیفی که مخالف هنجارهای اخلاقی هستند و طیفی که موافق آن .
✅ ادامه دارد ........
https://eitaa.com/ghotbnama1
آرزو داشت شبی نوبت به او برسد و «پدر» مهمانِ خانهاش شود .
بالآخره زمان مهمانی فرا رسید : شب نوزدهم ماه رمضان
سفرهی افطار ، دو نان جو ، کاسهای از شیر و مقداری نمک را در بغل گرفته بود تا تقدیم بابای مهربانِ یتیمان کند...
چهرهی «پدر» که بعد از نماز مغرب به سرِ سفره میآمد ، کمی درهم شد . کاسهی شیر ، پدر را متأسف کرده بود.
دختر کاسه را به پیشنهاد «پدر» از سر سفره برداشت و نان جو و نمک ، مثل همیشه شد افطار «أمیرِ» دلها...
بعد از افطار، شب بود و دعا و نیایش و تضرع و دعای «بهترین» مخلوق خدا ،
و دلشورهای که دست از دل دختر برنمیداشت ...
خیلی زود ، وقت رفتن «پدر» فرا رسید و حالا کل عالَم به تلاطم افتاده بودند .
در این بین ، مرغابی ها که صبرشان لبریز شده بود جلو آمدند تا شاید...
حتی درِ خانه هم نتوانست تاب بیاورد...
اما «پدر» رفتنی بود...
ساعتی نگذشته بود که صدای جبرئیل ، امیدها را ناامید کرد : « تهدمت والله أرکان الهدی »
و «پدر» داشت گوشهی محراب خونین ، زمزمه میکرد :
«بسم الله و بالله و علی ملة رسول الله : فزت و رب الکعبه»...
منتهی الآمال ، ج ١
https://eitaa.com/ghotbnama1
.
❇️با علی آغاز و با او پایان شود امسال ما❇️
✍ پورخردمند
امسال در شرایطی به استقبال لحظه تحویل سال می رویم که پدرمان آری پدرمان ؛ مگر پیامبر نفرمود « أَنَا وَ عَلِيٌّ أَبَوَا هَذِهِ اَلْأُمَّةِ، فَعَلَى عَاقٌّ وَالِدَيْهِ لَعْنَةُ اَللَّهِ » با ضربت شقی ترین انسان در بستر بیماری ؛ بگذارید راحت بگویم در بستر مرگ اما از جنس شهادت افتاده است . حال ما در حیرت این هستیم که سال نو را با شادی آغاز کنیم یا در رثای پدرمان ؛ ولی مان ؛ امام مان ؛ قاسم الجنه و النار مان ؛ ميزان الأعمال مان سوگواری کنیم ؟ یعنی جواب مسئله آنقدر سخت است ؟
خدای علی ؛ جور دیگری می خواهد ما را امتحان کند ؛ امسال سرنوشت ما را به علی گره زده است . تقارن شهادت مولود کعبه با عید نوروز ؛ می شود موضوع امتحان ما ؛ اینکه چگونه این دو مناسبت را مدیریت کنیم ؛ حرمت بشکنیم یا حرمت نگه داریم ؟ البته این آزمون بسیار سهل و آسانتر از آنست که تصور میکنیم اما در عین حال باید مراقبت کنیم و رسم ادب را بجا آوریم که انسیان و جنیان و عرشیان و فرشیان تحت حاکمیت علی و آل علی هستند .
اصلا فرض کنیم از امام صادق نشنیدیم که فرمود شیعیان ما در شادی ما ؛ شادند و در غم ما ؛ غمگین .
اما نگران نباشیم کسی به شادی ما کاری ندارد اتفاقا از یک جهت میتوان نسبت به عید سال گذشته ؛ شادی مضاعف داشت ؛ درست متوجه شدید شادی مضاعف ؛ منتها نه از جنس تبرج و پایکوبی . بالاخره شهادت امیرالمومنین هم نبود ماه مبارک رمضان که حرمت دارد !
