فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بهمن_ماه
#بهار_انقلاب
#دوشنبه ۹۸/۱۱/۷
#بازدید حجت الاسلام والمسلمین رجبی " زیدعزه" مسئول مهد و پیش دبستانی امین معاونت تبلیغ حوزه علمیه
#قرائت_آیه_مهدوی ۱۰۵سوره انبیاء
#خوش_آمدگویی
#نوآموزان_شجاع_و_نیکوکار👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دوشنبه98/11/7
#همخوانی_شعرمهدوی نوآموزان
در #بازدید_معاونت محترم تبلیغ حوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دوشنبه_98/11/7
#بازدید معاونت محترم تبلیغ حوزه از #نمایشگاه_کاردستی_نوآموزان
🥀کلاس خاله مهدیه🥀
🌻✂️🌻✂️🌻✂️🌻✂️🌻
#برنامه_مهدوی_هر_یک_از_ایام_هفته_ویژه_همان_روز:
#یکشنبه_ها_کاردستی_مهدوی
#کاردستی_این_هفته 98/11/6
#میکروسکوپ
بابا و مامان می دونید #دشمنا مثل #میکروب_ریز هستند و برای سلامتی مردم کشورمون #مضر هستند؟
شما نگران نباشید ما #فرزندان_شجاع_انقلاب اونا رو شناسایی کردیم. به زودی با کمک خدا و امام زمان به فرمان رهبر از بین می بریمشون. 👌💪 ان شاالله.
#هدف_کاردستی: تقویت ماهیچه های ظریف، هماهنگی چشم و دست، تقویت حواس پنج گانه( بینایی)، افزایش دقت و تمرکز( دقت و تدبیر اساس شجاعت است)، افزایش قدرت تخیل، پرورش خلاقیت، پرورش صفت نیکوی #شجاع بودن...
✅ ملزومات
ظرف دور ریز مایع دستشویی یا ظرفشویی، رول بنر یا پارچه، چسب حرارتی، عدسی میکروسکوپ
#شرح_کاردستی
تصویرش گذاشته میشه.
✅ نکته: #شجاعت یکی از ویژگی های #منتظران_ظهور هست، براساس آیه:
" يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَنْ يَرْتَدَّ مِنْكُمْ عَنْ دِينِهِ فَسَوْفَ يَأْتِي اللَّهُ بِقَوْمٍ يُحِبُّهُمْ وَيُحِبُّونَهُ أَذِلَّةٍ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ أَعِزَّةٍ عَلَى الْكَافِرِينَ يُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَلَا يَخَافُونَ لَوْمَةَ لَائِمٍ...؛ ای گروهی که ایمان آوردهاید، هر که از شما از دین خود مُرتَد شود به زودی خدا قومی را که بسیار دوست دارد و آنها نیز خدا را دوست دارند و نسبت به مؤمنان سرافکنده و فروتن و به کافران سرافراز و مقتدرند (به نصرت اسلام) برانگیزد که در راه خدا جهاد کنند و (در راه دین) از نکوهش و ملامت احدی باک ندارند..."
📚 سوره مائده، آیه 54.
✅ مهد مهدوی گلبرگ صفت نیکوی #شجاع بودن رو بطور غیرمستقیم به کودک در قالب های مختلف: قصه، نمایش، کاردستی و... در طول هفته های زیبای #بهمن_ماه #بهار_انقلاب آموزش میده.
✅ نهادینه کردن این #ویژگی مطلوب با #بازی در طول سال انجام میشه ان شاالله تعالی.
🦅🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🦅
با ما همراه باشید
@mahde_mahdavi_goolbargh65118
🦅🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🦅
✅👌 #شجاعت و #شهامت در #آیات
#شجاعت فضیلتی مهم است.
به گونه ای كه قرآن شریف آن را اساس حكومت الهی دانسته و آن را مورد محبت و عنایت خاص قرار داده است: "... ان الله اصطفه علیكم و زاده بسطه فی العلم و الجسم...؛ به درستی كه خدا او را بر شما برگزید و در دانش و توانایی او را فزونی بخشید..."
در قرآن همچنین می خوانیم:
" یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا مَنْ یَرْتَدَّ مِنْكُمْ عَنْ دِینِهِ فَسَوْفَ یَأْتِی اللَّهُ بِقَوْمٍ یُحِبُّهُمْ وَ یُحِبُّونَهُ أَذِلَّه عَلَى الْمُؤْمِنِینَ أَعِزَّه عَلَى الْكافِرِینَ یُجاهِدُونَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ وَ لا یَخافُونَ لَوْمَهَ لائِمٍ...؛ ای گروهی كه ایمان آورده اید، هر كه از شما از دین خود مرتد شود به زودی خدا قومی را كه دوست دارد و آنها نیز خدا را دوست می دارند و نسبت به مؤمنان سرافكنده و فروتن، و نسبت به كافران سرافراز و مقتدرند، به نصرت اسلام برمی انگیزد كه در راه خدا جهاد كنند و در راه دین از نكوهش و ملامت احدی باک ندارند..."
" إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الَّذِینَ یُقاتِلُونَ فِی سَبِیلِهِ صَفًّا كَأَنَّهُمْ بُنْیانٌ مَرْصُوصٌ؛ البته خدا آن مؤمنان را كه در صف جهاد مانند سد آهنین همدست و پایدارند، بسیار دوست می دارد."
به علاوه خداوند شجاعت را از صفات مؤمنین دانسته است:
" مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَ الَّذِینَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَی الْكُفَّارِ رُحَماءُ بَیْنَهُمْ...؛ محمد فرستاده خداست و یاران و همراهانش بر كافران بسیار سخت و با یكدیگر بسیار مشفق و مهربانند..."
#تعریف_شجاعت
معنای شجاعت، همانا قوت قلب است كه معنای آن طیف گسترده ای را شامل می شود.
هر چه شدت آن بیشتر شود، ارزش و اهمیت آن بیشتر می شود.
در واقع هیچ مرتبه ای از آن، اعم از ضعیف یا شدید، نامطلوب نیست و مقوله ای است كه افراط و تفریط در آن راه ندارد.
پس اینكه گفته می شود « تفریط در شجاعت همان جبن و افراط در آن، همان تهور است كه در شمار صفات ناپسند است» سخنی نادرست است.
زیرا تهوّر از مقوله فعل است و نه صفات، و لذا افراط در شجاعت نمی تواند به شمار آید.
همچنین جبن به معنای عدم قوت قلب است، كه آن هم تفریط در شجاعت نیست، بلكه نسبت جبن و شجاعت مصداق باب عدم و ملكه است.
توضیح آنكه تهور به معنای سقوط است. پس بنّایی كه بر زمین سست، ساختمانی را بنا می كند، آن ساختمان در معرض سقوط و درهم ریختن است و عمل بنّا، تهور نامیده می شود.
خدای متعال می فرماید: « أَ فَمَنْ أَسَّسَ بُنْیانَهُ عَلى تَقْوى مِنَ اللَّهِ وَ رِضْوانٍ خَیْرٌ أَمْ مَنْ أَسَّسَ بُنْیانَهُ عَلى شَفا جُرُفٍ هارٍ فَانْهارَ بِهِ فِی نارِ جَهَنَّمَ...؛ آیا كسی كه مسجدی را به غرض تقوی و خداپرستی تأسیس كرده و رضای حق را طالب است، مانند كسی است كه بنایی سازد و برپایه سستی، در كنار سیل كه زود به ویرانی كشد و عاقبت آن بنا از پایه به آتش دوزخ افكند؟..."
پس كسی كه قوت قلبش را به طور نابجا و در موردی غیرعقلایی به كار برد، به او متهور گفته می شود، همچون كسی كه خود را در معرض هلاكت قرار می دهد یا بدون سلاح به طرف شیر می رود، یا بدون سلاح و انگیزه عقلایی و شرعی با دشمن درگیر می شود و...
خداوند متعال می فرماید: " ... وَ لا تُلْقُوا بِأَیْدِیكُمْ إِلَى التَّهْلُكَهِ...و خود را به دست خویش به مهلكه و خطر در نیفكنید...."
پس چنانكه می بینید تهور از افعال ناپسند است، نه صفات ناپسند.
به علاوه تهور از نظر عقل و شرع محكوم و مطرود است.
همچنین جبن به معنای ضعف قلب است. پس به كسی كه از شجاعت و قوت قلب بی بهره است، جبان و بزدل گفته می شود.
در واقع جبن امری وجودی نیست تا گفته شود كه از جمله افعال است یا صفات،یا آنكه مرحله تفریط شجاعت است.
فرد جبان و بزدل از بسیاری از نعمات محروم و در معرض بسیاری از ناملایمات است. پس اگر برای او هیچ محرومیتی جز محروم ماندن از جهاد، امربه معروف و نهی ازمنكر و... نباشد، برای او كافی است تا از سعادت های ابدی محروم گردد.
همچنین اگر برای او هیچ مصیبتی جز تنبلی، خواری، سستی، بی ثباتی و بی عاری نباشد، او را بس است كه تیره روز و بدبخت شمرده شود.
این همه ناشی از عدم قوت قلب است و بی بهره بودن از شجاعت موجب محرومیت از نعمات فراوان و مواجه شدن با ناملایمات بسیار می شود.
📚 سوره بقره، آیه ۲۴۷.
📚سوره مائده، آیه۵۴.
📚 سوره صّف، آیه ۴.
