.
*کودتایی که کشف و خنثی شد.*
در دو روز گذشته، بااستفاده از تعطیلی عید فطر، یک شبکه گسترده رانتخواران بزرگ اقتصادی در کارخانجات شیرینی و بیسکویت و تولید ماکارونی و کارگاههای بزرگ تولید نان، طی تماسهای تلفنی منسجمی، با یکدیگر تصمیم گرفتند که یک شبه قیمت انواع تولیدات را دو برابر کنند. تا با ایجاد نارضایتی و شورش در کشور، دولت مستقر را ساقط کنند...!!!
اما با رسیدن گزارشهای بموقع به سازمانهای نظارتی، سریعاً نمایندگان این شرکتها فراخوانده شدند و از انها علت این گرانی را سوال کردند و به آنها تفهیم شد دلیلی بر گرانی یک شبه این کالاها وجود ندارد.
تا کنون با تسهیلات ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی، این رانتخواران خبیث و خونخوار، بیش از نیمی از تولیدات خود را به ۶۶ کشور جهان، که عمدتاً اروپایی هستند، صادر میکردند.
صادرات ماکارونی و شیرینی، در واقع به معنی صادرات آرد ، روغن و شکر میباشد. یعنی به اندازه مصرف کل مردم ایران، صادر میکنند و سودشان را در اروپا، با خانواده سرمایهگذاری و خرج مینمایند.
این صادرکنندگان، که اکثر آنها دو تابعیتی هستند، سود و درامد تریلیاردیشان از ایران، و خرج و تفریحشان در کشورهای دیگر میباشد.
انواع شیرینی و بیسکویت ارزان ایرانی، حتی در بسیاری از فروشگاههای امریکا عرضه میشود!!!
با حذف ارز ترجیحی، چشمه بزرگ این فساد کلان اقتصادی به ظاهر قانونی خشکیده میشود.
دیروز، سرمایهداران رانتخوار، با کمک رسانههای خارجی و داخلی، بنا داشتند از زبان فقرا و مردم، در مورد این اصلاح واجب اقتصادی، داد و قال و شورش براه بیاندازند که با هوشیاری مردم و نهادهای نظارتی، این فتنه و کودتای اقتصادی خنثی شد.
الحمدلله، اکنون نان به وفور در اختیار مردم قرار دارد.
🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
اکنون این رانت
20800=4200_25000 توسط آقای رئیسی قطع شد و شرکت ماکارونی، دستش از رانت کوتاه گردید و گندم را به قیمت واقعی خرید، و طبعا افزایش نرخ داشته
(کمک یارانه ارزی برای نانواییها برای مردم) و نه شرکتهای ماکارونی همچنان توسط آقای رئیسی ادامه دارد.
در زمان روحانی، گندم از خارج وارد میشد و توسط جهانگیرخان به نرخ دلار 4200 به شرکتهای زر ماکارون و بیسکوییتسازان و..... داده میشد و اونا هم، همان گندم را بانرخ 25000تومان مجددا صادر و پولش را در جیب خود میزاشتن (رانت اقتصادی با مستندات)
همان غول صنعت ماکارونی که اسپانسر تبلیغاتی آقای روحانی بود و از طرف 13وزیر و جهانگیری، قدردانی و لوح تقدیر گرفت!!!
حالا پیدا کن پرتغال🍊🍊 فروش را
حالا شیطانصفتانی که میگن: چرا رئیسی در این چند ماه کاری نکرده، جررررر بززززنن....!!!!
27.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💡 بعد از رمضان 💡
💠دکتر سید محسن میرباقری
✍️ توصیه های استاد میرباقری برای ایام پس از ماه مبارک رمضان
#دکترمیرباقری
🟣 *روشی جذّاب برای حفظ بچهها در فضای مجازی*
🎤 دکتر مجید اسماعیلی
✅ *اگر میخواهید بچههای شما در فضای مجازی یک مصونیّت اجمالی داشته باشند، بچهها را کنشگر بار بیاورید.*
✅ خداوند متعال به کسانی که در حال کنش هستند، برکت بیشتری میدهد.
