eitaa logo
گمرک
20 دنبال‌کننده
2 عکس
0 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
حقوق مکتسب کجاها قید شده است ؟؟؟
ماده 5 (اصلاحي 08ˏ04ˏ1390)- وزارتخانه‌ هاي توليدي موظفند همه ‌ساله پيشنهادات خود را در خصوص شرايط صدور و ورود كالاهاي مشابه توليد داخلي با توجه به ‌ داخلي و كشور براي سال آينده حداكثر تا پانزدهم بهمن ماه همان سال به صنعت، معـدن و تجارت اعلام نمايند. تبصره (اصلاحي 08ˏ04ˏ1390)- ساير دستگاههاي ذيربط و اتاق مي‌ توانند خود را نسبت به اقلام مربوطه با توجه به نيازهاي داخلي و مقتضيات كشور تا ‌پانزدهم بهمن ماه به صنعت، معـدن و تجارت ارائه نمايند.
هر دو 15 بهمن هر سه مورد! کلیه وزارتخانه های تولیدی سایر دستگاه‌های ذیربط و اتاق !!!
ماده 6 - حمل كليه كالاهاي كشور با وسايل نقليه است، دستورالعمل مربوط به استفاده از وسايل نقليه اعم از ‌دريائي، هوائي، جاده‌ اي و راه ‌آهن را عالي هماهنگي ترابري كشور بر اساس آئين‌ نامه مصوب وزيران تهيه مي‌ نمايد.
ماده 7 - موظف است اماكن خاصي را براي اماني كالاهاي مورد نياز جهت تعمير و تجهيز ناوگانهاي تجاري و كشور ‌اختصاص دهد. تبصره 1 - ترانزيت كالاهاي موضوع اين ماده از يك مبداء به مبادي ديگر، با رعايت مقررات مربوط به ترانزيت مجاز مي‌ باشد. تبصره 2 - اينگونه كالاها از شمول پرداخت حقوق گمركي و سود بازرگاني و هر گونه عوارض مي‌ باشند. تبصره 3 - آن قسمت از ناوگانهاي ياد شده كه از كشور قابل تأمين باشد، از هر گونه تعهد و اخذ مجوزهاي صادراتي مي ‌باشد.
ماده 8 (اصلاحي 08ˏ04ˏ1390)- واردكنندگان كالاهاي مختلف اعم از و دولتي جهت اخذ مجوز ورود و ثبت سفارش بايد منحصراً به وزارت صنعت، معـدن و تجارت مراجعه ‌نمايند. تبصره 1 - موافقت با كالا، مجوز نيز تلقي شده و نيازي به اخذ مجوز جداگانه نيست. ‌تبصره 2 - خانوارهاي مرزنشين يا شركتهاي تعاوني آنها، ملوانان، پيله ‌وران و كاركنان شناورها كه اقدام به ورود كالا جهت مصرف شخصي خود ‌مي‌ نمايند از موضوع اين ماده مستثني مي‌ باشند
تفاوت مجوز ورود و ثبت سفارش ؟؟! ورود با ترخیص فرق می‌کنه ؟؟؟
ماده 9 (اصلاحي 08ˏ04ˏ1390)- مركزي جمهوري اسلامي ايران و ايران آمار ثبت سفارش گشايش شده و ترخيص كالا را هر سه ماه يكبار به ‌ صنعت، معـدن و تجارت و ارگانهاي ذيربط و ارسال دارند. اگه جای بانک و گمرک و عوض کنه اشتباه است!!!
ماده 10 - دولت موظف است در آئين ‌نامه اجرائي نكات ذيل را در خصوص مبادلات مرزي مشخص نمايد: - نقاط يا اعماقي از حاشيه‌ هاي مرزي كه ساكنين آنها مجاز به مبادلات مرزي هستند. 2 - نوع و مقدار كالاهاي قابل صدور و ورود توسط خانوارهاي مرزنشين يا شركتهاي تعاوني آنها، كارگران ايراني شاغل مجاز در خارج، پيله ‌وران ‌مرزنشين، ملوانان و كاركنان شناورهايي كه بين سواحل جمهوري اسلامي ايران و ساير كشورها در تردد هستند. تصويبنامه در خصوص درآمد ارزي كارگران ايراني شاغل در خارج از كشور 3 - شرايطي كه اشخاص و گروه‌ هاي ياد شده بايد داشته باشند. 4 - شرايط صدور و ورود كالا و انجام تعهدات
تبصره 1 - كالاهاي قابل ورود كه خانوارهاي مرزنشين يا شركتهاي تعاوني آنان و كاركنان شناورها براي مصارف شخصي خود، وارد كشور ‌مي ‌نمايند با تصويب هيأت وزيران در مورد ارزاق عمومي از پرداخت سي درصد (30%) تا حداكثر معادل صد درصد (100%) حقوق گمركي و سود‌ بازرگاني متعلقه و در مورد لوازم خانگي از پرداخت حداكثر تا معادل پنجاه درصد (%50) حقوق گمركي و سود بازرگاني متعلقه معاف مي‌ باشند.
