⛔️ چهرهی کریه #لیبرالیسم اقتصادی در دولت های مدعی #اصلاحات و #اعتدال
🔹معدومسازی ۱۱۵ میلیون قطعه #جوجه یک و دو روزه به بهانه تنظیم بازار، آن هم در روزهای نزدیک به ماه رمضان که قیمت مرغ بالا میرود!
🔹دلیل آن چیست؟ کافی است نامهی انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه به اعضایش را بخوانید... در این نامه، بهانهی این کار را نجات صنعت جوجهکشی و مرغداری میدانند!
اما حقیقت چیز دیگریست.
🔹نگاه صرفاً #سودمحور، حاضر میشود تولید را کم و تولیدات را نابود کند تا قیمت پایین نیاید و سود سرمایهگذاران این صنعت کم نشود.
🔹البته این اقدام موضوع جدیدی نیست و در دنیا و ایران سابقه دارد. دولت #آمریکا سالانه میلیونها تن گندم را در دریا میریزد تا بتواند بازار را تنظیم کند ولی در همین زمان، میلیونها نفر در آفریقا محتاج یک تکه نان هستند تا از گرسنگی نمیرند. یا بخش اعظم گوسفندان قربانی شده در مراسم حج توسط #عربستان_سعودی دفن میشود.
🔹حتماً دیدهاید که هر ساله قیمت #سیبزمینی و #پیاز در کشور دستخوش نوسانات شدیدی است و در برههای بسیار بالا میرود. دو محصولی که بخش زیادی از سبد تغذیه خانوادههای کم درآمد را تشکیل میدهد.
🔹حالا بخشی از آمار امحاء این دو محصول را در ایران ببینید:
۱. سال ۷۹، ۳۱ هزار تن پیاز.
۲. سال ۷۹، ۴ هزار تن سیبزمینی.
۳. سال ۸۱، ۸۰ هزار تن پیاز.
۴. سال ۸۳، ۵۶ هزار تن پیاز.
۵. سال ۸۳، ۷۴ هزار تن پیاز.
۶. در سال ۸۳، ۳۵ هزار تن سیب زمینی.
و...
این در حالی است که از سال ۸۴ به بعد تا آغاز دولت یازدهم، میزان امحاء محصولات کشاورزی به صفر رسید و با آغاز دولت یازدهم این روند از سرگرفته شده است (ماجرای دفن ۱۷۰۰ تن #سیبزمینی در سال ۹۴ و...).
🔹سیبزمینیهای #احمدینژاد را یادتان هست؟
همان سیبزمینیهای #خریدتضمینی که برای عدم امحاء، در بین #نیازمندان و اقشار ضعیف توزیع شد! ولی عدهای ناآگاه یا مغرض از آن بهرهبرداری سیاسی کردند، در حالی که این اقدام هر سال توسط دولت نهم و بعد از آن در دولت دهم انجام میشد.
🔹این جوجه های یکروزه، میتوانست از طریق شبکه تعاونیهای روستایی، بین #روستاییان ایران که اکثراً از نظر مالی در وضعیت نامطلوبی قرار دارند، توزیع شود.
🔹اقدامی که میتوانست لااقل بخشی از #سبدغذایی آنان را به رایگان تأمین کند (نگهداری و تغذیه این جوجهها تا رسیدن به سن کشتار یا تخمگذاری برعهده خودشان بود) ولی نباید این کار انجام میشد تا همان روستایی مجبور باشد بخش زیادی از مرغ و تخممرغ مورد نیاز خودش را (اگر دیگر هزینهها اجازه خرید به او بدهد) از این زنجیره تولید و توزیع بخرد!
✍ مهدی نیکخواه
@goonagoun
#فتوای رهبر انقلاب درباره #حکم_روزه ماه مبارک رمضان در شرایط کرونا
🔹#روزه از ضروریات دین و #ارکان شریعت اسلام است و ترک روزه ماه مبارک رمضان جایز نیست، مگر آنکه فرد، گمان #عقلایی پیدا کند که روزه گرفتن موجب:
۱. ایجاد بیماری
۲.تشدید بیماری
۳.افزایش طول بیماری و تأخیر در سلامتی میشود.
