علم بمب اتمی.mp3
2.71M
🟢 سخن شهید مطهری در سال ۱۳۵۱ شمسی در مورد وجوب کسب دانش بمب اتمی بر مسلمانان
🔹 خود قرآن وقتی مىگويد: «وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اِسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَ مِنْ رِبٰاطِ اَلْخَيْلِ» (انفال/۶۰) در مقابل دشمن در آخرين حد امكان نيرو تهيه كنيد، یک روزی بود كه چهارتا آهنگر مىتوانستند آن وسايل نيرو را با همان معلومات تجربى زمان خودشان تهيه كنند.
🔸 ولى يک روز ديگر، اين وظيفه را انجام دادن اگر بخواهد که صورت عمل بگیرد خیلی معلومات مىخواهد، تا نوع ساختن بمب اتمى هم لازم است، واجب است. براى آنكه آن وظيفه انجام شود آن [علم] هم خوانده شود.
📗 استاد مطهری، اسلام و نیازهای زمان، ج۲، ص۵۵
این بود علی(ع).mp3
45.36M
🟢 چند داستان شنیدنی درباره امیرالمؤمنین(ع) از زبان شهید مطهری
🔹این صوت بخشی از سومین سخنرانی تحت عنوان «جاذبه و دافعه علی(ع)» است که صوت کامل آن را میتوانید در اپلیکیشن جامع استاد مطهری در کنار دیگر سخنرانیهای استاد بشنوید.
🔸 دانلود اپلیکیشن استاد مطهری از:
motahari.ir/app
10.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 مرام امیرالمؤمنین علی علیه السلام در برخورد با مخالفان حکومت خود چگونه بود؟
🌹
🟢 امیر المؤمنین(ع) در بیانات شهید مطهری
🔸 در حقيقت على(ع) همچون قوانين فطرت است كه جاودانه مىمانند. او منبع فيّاضى است كه تمام نمىگردد بلكه روز به روز زيادتر مىشود و به قول جبران خليل جبران از شخصيتهايى است كه در عصر پيش از عصر خود به دنيا آمدهاند. بعضى از مردم فقط در زمان خودشان رهبرند و بعضى اندكى بعد از زمان خويش نيز رهبرند و به تدريج رهبرىشان رو به فراموشى مىرود، اما على(ع) و معدودى از بشر هميشه هادى و رهبرند (جاذبه و دافعه علی ع، ۳۹- ۳۸).
🔹 على(ع) پيش از آنكه امام عادل براى ديگران باشد و دربارۀ ديگران به عدل رفتار كند، خود شخصاً موجودى متعادل و متوازن بود. كمالات انسانيت را با هم جمع كرده بود. هم انديشهاى عميق و دوررس داشت و هم عواطفى رقيق و سرشار. كمال جسم و كمال روح را توأم داشت. شب، هنگام عبادت از ماسوى مىبريد و روز در متن اجتماع فعاليت مىكرد. روزها چشم انسانها مواسات و ازخودگذشتگىهاى او را مىديد و گوشهايشان پند و اندرزها و گفتارهاى حكيمانهاش را مىشنيد، و شب چشم ستارگان اشكهاى عابدانهاش را مىديد و گوش آسمان مناجاتهاى عاشقانهاش را مىشنيد.
هم مفتى بود و هم حكيم، هم عارف بود و هم رهبر اجتماعى، هم زاهد بود و هم سرباز، هم قاضى بود و هم كارگر، هم خطيب بود و هم نويسنده. بالأخره به تمام معنى يك انسان كامل بود با همۀ زيباييهايش (جاذبه و دافعه علی(ع)، ۱۲).
🔸 على(ع) يك شخصيت جامع الاضداد است، كلامش هم جامع الاضداد است. در كلامش عرفان هست در اوج عرفان، فلسفه هست در اوج فلسفه، آزادىخواهى هست در اوج آزادىخواهى، حماسه هست در اوج حماسه، اخلاق هست در اوج اخلاق. نهج البلاغه مثل خود على، جامع است (انسان کامل، ۱۵۸).