اما اما اما به یک شرط و آن اینکه بیایید با علی عهد ببندیم که اگر سر مولا و مقتدای مان ضربت خورد ؛ در سال جدید ؛ ایمانمان ضربت نخورد ؛ عشق و ارادت مان نسبت به اهل بیت رونق بگیرد ؛ نهج البلاغه را از مهجوریت در بیاوریم ؛ اندیشه و مرام علی را پیشه خود سازیم ؛ از علی بخواهیم که از خدا بخواهد پرونده حیات مان با مرگ سرخ یعنی شهادت ؛ که خود تجربه کرده است بسته شود و در لحظه آخر آن گوییم که علی گفت : فزت و رب الكعبه ... آیا این عهد و پیمان ها شادی ندارد ؟ آیا اینکه سال جدید را با علی آغاز کنیم فخر و مباهات ندارد ؟ کلام معصوم هست که فرمود كونوا لنا زينا و لا تكونوا لنا شينا . در اینصورت علی هم از ما راضی و خشنود میگردد .
بیایید سال جدید را متفاوت آغاز کنیم ؛ لباس سیاه بر تن ؛ حزن و گریه بر اول مظلوم عالم در دل ؛عهد و پیمان مان با علی در دست ؛ عید نوروز و بهار طبیعت را به عزیزان مان تبریک بگوییم ؛ سالی سرشار از نعمت و معنویت در سایه سار امام الحق و الیقین برای آنها آرزو کنیم ؛ عیدی هم بدهیم و البته خاصه خرجی کنیم و هدیه مادی را به یک هدیه معنوی هم متبرک کنیم .
پیشنهاد بنده اینه که از حکمتها و کلمات قصار آقا امیرالمومنین بعنوان هدیه معنوی در هر دید و بازدید به تناسب موقعیت کسانی که با آنها مواجه می شویم استفاده کنیم .
حقیر پیشقدم می شوم در اهدای هدیه معنوی و با افتخار حکمت ۱۹۷ نهج البلاغه را تقدیمتان می کنم :
« إِنَّ هَذِهِ الْقُلُوبَ تَمَلُّ كَمَا تَمَلُّ الْأَبْدَانُ ، فَابْتَغُوا لَهَا طَرَائِفَ الْحِكْمَةِ »
این دل ها همانند تن ها ؛ خسته می شوند برای نشاط آن به سخنان تازه و حکیمانه روی آورید .
https://eitaa.com/ghotbnama1
.
❇️ اینک شما و وحشت دنیای بی علی ❇️
✍ پورخردمند
اگر خلق عالم علی را می شناختند دوستش می داشتند و اگر دوستش می داشتند در خفا و در نهان ؛ در مکنت و در فقر ؛ در محنت و در گشایش ؛ در عسر و در حرج ؛ در شادی و در غم ؛ در ظلمت و روشنایی و در همه اعصار و گذر ایام تبعیتش میکردند که او میزان الاعمال است همو که پیامبر فرمود « الحق مع علی و علی مع الحق » همو که جل جلاله او را سنگ محک ارزشها و ولایتش را شرط رهایی از آتش جهنم قرار داد جهنمی که در دنیای بی علی برای خود ساختیم و قافیه را باختیم .
اینک در سالروز شهادت مظلومانه امام المتقین و الموحدین و صاحب علم الیقین و یعسوب الدین ؛ مظهر العجایب ؛ اسدالله غالب علی بن ابیطالب علیه افضل صلوات المصلین ؛ خطبه ۱۴۷ را در حسرت و حیرت مرور میکنیم که حضرتش روزگار پس از خود را به تفسیر می نشیند . جور بی ظرفیتی ما را در شنیدن دردهای علی ؛ چاه به جان خرید و از اقیانوس معرفت علی به خروش آمد و در مظلومیتش آه کشید .