📚 سوره فتح، آیه ۲۹.
📚 سوره توبه، آیه ۱۰۹.
📚سوره بقره، آیه ۱۹۵.
✅🍃🌻🍃👌👌👌🍃🌻🍃✅
🌹👌 #مراتب_شجاعت
شجاعت از نظر شدت و ضعف دارای مراتبی است و هر مرتبه ای نیز به نوبه خود دارای درجات شدت و ضعف است.
✅ #اولین_مرتبه
چیرگی بر دشمن در میدان جنگ و جز آن مانند بحث، مسابقه و ... است و خدای تعالی به این مرتبه چنین اشاره فرموده است:
" ... إِنَّ اللَّهَ اصْطَفاهُ عَلَیْكُمْ وَ زادَهُ بَسْطَهً فِی الْعِلْمِ وَ الْجِسْمِ...؛ به درستی كه خدا او را بر شما برگزید و در دانش و توانایی او را افزونی بخشید..."
✅ #دومین_مرتبه
چیره شدن بر نفس اماره و هوای نفس است.
چنانكه پیامبر خاتم می فرماید:
«اشجع النّاس من غلب هواه؛ شجاعترین مردم كسی است كه بر هوای نفسش چیره گردد."
🌹چیرگی در این میدان جز با فضل و رحمت الهی ممكن نیست.
چنانکه می فرماید: "... والّا تصرف عنّی كیدهنّ اصب الیهنّ واكن من الجاهلین؛... بارالها اگر تو حیله اینان را به لطف و عنایت خود از من دفع نفرمایی، به آن ها میل كرده و از اهل جهل و شقاوت گردم."
✅ #سومین مرتبه
غلبه بر مشكلات در فراز و نشیب زندگانی دنیا و زرق و برق و سختی ها و ناملایمات آن است كه بر اساس سنت الهی روی می دهد.
چنانكه قرآن می فرماید:
" فَأَمَّا الْإِنْسانُ إِذا مَا ابْتَلاهُ رَبُّهُ فَأَكْرَمَهُ وَ نَعَّمَهُ فَیَقُولُ رَبِّی أَكْرَمَنِ وَ أَمَّا إِذا مَا ابْتَلاهُ فَقَدَرَ عَلَیْهِ رِزْقَهُ فَیَقُولُ رَبِّی أَهانَنِ؛ اما انسان چون خدا او را به رنج و غمی مبتلا سازد، سپس به كرم خود او را نعمتی برای آزمایش و امتحان بخشد، در آن حال گوید خدا مرا گرامی و عزیز داشت. و چون او را باز برای آزمودن، تنگ روزی و فقیر كرد، گوید خدا مرا خوار گردانید. "
✅ #مرتبه چهارم
مقامی بلند و والاست كه بالاتر از آن مقامی نیست و آن چیرگی بر صفات ناپسند، خصوصاً ریشه كن كردن آن ها از وجود انسان و سپس غرس نهال فضایل در جان و دل است، و این مهم جز با فضل و رحمت خداوند ممكن نیست؛ چنانكه می فرماید:
" وَ لَوْ لا فَضْلُ اللَّهِ عَلَیْكُمْ وَ رَحْمَتُهُ ما زَكی مِنْكُمْ مِنْ أَحَدٍ أَبَداً وَ لكِنَّ اللَّهَ یُزَكِّی مَنْ یَشاءُ...؛ اگر فضل و رحمت خدا شامل حال شما نبود، احدی از شما پاک و پاكیزه نمی شد، لیكن خدا هر كس را كه می خواهد منزه و پاک می گرداند. "
و چه نیكو گفته اند كه این چیرگی همچون چاه كندن با ناخن است.
عبدالله بن مسكان از امام صادق علیه السلام روایت می كند كه فرمود:
" خدای عزوجل پیامبرانش را به مكارم اخلاق، مخصوص گردانید. شما خود را بیازمایید، اگر آن ها در وجود شما بود، پس خدا را سپاس گویید و بدانید كه بودن آن ها در وجود شما خیر است و اگر در شما نبود، آن ها را از خدا بخواهید و نسبت به آن رغبت جویید.
سپس آن ها را ده چیز شمرد: یقین، قناعت، صبر ، شكر ، خویشتن داری، خوشرویی، سخاوت، غیرت ، شجاعت و جوانمردی. "
📚سوره بقره، آیه ۲۴۷.
📚 نهجالفصاحه، ح ۲۹۹.
📚سوره یوسف، آیه ۳۳.
📚سوره فجر، آیات ۱۵ ـ ۱۷.
📚 سوره نور ، آیه ۱۱.
📚 اصول کافی، ج ۲، ص ۵۶.
🦅🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🦅
با ما همراه باشید
@mahde_mahdavi_goolbargh65118
🦅🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🦅