4_5812331589014654075.mp3
11.58M
#انسان_شناسی ۳۳
#استاد_شجاعی
#استاد_حسینی_قمی
🔮 دنیا ؛ نمیتونه بهشتِ تو باشه!
اما میتونه برات، تبدیل به بهشت بشه!
🔮 دنیا؛ نمیتونه همهی آرزوهای تو رو، برات مهیّا کنه!
اما میتونه، شبیه یک بستر، تو رو برسونه به تهِ تمام آرزوهات!
☜ اول باید بتونی، تفاوت این دو تا رو درک کنی!
تا بتونی درست ازش، بهره بگیری!
http://eitaa.com/golvajhehaye_roozeh
•┈┈••✾•✾•✾••┈┈•
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
4_5812331589014654076.mp3
11.49M
#انسان_شناسی ۳۴
#استاد_شجاعی
▪️مسیر زندگی، هم مبداء داره، هم مقصد!
مبدأ = تو
مقصد = الله
در این جادّه، عینِ همهی جادّههای دیگه، خطراتی، تهدیدت میکنه... خطراتی مثل ؛
ـ توقف
ـ عقب گرد
ـ کُندی حرکت
ـ سرعتِ بیجا
ـ جاماندن از سبقتگیری
ـ سبقتِ بیجا
و ......
💥 حالا چجوری از این خطرات خودم رو حفظ کنم؟
http://eitaa.com/golvajhehaye_roozeh
•┈┈••✾•✾•✾••┈┈•
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📌دلیل نامگذاری ماه شعبان
#حدیث
پیامبر صلی الله علیه و آله:
إنَّما سُمِّیَ شَعبانُ لأِنَّهُ یَتَشَعَّبُ فیهِ أرزاقُ المُؤمِنینَ .
ماه شعبان، «شعبان» نامیده شد؛ زیرا روزی های مؤمنان در این ماه قسمت می شود.
📚منبع:ثواب الأعمال، ص ۶۲
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌟#ویژه_ماه_شعبان
📹 ببینید | توصیه حضرت آیتالله خامنهای درباره استفاده از #ماه_شعبان
➕سوالی که رهبرانقلاب از امام خمینی(ره) درباره اینکه «شما کدام دعا را بیشتر دلبستهی آن هستید؟» پرسیدند
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✍🏻یادداشت حضرت آیتالله خامنهای درباره
#مناجات_شعبانیه
🔻بسمالله الرحمنالرحیم
#دعا، وسیلهی مؤمن و ملجأ مضطر و رابطهی انسان ضعیف و جاهل با منبع فیاض علم و قدرت است، و بشر بیرابطهی روحی با خدا و بدون عرض نیاز به غنی بالذات، در عرصهی زندگی سرگشته و درمانده و هدر رفته است؛ «قل ما یعبؤا بکم ربیّ لولا دعاؤکم».
🔹بهترین دعا آن است که از سرمعرفتی عاشقانه به خدا و بصیرتی عارفانه به نیازهای انسان انشا شده باشد، و این را فقط در مکتب پیامبر خدا (صلّیاللَّهعلیه والهوسلّم) و اهلبیت طاهرین او - که اوعیهی علم پیامبر(ص) و وراث حکمت و معرفت اویند - میتوان جست. ما بحمداللَّه ذخیرهیی بیپایان از ادعیهی مأثورهی از اهلبیت (علیهمالسّلام) داریم که انس با آن، صفا و معرفت و کمال و محبت میبخشد و بشر را از آلایشها پاکیزه میسازد.
🔹مناجات مأثورهی ماه شعبان - که روایت شده اهلبیت (علیهمالسّلام) بر آن مداومت داشتند - یکی از دعاهایی است که لحن عارفانه و زبان شیوای آن، با مضامین بسیار والا و سرشار از معارف عالییی همراه است که نظیر آن را در زبانهای معمولی و محاورات عادی نمیتوان یافت و اساساً با آن زبان قابل ادا نیست.
