📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: دوشنبه - ۲۶ شهریور ۱۴۰۳
میلادی: Monday - 16 September 2024
قمری: الإثنين، 12 ربيع أول 1446
🌹 امروز متعلق است به:
🔸سبط النبي حضرت امام حسن مجتبی علیه السّلام
🔸سیدالشهدا و سفينة النجاة حضرت امام حسین علیهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹ورود حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم به مدینه منوره
🔹انقراض حکومت بنی امیه، 132ه-ق
🔹هلاکت معتصم عباسی لعنة الله علیه، 227ه-ق
🔹موت احمد بن حنبل رئیس مذهب حنبلی، 241ه-ق
📆 روزشمار:
🌺5 روز تا ولادت پیامبر و امام صادق علیهالسلام
🌺22 روز تا ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام
🌺26 روز تا ولادت امام حسن عسکری علیه السلام
▪️28 روز تا وفات حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🌺52 روز تا ولادت حضرت زینب سلام الله علیها
✅ با ما همراه شوید...
🔗 ایتا: https://eitaa.com/gooorrrran
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔷♦️🔷♦️🔷♦️🔷♦️
سلام و عرض ادب
روز دوشنبه زیبایتان به خیر
💫اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ 💫
✅ اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
✅ آیات صفحه🌹(۱۸۹)🌹را به نیت سلامتی آقا امام زمان(عج)، آمرزش اموات،برآورده شدن حاجات یاهر نیت دیگری که دارید تلاوت می کنیم :
✅ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🔷♦️🔷♦️🔷♦️🔷♦️
به جمع ما بپیوندید
🆔 🕊 https://eitaa.com/gooorrrran
4_5922529609332557393.mp3
975K
🔸ترتیل صفحه ۱۸۹ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : نهاوند
🛑 فایل بدون ترجمه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
قرآن ترجمه المیزان
سوره 9
سوره مبارکه التوبة
صفحه 189
قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ (14)
با آنان بجنگيد تا خدا به دست شما عذابشان کند و ذليلشان سازد، و شما را بر آنان پيروز گرداند و سينه گروهى را که مؤمنند شفا بخشد. (14)
وَيُذْهِبْ غَيْظَ قُلُوبِهِمْ ۗ وَيَتُوبُ اللَّهُ عَلَىٰ مَنْ يَشَاءُ ۗ وَاللَّهُ عَلِيمٌ حَكِيمٌ (15)
و خشم دل هايشان را از بين ببرد، و خدا توبه هر که را بخواهد مى پذيرد و خدا دانا و حکيم است. (15)
أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تُتْرَكُوا وَلَمَّا يَعْلَمِ اللَّهُ الَّذِينَ جَاهَدُوا مِنْكُمْ وَلَمْ يَتَّخِذُوا مِنْ دُونِ اللَّهِ وَلَا رَسُولِهِ وَلَا الْمُؤْمِنِينَ وَلِيجَةً ۚ وَاللَّهُ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ (16)
آيا پنداشته ايد که [بدون امتحان ]رها مى شويد در حالى که هنوز خدا کسانى را از شما که جهاد کرده و در برابر خدا و رسول او و مؤمنان، همرازى از کفّار نگرفته باشند سراغ ندارد؟ و خدا از آنچه مى کنيد خبر دارد. (16)
مَا كَانَ لِلْمُشْرِكِينَ أَنْ يَعْمُرُوا مَسَاجِدَ اللَّهِ شَاهِدِينَ عَلَىٰ أَنْفُسِهِمْ بِالْكُفْرِ ۚ أُولَٰئِكَ حَبِطَتْ أَعْمَالُهُمْ وَفِي النَّارِ هُمْ خَالِدُونَ (17)
مشرکان حق ندارند در حالى که به کفر خود شهادت مى دهند مساجد خدا را آباد کنند. اينان اعمالشان تباه است و خود جاودانه در آتش خواهند بود. (17)
إِنَّمَا يَعْمُرُ مَسَاجِدَ اللَّهِ مَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ وَأَقَامَ الصَّلَاةَ وَآتَى الزَّكَاةَ وَلَمْ يَخْشَ إِلَّا اللَّهَ ۖ فَعَسَىٰ أُولَٰئِكَ أَنْ يَكُونُوا مِنَ الْمُهْتَدِينَ (18)
مساجد خدا را فقط کسانى آباد مى کنند که به خدا و روز بازپسين ايمان دارند و نماز برپا مى دارند و زکات مى دهند و جز از خدا نمى ترسند، پس اميد است که اينان از هدايت يافتگان باشند. (18)
