فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥..🌸
🔘با این روایت خودت رو محک بزن ..
آیاولایت امام زمان (عج) روداری یانه ⁉️
#حتماگوشکنید👌🎧
#سخنرانی..
🦋#بی_تفاوت_نباشیم۰👇
📺#آمر_خدا_باشیم۰🌼🌹🌹🌹👇
╔═💎💫═══╗
📡لطفا"حداقل به یکنفرارسال فرمائید۰
حکمت ۱۴۰.mp3
2.64M
#حدیث
✅ قال امیر المومنین علیه السلام :
مَا عَالَ مَنِ اقْتَصَدَ.
✅ امیر المومنین علیه السلام :
کسى که در هزینه کردن اعتدال پیشه کند فقیر نمی شود.
🎤حجه الاسلام حامد محقق
📗نهج_البلاغه حکمت140
#امام_زمان
#امام_حسین
🌼🌹🌹🌹🌹👇
╔═💎💫═══╗
#عکسنوشته
⚫️ مکتب #امام_حسین{علیه السلام} مکتب احیاء احکام دین است ⤵️
🔷 نماز
🔷 روزه
🔷 خمس
🔷 زکات
♦️#امر_به_معروف🌸👇
♦️#نهی_از_منکر
🔷 تولی
🔷 تبری
🔷 حج
🔷 جهاد
🦋#بی_تفاوت_نباشیم۰👇
📺#آمر_خدا_باشیم۰🌼🌹🌹🌹🌹👇
╔═💎💫═══╗
🌹 امام صادق(علیه السلام) : پولی که خرج زیارت حسین(علیه السلام) شود ، برمیگردد.
♦️امام صادق(علیه السلام) در مورد زیارت مزار امام حسین(علیه السلام) : هر كه او را زيارت كند ، خداوند نيازهايش را برآورد و آنچه از امور دنيا كه برایش اهمیت داشته را كفايت فرمايد و همچنین زيارت امام حسین(علیه السلام) رزق بنده را زیاد میکند ، و آن چه برای زیارت هزينه كند ، برمیگردد.
📚تهذیب الاحکام، ج۶، ص۴۵
🦋#بی_تفاوت_نباشیم۰👇
📺#آمر_خدا_باشیم۰🌼🌹🌹🌹🌹👇
╔═💎💫═══╗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎#باسلام:ذکرروزجمعه صدمرتبه صلوات برمحمد وآل محمدوعجل فرجهم👇
🦋#بی_تفاوت_نباشیم۰👇
📺#آمر_خدا_باشیم۰🌼🌹🌹🌹🌹👇
╔═💎💫═══╗
🌟امام باقر(عليه السلام) فرمودند:
توصيه و امر كنيد شيعيان ما را كه به زيارت قبر امام حسين(عليه السلام) حركت كنند؛ زيرا زيارت حسينی مايه زيادتی در رزق و عمر طولانی و رفع سوء و بدی خواهد بود، بلكه به زيارت حسين(عليه السلام) رفتن بر هر مؤمنی كه به امامت او معترف است، يك فريضه است.»
📗فلسفه زيارت - صفحه ۱۵۴
#امام_زمان
#امام_حسین
🌼🌹🌹🌹🌹
╔═💎💫═══╗
🏴 اثر زیارت امام حسین(ع) در گشایش سریع مشکلات
#امام_زمان
#امام_حسین
🌼🌹🌹🌹🌹
╔═💎💫═══╗
استاد عالی - دلایل بد حجابی.mp3
2.28M
#حجاب
⏺دلایل بد حجابی زنان
📌اقا غیرت......
🎤حجه الاسلام عالی
#اربعین
#کربلا
🦋#بی_تفاوت_نباشیم۰
📺#آمر_خدا_باشیم۰
🌼🌹🌹🌹🌹👇
╔═💎💫═══╗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ مجالس حسینی باید «بیدارکننده» باشد نه «بیحسکننده»؛ چرا عدهای باید فقیرِ فقیر و دردمند باشند و عدهای از پرخوری نتوانند از جایشان بلند شوند؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ پاسخ قاطع حضرت زینب سلامالله علیها به یاوهگوییهای ابن زیاد
💢 آیا درست است که حقّ الناس و حرامخواری جلوی استجابت دعا را میگیرد؟
✍️ پاسخ: امام صادق (علیهالسلام) فرمودند: هر یك از شما كه میخواهد دعایش مستجاب شود درآمد خود را پاك كند و حقّ مردم را بپردازد. دعای هیچ بندهای كه مال حرامی در شكمش باشد یا مظلمه كسی به گردنش باشد به درگاه خدا بالا نمیرود.»