🔹در این موارد روزه ساقط، ولی قضای آن لازم است.
🔹بدیهی است در صورتی که این اطمینان از گفته پزشک متخصص و متدین نیز به دست آید، کفایت میکند.
🔹بنابراین اگر فردی نسبت به امور یاد شده #خوف و نگرانی داشته و این خوف منشأ #عقلایی داشته باشد، روزه ساقط، ولی قضای آن لازم است.
@goonagoun
🌹🌹🌹
#خشم و #عقل
امام صادق علیه السلام:
هر كه مالك خشم خویش نباشد، مالك خِرد خویش نیست.
الكافی: ج۲، ص۳۰۵، ح۱۳
🌷🌷🌷
@goonagoun
8.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 کَفی بِالموتِ واعِظاً....!!
❇️ بعد از دیدن این کلیپ اندکی تأمل کنید و برای آن ایام بی کسی و تنهایی فکری بکنید.
❇️ نزدیک ماه رمضان است و چشم هزاران فقیر و یتیم به راه است، شما می توانید با اندکی کمتر مصرف کردن برای آن روزها ذخیره کنید.
❇️ هر چه دلتون افتاد به این حساب واریز کنید برای فقرا آذوقه تهیه کنیم👇👇👇
۶۰۳۷۹۹۷۲۲۳۶۸۵۶۲۰
#قاسم_روانبخش
@goonagoun
16.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 دروغ به این بزرگی❗️
⭕️ روی عمروعاص و.... سفید کرد!
👈 مقایسه ای میان مواضع دیروز و امروز #روحانی درباره #ارتش
#روانبخش
@goonagoun
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 #راز_فنا | این قسمت: منافقین
✍نویسنده: رضا عیوضی
🎙گوینده: امیرحسن محمدپور- رضا عیوضی
@goonagoun
⬅️ آیا میدانستید پایه #کسب_درآمد توسط نرمافزارهای مختلف در فضای مجازی، #تعدادکاربران آن نرمافزار است؛ به عبارت دیگر، تعداد کاربران یک نرمافزار (اعم از: شبکه اجتماعی، موتور جستجو، ایمیل، سیستم عامل، ضدبدافزار، فیلترشکن و...) تعیین کنندهی قدرت اقتصادی آن نرمافزار است؛ زیرا هرچه تعداد کاربران بیشتر باشد، محتوای بیشتری تبادل میشود، اطلاعات بیشتری جمعآوری میگردد، رصد جامعتری ممکن میشود، برنامهریزیها بر مبنای اطلاعات جمعآوری شده، دقیقتر میگردد و در مجموع از جهات مختلف موجب تقویت مالک و گرداننده نرمافزار میشود. بر این اساس، هر چه تعداد کاربران بیشتر باشد، نرمافزار در بعد اقتصادی از جهات زیر تقویت میشود:
1⃣ ارزش سهام در بازار بورس
2⃣ درآمد بابت مصرف ترافیک
3⃣ درآمد بابت تبلیغات
4⃣ فروش برخی محصولات دیجیتال
5⃣ فروش محصولات فرهنگی مانند آهنگ و بازی
6⃣ دریافت وجه بابت بخشی از خدمات
7⃣ فروش اطلاعات
به همین خاطر شرکتهایی همچون آمازون، اپل، گوگل، سامسونگ فیسبوک، ای تی اند تی، مایکروسافت و ورایزون، به دلیل آنکه بیشترین کاربران جهان در فضای مجازی را به خود اختصاص دادهاند.
