در بین دهها رسانه ناامیدی آفرین، در بین صدها شخصیت صاحب تریبون ناامید آفرین، در بین خستگی و قهر دوستان، آیت الله خامنه ای امروز می گوید: خسته نشوید! به قله نزدیکیم روز ناامید شدن نیست. و من بین آن تحلیل ها و شخصیت ها آیت الله را صاحب تحلیل تر و صادق تر میدانم و به رصد او اعتماد دارم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 روایت جالب ورود رئیسی به رفع مشکلات یک شرکت
🍃🌹🍃
🔹مالک شرکت ایران ترانسفو: پس از ورود حضرتعالی به عنوان رئیس قوه قضائیه وقت مشکلاتمان برطرف شد، ۲۴۰۰ نیرو اضافه کردیم، سودمان ۶ برابر شد، صادراتمان ۱۵ برابر شد و منتظریم ۳۰۰ نیروی متخصص جدید جذب کنیم!
«صبح جمعه های متفاوت...»
شبهه 9.pdf
85.5K
🇮🇷
📝 #شبهه_انتخاباتی (۹) | چرا در ایران برخلاف کشورهای غربی، اقلیت های دینی آزادی ندارند؟
🍃🌹🍃
✅ هر روز پاسخ به یک شبهه انتخاباتی
کارنامه دو ساله.pdf
14.82M
🇮🇷
📝 کارنامه دو ساله | عملکرد اقتصادی #دولت_سیزدهم
👌 یه کار تمیز اقتصادی
• آماری، تحلیلی، کاربردی
• با کیفیت و چاپ رنگی
🍃🌹🍃
#دولت_مردم
10.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 #نزدیک_قلّهایم؛ خستگی ممنوع!
━━━━━✤✤✤━━━━
🇮🇷
📝 الزامات رسیدن به قله
🍃🌹🍃
🔻روز پنجشنبه بود که مجمع فرماندهان #سپاه به دیدار رهبر معظم انقلاب رفتند. یکی از محورهای بیانات ایشان وضعیتشناسی از شرایط جاری کشور بود. ایشان نظام را در حال رسیدن به قله دانستند و فرمودند: «ما فصل مشبعی را حرکت کردیم. ... این شیب تند را عبور کردیم، به قلهها نزدیک شدیم. نباید خسته بشویم. امروز روز خسته شدن نیست، روز ناامید شدن نیست. ... روز امید است، روز حرکت است.» اما برای رسیدن به پیشرفت نهایی یا به تعبیر رهبر معظم انقلاب قله الزاماتی وجود دارد.
1⃣ چشمانداز را تغییر دهیم: ما کجا ایستادهایم؟ پاسخ به این پرسش را میشود از دو جنبه دید و پاسخ داد. گاه ممکن است که با دیدن کاستیها و رجحان آن، به این نتیجه برسیم که مسیر به سمت قله نیست؛ بلکه در یک سراشیبی و سقوط است. این منفیبافیها را این روزها در برخی نگاههای ژورنالیستی، حجاریان، عبدی، رنانی و... به کرات دیدهایم. اما منظر دومی که میشود به پرسش «کجا ایستادهایم؟» پاسخ داد، دیدن پیشرفتها و مسیر طی شده است. اینکه امروز مشکلات وجود دارد، امری کتمانناپذیر است؛ اما آیا باید اسیر ذهنیتها شد؟ پاسخ «خیر» است. وجود اشکالات نباید مانع دیدن پیشرفتها شود و اذعان به پیشرفتها نباید ما را دچار توهم یا سانسور واقعیتها کند.
2⃣ تاریخ بخوانیم: عصر امتیازات قاجاری، قرارداد ۱۹۰۵ و ۱۹۱۵، تحتالحمایگی انگلیس در ۱۹۱۹، قحطی بزرگ، به قدرت رساندن شاه با اراده افسران انگلیسی و عزل او پس از ۱۶ سال، کودتای ۲۸ مرداد و... بخشی از تاریخ ماست. تاریخی که نشان میدهد، پادشاه این کشور با برنامهریزی شاپور ریپورترها بر سر کار میآمد و با اراده چرچیل و روزولتها میرفت. مطالعه این تاریخ میتواند به ما نشان دهد که ما از آن ته دره و شیبها گذر کردهایم. قدیمیها میگفتند: «ملتی که تاریخ نخواند خودش عبرت تاریخ خواهد شد.»
3⃣ اختلاف ممنوع: اختلافها موجب هدر رفتن توانها و گاه تقابل آنها میشود. سالهاست که دنیا معتقد است لازمه پیشرفت ایجاد ساختارها و نهادهای همافزا (integrative institution) است. در رسیدن به قله نمیشود معیشت مردم و حل مشکلات را رها کرده و به بهانه تغییر یک معاون یقهگیری کرد و زد و خورد راه انداخت.
