eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
407 دنبال‌کننده
91.2هزار عکس
66.4هزار ویدیو
320 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴فاجعه ای در مرکز اسناد سازمان اوقاف بنابر برخی اخبار به تازگی اسناد ملی نگهداری شده در سازمان اوقاف به دلیل ترکیدگی لوله آب از بین رفته‌اند، اتفاق قابل تأسفی که امکان احیای این اسناد را منتفی کرده‌است. متاسفانه در اثر اهمال کاری مدیرکل جوان و کم تجربه فاجعه ای در اسناد سازمان اوقاف رخ داده که به هیچ وجه قابل جبران نیست. مدیر روابط عمومی سازمان اوقاف اخیراً در گفتگو با خبرگزاری فارس این مسئله را تکذیب کرده‌است. در همین خصوص، یک منبع آگاه و موثق (پژوهشگر و استاد دانشگاه) در گفت‌وگویی، جزئیات این ماجرا را در اختیار «جوان» قرار داده و تأکید کرده که انکار این مشکل از احیا و نجات این اسناد جلوگیری می‌کند. پژوهشگران اذعان دارند که برای بررسی پیشینه تاریخ و فرهنگ ما و حتی صحت‌سنجی اموال وقفی، وجود این اسناد ضروری بود. متأسفانه سازمان اوقاف در طول سالیان گذشته در خصوص پژوهش‌های اجتماعی و تاریخی، بسیار بسته عمل کرده‌است؛ یعنی نه اسناد را در اختیار محققان قرار داده و نه دانشجویانی که می‌خواستند پایان‌نامه خود را در زمینه اسناد به انجام برسانند، موفق به دسترسی به این اسناد شده‌اند. در مجموع نوع نگاه حراستی به این اسناد که نه فقط اسناد وقفی بلکه واقعاً اسناد ملی هستند، موجب می‌شود در شرایطی که اتفاقی برای اسناد بیفتد، امکان بحث و حل مشکل وجود نداشته باشد. وقتی به هر دلیلی یک چنین حوادثی برای مجموعه‌ای از اسناد ملی رخ می‌دهد، می‌توان از آن به عنوان فاجعه یاد کرد. این اتفاقات که با تمرکز اسناد در یک مکان، همه آن‌ها را به نابودی می‌کشاند، قابل جبران نیست. آیا مرکز اسناد ملی کشور از این نوع نگهداری مطلع بوده؟ مراکزی همچون سازمان اسناد یا کتابخانه‌های ملی و سازمانی که بخش مرمت دارند می‌توانند در این موقعیت به حل مشکل کمک کنند. این اسناد باید در یک وضعیت خاصی خشک و ریکاوری شود. وقی ضربه به اسناد ملی کتمان می‌شود، نمی‌توان به احیای آن کمک کرد و ما علاقه‌مندان به اسناد بیش از هر چیزی نگران این هستیم که این نوع کتمان باعث آسیب بیشتری به اسناد ملی شود. منبع: مشرق
🔴 زنگنه رابطه گازی ایران و ترکمنستان را خراب کرد/ ترکمنستان محتاج معامله با ایران بود، دولت روحانی فرصت را از دست داد رضا الماسی، مدیرعامل پیشین شرکت انتقال گاز: 🔹سفر رئیس جمهوری به ترکمنستان با توجه به تراز منفی فعلی گاز و همچنین یافتن راهکاری برای پرداخت بدهی دولت ایران به ترکمن‌ها، اثرات مثبتی خواهد داشت. 🔹زیرساخت‌های بسیاری با هزینه‌های گزاف برای واردات گاز از ترکمنستان ایجاد شد که در این هشت سال گذشته، بلا استفاده ماند، در حالیکه ترکمنستان محتاج معامله با ایران بود و دولت گذشته فرصت‌ها را از دست داد. 