#انتخاب_همسر 🌺
بعضی ها تو تصمیم گیری خیلی روی نظر بقیه حساسن،
یعنی باید پدر و مادر و خواهر و برادر و حتی عمه و خاله و... نظرشون روی یه گزینه مثبت باشه تا اون بتونه طرف رو به همسری قبول کنه!!
خوب عزیز من،
اولا بین شمایی که میخوای ازدواج کنی و اونایی که نظرشون رو میخوای، اختلاف سنی زیاده
دوما دیدگاه هاتون هم تو خیلی چیزا هماهنگ نیست،
اینطوری تو انتخاب همسرت خیلی به سختی میفتی...
[استاد عباسی ولدی]
@golbarg_ezdevaj 💕
#انتخاب_همسر 🌺
بعضی ها تو تصمیم گیری خیلی روی نظر بقیه حساسن،
یعنی باید پدر و مادر و خواهر و برادر و حتی عمه و خاله و... نظرشون روی یه گزینه مثبت باشه تا اون بتونه طرف رو به همسری قبول کنه!!
خوب عزیز من،
اولا بین شمایی که میخوای ازدواج کنی و اونایی که نظرشون رو میخوای، اختلاف سنی زیاده
دوما دیدگاه هاتون هم تو خیلی چیزا هماهنگ نیست،
اینطوری تو انتخاب همسرت خیلی به سختی میفتی...
[استاد عباسی ولدی]
@golbarg_ezdevaj 💕
#طنز_ولی_واقعی
رفتیم مشاوره #قبل_از_ازدواج ،
مشاوره گفت:
«لطفا هر کدام جداگانه، لیست توقعاتتون از همسرتون رو بنویسید»
نوشتیم و تحویل دادیم...
مشاور وقتی لیست منو دید، گفت:
«ازدواج واسه شما هنوز زوده... فکر کردی همسرت غول چراغ جادوئه یا جادوگر؟!»
و به همین سادگی ازدواج ما بهم خورد!!
🆔 @golbarg_ezdevaj 💕
#مقایسه
یکی از چیزهایی که خیلی تو کم شدن قدرت انتخاب #آقایون اثر داره، مقایسه ست.
این مورد برای کسانیه که #عفت چشمشون رو رعایت نکردن... بهمین خاطر موقعی که میرن خواستگاری طرف مقابل رو با هر کسی که تو کوچه و خیابون دیدن، مقایسه می کنن.
اینجور افراد به این راحتی ها نمیتونن مورد مناسبی برای ازدواج انتخاب کنن... چون معمولاً سراغ هر کی که میرن، قبلا قشنگ ترشو تو خیابون دیدن...
باز هم میگیم:
⬅️بی خودی دین یه چیزی رو حرام نمیکنه!
@golbarg_ezdevaj
#پندانه
💟⇇تو #گناه_را_ترک_کن خدا تربیتت می کند...
❤️✨رجبعلی خیاط می گوید:
«در ایّام جوانی دختری رعنا و زیبا از بستگان، دلباخته مَنْ شد و سرانجام در خانه ای خلوت مرا به دام انداخت، با خود گفتم: «رجبعلی! خدا می تواند تو را خیلی امتحان کند، بیا یک بار تو خدا را امتحان کن! و از این حرام آماده و لذّت بخش به خاطر خدا صرف نظر کن. سپس به خداوند عرضه داشتم: «خدایا! من این گناه را برای تو ترک می کنم، تو هم مرا برای خودت تربیت کن!»
آن گاه یوسف گونه پا به فرار می گذارد و نتیجه این ترک گناه، باز شدن دیده برزخی او می شود؛ به گونه ای که آنچه را که دیگران نمی دیدند و نمی شنیدند، می بیند و می شنود و برخی اسرار برای او کشف می شود
منبع: کیمیای محبت، محمدی ری شهری، دار الحدیث، چاپ سوم، ص79
🌸الهم صل علی محمد وآل محمد🌸
🌺گلبرگ ازدواج🌺
@golbarg_ezdevaj
#ازدواج
✅ توجه داشته باشید: ممکن است عاشق زیبایی کسی شوید اما؛
👈 یادتان باشد که در نهایت مجبورید با سیرت او زندگی کنید نه صورتـش...!
❣ @golbarg_ezdevaj
🔴 پرسش
آیا اشکالی دارد که #سن_دختر چندسال بیشتر از پسر باشد؟
✅ پاسخ
حالت مطلوب، بیشتر بودن سن پسر است. اگر برعکس شود، مسائلی دارد، مانند:
🔹#بلوغ_جنسی زودتر دختر⬅️ دختر زودتر از پسر به بلوغ و نیاز جنسی میرسد، لذا باید زودتر ازدواج کند.
🔹#بلوغ_فکری زودتر دختر⬅️ دختر از نظر فکری زودتر از پسر به بلوغ می رسد. حال اگر سن پسر کمتر باشد، دختر و پسر از نظر سطح فکری، قرابت نخواهند داشت.
🔹کاهش #شادابی با زایمان⬅️ زایمان در سنین بالا از نشاط و شادابی زن کم می کند و اگر سن مرد کمتر باشد، ممکن است این کم نشاطی، مرد را دچار مشکل کرده و به سوی دیگران بکشاند.
🔹کاهش #هورمون های جنسی زن⬅️ هورمون های جنسی زنان از حدود 50 سالگی به بعد کاهش می یابد، در حالیکه در مردان اینگونه نیست. اگر سن زن بیشتر باشد ممکن است نتواند نیازهای جنسی مرد را تامین کند و او بخطا رود.
