چگونه خوب درس بخوانیم؟ (3)
آموزش مجازی
جان سخن در فرسته پیشین این بود که باید پیش از شروع درس آگاهی نسبتاً کاملی از ویژگیهای آن درس پیدا کرد. و نیز گفته شد که حتماً با روش فراگیری درس در #آموزش_مجازی نیز آشنا شد. البته همه آنچه در آموزش حضوری گفته شد در آموزش مجازی نیز جاری است.
با پیشرفت تکنولوژی و گسترش اینترنت از گوشه و کنار زمزمه آموزش در بستر فضای مجازی به گوش رسید. پیشبینی شده است در آیندهای نهچندان دور همه مجامع علمی، همه یا دستکم بخش زیادی از آموزش خود را مجازی ارائه خواهند کرد.
با فراگیری گسترده ویروس کرونا آن آینده خیلی زودتر خود را نُمایان کرد. در این میان بسیاری از درسها، نشستها و همایشهای علمی در بستر فضای مجازی برگزار شد.
آموزش مجازی این نیست که استاد صوتی را ضبط کند و در اختیار شاگرد بگذارد و او نیز آفلاین گوش کند. البته منظور، نفی کامل این کار نیست.
چه کرونا باشد و چه نباشد! یکی از بهترین روشها در آموزش مجازی این است که استاد در ابتدا صوت درس را ضبط میکند و شاگرد نیز گوش میکند. ممکن است استاد تمرین و تکلیفی را نیز در نظر بگیرد. شاگرد تمرین و تکلیف را انجام میدهد. سپس کلاس درس -حضوری یا آنلاین- درباره محتوای درس گفتوگو میشود. اشکالها پاسخ داده میشود. درباره تمرینها میان استاد و شاگردان و شاگردان با هم بحث میشود و در پایان جمعبندی میشود.
در پایان یادآور میشوم آنچه گفته شد سخن آخر نیست و هنوز جای بحث و نِقاش و تجربه و... هست. میتوانید دیدگاه خود را به نشانی زیر بفرستید👇👇👇
نویسنده متن: @GhasemZarif
بیشتر بخوانید.
#روش_تحصیل
#یادگیری_فعال
بازتاب خبری برگزاری کارگاه #مدیریت_زمان در پایگاه اطلاع رسانی حوزه علمیه خراسان.
http://www.hozehkh.com/OneEntry?entryID=38453
برای شنیدن و خواندن محتوای این کارگاه، اینجا بیایید.
#مدیریت_زمان
#کارگروه_مدیریت_زمان_و_برنامه_ریزی_تحصیلی
#پژوهش_مدرسه_علمیه_شهید_شفیعی_مشهد
May 11
May 11