🔹این مناجات، نمونهی کاملی از تضرع و وصف حال برگزیدهترین بندگان صالح خدا با معبود و محبوب خود و ذات مقدس ربوبی است. هم درس معارف است، هم اسوه و الگوی عرض حال و درخواست انسان مؤمن از خدا.
🔹مناجاتهای پانزدهگانه که از امام زینالعابدین حضرت علیبنالحسین (علیهالسّلام) نقل شده، گذشته از خصوصیت بارز دعایی مأثور از اهلبیت (علیهمالسّلام)، این مزیت را داراست که به مناسبت حالات مختلف #مؤمن، مناجاتها را انشا فرموده است.
🔺خداوند به همه توفیق استفاضه و خودسازی به برکت این کلمات مبارک را عنایت فرماید. آمین. ۶۹/۱۰/۱
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
4_5839011784123485333.mp3
5.15M
#تلنگری
آسمون ...
خُدا ...
امام ...
امام ... مثل حسین علیهالسلام
ارتباط شخصی با آسمون، چجوریه؟
رفقای خدا چجوریاَند؟
الآن این ارتباطی که من با امام حسین علیهالسلام دارم، ارتباط موفق و درستی هست؟ یا من در توهّم ارتباط به سر میبرم؟
#استاد_شجاعی
#استاد_میرباقری
http://eitaa.com/golvajhehaye_roozeh
•┈┈••✾•✾•✾••┈┈•
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
متن روضه_مقاتل معتبر چهارده معصوم (ع):
به نام خدا
#توصیه_کاربردی_آیت_الله_بهجت_برای_نماز_صبح
شیخ نخودکے در وصیت خود به فرزندش میگوید: اگر آدمے چهل روز به ریاضت و عبادت بپردازد، ولے یڪ بار نماز صبح از او فوت شود، نتیجه آن چهل روز عبادت بیارزش خواهد شد.
فارس: مرحوم کلینى و شیخ طوسى و طبرسى از زهرى نقل کردهاند که گفت: مدت طولانے در طلب حضرت مهدى(عج) بودم و در این راه اموال فراوانى در راه خدا خرج کردم، اما به هدف نرسیدم، تا اینکه به خدمت محمد بن عثمان یکے از نواب خاص اربعه رسیدم و مدتى در محضر او بودم، روزى از او به التماس خواستم که مرا خدمت امام زمان(عج) ببرد. محمد بن عثمان پاسخ منفى داد، ولى در مقابل تضرع بسیار من، سرانجام لطف کرد و فرمود: فردا اول وقت بیا، فردا صبح نزد وى رفتم، دیدم جوانى که در زیبایى و خوشبویى از همه کس بهتر و لباس تجار بر تن داشت؛ با وى است و چیزى در آستین دارد.
وقتى نظرم به او افتاد، نزدیڪ محمد بن عثمان رفتم، ولى او به من اشاره کرد که به طرف آن جوان برگردم، من هم به طرف جوان برگشتم و سؤالاتى از وى کرددم و هر چه میخواستم به من جواب داد، آنگاه رفت که داخل خانه شود و آن خانه، چندان مورد نظر نبود.
محمد بن عثمان به من گفت: اگر میخواهى چیزى بپرسى بپرس که دیگر بعد از این او را نمیبینى. من هم به دنبال او رفتم که سؤالاتى بپرسم، ولى او گوش نداد و داخل خانه شد و جز این دو جمله نفرمود: «مَلْعُونٌ مَلْعُونٌ مَنْ أَخَّرَ الْعِشَاءَ إِلَى أَنْ تَشْتَبِکَ النُّجُومُ مَلْعُونٌ مَلْعُونٌ مَنْ أَخَّرَ الْغَدَاةَ إِلَى أَنْ تَنْقَضِیَ النُّجُوم»؛(1) از رحمت خدا به دور است، از رحمت خدا به دور است، کسى که نماز مغرب را بقدرى به تأخیر بیندازد تا ستارهها نمایان شوند، از رحمت خدا به دور است از رحمت خدا به دور است کسے که نماز صبح را چندان به تأخیر بیندازد تا ستارهها دیده نشوند.