4⃣ کار جهادی: الزام چهارم کار است و کار است و کار. در رفع عقبماندگیها آنچه به ما کمک میکند، روحیه جهادی و خسته نشدن است.
سلام
قابل توجه بسیجیان عزیز
کارگاه سواد رسانه
امشب
بعد از نماز عشا
در محل پایگاه
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🛑 حجاب یک ضرورت شریعتی است
🔻حجاب یک ضرورت شریعتی است،
شریعت است؛ ضرورت شرعی است؛ یعنی هیچ تردیدی در وجوب حجاب وجود ندارد؛ این را همه باید بدانند.
🔻این که حالا خدشه کنند، شبهه کنند که آیا حجاب هست، لازم است، ضروری است، نه، جای خدشه و شبهه ندارد؛
🔻#یک_واجب_شرعی است که باید رعایت بشود، منتها آن کسانی که حجاب را به طور کامل رعایت نمیکنند، اینها را نباید متّهم کرد به بیدینی و ضدّانقلابی؛ نه.
۱۴۰۱/۱۰/۱۴
🔸بیانات در دیدار اقشار مختلف بانوان
#بیعت_با_ولی_فقیه_جامعه
#اجرای_صحیح_قوانین
#رصد_نمایندگان_مجلس
#دولت_رئیسی
#قوه_قضائیه
❌ یک مقایسه با معنی!
🏷 بر اساس آنچه در چند ماه اخیر دیدهایم سران سه قوه و زیردستانشان جرأت اجرای حکم خدا -حجاب- در جامعه را ندارند و با وقت کشی و بهانه تراشی -بهانه هایی مانند این که : بگذارید اوضاع آرام شود، فعلا وضعیت برای جدی گرفتن مسئله حجاب مساعد نیست و ممکن است دوباره موجب شورش و ناآرامی شود و ... - این مهم را به تأخیر میاندازند تا امّت حزب اللّه از مطالبه خسته شده و بی حجابی عادی شود!
←خوب است این موضع مسئولان ارشد نظام را با موضع حضرت امام در ماههای نخست پس از پیروزی انقلاب مقایسه کنیم، زمانی که در چهار گوشه کشور تجزیه طلبی، آشوب، شورشهای مسلحانه و آشفتگی های ناشی از انقلاب موج میزد و کشور هر روز با فتنه تازه ای روبرو بود.
◉ در آن شرایط حضرت امام خواستار اجرای حجاب اسلامی در ادارات دولتی و ... شده بودند و برخی اجرای این دستور را به آرام شدن اوضاع حواله می کردند.
ایشان در پاسخ به این عده فرمودند:
⎚ امروز روزی است که اسلام باید تحقق پیدا کند. این حرف ها که گفته می شود، نظیر همان حرف ها بود که گفته شد که حالا زود است، صبر کنید. ما اگر اسلام را و احکام اسلام را پیاده نکنیم، کی پیاده خواهیم کرد؟ اگر ما امروز قوانین اسلام را اجرا نکنیم، کی اجرا بکنیم؟ آقایانی که می گویید نمی شود، پس کی می شود؟ پس بگوئید هیچ وقت ! اگر احکام اسلام را مو به مو جاری نکنید، دیگر نخواهد شد.
📔 صحیفه نور، ج ۷، ص۵۶
● دکتر محمدصادق کوشکی
#بیعت_با_ولی_فقیه_جامعه
#قوه_قضائیه
8.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 درگیری بر سر کودتای 28 مرداد میان پژوهشگر تاریخ و یک سلطنت طلب؛ چرا شاه بعد از کنار زدن مصدق دست به کشتار، اعدام و بستن روزنامهها زد!
🔷 آرش عزیزی کارشناس ضد ایرانی و پژوهشگر تاریخ در دانشگاه نیویورک:
🔺اتفاق 28 مرداد کودتایی بود که دوران آزاد سیاسی را پایان داد؛ در میان تمام تاریخ دانان آمریکایی و ایرانی با هر ایده سیاسی هیچ شکی وجود ندارد که کودتا رخ داده است. آیا ما به دنبال حکومت قانون(حکومت زمان شاه) یعنی ساواک هستیم! حکومتی که شاه و دیگران به شکنجههای ساواک اذعان کردهاند.
🔶علیرضا کیانی سلطنت طلب:
🔺اتفاق 28 مرداد قطعا کودتا نبود؛ اگر بخواهیم از لفظ کودتا استفاده کنیم باید بگویم که مصدق علیه پادشاه پهلوی کودتا به راه انداخت!!!