🔹ایران فرصت تبدیل شدن کریدور واسطه‌ای گازی بین ایران و ترکمنستان را از دست داد زیرا این امکان وجود داشت که گاز ترکمنستان از ایران به کشورهای دیگر صادر شود؛ معاون وقت برنامه ریزی زنگنه در مورد سوآپ گاز به من گفت که هرکاری می‌خواهید بکنید اما اسم گاز ترکمنستان را نیاورید! 🔹ایران فرصت نقش آفرینی در بازار گاز ترکیه را هم از دست داد، زیرا خودم پیشنهاد ایجاد خط انتقال گاز ایران به ترکیه و بعد اروپا را به زنگنه دادم که در این راستا شرکت ترک، مجوز دولت ترکیه را هم گرفت و چهار میلیارد دلار فاینانس برای سرمایه‌گذاری در این زمینه آوردیم اما زنگنه نپذیرفت. 🔹بخش مهمی از چالش فعلی گاز کشور و خراب شدن رابطه ایران با ترکمنستان در مورد گاز ناشی از نگاه غیرراهبردی زنگنه بود./ نود اقتصادی 👤 مهدی مهرپور، سردبیر نود اقتصادی نیز در توییتی نوشته است: 🔹یادش بخیر همین چند سال پیش صادرات ایران به کشور ترکمنستان چیزی حدود 800-700 میلیون دلار بود. 🔹امروز رقم صادرات کالایی ایران به این کشور به سختی به 130 میلیون دلار می‌رسد. 🔹وقتی بجای توجه به همسايگانت، بی محابا به سمت غرب پرواز کنی، طبیعی‌ست که صادرات به همسایه ات هم یک ششم شود!
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ترور ۵۰۰ نخبه هسته‌ای و نظامی توسط موساد 🔹از دهه پنجاه میلادی تا کنون که موساد شکل گرفته، گروه‌های تروریستی ویژه‌ای زیر نظر وزیر رژیم صهیونسیتی آغاز به کار کردند که کار اصلی آن‌ها ترور دانشمندان مخالف صهیونیسم بوده، طوری که گفته می‌شود تا کنون بیشتر از ۵۰۰ نخبه هسته‌ای و نظامی مسلمان توسط این جوخه‌ها ترور شده‌اند!
🔴 طبق قوانین اینستا شما اگر از عکس حاج قاسم حتی از پشت سرش هم استفاده کنی، پستت حذف میشه و اخطار میگیری اگر تو کپشن و حتی عکس از کلمه حاج قاسم، سلیمانی، سپاه قدس و ... استفاده کنی هم همینطور این پست بی بی سی همه اینا رو داره و بعد ۵ روز هنوز حذف نشده! چرا؟ چون بی بی سی فرق داره؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سخنرانی رئیس‌جمهور در پانزدهمین اجلاس اکو آیت‌الله رئیسی: 🔹ایران، اولویت ویژه‌ای برای همکاری و مشارکت اقتصادی با کشورهای آسیایی، به خصوص همسایگان خود در آسیای جنوبی، آسیای غربی، آسیای میانه و قفقاز قائل است. 🔹تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ایران کوچکترین خللی در سیاست‌های تعاملی حداکثری ایران با کشورهای منطقه ایجاد نمی‌کند. 🔹آمادگی کامل داریم تلاش‌های مکمل، از جمله تاسیس پلیس اکو و ایجاد سازوکار همکاری‌های قضایی اکو در اسرع وقت نهایی شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 فیلم کامل بخش تقطیع شده مصاحبه‌ی فریدون عباسی توسط bbc 🔹بی‌بی‌سی با تقطیع مصاحبه مکتوب فریدون عباسی، رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی با روزنامه ایران، مدعی شده بود که با وجود فتوای رهبر درباره سلاح هسته‌ای، محسن فخری زاده در ارتباط با آن سیستم ایجاد کرده بود 🔹این درحالی است که عباسی به صراحت در پاسخ به خبرنگار ایران می‌گوید که فعالیت‌های دفاعی شهید فخری زاده منجر به راه‌اندازی سازمان پژوهش‌های نوین دفاعی شد.