🔹 پیشگیری از اثبات #اقتدار_مرد⬅️ اگر سن زن بالاتر باشد ممکن است نقش مادر را برای شوهر ایفا کند و جلوی اقتدار مرد گرفته شود که برای او خوشایند نیست.
🔹عدم پذیرش #خانواده پسر⬅️ معمولا خانواده پسر، مخصوصا مادر او، به این ازدواج رضایت نمی دهد. حتی اگر به ازدواج هم منجر شود، از عروسش حمایت نخواهد کرد.
🔹 عدم پذیرش #عرف⬅️ چنین ازدواجی در عرف قابل پذیرش نیست. مطلوب این است که وقتی زن و مرد در جامعه کنار هم راه میروند، دیگران آنها را زن و شوهر بدانند و نه...!
[استاد دهنوی]
🌺 @golbarg_ezdevaj 💕
🤷♂"خَیِّرانه"🤷♀
یک نفر نیست☝️
تو را قسمت من گرداند..؟🍃😕
کار خیر است!😌
گر این شهر مسلمان دارد.!!!🍃🙈
#کار_خیر 🤝😅
✨ #بزرگترها_همت_کنید ✨
#واسطه_گری در این زمان خیلی کمرنگ شده❗بزرگترها و متاهل ها، همت کنید و اگر دخترو پسر خوب میشناسید، ازطریق خانواده ها معرفی کنید، نمیگیم صفر تاصدشو، شما درست کنید،🙄اما حداقل معرفی کنید و انتخاب رو بزارید به عهده ی خود افراد.
💞گلبرگ ازدواج 💞
@golbarg_ezdevaj
💠 #واسطه شدن در ازدواج از نظر قرآن و اهل بیت(ع)
🔸وَأَنکِحُوا اُلأَیَمَی مِنکُم وَ الصَّلِحِینَ مِن عِبَادِکُم وَ ا مَائِکُم ان یَکُونُوافُقَرآء یُغنِهِمُ اُللهُ مِن فَضلِهِ وَ اُللهُ وَسِعُ عَلِیم ُ(سوره نور آیه32)
پسران و دختران بی همسر و غلامان و کنیزان شایسته ی (ازدواج) خود را همسر دهید (و از فقر نترسید که) اگر تنگدست باشند ، خداوند از فضل خود بی نیازشان می گرداند خداوند ، گشایشگر داناست. (او از فقر و نیاز شما آگاه است و بر کفایت شما وعده داده است و در عمل به وعده اش قدرت دارد) «تفسیر نور»
💠پاداش وساطت در #ازدواج
🔹بهترین شفاعت:
امير مؤمنان علی (ع) می فرمايند: بهترين شفاعت آن است كه ميان دو نفر در ازدواج ميانجيگری كنی تا خدا آن دو را گرد هم آورد. (الكافی،ج5،ص331)
🔹بهرهمندی از لطف خدا در قيامت:
امام صادق(ع) فرمود: هر كس زمينه ازدواج مجردی را فراهم كند، از كسانی است كه خدا در روز قيامت به او نگاه لطفآميز می كند. (الكافی،ج5،ص331)
🔹ازدواج با همسران بهشتی:
رسول خدا (ص) فرمود: هر كس در ازدواج حلالی بين دو نفر اقدام كند تا اينكه خدا آن دو را گرد هم آورد، خدا در روز قيامت همسری از حور عين به ازدواج او درآورد. (جامع الخبار،ص102)
🔹ثواب يكسال عبادت برای هر گام و سخن او:
رسول خدا (ص) فرمود: هر كس در كار ازدواج دو نفر اقدام كند و خدا نيز آن دو را گرد هم آورد، خدا در برابر هر قدمی كه وي در اين راه برداشته و هر سخنی كه گفته ثواب يكسال عبادت می دهد. (جامع الخبار،ص102)
🔹بهرهمندی از سايهی عرش خدا:
امام موسی کاظم (ص) ميی فرمايد: سه گروه روزی كه هيچ سايهای جز سايهی خدا نيست زير سايهی عرش خدا قرار می گيرند:
كسی كه زمينه ازدواج برادر مسلمان خود را فراهم آورد يا به او خدمت كند يا راز او را بپوشاند. (مسايل علی بن جعفر عليهالسلام،ص343)
❣ @golbarg_ezdevaj 👈
#تفکر
معمولاً بعد ازدواج میفهمیم که #قبل_از_ازدواج اصلاً خودمون نبودیم...
هیچ کاری مال ما نبوده...
بی خودی می خندیدیم،
بی خودی کار می کردیم،
بی خودی یه جایی می رفتیم...
قبل از ازدواج تقریبا هیچ کاری رو خیلی آگاهانه و ارادی با حواس شش دونگ انجام نمی دادیم...!
وقتی تو یه بازی پینگ پنگ حریف پیدا می کنیم، تازه معلوم میشه که چند مرده حلاجیم، چقدر هنر داریم...
@golbarg_ezdevaj 🌺
4_5922514615601727249.mp3
9.6M
🎵 #کلیپ #صوتی
📝 مسائل #بعد_از_ازدواج
📋 #بهینه_سازی_شرایط_بعد_از_ازدواج
📌 لزوم اصلاح سبک زندگی 1
👤#حاج_آقا_شهاب_مرادی
@golbarg_ezdevaj 💕
4_5922514615601727252.mp3
10.58M
🎵 #کلیپ #صوتی
📝 مسائل #بعد_از_ازدواج
📋 #بهینه_سازی_شرایط_بعد_از_ازدواج
📌 لزوم اصلاح سبک زندگی 2
👤#حاج_آقا_شهاب_مرادی
@golbarg_ezdevaj 💕