در لیست ثروتمندترین افراد جهان جف بیزوس مدیرعامل آمازون با 112 میلیارد دلار رتبه اول، بیل گیتس از مایکروسافت با 90 میلیارد دلار رتبه دوم، مارک زاکربرگ از فیسبوک با 71 میلیارد دلار رتبه پنجم و لری الیسون از اوراکل با 58.5 میلیارد دلار رتبه 10 را به خود اختصاص دادهاند.
https://www.forbes.com/billionaires/list/#version:static
میزان کسب سود حاصل از فعالیت کاربران به اندازهای است که نفتالی بنت وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی وایبر را بهترین پاسخ به تحریم اسرائیل معرفی میکند.
http://www.rajanews.com/news/.191047
درآمد بیل گیتس (Bill Gates) رئیس و مؤسس شرکت مایکروسافت در هر ثانیه معادل 250 دلار است یعنی درآمد این شرکت در هر 4 ثانیه، بیش از یکصد میلیون ریال برآورد میشود.
https://www.agkcorretora.com.br/noticia/149/2014-09-05/curiosidades-sobre-dinheiro-bill
وزیر اقتصاد صهیونیست در مصاحبه با اورشلیم پست، اذعان کرد از درآمدی که بواسطه «وایبر» کسب کرده بودند در جنگ ۳۳ روزه علیه مسلمانان استفاده کردند.
توجه داشته باشید که هر کلیک و دانلود و گردش اطلاعات و لایک و... سهام این شرکت ها را بالا میبرد و برای این شرکت سود محاسبه میشود.
و از آن طرف شرکت هایی مثل لاکهید مارتین که در کنار شرکت فیسبوک و گوگل و توئیتر، زیر نظر ۷ شرکت بزرگ جهان هست، شرکتهای نظامی هستند که بمب بر سر مردم یمن میریزند.
این حدیث رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) را با دقت بخوانید:
إِذَا کانَ یوْمُ الْقِیامَةِ نَادَی مُنَادٍ أَینَ الظَّلَمَةُ وَ أَعْوَانُهُمْ وَ مَنْ لَاقَ لَهُمْ دَوَاةً وَ رَبَطَ کیساً أَوْ مَدَّ لَهُمْ مرة [مَدَّةَ] قَلَمٍ فَاحْشُرُوهُمْ مَعَهُمْ؛ «چون روز قیامت شود، ندا دهندهای ندا میدهد: «کجایند ستمگران و یاران آنها؟ هر کسی که دواتی برای آنان لیقه کرده، یا سرِ کیسهای را برای آنان بسته، یا قلمی برای آنان در مرکب فرو برده است، اینان را نیز با ستمگران محشور کنید». (شیخ صدوق، ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ص 260.)
بنابراین هر فرد مسلمان برای استفاده از برنامهها و نرمافزارهای متعلق به دشمن، مناسب است این سؤال را از خود بپرسد که آیا استفاده از اینگونه برنامهها و نرمافزارها (که غالباً جایگزین داخلی دارند) کمک به ظالم محسوب نمیشود؟!
بله؛ در بعضی از زمینهها (مثل سیستم عامل و... ) جایگزینی نداریم، که استفاده کردن از اونها از جهت رفع ضرورت اشکال نداره.
در پایان توجه عزیزان رو به فتوای رهبری و همچنین بخشی از فرمایشاتشون جلب میکنم:
🔸ایشان به این پرسش که «آیا
نرمافزارها هم بهمثابه کالا هستند و حکم خرید کالای ایرانی در اینجا هم وجود دارد؟»، چنین پاسخ دادهاند:
«حکم خرید کالای دشمنان که به نحوی کمک به آنها محسوب میشود تحت عنوان «اعانه ظالم» شامل اینجا نیز میشود؛ یعنی ما با خریداری یک نرمافزار، خدماتی به آنها برسانیم یا به نحوی از این نرمافزارها استفاده کنیم که سودش به جیب آنها برود، مثل برخی برنامهها که اصل ورود به آنها و تعداد استفادهکنندگان از آنها برای صاحبش مفید است، همین ورود به برنامه هم حرام میشود؛ بنابراین فرقی نمیکند که این کالا سختافزار باشد یا نرمافزار ...».
