eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
417 دنبال‌کننده
90.4هزار عکس
64.6هزار ویدیو
316 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 طبق قوانین اینستا شما اگر از عکس حاج قاسم حتی از پشت سرش هم استفاده کنی، پستت حذف میشه و اخطار میگیری اگر تو کپشن و حتی عکس از کلمه حاج قاسم، سلیمانی، سپاه قدس و ... استفاده کنی هم همینطور این پست بی بی سی همه اینا رو داره و بعد ۵ روز هنوز حذف نشده! چرا؟ چون بی بی سی فرق داره؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سخنرانی رئیس‌جمهور در پانزدهمین اجلاس اکو آیت‌الله رئیسی: 🔹ایران، اولویت ویژه‌ای برای همکاری و مشارکت اقتصادی با کشورهای آسیایی، به خصوص همسایگان خود در آسیای جنوبی، آسیای غربی، آسیای میانه و قفقاز قائل است. 🔹تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ایران کوچکترین خللی در سیاست‌های تعاملی حداکثری ایران با کشورهای منطقه ایجاد نمی‌کند. 🔹آمادگی کامل داریم تلاش‌های مکمل، از جمله تاسیس پلیس اکو و ایجاد سازوکار همکاری‌های قضایی اکو در اسرع وقت نهایی شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 فیلم کامل بخش تقطیع شده مصاحبه‌ی فریدون عباسی توسط bbc 🔹بی‌بی‌سی با تقطیع مصاحبه مکتوب فریدون عباسی، رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی با روزنامه ایران، مدعی شده بود که با وجود فتوای رهبر درباره سلاح هسته‌ای، محسن فخری زاده در ارتباط با آن سیستم ایجاد کرده بود 🔹این درحالی است که عباسی به صراحت در پاسخ به خبرنگار ایران می‌گوید که فعالیت‌های دفاعی شهید فخری زاده منجر به راه‌اندازی سازمان پژوهش‌های نوین دفاعی شد.
🔺‏اینکه روسیه برای غول‌های فناوری مثل گوگل، فیسبوک و اپل اینطور خط و نشون می‌کشه، دلیلش درک اهمیت حاکمیت بر فضای سایبره.... هیچ حکومت مستقلی اجازه نمیده شرکت‌ها با نفوذ از طریق فناوری و فضای سایبر حاکمیت ملیش رو دور بزنند و ملتش رو کنترل کنند، چه روسیه، چه ایران، چه چین و حتی ترکیه!
🔴به راستی معنای تروریسم و یا حقوق بشر را چه کسانی برای مردم دنیا تعریف میکنند؟ ملک سلمان دنیا را به مبارزه با خود فراخوانده! وای به حال دنیای وارونه ای که در آن دنباله های شجره ملعونه و معاویه صفتانی که دستشان آغشته به خون کودکان بی پناه یمنی است دم از مبارزه با تروریسم بزنند.
🔴 یکی از نکاتی که خیلی‌ها بهش توجه نمی‌کنن اینه که شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام مبتنی بر تبرج‌ند. یعنی حیات شما در اینستاگرام مبتی بر خودنمایی‌ست و اگر می‌خواهی در این فضا دوام داشته باشی باید طرفدار و فالور بیشتر داشته باشی و لازمه‌اش اینه که به هر شکلی دیده بشی... 👈 نکته اسف‌بار این‌جاست که خیلی‌ها برای دیده شدن دست به هرکاری می‌زنن، به‌خصوص اینکه اگر پای پول و کسب درآمد هم برای خودنمایی بیشتر به میون کشیده بشه و همین میشه که به تدریج در رفتارشون تغییرات ایجاد میشه، اما شاید خودشون هم متوجه این تغییر تدریجی نباشن‼️ 👈 ببینید چطور گام‌به‌گام یه نفر از محجبه بودن، به کشف حجاب می‌رسه و حتی برای خندوندن و جذب فالو و پول درآوردن، از چادری استفاده می‌کنه که به بهانه‌ی تبلیغ و ترویج همین چادر، وارد اینستاگرام شده بود‼️ #⃣
8.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ببینید اوضاع اسفناک دانش آموزان عشایرنشین شیخک از توابع روستای کَلگان بخش آشارِ شهرستان مهرستانِ سیستان وبلوچستان رو؛کاش خیرین مدرسه ساز،دولت و نمایندگان خُفته مجلس هم می‌ دیدین!! ✍️سیّد(بلوچم)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تحریف سخنان رئیس جمهور در اجلاس اکو 🔹رسانه سعودی ایران اینترنشنال در حالی ادعا کرده که رئیس جمهور برای صادرات آب به کشورهای عضو اکو اعلام آمادگی کرده است که بررسی سخنان آیت‌الله رئیسی نشان می‌دهد اصل جمله بیان شده در سخنرانی وی کاملا بر خلاف خبر تحریف شده این رسانه است. 🔹رئیس جمهور در بخشی از سخنان خود در اجلاس اکو گفته است علاقمند هستیم پروژه های انتقال آب برای کشورهای متقاضی از جمله ایران در دستور کار اکو قرار بگیرد» و نه تنها صحبتی از صادرات آب به خارج از کشور نکرده، بلکه تمایل ایران را برای حل مشکل آب کشور با همکاری سایر اعضای اکو مطرح کرده است.
♦️رونمایی از اِلمان شهید فخری‌زاده در آبسرد 🔹موزه انقلاب و دفاع مقدس و شهرداری آبسرد به مناسبت اولین سالگرد شهید فخری‌زاده طی مراسمی در محل شهادت این دانشمند هسته‌ای، از المان چهره او رونمایی کرد.
🔴 اینکه «حواریون عراقچی» عصبانی شده اند که چرا علی باقری با خودش ۴۰ نفر را به وین برده، طبیعی است. احتمالا ناراحتند چرا باقری به جای ۴۰ کارشناس و خبره در حوزه تحریم و اقتصاد، دری اصفهانی یا حسین موسویان را با خود نبرده! این هنر روحانی بود که از هر تیمش یک مجرم امنیتی در می آمد. ✍️ امیرحسین ثابتی
🔺دیدار روسای جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان در عشق آباد
🔴‌سردار شکارچی: اگر قطعه قطعه هم شویم نابودی رژیم اشغالگر قدس بزرگترین آرمان ماست / جنگ تمام عیار علیه یمن را شکست‌خورده ببینید 🔹سخنگوی ارشد نیروهای مسلح: حتی یک میلیمتر هم از محو شدن رژیم اشغالگر قدس در جهان عقب نشینی نخواهیم کرد، حتی اگر قطعه - قطعه شویم، نابودی رژیم اشغالگر قدس بزرگترین آرمان پیش روی ماست و بزرگترین هدفی است که دنبال می‌کنیم. 🔹دشمن یک خیال باطل دارد که مردم جمهوری اسلامی به نظام پشت کردند و مسئولین شان را قبول ندارند و به دنبال تغییر نظام هستند و از نظام جمهوری اسلامی خسته شده‌اند. این مردم اگر از جمهوری اسلامی خسته شده‌اند پس چرا با یک فرمان رهبر معظم انقلاب همه در صحنه هستند. بله، از عملکرد بعضی از مسئولین به خصوص در گذشته خسته شده‌اند. 🔹شما این جنگ تمام عیار علیه یمن را شکست‌خورده ببینید و ملت یمن را پیروز قطعی بدانید و این نوشدارو بعد از مرگ سهراب است. اگر آمریکا می‌خواست به این فتنه پایان دهد باید همان سال اول این حرف را می‌زد و پس از شکست و رسوایی، برای حفظ آبروی خود این حرف را می‌زند.