eitaa logo
من به توان²
61 دنبال‌کننده
758 عکس
322 ویدیو
9 فایل
ترکیب مقاومت با آگاهی بخشی و رشد فکری ، خط انقلاب اسلامی را تشکیل می‌دهند پیر شده در غم سیدعلی... توضیحات مفیدتر از کانال سنجاق شده ناشناس https://eitaa.com/nashenas_app/app?startapp=link_1tozlzv&btn=من.به.توان.تو
مشاهده در ایتا
دانلود
بعدها برای بچه هامون تعريف میکنیم که تو دوران ما چقدر بی آبی بود
امروز ازون روزاست که باید بزنم تو سرم و کار کنم انقد کار دارم نمیدونم به چی برسم
برای آسون شدن کارهات بخون : رَبِّ یَسِّر وَ لا تُعَسِّر ، سَهِّل عَلَینا یا ربَّ العالَمین ... حاج آقا دولابی: هر وقت در زندگیت گیری پیش آمد و راه بندان شد،  بدان خدا کرده است،  زود برو با او خلوت کن و بگو با من چکار داشتی که راهم را بستی!؟ هر کس که گرفتار است در واقع گرفته یار است.
اذ تستغیثون ربکم.... اینم فرشته ها ردیف ردیف میایند کمک سوره مبارکه انفال آیه 9 إِذۡ تَسۡتَغِيثُونَ رَبَّكُمۡ فَٱسۡتَجَابَ لَكُمۡ أَنِّي مُمِدُّكُم بِأَلۡفٖ مِّنَ ٱلۡمَلَـٰٓئِكَةِ مُرۡدِفِينَ (۹) (به خاطر بیاورید) زمانی را (که از شدت ناراحتی در میدان بدر،) از پروردگارتان کمک می‌خواستید؛ و او خواسته شما را پذیرفت (و گفت): من شما را با یک هزار از فرشتگان، که پشت سر هم فرود می‌آیند، یاری می‌کنم.
@ostad_shojaeمهارت مبارزه با غم ۶۶.mp3
زمان: حجم: 13.5M
• وسعت یافتن روح به اندازه‌ی همه‌ی انسان‌ها، انتهای مسیر انسانیت است؛ اگر می‌خواهید در این باره بیشتر بدانید، لطفا این پادکست را از دست ندهید!
در اثر ساخت پاورپوینت کمر ،گردن و چشمامو از دست دادم🤝
عالی شد صدام در نمیاد و امروز باید ارائه بدم🤦‍♀
مریض شدم التماس دعا
شراب طهور تر از این چای؟
هدایت شده از 𝐻𝑜𝓅𝑒.
بچه ها دماغم خیلی خوب شده😭😭😭