🔹لقمه حرام و در آمد آمیخته به حرام تأثیر منفی زیادی در زندگی انسان دارد. رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمودند: «نماز کسی که لقمهای حرام بخورد تا چهل روز پذیرفته نیست، تا چهل روز هیچ دعایی هم از او مستجاب نمیشود.» یعنی با اینکه باید نماز بخواند و اگر نخواند گناه کبیرهی نماز نخواندن هم به دوشش اضافه میشود ولی روحش به خاطر حرام خوردن به قدری آلوده شده که نه نماز او شایستگی پذیرش در درگاه الهی را دارد و نه دعای او در درگاه الهی پذیرفته است.
💢 آیا تنها گناه است که باعث کسالت قلب میشود و یا اینکه بینشاطی میتواند دلایل دیگری نیز داشته باشد؟
✍️ پاسخ: آموزههای اسلامی کسالت و تنبلی انسانها را مورد نکوهش قرار داده و خواستار نشاط روحی و جسمی مسلمانان است. به طوری که حتی عبادات و مستحباتی را دارای ارزش بیشتری میداند که با روحیه و نشاط بیشتری انجام شود.
🔹 در همین راستا اگر فردی بخواهد عملی مستحبی را انجام دهد، بهتر است که این عمل را به خودش تحمیل نکند، بلکه باید تلاش کند تا با نشاط و روحیهی کامل به سوی آن بشتابد؛ زیرا در آن هنگام از درک بهتری نیز برخوردار خواهد بود.
🔸 رسول خدا (ص): «دل گاهی مشتاق به انجام عبادات بوده و گاهی نشاط کافی را برای انجام آن ندارد، هرگاه مشتاق بود، (علاوه بر واجبات) مستحبات را انجام دهید و هرگاه نشاط نداشت، فقط واجبات را انجام دهید».[1]
🔹 امام علی (ع): همانگونه که بدنها خسته میشوند، قلب انسان نیز گاهی افسرده و ملول میشود، پس به دنبال حکمتهای برگزیده برای آن باشید. دلها گاه بانشاط و گاه کمانگیزه است. هر گاه بانشاط بود، به انجام کارهای مستحب روی آورید و هر گاه کمانگیزه بود، به انجام کارهای واجب بسنده کنید.[2]
🔸 امام رضا (ع): «برای دلها روی آوردن و روی برگرداندن و نشاط و گاهی ملول و ناتوانی است. وقتی روی آورد بینا و بصیر میشود؛ اما وقتی برگردد وامانده و افسرده میشود. پس هنگام اقبال و نشاط از آن استفاده نمائید، و آنها را هنگام برگشت و ضعف و سستی رها کنید».[3]
🔹 اگرچه برخی از این روایات از نظر سند دچار ضعفاند؛[4] اما با توجه به روایات فراوان دیگری که در این زمینه وجود دارد، و به دلیل آنکه محتوای آنها از نظر عقلی مورد تأیید است، میتوان آنها را پذیرفت، به ویژه در مواردی که وادار کردن خود بر مستحبات باعث کمانگیزهشدن و سستی در واجبات شود.
🔸 در پایان باید گفت؛ اگرچه گناهان عامل بسیار مهمی در افسردگی و بینشاطی انسان نسبت به انجام عبادات و اعمال خیر هستند؛ اما اینگونه نیست که گناه تنها عامل آن باشد، بلکه کسالت و سستی انسان میتواند از امور دیگری مانند مشکلات، ناراحتیها و اشتغالات فکری نیز سرچشمه گیرد.[5]
🔹 فردی که ساعتها به کار و تلاش سخت مشغول بوده، شاید نشاط چندانی برای عبادات مستحب نداشته باشد. همینطور فردی که به شدت نگران موضوعی است و ...؛ و از همینرو است که خدای متعال هنگام سفر حتی برای عبادات واجب نیز تخفیفهایی داده است.
🔸 البته، موضوع نشاط و افسردگی در افراد مختلف متفاوت است؛ زیرا برخی از اولیای الهی حتی در این دشواریها نیز نشاط عبادتشان را از دست نمیدهند. و به عبارتی هرچه انسان به خدا نزدیکتر باشد، زمان بانشاطی او بیشتر خواهد بود.
📚منابع:
[1]. کلینی، محمد بن یعقوب، کافی، محقق، مصحح، غفاری، علی اکبر، آخوندی، محمد، ج 3، ص 454، تهران، دار الکتب الإسلامیة، چاپ چهارم، 1407ق.
