4_5881950208564135136.mp3
1.02M
🔸ترتیل صفحه ۱۷۵ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : ماهور
☘️☘️☘️☘️
قرآن ترجمه المیزان
سوره 7
سوره مبارکه الاعراف
صفحه 175
قُلْ لَا أَمْلِكُ لِنَفْسِي نَفْعًا وَلَا ضَرًّا إِلَّا مَا شَاءَ اللَّهُ ۚ وَلَوْ كُنْتُ أَعْلَمُ الْغَيْبَ لَاسْتَكْثَرْتُ مِنَ الْخَيْرِ وَمَا مَسَّنِيَ السُّوءُ ۚ إِنْ أَنَا إِلَّا نَذِيرٌ وَبَشِيرٌ لِقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ (188)
بگو: من اختيار هيچ سود و زيانى را براى خود ندارم مگر آنچه را خدا بخواهد، و اگر غيب مى دانستم خير بيشترى به دست مى آوردم و به من گزندى نمى رسيد. من جز اخطار کننده اى [براى خطاکاران ]و بشارت دهنده اى براى مؤمنان نيستم. (188)
۞ هُوَ الَّذِي خَلَقَكُمْ مِنْ نَفْسٍ وَاحِدَةٍ وَجَعَلَ مِنْهَا زَوْجَهَا لِيَسْكُنَ إِلَيْهَا ۖ فَلَمَّا تَغَشَّاهَا حَمَلَتْ حَمْلًا خَفِيفًا فَمَرَّتْ بِهِ ۖ فَلَمَّا أَثْقَلَتْ دَعَوَا اللَّهَ رَبَّهُمَا لَئِنْ آتَيْتَنَا صَالِحًا لَنَكُونَنَّ مِنَ الشَّاكِرِينَ (189)
او است آن که شما را از يک تن آفريد، و جفتش را از جنس او قرار داد تا در کنارش آرامش بيايد. پس چون با او آميزش کرد، بارى سبک بر گرفت، و [مدّتى ]آن را با خود داشت. پس وقتى گرانبار شد، پدر و مادر، خدا، پروردگار خود را خواندند که اگر فرزندى شايسته به ما بدهى قطعاً از شکرگزاران خواهيم بود. (189)
فَلَمَّا آتَاهُمَا صَالِحًا جَعَلَا لَهُ شُرَكَاءَ فِيمَا آتَاهُمَا ۚ فَتَعَالَى اللَّهُ عَمَّا يُشْرِكُونَ (190)
امّا هنگامى که خدا فرزندى شايسته به آنها داد، براى او در مورد آنچه به ايشان داده بود شريکانى قرار دادند; خدا بلند مرتبه تر است از اين که به او شرک ورزند. (190)
أَيُشْرِكُونَ مَا لَا يَخْلُقُ شَيْئًا وَهُمْ يُخْلَقُونَ (191)
آيا چيزهايى را شريک [خدا ]قرار مى دهند که هيچ چيزى را خلق نمى کنند، و آنها خود مخلوقند. (191)
وَلَا يَسْتَطِيعُونَ لَهُمْ نَصْرًا وَلَا أَنْفُسَهُمْ يَنْصُرُونَ (192)
و نه مى توانند آنان را يارى کنند و نه خود را يارى مى کنند؟ (192)
وَإِنْ تَدْعُوهُمْ إِلَى الْهُدَىٰ لَا يَتَّبِعُوكُمْ ۚ سَوَاءٌ عَلَيْكُمْ أَدَعَوْتُمُوهُمْ أَمْ أَنْتُمْ صَامِتُونَ (193)
و اگر آنها را به سوى هدايت بخوانيد از شما پيروى نمى کنند. بر شما يکسان است چه آنها را بخوانيد يا ساکت باشيد. (193)
إِنَّ الَّذِينَ تَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ عِبَادٌ أَمْثَالُكُمْ ۖ فَادْعُوهُمْ فَلْيَسْتَجِيبُوا لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِينَ (194)
همانا آنهايى را که جز خدا مى خوانيد مملوکانى هستند مانند شما; پس اگر راست مى گوييد آنها را بخوانيد، بايد شما را اجابت کنند. (194)
أَلَهُمْ أَرْجُلٌ يَمْشُونَ بِهَا ۖ أَمْ لَهُمْ أَيْدٍ يَبْطِشُونَ بِهَا ۖ أَمْ لَهُمْ أَعْيُنٌ يُبْصِرُونَ بِهَا ۖ أَمْ لَهُمْ آذَانٌ يَسْمَعُونَ بِهَا ۗ قُلِ ادْعُوا شُرَكَاءَكُمْ ثُمَّ كِيدُونِ فَلَا تُنْظِرُونِ (195)
