eitaa logo
گلچین سخن
146 دنبال‌کننده
6.4هزار عکس
4.2هزار ویدیو
16 فایل
این کانال گلچینی است از بهترین کلیپ ها، صوت ها و تصاویر موجود در فضای مجازی برای تبیین اهداف انقلاب اسلامی
مشاهده در ایتا
دانلود
گلچین سخن
سلام مسئله ارز ترجیحی را از زبان خود شهید رئیسی بشنوید👇
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهید رئیسی در آخرین گفت و گوی تلوزیونی خود با مردم از ابعاد مختلف حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی پرده برداشتند و گفتند: در آغاز به کار دولت‌سیزدهم از مبلغ ۸ میلیارد دلار ارز ترجیحی پیش‌بینی شده برای هزینه‌های جاری، تنها ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون دلار آن باقی مانده بود. در سال ۱۴۰۰ پس از پایان ۸ میلیارد دلار، مجلس به ما اجازه ادامه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی را نداد. ما هفت الی هشت ماه با استجازه از مقام معظم رهبری روند قبل را ادامه دادیم تا ارز ترجیحی را حذف نکنیم. ما در بودجه ۱۴۰۱ طبق قانون مکلف به حذف ارز ترجیحی و اصلاح در زمینه اقتصادی بودیم.    در روزهای اخیر و در پی مصاحبه وزیر اقتصاد دولت شهید رئیسی، حامیان محمدباقر قالیباف با تحریف و تقطیع سخنان خاندوزی تلاش دارند تا نقش مجلس را در حذف یکباره ارز ترجیحی و مخالفت با پیاده‌سازی لایحه آبان ۱۴۰۰ دولت، کتمان کنند.
🔴 معمای برق کسی می داند چرا در این روزهایی که هوای شهر قم کمی خنک تر شده، میزان قطعی برق از ماه گذشته که گرمای هوا در اوج بود بیشتر شده است؟!!! ... 🔺🔺تکمیلی: طبق گفته برخی دوستان گرگانی، آنجا هم همین اوضاع است!!! ✍ "قاسم اکبری" ♨️ناگفته نماند در خیلی از شهر های کشور وضعیت به همین صورت است، در لرستان (مثلا شهر الشتر)هوا خیلی خنکتر از قبل شده و حتی شبها نیازی به کولر نیست و در طول روز بیشتر اوقات نیاز به کولر نیست اما ساعات قطعی برق خیلی طولانی تر شده ، گاهی تا چند ساعت بصورت مداوم و گاهی در چند مرحله قطعی برق رو داریم !!
📸 دولت رئیسی رکورد تولید گندم در تاریخ ایران را شکست/ خودکفایی گندم هدیه رئیسی به پزشکیان 🔹بر اساس آمارهای وزارت جهادکشاوزری، ایران امسال به بالاترین میزان تولید گندم در تاریخ کشور رسید که مرهون برنامه‌ریزی دولت شهید رئیسی برای خودکفایی گندم است.
✍عفو؛ صفت خدایی 🔹عفو و غفران، انسان را خیلی بزرگ می کند. اگر همسرت بوده، پدرت بوده، خواهر و برادرت بوده اند و اذیت کرده اند، گذشت کن. این صفت خدایی است. خداوند صاحب عفو و گذشت را خیلی دوست دارد، چون صفت خدایی است. ▪️حاج محمداسماعیل دولابی رحمة الله علیه 📚طوبای محبت، ج۱، ص ۵۳
13.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 🎥 خوب نگاه کنید | دنیای امروز ما، انسان عاقل آن کسی است که خودش را از این وضع نجات دهد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ حضرت امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام: 🌾 مهم‌ترین چیزی که به وسیله آن می‌توانی رحمت پروردگار را به خود جلب کنی، این است که نسبت به همه مردم خیرخواه و مهربان باشی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا دیگر حرفی از برجام نمی زنند؟ آقای باقری با یک مثال جالب، علت را می گوید، گوش کنید👆👆👆
آیت‌الله نوری همدانی: همۀ خیرخواهان باید به دولت جدید کمک کنند 🔹وفاق و همدلی بسیار عالی و ضروری است؛ منتهی باید این وفاق معيار داشته باشد و مطابق با اصول انقلاب اسلامی باشد. 🔹امام راحل نکته‌ای فرمودند رمز پیروزی وحدت کلمه است. این موضوع هم در داخل و هم در سیاست خارجه اثرگذار است. 🔹بنده به دولت قبل که انصافاً آقای رئیسی شبانه‌روز تلاش می‌کرد عرض کردم و امروز هم ان‌شاءالله صدای ما به گوش مسئولان می‌رسد که مشکل تورم را حل کنند. باید با استفاده از افراد متخصص و متدین و انقلابی مسائل و مشکلات حل شود.
25.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ماجرای اسب زین شده تورم! ❇️جدیداً وزیر اقتصاد ادعا کرده که به خاطر نرخ تورم فعلی، اسب زین شده‌ای تحویل دولت چهاردهم نشده است ✅در این ویدئو این ادعا مورد بررسی قرار گرفته است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بانک مرکزی: ۳۴۹ هزار نفر در صف وام ازدواج و ۴۲۱ هزار نفر در صف وام فرزندآوری هستند.