۞ أَجَعَلْتُمْ سِقَايَةَ الْحَاجِّ وَعِمَارَةَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ كَمَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ وَجَاهَدَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ ۚ لَا يَسْتَوُونَ عِنْدَ اللَّهِ ۗ وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ (19)
آيا سيراب کردن حاجيان و آباد ساختن مسجدالحرام را مانند [عمل ]کسانى قرار داده ايد که به خدا و روز بازپسين ايمان آورده و در راه خدا جهاد کرده اند؟ آنان نزد خدا مساوى نيستند. و خدا مردم ستمکار را هدايت نمى کند. (19)
الَّذِينَ آمَنُوا وَهَاجَرُوا وَجَاهَدُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ أَعْظَمُ دَرَجَةً عِنْدَ اللَّهِ ۚ وَأُولَٰئِكَ هُمُ الْفَائِزُونَ (20)
کسانى که ايمان آورده و هجرت کرده و با نيروى مالى و بدنى خود در راه خدا جهاد نموده اند مرتبه آنان نزد خدا برتر است و اينان همان کامياب شدگان اند. (20)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۸۹🌷
قطع رابطه ی کامل و لغو هر گونه پیمان با مشرکان:
هشت سال پس از هجرت پیامبر، شهر مکّه را مسلمانان فتح کردند و قلب سرزمین حجاز را به دست گرفتند و قدرت برتر آن سرزمین شدند. در آن زمان، پیامبر بنا بر صلاحدید خود، با برخی از اقوام و قبایل مشرک، «پیمان ترک جنگ» بسته بود و هر دو طرف عهد کرده بودند که از هر گونه تعرّض به یکدیگر و جنگ بپرهیزند. مشرکان امّا که با فتح مکّه پایگاه خود را از دست داده بودند، پیوسته نقشه ی نابودی مسلمانان را در سر می پروراندند و برای اقدام بر ضد مسلمانان آماده می شدند. از سوی دیگر، برخی از آداب و رسوم شرک آمیز آنان هنوز در محیط کعبه که خانه ی مقدّس خدا و حرم پاک اوست رواج داشت؛ رسومی مانند طواف خانه ی خدا به صورت عریان! پیامبر خدا از این وضیعت ناخشنود و منتظر فرمان الهی و تعیین تکلیف از جانب خدا بود. تا اینکه در سال نهم هجرت پیش از آغاز مراسم حج ـ این آیات بر آن حضرت نازل شد و قاطعانه به پیامبر و مسلمانان ابلاغ شد که از این پس هر گونه پیمان و عهدنامه ای که میان آنان و مشرکان برقرار بوده، ملغی است.
بر اساس این آیات، مشرکان چهار ماه فرصت داشتند که در مورد وضعیت خود بیندیشند و یکی از این دو راه را انتخاب کنند: یا اسلام بیاورند و در پناه اسلام، به سعادت دنیا و آخرت برسند؛ یا راه و رسم ننگین بت پرستی را ادامه دهند، که در آن صورت دیگر در امان نخواهند بود و فرصت زندگی از ایشان گرفته خواهد شد؛ زیرا شرک و بت پرستی، آفتی است که نه تنها فرد مشرک، که جامعه ی انسانی را به فساد می کشد و نابود می کند. پس از نازل شدن این آیات، پیامبر ابوبکر را مأمور کرد تا پیام خدا را در مسجدالحرام و در حضور مردم قرائت کند؛ شاید بدین علت که او معمولاً در جنگ ها کناره گیری می کرد و کسی از مشرکان به دست او کشته نشده بود. هنگامی که ابوبکر به نزدیک مكه رسید، جبرئیل از سوی خدا بر پیامبر نازل شد و به آن حضرت پیغام داد که فرمان خدا را فقط خود پیامبر یا شخصی از خاندان آن حضرت باید برای مردم بخواند. به همین سبب، پیامبر، حضرت علی را به سوی مکّه فرستاد. با اینکه بسیاری از اقوام و بستگان مشرکان در جنگ ها توسط حضرت علی کشته شده بودند و آنان کینه ی شدیدی از او به دل داشتند، آن حضرت، پیام را از ابوبکر گرفت و با شجاعت تمام در روز عید قربان و در سرزمین منی در میان مردم قرائت کرد. نکاتی که علی به کفّار اعلام کرد، این ها بود:
1ـ اعلام قطع رابطه و لغو پیمان ها
2ـ ممنوعیّت شرکت مشرکان در حـج از سـال آیـنده
3ـ ممنوعیّت طواف در حال برهنگی
4ـ ممنوعیّت ورود مشرکان به خانه ی خدا.