آيا آنها پاهايى دارند که با آنها راه بروند يا دست هايى دارند که با آنها [چيزى ]بگيرند يا چشم هايى دارند که با آنها ببينند با گوش هايى دارند که با آنها بشنوند؟ بگو: شريانتان را بخوانيد، سپس با من حيله کنيد و مهلتم ندهيد. (195)
💐💐💐
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۷۵🌷
رسم ادب:
در تمام اقوام و ملل، مردم بر اساس آداب معاشرت و رسوم خاص خود، از دیگران تشکّر می کنند، و کسی که در برابر لطف دیگران بی تفاوت باشد، فرد بی ادبی محسوب میشود. حتّی بسیاری از حیوانات هم در برابر لطف و محبّت به خود، عکس العمل نشان می دهند. البته روشن است که شیوه و مقدار هر تشکّری، وابسته به نوع و اندازه ی محبت ابرازشده است و هر چه لطف افراد بزرگ تر باشد، سپاس از آنان بیشتر خواهد بود. به راستی اما بزرگ ترین لطف از جانب چه کسی به ما شده و ما از چه کسی محبّت بیشتری دیده ایم؟ پاسخ این سؤال روشن است و تنها به کمی توجّه نیاز دارد.
به خود و اطرافمان نگاه کنیم؛ آیا می توانیم نعمت های خدا را فقط در وجود خود، تا به آخر بشماریم؟ چشم، گوش، زبان، دندان ها، ضربان قلب و گردش خون، دستگاه تنفّس، کلیه ها و تصفیه ی خون، دستگاه گوارش و فرایند جذب و دفع، دست و اعضای آن، پا و قسمت های آن، مغز و جهان پر راز و رمزش، و هزاران نعمتی که فقط در بدن ما وجود دارد تا ما به راحت زندگی کنیم و با جهان اطراف خود ارتباط برقرار کنیم، فقط گوشه ای از نعمت های خدا به ماست که در وجود خود ما قرار دارد. بی شک نعمت های پایان ناپذیری در جهان اطرافمان وجود دارد که ما از شمارش آن ها هم عاجز هستیم. نعمت باد و باران، جاذبه و جوّ زمین، گیاهان و فرایند تصفیه ی هوا توسط آن ها، نعمت خاک و خاصیت پرورش یافتن گیاه در آن، چهارپایان و شیر و گوشت شان، خانه و خانواده، و از همه مهم تر، نعمت پیامبران و امامان که راه سعادت را به ما نشان می دهند و...، جهان اطراف ما را احاطه کرده است. قرآن چنین فرموده که
«اگر نعمت های خدا را بشمارید، نمی توانید شمارش آن را به پایان برسانید» .
در این حال که شمارش نعمت های خدا نیز ناممکن است، انسان به فکر فرو می رود که چگونه می تواند شکر آن ها را به جای آورد. در روایتی از امام صادق می خوانیم:
«خداوند به موسی وحی فرستاد که ای موسی، مرا چنان شکر کن که سزاوار من است. حضرت موسی عرض کرد: پروردگارا، چگونه تو را شکر کنم که سزاوارت باشد؛ در حالی که هر شکری که می کنم، باز هم به وسیله ی نعمت هایی ست که تو به من داده ای [و آن نعمت ها، شکر دیگری می خواهد، و این هرگز پایان نمی پذیرد]؟ خدا فرمود: ای موسی، حالا که متوجّه شدی همه ی این ها از من است، مرا شکر کرده ای.»
«بنده همان به که ز تقصیر خویش
عـذر بـه درگـاه خـدای آورد
ورنــه سـزاوار خـداونــدی اش
کـس نتـوانـد که به جای آورد».