🔺‏اینکه روسیه برای غول‌های فناوری مثل گوگل، فیسبوک و اپل اینطور خط و نشون می‌کشه، دلیلش درک اهمیت حاکمیت بر فضای سایبره.... هیچ حکومت مستقلی اجازه نمیده شرکت‌ها با نفوذ از طریق فناوری و فضای سایبر حاکمیت ملیش رو دور بزنند و ملتش رو کنترل کنند، چه روسیه، چه ایران، چه چین و حتی ترکیه!
🔴به راستی معنای تروریسم و یا حقوق بشر را چه کسانی برای مردم دنیا تعریف میکنند؟ ملک سلمان دنیا را به مبارزه با خود فراخوانده! وای به حال دنیای وارونه ای که در آن دنباله های شجره ملعونه و معاویه صفتانی که دستشان آغشته به خون کودکان بی پناه یمنی است دم از مبارزه با تروریسم بزنند.
🔴 یکی از نکاتی که خیلی‌ها بهش توجه نمی‌کنن اینه که شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام مبتنی بر تبرج‌ند. یعنی حیات شما در اینستاگرام مبتی بر خودنمایی‌ست و اگر می‌خواهی در این فضا دوام داشته باشی باید طرفدار و فالور بیشتر داشته باشی و لازمه‌اش اینه که به هر شکلی دیده بشی... 👈 نکته اسف‌بار این‌جاست که خیلی‌ها برای دیده شدن دست به هرکاری می‌زنن، به‌خصوص اینکه اگر پای پول و کسب درآمد هم برای خودنمایی بیشتر به میون کشیده بشه و همین میشه که به تدریج در رفتارشون تغییرات ایجاد میشه، اما شاید خودشون هم متوجه این تغییر تدریجی نباشن‼️ 👈 ببینید چطور گام‌به‌گام یه نفر از محجبه بودن، به کشف حجاب می‌رسه و حتی برای خندوندن و جذب فالو و پول درآوردن، از چادری استفاده می‌کنه که به بهانه‌ی تبلیغ و ترویج همین چادر، وارد اینستاگرام شده بود‼️ #⃣
8.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ببینید اوضاع اسفناک دانش آموزان عشایرنشین شیخک از توابع روستای کَلگان بخش آشارِ شهرستان مهرستانِ سیستان وبلوچستان رو؛کاش خیرین مدرسه ساز،دولت و نمایندگان خُفته مجلس هم می‌ دیدین!! ✍️سیّد(بلوچم)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تحریف سخنان رئیس جمهور در اجلاس اکو 🔹رسانه سعودی ایران اینترنشنال در حالی ادعا کرده که رئیس جمهور برای صادرات آب به کشورهای عضو اکو اعلام آمادگی کرده است که بررسی سخنان آیت‌الله رئیسی نشان می‌دهد اصل جمله بیان شده در سخنرانی وی کاملا بر خلاف خبر تحریف شده این رسانه است. 🔹رئیس جمهور در بخشی از سخنان خود در اجلاس اکو گفته است علاقمند هستیم پروژه های انتقال آب برای کشورهای متقاضی از جمله ایران در دستور کار اکو قرار بگیرد» و نه تنها صحبتی از صادرات آب به خارج از کشور نکرده، بلکه تمایل ایران را برای حل مشکل آب کشور با همکاری سایر اعضای اکو مطرح کرده است.
♦️رونمایی از اِلمان شهید فخری‌زاده در آبسرد 🔹موزه انقلاب و دفاع مقدس و شهرداری آبسرد به مناسبت اولین سالگرد شهید فخری‌زاده طی مراسمی در محل شهادت این دانشمند هسته‌ای، از المان چهره او رونمایی کرد.