🔹 على عليه السلام انسان كامل است، براى اينكه «همۀ ارزشهاى انسانى»، «در حد اعلى» و بهطور «هماهنگ» در او رشد كرده است (انسان کامل، ۳۵)
🔸 كلماتى كه از على عليه السلام صادر شده است، ممكن نيست مگر از كسى كه تمام مراحل سير و سلوك را عملاً طى كرده باشد و از رموز آن كاملاً آگاه باشد (خطابههای اخلاقی، ۲:۳۹).
🔹 حب على(ع) يعنى عشق به يك روح متعادل متوازن، عشق به انسان كامل، عشق به كمال انسانيت، عشق به آنچه خدا و پيغمبر به آن دعوت مىكنند (فلسفه اخلاق، ۹۹).
🔸 از خصوصيات زندگى على عليه السلام اين است كه عواطف اجتماعى آن حضرت صد در صد جنبۀ عقلانى و منطقى داشت و صرفاً جنبۀ احساساتى نداشت كه مثل اعراب جاهليت كه سخا و كرم مىكردند عارى از منطق باشد. مثلاً على در مواقعى سخت مىگرفت و در مواردى سست مىگرفت و همۀ اينها موافق با نظم و حساب و منطق اجتماعى بود. على چاه «ابى نيزر» را كه به دست خود كنده بود وقف كرد و يا قرص نانى كه با زحمت بازو به دست آورده بود به مسكين و يتيم و اسير داد، ولى حاضر نشد از بيت المال مسلمين دينارى و درهمى به عقيل برادرش بدهد (یادداشتها، ۹:۲۱۸).
🔹 على عليه السلام به مدائن رسيد. عدهاى از دهقانها شروع كردند به دويدن در جلو مركب آن حضرت. فرمود: چرا اين كار را مىكنيد؟ گفتند: اين يك نوع احترامى است كه ما از بزرگان خويش مىكنيم. فرمود: اين كار را نكنيد. اين كار براى شما ذلت است و براى امير شما هم هيچ فايدهاى دربر ندارد (خطابههای اخلاقی، ۲:۲۲).
موعظه نابجا. استاد مطهری.mp3
5.52M
🟢 بدسلیقگی در موعظه، که یک دختر مذهبی را از راه به در کرد
🔻👇👇
🟢 بدسلیقگی در موعظه، که یک دختر مذهبی را از راه به در کرد
🔹 یک وقتی یک داستانی از داستانهای خارجی خواندم. نوشته بود یک دختری خیلی مذهبی بود. یکی از این شاهزادگان، خیلی عاشق و علاقهمند به این دختر بود ولی او یک مرد شهوتران عیاشی بود. میخواست او را در دام خودش بیندازد و این دختر روی آن عفت و روی نجابتی که داشت و روی اینکه پایبند اصول دیانت بود، هیچ تسلیم این آقا نمیشد. هر وسیلهای برانگیخت که او را گول بزند، نشد که نشد.
🔸 گذشت. یک روزی دید یک کسی آمد از طرف این دختر پیغام آورد و خلاصه آمادگی خودش را برای اینکه با هم یک مدتی خوش باشند، اعلام کرد.
🔹 تعجب کرد! این شاهزاده بعد خواست تحقیق بکند که چه چیز سبب شد که این دختر که این مقدار به نجابت و عفت خودش پایبند بود، یکدفعه رو آورد به عیاشی و فسق و فجور؟
🔸 معلوم شد قضیه از این قرار بوده: یک آقای کشیش بعد از اینکه احساس میکند که این یک روح مذهبی دارد، به خیال خودش برای اینکه این را مذهبیترش بکند، میآید سراغ این دختر.
میگوید من برای تو یک هدیهای آوردهام. مثلاً یک ظرفی روی آن یک حولهای میاندازد و
به یک شکلی که من هدیهای برای تو آوردهام آقای کشیش هدیه را جلوی این میگذارد.
حوله را برمیدارد یک وقت میبیند یک کلّه مرده از قبرستان آورده! تکان میخورد؛ میگوید: این چیست؟ میگوید: این را آوردم که شما در این فکر کنید، ببینید دنیا چقدر بیوفاست!