پیشوایان ما بر شکرگزاری از خدا تأکید فراوانی کرده اند. شکر البتّه مراحل متعددی دارد که از مرحله ی قلبی شروع شده، به مرحله ی زبان، و پس از آن به مرحله ی عمل می رسد. انسان با دیدن نعمت های الهی، آن ها را از خدا می شمرد و او را با زبان خود سپاس می گوید. بر اساس روایات، بهترین نوع سپاسگزاریِ زبانی، گفتن ذکر «اَلحَمدُ لِله رَبِّ العالَمین» است. پس از این مرحله، انسان در عمل و با فرمان برداری از خدا و ترک نافرمانی او، از خدا تشکّر می کند. امام صادق فرموده است:
«شکر نعمت، دوری از گناهان است، و کامل ترین نوع شکر، گفتن «اَلحَمدُ لِله رَبِّ العالَمین» است.»
زندگینامه :
مصطفی محمد المرسی ابراهیم اسماعیل مشهور به شیخ مصطفی اسماعیل، روز ۱۷ ژوئن ۱۹۰۵ در روستای میت غزال، واقع در استان غربیه مصر متولد شد. از سنین کودکی و با تشویق و نظارت پدربزرگش در مکتبخانۀ روستا شروع به حفظ قرآن کرده و پیش از ۱۲ سالگی حافظ کل قرآن شد. اساتید قرآن او، شیخ ابوحشیش و شیخ ادریس فاخر بودند.
از ۱۷ سالگی وارد آموزشگاه الازهر در شهر طنطا شد و به صورت حرفهای زیر نظر شیخ ابراهیم سلام به فراگیری علوم قرآن و قرائات پرداخت و به واسطۀ صدای کم نظیری که داشت، طولی نکشید که به عنوان یک قاری معروف در شهر طنطا و مناطق همجوار مانند المنصوره، اسکندریه و... شناخته شد.
در ۱۹۴۴ میلادی، در مراسم جشن ولادت پیامبر اسلام در مسجد مشهور امامحسین تلاوت کرد؛ این تلاوت که شامل سورههای تحریم و حاقه بود، به صورت مستقیم از رادیو پخش شد و باعث شهرت بیش از پیش شیخ مصطفی شد.
وی در ادامۀ فعالیت خود در زمینۀ تلاوت، به عنوان قاری قصر ملک فاروق و همچنین مسجد الازهر قاهره منصوب گردید و از جمله قاریان رسمی رادیوی مصر شد، و خیلی زود آوازۀ تلاوتهای وی در سراسر سرزمین مصر و جهان اسلام پیچید.
استاد مصطفی اسماعیل، جهت تلاوت قرآن به کشورهای مختلفی از جمله کشورهای اسلامی و عربی مانند سوریه، عراق، عربستان، فلسطین، لبنان، ترکیه، پاکستان، مالزی و اندونزی، و همچنین کشورهای غربی مانند فرانسه، آلمان، کانادا و آمریکا سفر کرد. ضمن این که مدالهای افتخار متعددی نیز در این سفرها و از طرف مسئولین این کشورها دریافت کرد.
سرانجام مصطفی اسماعیل در سال ۱۹۷۸ میلادی (۱۳۵۷ خورشیدی) و در سن هفتاد و سه سالگی درگذشت. وی در روز جمعه ۲۲ دسامبر ۱۹۷۸ در بازگشت از شهر دمیاط (و پس از قرائت آخرین تلاوت عمرش که از سوره کهف بود) دچار سکتۀ مغزی شده، و یک روز بعد به بیمارستانی در اسکندریه منتقل شد، چند روز در بیمارستان زیر نظر بود تا اینکه غروب روز سه شنبه ۲۶ دسامبر از دنیا رفت، دو روز بعد - ۲۸ دسامبر - مراسم تشییع جنازه در اطراف میدان التحریر قاهره و مسجد عمر مکرم با حضور مقامات و شخصیتهای مهم برگزار شد. این مراسم بهطور مستقیم از تلویزیون پخش شد. پس از تشییع، پیکر وی را به روستای میت غزال منتقل کردند تا طبق وصیت شیخ در خانۀ خودش دفن شود.