http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=29126#13
🔸 امام خامنهای: در میدان تنظیم شدهی از سوی دشمن بازی نکنید. این را مراقب باشید. همه مراقب باشند؛ دشمن طراحی میکند. در میدانی که او درست کرده، بازی نکنید؛ چون چه ببرید، چه ببازید، به نفع اوست. ۱۳۸۷/۸/۸
✍ «نیرمی»، عضو جبههٔ انقلاب اسلامی در فضای مجازی
@jebheh
@goonagoun
پیگیری علل معدومسازی جوجهها| امیرآبادی: تولیدکنندگان مشکل ذرت و سویا دارند
عضو هیئت رئیسه مجلس:
🔹معدومسازی جوجههای یکروزه غیرانسانی است و دادستانی تهران به عنوان مدعیالعموم به این قضیه ورود پیدا کند.
🔹تولید کنندگان مرغ گفتند که مشکل ذرت و سویا دارند.
🔹وزیر جهادکشاورزی گفت که بانک مرکزی همراهی نمیکند و خوراک طیور در بنادر مانده است.
@goonagoun
چگونه نوجوانان را به مطالعه کتاب علاقمند کنیم؟
مدرسه ها تعطیل است و فرزندان دلبندمان در منزل هر یک به نحوی مشغول سرگرم کردن خودشان هستند.
از آنجائیکه مطالعه بعنوان یکی از بهترین روش ها برای گذران مفید وقت است در این نوشته سعی بر آن داریم با راهکارهایی موثر این عادت خوب را در نوجوانانمان تقویت کنیم و شما خانواده های عزیز بادصبا را در این مسیر راهنمایی نماییم.
فضای مجازی و اینترنت قاتل عادت مطالعه
تا آنجا که امکان دارد فرزندتان را تشویق کنید به جای مطالعه مطالب پراکنده فضای مجازی به مطالعه کتاب رو بیاورد. این روزها به خاطر وجود فراوانی کانالها و صفحههای به ظاهر علمی، بعضی از افراد احساس میکنند که مطالعه کافی دارند.
از آن جا که این مطالب کوتاه و پراکنده هستند، تاثیر کتاب را ندارند. ممکن است نوجوانتان سواد اینترنتیاش را دلیلی بر عدم مطالعه کردنش بداند.
تا آنجا که امکان دارد برای ساعات استفاده از اینترنت در منزل محدودیتهایی اعمال کنید و در عوض با خرید و امانت کتابهای مورد علاقه نوجوان، او را تشویق کنید که سوالاتش را از کتابها پیدا کند.
به جای دانلود کتابهای صوتی و مجازی، سعی کنید وی را به مطالعه کتاب حقیقی تشویق کنید.
عضویت در کتابخانهها و فضای مطالعاتی
برای تفریح یک روز با وی وقت بگذارید و با هم به فروشگاه کتاب بروید یا در کتابخانه محلیتان عضو شوید. با نوجوانتان ساعات دو نفره مطالعه هفتگی داشته باشید.
سعی کنید این فضا را برای نوجوان دلپذیر کنید. مثلا اگر نوجوانتان به مطالعه در پارک یا کافه علاقمند است در این فضا به مطالعه بپردازید.
لازم نیست کل ساعتی که در فضای مطالعه هفتگی هستید به مطالعه بپردازید. سعی کنید کتاب مد نظرتان را با یکدیگر تحلیل کنید.
هر چند محور این نشست هفتگی به نام کتاب است ولی اگر هفتاد درصد این زمان به خنده و صحبت گذشت، سخت نگیرید.
به علاقه فرزندتان در انتخاب کتاب احترام بگذارید
بعضی از والدین از این که فرزندشان به خواندن ادبیات یا رمان بپردازد، میترسند. بعضی دیگر از والدین این مطالعات را اصلا جز ساعت مطالعه فرزندشان به حساب نمیآورند.
به جای اینکه سلیقه مطالعاتی وی را رد کنید سعی کنید با دوستی و احترام به سلیقه وی مطالعهاش را به مرور زمان به سمت خواندن نمونههای غنی تر حوزه مورد علاقهاش سوق دهید.