مصارف شخصی ۳۰ تا صد درصد
تبصره 2 (اصلاحي 08ˏ04ˏ1390)- كارگران و ايرانيان شاغل مجاز در خارج از كشور مي ‌توانند ماشين آلات صنعتي، ابزار و مواد اوليه مورد نياز كشور را با رعايت ميزان و با ‌استفاده از معافيت درصدي از بازرگاني كه متفقاً توسط وزارت صنعت، معـدن و تجارت، وزارت كار و امور اجتماعي و وزارتخانه‌ هاي صنعتي ذيربط تعيين و به ‌تصويب هيأت وزيران مي‌ رسد، وارد نمايند.
ماده 11 - به اختيار داده مي‌ شود در هر يك از مناطق مرزي كه ايجاد بازارچه مرزي را مفيد تشخيص مي‌ دهد با رعايت اولويت نظير استعداد ‌محلي، اشتغال و روابط تجاري با كشور همسايه نسبت به ايجاد آن اقدام نمايد.
ماده ۱۲ اعتبار ندارد!
ماده 13 - كليه كالاهاي صادراتي كشور (‌به استثناي نفت خام و فرآورده‌ هاي پائين دستي آن كه تابع مقررات خاص خود است) از هر گونه تعهد يا‌پيمان ارزي مي‌ باشند.
ارز حاصل از صادرات به طور کلی باید به کشور برگرده !!!
ماده ۱۵ نسخ شده
ماده 16 - چگونگي قيمت كالاهاي وارداتي جهت ثبت سفارش در آئين ‌نامه اجرايي كه به هيأت وزيران مي‌ رسد، مشخص مي شود.
۱۷ لغو شده است
‌ماده 18 - *وضع و *اخذ هرگونه عوارض از اقلام و كالاهاي صادراتي به وسيله مقامات استاني و محلي ممنوع بوده و مرتكبين، به عنوان تخلف‌ قانوني تحت پيگرد قرار مي ‌گيرند
ماده 19 (اصلاحي 08ˏ04ˏ1390)- دولت مي‌ تواند همه‌ ساله وجوهي را تحت عنوان تشويق صادرات در بودجه سنواتي منظور و به صورت كمك سود تسهيلات پرداختي ‌بنا به پيشنهاد وزارت صنعت، معـدن و تجارت و تصويب هيأت وزيران به صادر كنندگان پرداخت نمايد.
ماده ۲۰ نسخ ماده ۲۱ نسخ
ماده 22 (اصلاحي 08ˏ04ˏ1390)- صنعت، معـدن و تجارت موظف است به منظور حفظ و صيانت فرش ايران و ايجاد زمينه مناسب براي حمايت از آن در بازارهاي جهاني از صدور ‌فرشهاي صادراتي# از 30 رج به بالا بدون شناسنامه از تاريخ 1 /1 /1374 جلوگيري بعمل آورد. اتاقهاي بازرگاني و صنايع و معادن از تاريخ فوق بنا به‌ درخواست صادر كننده، به شناسنامه بطور الزامي و تا تاريخ مزبور به صورت تشويقي اقدام خواهد نمود.
ماده 23 (اصلاحي 08ˏ04ˏ1390)- وزارت صنعت، معـدن و تجارت موظف است ظرف يك ماه از تاريخ ابلاغ اين قانون نسبت به تهيه آئين ‌نامه اجرايي آن اقدام و به هيأت وزيران‌ برساند.
صنعت، معـدن و تجارت مسوول اجراي اين قانون و آئين ‌نامه‌ هاي اجرايي آن مي‌ باشد.