✅ *تولید، شرافت میآورد.*
✅ آدمی که اهل تولید شد، از یک سری بدیها دور میشود.
💖 *اَللّهُــمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّــکَ الفَــــرَج* 💖👇👇
نظام جمهوری اسلامی
این یک دقیقه را با آب طلا بر تمام دیوارها بنویسید تا اتمام حُجَّت بر همه باشد...
آیت الله جوادی حفظه الله👇👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 داستان شخصی که کسب و کارش به خاطر نارضایتی مادرش کساد بود..
سلام عزيزان وقتتون بخیر
اینماه بخاطر اینکه اول ماه قمری مصادف شد با عید فطر و پرداخت فطریه و کفاره مثل اينکه شما بزرگواران فراموش کردید مبلغی برای قربانی اول ماه واریز کنید و توی این گرانی گوشت متاسفانه در اینماه نیازمندان و ایتامی که هر ماه بسته ای گوشت دریافت میکردند از گوشت بی بهره اند
❓سؤال:
سلام و عرض ادب خدمت استاد محمدی بزرگوار. ببخشید استاد شما تو یکی از صحبت هاتون فرمودین اصرار در دعا مستحب است.این اصرار کردن رو توضیح میفرمایید؟
من در دعاهام مخصوصا دعاهای مادی از خدا میخوام هر چی خودش مصلحت میدونه برام رقم بزنه. چون به شدت به مصلحت و حکمت خدا اعتماد دارم. هرچند از بعضی مسائل خواست خدا خوشم نیاد سعی میکنم به آیه شریفه " عسی ان تکرهوا...." عمل کنم.
چیزی که همیشه عالمان دین به ما یاد دادند. حالا این مساله چطور با مستحب بودن اصرار در دعا جمع میشه؟ ان شاء الله همیشه سلامت باشید در پناه امام زمان
✅ پاسخ:
بِسم اللّه الرَّحمنِ الرّحیم
اصرار بر دعا از آدابِ دعا است، نه از مستحبّات.
چون بحث مستحب یک حرف است، آداب دعا یک حرف دیگری است.
خدا دوست دارد که بنده سماجت کند، اصرار کند در خواسته خودش. حالا فرقی نمی کند می خواهد مادّی باشد میخواهد معنوی باشد، می خواهد کوچک باشد میخواهد بزرگ باشد.
خدا اصرار بنده را نسبت به بنده دوست ندارد اما نسبت به خودش دوست دارد. بنابراین خودِ اصرار از آدابِ دعا است.
امّا این که به این شکل شما دعا می کنید که "خداوندا آن چه به مصلحت من هست[آن را مقدّر بفرما]" این اشکالی ندارد؛ اما باز یکی از آداب دعا یکی اش این است که انسان آن خواستۂ خودش را ذکر کند؛ خودِ نام بردنِ خواسته هم، از آدابِ دعا است.
مثلاً فرض کن یک مشکل مادّی داری یا یک نیاز مادّی داری، از آدابِ دعا این است که بگویید خدایا این حاجت من را بده. من الان غذایم نمک ندارد، خدایا نمک غذای من را بده.
پیامبر فرمود که همه چیز را از من بخواه حتی «مِلحَ طعامک» نمک غذایت را، حتی «شسع نعلیک» بستن بند کفشت را، علف گوسفندت را؛ همه را از من بخواه.
اشکال ندارد. یکی از آدابِ دعا این است که انسان آن چه را که می خواهد باید اسم ببرد، خود این اسم بردن در نَفسِ انسان تأثیر دارد.
اما این هم که به این شکل شما دعا می کنید، اشکال ندارد. دعای خوبی است که انسان بگوید خودِ خدا هر چه را مصلحت می داند برای من مقدّر کند، چه مادّی چه معنوی؛ این اشکال ندارد.
ولی خب نام ببرید هم خوب است.
🖊پیاده شده از صوت استاد
استاد محمدی⬇️👇👇👇👇