مثلا اگر فرزندتان به خواندن رمانهای به اصطلاح زرد علاقه مند است، مدتی با احترام به انتخابش و تحلیل رمان هایی که میخواند زمان دهید تا سلیقهاش پخته شود.
به مرور زمان با پیشنهادهای هوشمندانه رمانهای بهتر و غنی تر ذهن وی را برای پذیرش سطوح بالاتر آماده کنید. این پرش نباید آنقدر زیاد باشد که نوجوان آن را پس بزند.
صبر داشته باشید و از نوجوانتان توقع نداشته باشید یک روزه به خواندن رئالیسم جادویی علاقمند شود.
کتاب هدیه دهید
به مناسبتهای مختلف به وی کتاب هدیه دهید. مثلا اگر به تازگی با دوست صمیمیاش به مشکل برخورده است، در اولین مناسبت به وی کتابی در مورد دوستیابی یا دلجویی هدیه دهید.
برای تشویق وی در هر زمینهای بهترین هدیه کتاب است. اگر فرزندتان در ورزشی فعالیت دارد، پس از هر پیشرفت کتابی به او هدیه دهید که وی را در مسیر هدفش تشویق میکند.
مطالعه در هر زمینهای که نوجوانتان به آن علاقه دارد، به وی کمک میکند تا در آن زمینه موفقتر باشد.
فضای مناسب مطالعه در منزل ایجاد کنید
در بعضی خانوادهها عادت بر این است که تلویزیون همه ساعات روز بی جهت روشن است. به جای آن ساعاتی را در روز به آرامش و خواندن کتاب در کنار خانواده بپردازید.
این ساعات در روز بهتر است در آرامش و پس از کار روزانه باشد. این ساعات روزانه را به بهترین نحو برای خانواده دلنشین کنید تا فضای ذهنی مثبتی از مطالعه در ذهن فرزندتان نقش بگیرد.
خرید هفتگی یا ماهانه
بسته به بودجه خانواده، ماهانه یا هفتگی مبلغی برای خرید کتاب در نظر بگیرید. یک کتابخانه خانوادگی داشته باشید و با توجه به نظرات مختلف اعضای خانواده به تکمیل کتابخانه خانوادگیتان بپردازید.
همهی اعضای خانواده را در ساماندهی و تکمیل کتابخانه شریک کنید.
@goonagoun
چرا #پساکرونای ایران مساوی اغتشاش است؛ اما پسا کرونای ایتالیا مساوی با "محبوبیت"؟
سهیلا جلودارزاده، فعال اصلاحطلب و از نمایندگان مجلس به تازگی در بخشی از مصاحبه با خبرگزاری ایلنا و در پاسخ به این سؤال که "کرونا چه تاثیری بر اقتصاد خواهد گذاشت و در پسا کرونا وضعیت کارگران چگونه خواهد بود؟ " اظهار کرده است:
"مطمئنا بحرانهای اجتماعی خواهیم داشت؛ ممکن است یک شخصی فقیر و بیکار شود و جان و رمق اعتراض کردن نداشته باشد اما از یک طرف هزینهها، بحرانها و ناهنجاریهای اجتماعی شکل خواهد گرفت که برای رفعشان باید کلی تلاش کرد."
*اینکه اصلاحطلبان برای رفع مشکلات اقتصادی قشرهای مختلف جامعه هیچ راهی جز "بحران اجتماعی" یا همان اغتشاش! نمیشناسند و به مردم نمیگویند جای بسی تأمل دارد...
جالب است که خانم جلودارزاده در حین تشویق ارتش خیابانی اصلاحطلبان حتی اینطور بیان میکند که ممکن است کسی باشد که از فرط جدی بودن مشکل اقتصادی، قصد اعتراض کردن هم نداشته باشد!
طی روزهای اخیر، غیر از خانم جلودارزاده، کسانی مثل سعید حجاریان، محمدرضا تاجیک، محمدجواد حقشناس و مرتضی مبلغ نیز مژده دادهاند که بایستی در پساکرونا منتظر اغتشاش بود.