نماز صبح نسبت به دیگر نمازهاے یومیه نقش بسزایے در تقویت بعد معنوے انسان دارد. همچنین به لحاظ ارزش زمانے و تأثیرگذارے آن در استجابت دعا جایگاه ویژهاے دارد. شاید برخوردارے از شرایط ویژه از بعد زمان فلق و صبح صادق آن را با اهمیتتر کرده است.
حجتالاسلام حسن هرمز از کارشناسان مرکز تخصصے نماز درباره اهمیت نماز صبح این طور مینویسد:
در واقع نماز صبح، پیروزے نفس رحمانے بر هوے و هوس شیطانے است. زمانے که شیطان در تلاش است تا مانع بیدار شدن انسان مؤمن، براے اقامه نماز شده و همواره او را دعوت میکند تا در خواب ناز بماند، ازاینرو نماز صبح شرایط سختترے براے مبارزه با شیطان داشته و پیروزے در این میدان، لذت و حلاوت بیشمارے دارد و در نتیجه ثواب اخروے و سودمندے بیشترے بر آن مترتب است
اما برخے دلایل اهمیت نماز صبح عبارتند از:
#مشهود_ملائکه_بودن
قرآن کریم دراینباره میفرماید: «إِنَّ قُرْآنَ الْفَجْرِ کانَ مَشْهُودا»(2)؛ همانا قرآن فجر(نماز صبح)، مشهود فرشتگان شب و روز است! قرآن به معنى چیزى است که قرائت مىشود و قرآن فجر روى هم رفته اشاره به نماز فجر است.(3) آیه فوق مىگوید: «إِنَّ قُرْآنَ الْفَجْرِ کانَ مَشْهُوداً» نماز صبح مورد مشاهده است، اکنون این سؤال پیش مىآید که مشاهده چه کسانى؟
روایاتى که در تفسیر این آیه به ما رسیده(4) مىگوید: نماز صبح مشهود ملائکه شب و روز است، زیرا در آغاز صبح فرشتگان شب که مراقب بندگان خدایند جاى خود را به فرشتگان روز مىدهند و چون نماز صبح در همان آغاز طلوع انجام مىگیرد هر دو گروه آن را مشاهده کرده و بر آن گواهى مىدهند.
در روایت دیگر امام صادق(ع) در پاسخ اسحاق بن عمار میفرمایند: «فَإِذَا صَلَّى الْعَبْدُ الصُّبْحَ مَعَ طُلُوعِ الْفَجْرِ أُثْبِتَتْ لَهُ مَرَّتَیْنِ أَثْبَتَهَا مَلَائِکَةُ اللَّیْلِ وَ مَلَائِکَةُ النَّهَارِ»(5)؛ وقتے بندهاے نماز صبح را هنگام طلوع فجر بخواند دو بار براے او نوشته میشود، هم ملائکه لیل آن را ثبت میکنند و هم ملائکه نهار.
بنابراین اگر انسان توجه کند که نماز صبح چنین عظمت و خصوصیتے دارد، هرگز به خود اجازه نخواهد داد که نماز صبح او قضا شود و اگر انجام نماز صبح از زمان طلوع فجر بگذرد و یڪ ساعت یا نیم ساعت بعد از طلوع فجر خوانده شود، دیگر این اثر و این خصوصیت را نخواهد داشت. اگر کسے میخواهد نمازش مورد شهادت و نظر ملائکه لیل و نهار باشد، باید آن را اول طلوع فجر که هنگام صعود و عروج ملائکه شب به آسمان و وقت نزول ملائکة نهار بر زمین است بخواند تا این دو گروه از فرشتگان نماز او را ثبت کنند، برادران و خواهران ایمانے حتماً نسبت به نماز صبحشان مقید باشند و در آن سهلانگارے نکنند. بدانند آثار بزرگ و برکات فراوانے در نماز اول وقت صبح وجود دارد.
در زمان حیات آیتالله فاضل لنکرانی، پیرمردے از کشور آذربایجان خدمت ایشان آمده بود، نکتهاے را گفت که واقعاً جاے تعجب داشت و به حال او با