حکمت ۳۸ _ بخش ۳_ ارزش و جایگاه بلند عقل و عقلانیت(2).mp3
2.66M
🌹سلسله جلسات #درسهای_نهج_البلاغه
✅ شرح نهج البلاغه با نهج البلاغه
📒 #حکمت38 3⃣
⭕️ ارزش و جایگاه بلند عقل و عقلانیت
🎙حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
اگر چالش برامون هزینه داشته، سازش هزینش چند برابر نبوده؟
💠 سالروز آزادی خرمشهر گرامی باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌حتما ببینید
⭕️ قطعی برق، فتنه جهانی
👤ایمان اکبرابادی
#کرونا
#نظم_نوین_جهانی
📹 ببینید | رهبرانقلاب: دشمن راز پيروزی ما را در خرمشهرها به چشم ديد
➕لحظات كمتر ديده شده از حضور رهبرانقلاب در جبهه
❇️ اختلاف مرجع تقلید میزبان و میهمان در زکات فطره❇️
➖➖➖
💠 سوال :
💠 هرگاه میزبان مقلد مرجعی باشد که فطریه مهمان را برعهده میزبان نمیداند و مهمان نیز مقلد مرجعی است که فطریه مهمان را برعهده میزبان میداند، تکلیف فطریه مهمان چیست؟ 💠
🔸🔸🔸🔸
💠 پاسخ :
✅ آیت الله خامنه ای: هر فرد طبق نظر مرجع تقليد خود عمل کند.
✅ آیت الله مکارم شیرازی: اگر مرجع تقلید میزبان و مهمان متفاوت باشد به گونه ای که مرجع میزبان، فطریّه کسى که فقط شب عید را میهمان اوست بر عهده میزبان نمى داند، و میهمان مقلّد مرجعى باشد که فطریّه چنان شخصى را بر عهده میزبان مى داند، پرداخت فطریه بر عهده هیچ کدام نیست.
✅آیت الله شبیری زنجانی: هیچکدام تکلیفی ندارند اگر چه احتیاط مستحب این است یکی از دیگری اجازه بگیرد و از طرف کسی که مکلف به ادا است بپردازد.
✅آیت الله وحید: هر کدام میتواند بر طبق حجت شرعیه ای که دارد عمل کند (یعنی نپردازد)و مشکلی ندارد البته حجت شرعیه برای هر مکلفِ غیرِ مجتهد ،فتوایِ عالمترین مجتهد جامع الشرائط است.
✅آیت الله سیستانی: هرکدام به فتوای مرجع خود عمل می کند.
✅آیت الله فاضل لنکرانی: اگر میزبان مقلّد مرجعی است كه فطریه مهمان را برعهده میزبان میداند و مهمان مقلد مرجعی است كه فطریه مهمان را برعهده میزبان نمیداند باید هم میزبان فطریه مهمان را بدهد و هم خود مهمان، لیکن مهمان می تواند از صاحب خانه اجازه بگیرد و به وکالت از طرف میزبان فطریه خود را بدهد.
➖➖➖➖
📝 استفتائات موجود در واحد پاسخ به سؤالات اداره تبلیغ اینترنتی حوزه های علمیه
#احکام_روزه
#احکام_فطریه
#احکام_فطریه_مهمان_اختلاف_مرجع
💠 پرداخت زکات فطره قبل ازعید فطر 💠
🔺🔺🔺🔺🔺
❓سوال: آيا جايز است پيش از ماه رمضان، فطره را به فقير داد؟
🌹🔹آیت الله خامنه ای: اگر پيش از ماه رمضان فطره را بدهد صحيح نيست، و احتياط واجب آن است كه در ماه رمضان هم فطره را ندهد، ولى اگر پيش از رمضان يا در ماه رمضان به فقير قرض بدهد و بعد از آن كه فطره بر او واجب شد طلب خود را بابت فطره حساب كند مانعى ندارد.
🌹🔸 آیت الله مکارم شیرازی: زکات فطره را نمى توان قبل از ماه رمضان داد و اگر بدهد باید روز عید فطر اعاده کند، همچنین احتیاط واجب آن است که در ماه مبارک رمضان هم ندهد، ولى اگر پیش از ماه رمضان یا در ماه رمضان چیزى را به فقیر قرض دهد و بعد از آن که فطره بر او واجب شد طلب خود را به جاى فطره حساب کند مانعى ندارد.
🌹🔸 آیت الله وحید خراسانی: اگر پيش از ماه رمضان فطره را بدهد صحيح نيست ، ولى بعد از داخل شدن ماه رمضان مى تواند بدهد ، و احتياط آن است كه در ماه رمضان هم ندهد ، و مى تواند پيش از ماه رمضان به فقير قرض بدهد ، و بعد از آن كه فطره بر او واجب شد ، طلب خود را بابت فطره حساب كند.
🌹🔹 آیت الله سیستانی : اگر فرد پیش از ماه رمضان، زکات فطره را بدهد صحیح نیست ولی بعد از فرا رسیدن ماه رمضان میتواند زکات فطره را بدهد هرچند احتیاط مستحب آن است كه در ماه رمضان هم فطریه را ندهد و پرداخت آن را تا شب عید فطر به تأخیر اندازد، ولی اگر فرد، پیش از ماه رمضان به فقیر قرض بدهد و بعد از آنكه فطریه بر او واجب شد، فقیر مذکور هنوز هم استحقاق دریافت زکات فطره را دارا باشد میتواند طلب خود را از فقیر بابت زکات فطره حساب كند
➖➖➖➖➖
⌨️ استفتاء از سایت مراجع عظام
#احکام_روزه
#احکام_فطریه
#احکام_زکات_قبل_عید
🍃🌺 سوال
آیا میتوان از پولی که برای خرید گندم جهت زکات عید فطر در نظر گرفته شده برای خرید برنج استفاده شود؟مثلا ۶هزار تومن گندم را صرف تهیه ۱کیلو برنج کرد؟
🍁 پاسخ:
✍️ اگر پول فطریه را برنج خریداری کنید و به فقیر بدهید باید سه کیلو برنج بدهید و در غیر این صورت باید همان پول سه کیلو گندم را به فقیر بدهید.
----
📝 استفتائات موجود در واحد پاسخ به سؤالات اداره تبلیغ اینترنتی حوزه های علمیه
#احکام_فطریه_زکات