این تشویقات زیرپوستی به اغتشاش در حالی است که اگرچه ویروس کرونا موجب بروز مشکلات و خللهایی در روند اقتصادی کشور شده است اما بایستی برای این مشکلات و خاصّه برای معیشت قشرهای کم درآمد؛ راهکارهای عقلانی ارائه داد. بدیهیست که در این فرایند؛ گذاشتن گزینه اغتشاش در پیش پای افکار عمومی یک خیانت سیاسی و یک جنایت آشکار در حق مردم است که میرود تا با به راه انداختن حمام خون؛ مقاصد سیاسی و براندازانه خویش را پیگیری کند.
در این زمینه خوانش تجربه ایتالیا ضروریست که پس از شیوع ویروس کرونا در این کشور؛ فعالیت خواص سیاسی و رسانهها به شکلی بود که منجر به افزایش محبوبیت دولت نخستوزیر کنته در ایتالیا شد.
بایستی به پاسخ این سؤال فکر شود که چرا مراجع اجتماعی در ایتالیا به نحوی عمل کردند که حتی عملکرد بد حاکمیت ایتالیا نیز در نزد مردم خوب جلوه کرد اما در ایران شاهد این هستیم که علیرغم عملکرد خوب دولت و حاکمیت در مقابله با کرونا و حمایت از مردم اما افرادی به مثابه قاتق نانشان از گزینه بحران اجتماعی یا همان اغتشاش در پساکرونا صحبت میکنند و اصطلاحا حرف در دهان مردم میگذارند...
@goonagoun
شربت امام رضا علیه السلام – شربت رضوی
#شربترضوی یا شراب حلال منسوب به امام رضا علیه السلام شرابی حلال و نشاط آور شامل ترکیبات؛ مویز هسته جدا شده، آب باران یا چشمهٔ مشرقی، عسل مصفّی، زنجبیل، میخک، دارچین، زعفران، سنبل الطیب، عود، مصطکی میباشد. این شراب بنام شربت رضوی (یا شربت زبیب) معروف می باشد.
حداقل مدت بعمل آوری شراب حلال ۴ روز می باشد، که در کتاب گرانقدر #رساله_ذهبیه، اندازهی ترکیبات و نحوهی خاص حساس بعمل آوری آن کامل شرح داده شده است.
این شراب حداقل ۳ ماه باید بماند تا قابل استفاده باشد، و هرچه بماند خاصیت آن بهتر می شود.
از حضرت امام رضا آمده: برای نقرس و کل بیماری های ناشی از سردی، و بادهای آزار دهنده مفید است.
از دیگر خاصیت های تجربه شده:
برای اعصاب، حافظه و آلزایمر، پارکینسون، کم خونی، ضعف، معده، ترش کردن، نفخ، یبوست، رماتیسم، بواسیر، واریس، نقرس، شیرافزا، رفع سودا، رفع سدهها و گرفتگی عروق و … بسیار مفید است.
بهترین موقع مصرف این شراب بعد از غذا بصورت خالص و یا ترکیب با آب میباشد.
روش استفاده از شربت رضوی
هر اوقیه (هفت مثقال-حدود ۲۵ گرم) از آن را با دو اوقیه (حدود پنجاه گرم) از آب صاف (زلال) مخلوط کرده و بعد از غذا به میزان سه لیوان بنوشید.
نکته: اگر بعد از مصرف شربت میل به آب پیدا کردید (تشنه شدید) نصف اندازه قبلی (یک لیوان و نصف) آب بنوشید.
برخی خواص شراب حلال امام رضا علیه السلام
اگر این کار را کردید باذن الله آن روز و آن شب را از دردها و بیماریهای زیر ایمن می شوید:
۱- دردهای سرد، مزمن و کهنه
۲- نقرس
۳- باد
۴- درد عصبی
۵- مغز درد
۶- معده درد
۷- بیماریهای کبد
۸- بیماریهای اعصاب
۹- بیماریهای مغز
۱۰- بیماریهای معده
۱۱- بیماریهای روده
۱۲- بیماری طحال
۱۳- و کل اندامهای داخلی بدن
۱۴- رفع ضعف
@goonagoun