🔹 آنچنان نفرتی در دل این دختر به وجود آورد که نه تنها اثر موعظهای نبخشید، از آن وقت فکر کرد، گفت: من به عکسش عمل میکنم؛ دنیایی که عاقبتش این است، پس این چهار روز عمر را ما چرا اساساً به این اوضاع بگذرانیم؟ به سوی عیاشی کشیده شد.
🔸 این هم یک جور موعظه کردن است و یک جور نصیحت کردن است و باور کنید که در میان مواعظ و نصایحی که بسیاری از افراد میکنند، امر به معروف و نهی از منکرهایی که صورت میگیرد، بسیاری از خود همینها منکر است.
📗 شهید آیتالله مطهری، حماسه حسینی، ج۱، ص۲۳۶-۲۳۵
🟢اگر در زندگی به دنبال عنایات الهی هستی ...
🔹 در حالی که موجودات دیگر تحت تکفل جبری عوامل این عالماند، این انسان است که به دلیل رشد عقلی آزادی و اختیار دارد و میتواند از دو راه یکی را انتخاب کند: «انّا هَدَیناهُ السَّبیلَ امّا شاکراً وَ امّا کفوراً» (انسان/ ۳).
🔸 راه راست و راه کج هر دو در جلو انسان قرار گرفته است. اگر انسان راه راست و صراط مستقیم حق را بپیماید آن وقت است که یک نوع رحمت و عنایت خاصی از ناحیه خدا شامل حالش میگردد و گویی عالم به گونهای ساخته شده که هرکس راه خدا را برود پروردگار او را مدد میکند، رهنمایی و هدایتش میکند «وَ الَّذینَ جاهَدوا فینا لَنَهْدِینَّهُمْ سُبُلَنا» (عنکبوت/ ۶۹)، دلش را نور بخشیده و قلبش را نیرو میدهد، اسباب و وسائل را برای راهش مهیا میسازد، رزق «مِنْ حَیثُ لایحْتَسِبُ» به او میرساند، و بالاخره به مرحلهای میرسد که احساس میکند به مرحله داد و ستد با خدای خویش رسیده است، چون میبیند هرچه که او در کردار خالصانهتر رفتار میکند عنایات الهی بیشتر شامل حالش میگردد. در این وقت است که بنده به مرحله رضا و تسلیم رسیده است.
📗 استاد مطهری، آشنایی با قرآن، ج ۲، ص۲۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ نحوه به شهادت رسیدن حضرت باب الحوائج امام کاظم علیه السلام از زبان شهید مطهری
▪️السلام علی المعذب فی قعر السجون!
▪️سالروز شهادت حضرت امام موسی بن جعفر(ع) تسلیت باد!
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌گزارش میدانی حجتالاسلام وافی از ۱۱۷ هزار نفر از شیعیان اخراج شده سوریه
مردم و مسئولین باید کاری کنند
وضعیت اصلا خوب نیست...
♦️اینجا زندان مطامیر است!
🔹نمیدانم چقدر معنی این کلمه را میدانی…؟!
🔹اما مطامیر یعنی جایی که نمیتوانی از زیر راه پلهها قد بلند کنی و نماز بخوانی…😔
🔹و تنها جایی که قدت برسد، دیوار نمور مطامیر است. جایی که فرزند رسول خدا (ص) روی خاک و کلوخها مینشیند.😔
🔹مطامیر یعنی جایی به بلندای آه و رنجهای امام موسی کاظم (ع) در زندان هارون.😟
🔹مطامیر یعنی حرف زدن خاکهای زمین نمدار با مولا.🥺
🔹یعنی ذره ذره آب شدن جسم و جان آقاجان.😭
شهادت امام موسی کاظم علیهالسلام تسلیت باد.🖤
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 معاون غیرقانونی و حرف های دروغین و خلاف مصلحت
🔶 به چه چیز جنگ میگویید؟!
🗓 جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ | نماز عبادی جمعه شهرستان قرچک...
این را بذارید کنار خطبه های دیگر امام جمعه های منفعل و سازشکار ؛