[2]. فتال نیشابوری، محمد بن احمد، روضة الواعظین و بصیرة المتعظین، ج 2، ص 414، قم، انتشارات رضی، چاپ اول، 1375ش.
[3]. حلوانی، حسین بن محمد، نزهة الناظر و تنبیه الخاطر، ص 129، قم، مدرسة الإمام المهدی (عج)، چاپ اول، 1408ق.
[4]. مجلسی، محمد باقر، مرآة العقول فی شرح أخبار آل الرسول(ص)، محقق، مصحح، رسولی، سید هاشم، ج 15، ص 421، تهران، دار الکتب الإسلامیة، چاپ دوم، 1404ق.
[5]. همان.
🔰چرا فقط برای امام حسین (ع) اربعین میگیرند؟
✍️پاسخ: برای توضیح جواب این سؤال به این مطالب توجه کنید:
▪️ فداکاریهای امام حسین (ع) دین را زنده کرد و هیچ امامی به اندازه امام حسین (ع)، در زنده نگه داشتن دین اسلام نقشی نداشته است و این فداکاریها را باید زنده نگه داشت، چون زنده نگه داشتن دین اسلام است تا دین اسلام زنده بماند. گرامیداشت روز عاشورا و اربعین، در حقیقت زنده نگه داشتن دین اسلام و مبارزه با دشمنان دین است.
▪️ مصیبتی که حضرت امام حسین (ع) دید، برای هیچ امام و پیامبری پیش نیامده است و مصیبت امام حسین (ع) از همه مصیبتها بزرگتر و سختتر بود. اگر عامل دیگری هم در کار نبود، همین عامل کافی است که نشان بدهد چرا برای امام حسین (ع) بیش از امامان دیگر و بیش از پیامبر اسلام (ص) عزاداری میکنیم و مراسم متعددی برپا میکنیم.
▪️ در ماه محرم سال ۶۱ حسین بن علی (ع)، اولاد، خویشان و یاران آن حضرت را کشتند و اسیران کربلا را به کوفه و شام بردند و همین اسیران داغدیده روز اربعین شهادت امام حسین و یاران به کربلا رسیدند و همه مصائب روز عاشورا در آن روز تجدید شد و آن روز روز سختی برای خاندان پیامبر شد.
▪️ دشمنان اسلام با به شهادت رساندن امام حسین (ع) قصد نابود کردن دین اسلام را داشتند. دشمنان امام حسین (ع) تلاش کردند تا حادثه کربلا به کلی فراموش شود و حتی گاهی کسانی را که برای زیارت امام حسین (ع) میآمدند میگرفتند، شکنجه میکردند و میکشتند و در زمان متوکل عباسی همه قبرهای کربلا را شخم زدند، مزرعه کردند و مردم را از آمدن برای زیارت قبر امام حسین (ع) منع کردند. شیعیان هم برای مقابله با اینها از هر مناسبتی استفاده میکردند. یکی از این مناسبتها حادثه روز اربعین است.
▪️ یکی از نشانههای مؤمن زیارت امام حسین در روز اربعین است. از حضرت امام حسن عسکری (ع) روایت شده است که علامت مؤمن پنج چیز است: پنجاه و یک رکعت نماز فریضه و نافله در شبانه روز، زیارت اربعین، انگشتر به دست راست کردن، پیشانی بر خاک نهادن در سجده و بسم الله را بلند گفتن. (مفاتیح الجنان، ص ۵۴۵، در اعمال ماه صفر، روز بیستم صفر). و یکی از وظایف شیعیان را اهتمام به زیارت اربعین برشمردهاند.
◾️پاداش الهی در برابر شهادت امام حسین (ع)
▪️دعا در کنار قبر حسینبنعلی (ع) مستجاب است
🔹 در کنار قبر حسینبنعلی (علیه السّلام) شما دعا کنید، دعایتان مستجاب است. [واقعاً] دعا کنید؛ لقلقهی لسان نباشد؛ بخوانید و بخواهید خدا را، خدای متعال وعده کرده است که اجابت خواهد کرد.
🔹 اینهایی که میروند این راه را پیاده طی میکنند و میرسانند خودشان را به آنجا در این پیادهروی اربعین -این حادثهی عجیبی که این سالها پدید آمده است- واقعاً یک موهبت بزرگ الهی را خدای متعال در اختیار اینها گذاشته.
🔺 مقام معظّم رهبری | ۱۳۹۸/۰۷/۰۱
ارتباط عاطفی با امام حسین (ع).mp3
4.27M
▪️ ارتباط عاطفی با امام حسین (ع)
👤 آیةالله مظاهری