علی مأموریت داشت بردگی نفس ما را به بندگی خدا ؛ جهل ما را به علم ؛ شک ما را به یقین ؛ بی تابی ما را به شکیبایی ؛ دنیا گرایی ما را به آخرت گرایی ؛ غیر ستیزی ما را به نوع دوستی بدل کند اما افسوس که ظرفیت وجودی ما این اجازه را نداد ؛ انگار به تعبیر نویسنده مسیحی ؛ علی برای زمانه خود زاده نشده بود . آیا امروز هم این سخن صدق میکند ؟ خدا کند که چنین مباد . امروز زمین یتیم گشت و آسمان محزون . چه شبی است امشب خدایا که ز پی سحر ندارد ؟! اینک ما و وحشت دنیای بی علی . دنیای بی علی ؛ کر است و کور است و لال ؛ ظلمت است و وحشت است و ضد حال . علی مظلوم بود و در مظلومیتش همین بس که یک روز وارد منزل شد همسرش گفت علی جان ! شنیدم مردم در کوچه و بازار به تو سلام نمی دهند !! علی گفت فاطمه جان ! ای کاش اینگونه بود که گفتی ؛ واقعیت این هست که من سلام می دهم اما آنها جواب سلامم را نمی دهند .
یتیمان کوفه ! از امشب کاسه شیر را بر زمین گذارید چون علی سر بر زمین گذاشت و رفت و جهانی را در ماتم و غم فرو برد .
شمشیر کی اثر میکرد بر فرق مولا
یقینا ابن ملجم یا علی گفت
خدایا ما را در صراط المستقیم قرار بده ؛ همان صراطی که صادق آل محمد (ص) فرمود : « الصراط المستقیم امیرالمومنین » علی نه در صراط بلکه خود صراط است . این قصه پر غصه به درازا کشید برگردیم جان کلام را از امیر بیان بشنویم :
◼️ همانا پس از من ؛ روزگاری بر شما فرا خواهد رسید که چیزی پنهان تر از حق و آشکارتر از باطل و فراوان تر از دروغ به خدا و پیامبرش نباشد و نزد مردم آن زمان ؛ کالایی زیان مندتر از از قرآن نیست آنگاه که آنرا تحریف کنند و معانی دلخواه خود را رواج دهند اما اگر آنرا درست بخوانند و تفسیر کنند متاعی پر سودتر از قرآن یافت نمی شود .
در شهرها ناشناخته تر از معروف و شناخته شده تر از منکر یافت نشود . حاملان قرآن آنرا واگذاشته و حافظان آن ؛ آنرا فراموش کنند در چنین روزی قرآن و پیروان واقعی آن مهجور می شوند و هر دو غریبانه در یک راه ناشناخته سرگردانند و پناهگاهی در میان مردم ندارند پس قرآن و پیروانش در میان مردمند اما گویا حضور ندارند ؛ با مردمند ولی از آنها بریده اند زیرا گمراهی و هدایت هرگز هماهنگ نشوند گر چه کنار یکدیگر قرار گیرند .
▪️بدانید که هیچگاه ؛ حق را نخواهید شناخت جز آنکه ترک کننده آنرا بشناسید .
▪️هرگز به پیمان قرآن وفادار نخواهید بود ؛ جز آنکه پیمان شکنان را بشناسید .
▪️هرگز به قرآن چنگ نمی زنید ؛ مگر آنکه رها کننده آنرا شناسایی کنید .
https://eitaa.com/ghotbnama1
.
❇️ انسانیت ما را صدا می زند ❇️
✍ پورخردمند
می نویسم برای تاریخ که از خود شرمنده هست . اما تاریخ ! تو چرا شرمنده ای ؟ تو را ما می سازیم پس ما باید شرمنده باشیم .
می نویسم از تراژدی خون که در زمین جاری ست .
می نویسم از زمینی که در گوشه ای از آن ؛ هر روز انسان می کشند .
می نویسم از بزرگترین زندان رو باز جهان که زندانیان آن در هیچ دادگاهی تفهیم اتهام نشده اند اما در دادگاه بیداد گاه جهان لیبرالیسم و صهیونیسم ؛ عده ای در دل تاریکی شب و در روشنایی روز و در مقابل دیدگان جهانیان در خون خود می غلطند هر چند غزه دیگر ؛ روز ندارد که روشنایی داشته باشد .