ذکر دو نکته از نکات این آیات لازم است:
1ـ آیه ی 4، گویای این است که مشرکانی که بر سر عهدشان با مسلمانان بمانند و بر ضد آنان توطئه چینی نکنند، تا پایان مدّت معاهده در امان هستند. این مطلب، نشانگر حساسیّت فوق العاده اسلام نسبت به رعایت عهد و پیمان حتّی با مشرکان است.
2ـ آیه ی 6 چنین می گوید که اگر یکی از مشرکان حتّی پس از اتمام مهلت چهارماهه بخواهد با اسلام آشنا شود، پیامبر و مسلمانان وظیفه دارند در کمال امنیّت و آرامش او را با تعلیمات اسلام آشنا کنند و سپس به محلّ امن خودش برسانند. براستی این آیه، نشانه ی بزرگی برای حمایت دین اسلام از فکر و اندیشه است و بیانگر این حقیقت که دست بردن به شمشیر، آخرین مرحله در پیش برد اهداف اسلامی است .
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۳۱ قرآن کریم شامل آیات ۱۹۷ تا ۲۰۲ سوره مبارکه بقره
💫 امام صادق (ع) میفرمایند: «ثَلاثَةٌ یَشکُونَ اِلَی اللهِ، عَزَّ وَجَلَّ، مَسجِدٌ خَرابٌ لا یُصَلّی فیهِ اَهلُهُ وَ عالِمٌ بَینَ جُهّالٍ وَ مُصحَفٌ مُعَلَّقٌ قَد وَقَعَ عَلَیهِ الغُبارُ لا یُقرَاُ فیهِ» سه گروه نزد خدا شکایت میبرند: مسجد ویرانی که مردم در آن نماز نخوانند، عالمی که بین جاهلان تنها بماند و قرآن رها شده و غبار گرفتهای که خوانده نمیشود. (اصول کافی ۲/۶۱۳)
🎙 استاد: مرحوم منشاوی
••❀✨ *جهادتبیین* ✨❀••
🕗 #وقت_سلام
روسیاه است ولی باز کلاغِ دل ما
از سر گنبد تو حسرت گندم دارد
---------------------------------
🆔 🕊https://eitaa.com/gooorrrran
17.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تلاوتی ماندگار از استاد محمد صدیق منشاوی .. سوره الفجر_
🆔🕊https://eitaa.com/canallgalasatghoran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 شاهکار تلاوت حاج جواد فروغی
🌷تلاوت فوق العاده زیبا
🆔🕊https://eitaa.com/gooorrrran
به الله قسم به حال کسی غبطه نمیخورم الا حافظ قرآن..
خوش بحال او.... همه ی مردم در روز قیامت از همدیگر فرار می کنند الا حافظ قرآن که پدر و مادرش را جستجو می کند تا بر سرآنها تاج وقار بگذارد...
«اللهم ارزقنا همة العالیه لحفظه»
حافظ عزیز
🚫 عجله ممنوع 🚫
.
كارهاى بزرگ زمان ميبرد، ⏱⏰
تسليم نشو .🏋♀🦾💪
اصول اولیه حفظ قرآن
حفظ استوار و محکم =
اخلاص در هدف
+ تکرار آیات
+ شنیدن ترتیل
+ دعا برای نگهداری محفوظات
+ دوری از گناه
هر كس به #قرآن مشغول شود، بركت او را در بر خواهد گرفت...
شيخ امين الشنقيطی رحمه الله می گويد:
اين كتاب -يعنی قرآن- مبارک است يعنی: سرشار از بركات و خيرات است، پس هر كس آن را بياموزد و به آن عمل كند در دنيا و آخرت غرق بركت خواهد شد زيرا الله هيچ چيز را "مبارك" نناميده است مگر اين كه قطعا سرشار از خير و بركت بوده است و اين كه برخی علمای تفسير گفته اند "به قرآن مشغول شديم و آنگاه خير و بركت دنيا به ما روی آورد" دليلی بر اين سخن الله متعال است كه می فرمايد: «كتاب أنزلناه مبارك»
📚 العذب النمير ٧/١
The beautiful thing about life is that you always change, grow, and get better. You aren't defined by your past.
قشنگترین چیز درمورد زندگی اینه که همیشه تغییر میکنی، بزرگ میشی و بهتر میشی.
تو با گذشتهی خودت تعریف نمیشی.
هیچوقت به تهش فکر نکن
چون ممکنه برسی به غم
ته زندگی به این قشنگی ،
میرسی به مرگ
ته یک روز خوب ،
ممکنه برسی به شب پر از فکر و خیال
ته یک خاطره قشنگ ،
ممکنه برسی به یک یادش بخیر
از حس و حال الانت لذت ببر
در لحظه زندگی کن
به تهش فکر نکن💖