از جملۀ مشهورترین آثار استاد مصطفی اسماعیل، میتوان به تلاوت سورههای «هود، حاقه، شمس ۱۹۷۶»، «فاطر، حاقه ۱۹۷۰»، «حجرات، ق، شرح، توحید ۱۹۵۷»، «بقره، طارق، شرح ۱۹۵۷»، «حج ۱۹۴۵»، «یوسف، حاقه ۱۹۵۸»، «نجم، قمر، الرحمن، حاقه، نازعات، شمس ۱۹۵۶»، «نمل ۱۹۵۸»، «ق، ذاریات ۱۹۶۲»، «تحریم، حاقه ۱۹۶۳» و «نساء، الرحمن ۱۹۶۶» اشاره کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹🦋
﷽
اول صبح توسل به امام رضا عليه السّلام
يَا أَبَا الْحَسَنِ يَا عَلِىَّ بْنَ مُوسىٰ، أَيُّهَا الرِّضا، يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ، يَا حُجَّةَ اللّٰهِ عَلىٰ خَلْقِهِ، يَا سَيِّدَنا وَمَوْلانا إِنَّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ إِلَى اللّٰهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حَاجَاتِنا، يَا وَجِيهاً عِنْدَ اللّٰهِ اشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللّٰهِ؛
؛
🍃التماس دعا 🍃
#اللهمْعَجِلْلِوَلِیِڪالفَـــࢪَج
#حسینجانسلام
#آقاجانسلام
#عاشقانِامامرضا
🕊🕊🕊🕊
487855_892.mp3
3.25M
{ اَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمِّدٍ وَّ آلِ مُحَمَّد}
کما صَلیت عَلَی ابراهیم و ءال الطاهرین
■●■●■●■●
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا امام رضا سلام❤️
#امام_رضا
┄┅┅┅┅❁💚❁┅┅┅┅┄
44.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم
🔰 اجتماع بزرگ جامعه قرآنی با عنوان « در سوگ اسوه حسنه»، همزمان با شب رحلت پیامبر اکرم(ص) با حضور بیش از ۲ هزار نفر فعال قرآنی در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
💠 با برنامه های قرآنی حرم همراه باشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤شیخ محمد محمود طبلاوی
📖سور مبارکه حمد و بقره
📚روایت سوسی از ابوعمرو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅مقطعی از استاد حجاج رمضان هنداوی
✳️از سوره مبارکه زمر
🎵ترکیب مقام نهاوند و رست
🏜اجرا شده در کشور پاکستان
•┈•✾•🍂🥀🍂•✾•┈•
1097616_907.mp3
9.63M
🍃🌸استاد محمد صدیق منشاوی
🍃🌺تلاوت مجلسی
🔸💠 سورحشر،طارق،فجر💠🔸
🍃🌸کانال زیباترین و خاطرهانگیزترین تلاوتهای مرحوم استاد محمّد صدّیق منشاوی
#قرآن_کریم
#تلاوت
#ترتیل
#استاد_منشاوی
💢جلسه هشتم💢
🔹همانگونه که در جلسه ابتدایی ذکر شد: فـردی مـمـکن اسـت بـه نسبـت سایر افـراد صـوت خـوبی نـداشتـه باشد ولی با رعایت کردن قواعد تجویدی و با استفاده از الحان زیبـای قـرآنـی در چارچوب مشخص، قرائت زیـبا و مطلـوبی از خـود به نمایش بگـذارد. بسیـاری از قاریان موفـق و مطرح جزء این دسته افراد هستند.
🔹در ایـن جلـسه نـیـز، آمـوزش عمـومی الحان موسیقایی قرآن کریم توسط قاری بین المللی قرآن کریم استاد رحیم خاکی تقدیم حضور می گردد. موضوع بحث در ایـن جلسه آشنایی با مقـام های رسـت و چهارگاه میباشد.
کانال«فنون قرائت قرآن»
46.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کانال«فنون قرائت قرآن»
بقره نارعات مصطفی اسماعیل.mp3
43.31M
#تلاوت_نور
💠تلاوت سوره بقره نازعات شیخ مصطفی اسماعیل
🎵نسخه با کیفیت👌
#پیشنهاد_دانلود
┅✿◽️✨❀🌙❀✨◽️✿
کانال آموزش قرآن کریم 👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/247464018C3c4eff8a20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ تلاوت فوق العاده زیبا و دلنشین استاد مرحوم عبدالباسط محمد عبدالصمد (رحمة الله علیه)
💠 سوره مبارکه جمعه
🔰 بشنوید و منتشر کنید . . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلفظ سه بعدی حرف ض