می نویسم از سازمانهای عریض و طویل حقوق بشری که تماشاگر جان کندن ابنای بشر هستند .
می نویسم از مدعیان نظم نوین جهانی که نتیجه عملشان دنیای غیر قابل تحملی ست که بوجود آورده اند .
می نویسم از مردمی که با صدای غرش بمب و موشک برای سحری بیدار می شوند .
می نویسم از مردمی که با زبان روزه ؛ تکه تکه می شوند .
می نویسم از مردمی که اشک و ماتم و آه و ناله های جگر سوز ؛ مشق هر روزشان است .
می نویسم از کودکانی که نشکفته ؛ پر پر می شوند ؛ از مادرانی که سینه چاک می کنند در فراق فرزندانشان .
آه ! چقدر دردناک است سکوت انسان در سقوط انسانیت .
اگر در داخل غزه ؛ انسان تشییع می شود در بیرون از غزه ؛ انسانیت دفن می شود .
غزه ایستگاه سنجش انسانیت است ؛ صحنه نمایش عیار وجدانهای بشر است .
آه ! چقدر دردناک است که حتی کفن پیدا نمی شود ؛ نوبت به دفن قربانیان نمی رسد ؛ اینجا دیگر چشم ها هم خشکیده است بس که هر روز گریسته است .
غزه دیگر آسمان آبی ندارد ؛ در آسمان غزه هیچ پرنده ای پر نمی زند ؛ ساحل غزه رنگ خون دارد ؛ ماهیها هم از نفس افتاده اند ؛
دیوار های غزه هر روز فرو می ریزند و آجری روی آجر پیدا نمی شود ؛ درختان زیتون خشکیده اند ؛ آژیر آمبولانس ها هم نای آژیر کشیدن ندارند ؛ بیمارستانها به گورستانها تغییر کاربری داده اند ؛ تیرهای برق قامتشان خمیده ؛ ارابه مرگ شهر را محاصره کرده ؛ جان پناه مردم چادرهای سوخته و پاره هستند . بگذارید راحت بگویم بر غزه مرگ سایه افکنده است . اما این همه ماجرا نیست غزه زنده هست چون مردان و زنان و کودکان و نوجوانان و جوانان با اراده ای پولادین و قلبهایی آکنده از ایمان ؛ بلای جان صهیونیستها هستند . غزه زنده هست و از مناره های شکسته مساجد صدای اذان می آید ؛ الله اکبر ؛ اشهد ان لا اله الا الله ......
آری ! غزه زنده هست چون امید زنده هست .
برادر و خواهر مسلمان ! فردا روز قدس است ؛ روز دفاع از انسانیت ؛ شرف و غیرت است ؛ روز دفاع از مظلومیت است ؛ روز امتحان ماست که آزادی قدس رو فریاد زنیم ؛ با مردم چشم انتظار فلسطین ؛ ابراز همدردی کنیم و با حضور خود در راهپیمایی روز قدس از انسانیت و مظلومیت و نیز از کودکان آواره و مظلوم غزه و لبنان و فلسطین حمایت کنیم و فراموش نکنیم فرمایش پیامبر عظیم الشان اسلام را که فرمود :
«مَنْ سَمِعَ رَجُلاً یُنادِی یا لَلْمُسْلِمِینَ فَلَمْ یُجِبْهُ فَلَیْسَ بِمُسْلِم»
والله قسم ! فردای قیامت شرمنده رسول خدا خواهیم شد اگر قدمی برنداریم .
پس بپا خیزیم ؛ فارغ از مرام و مسلک و دین و فارغ از جنسیت ؛ ملیت ؛ قومیت ؛ فقط بخاطر انسانیت ؛ حمایتمان را از آنها دریغ نکنیم و شریک غمهایشان و شاید مرهمی بر زخمهایشان باشیم و سرود « القدس لنا » را سر دهیم .
https://eitaa.com/ghotbnama1