فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 لا إِلهَ إِلَّا اللَّهُ المَلِک الحقّ المُبین .
🔹 نیست خدایی جز الله فرمانروای حق و آشکار .
♦️ ذکر روز پنجشنبه .
Thursdey
____-____⚫️____-____⚫️_____-____
▫️ 19 مهر 1403
▫️ 06 ربیع الثانی 🌙 1446
▫️ 10 اکتبر 2024
_______🌱 ________🌱 ____
_ عملیات نامنظم فتح یک، منطقه کرکوک واقع در عمق 150 کیلومتری داخل خاک عراق
_ازدواج محمدرضا شاه با ثریا سال 1329 شمسی در کاخ مرمر
_چاپ گفتگوی نماینده سازمان الفتح با امام خمینی رحمة الله علیه به 4 زبان سال 1349 شمسی
_روز جهانی سلامت روان
________☘____________🌱 ____
کانال بین المللی تبلیغ جلسات و محافل قرآنی و مذهبی مشهد و تمام شهرهای ایران
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: پنجشنبه - ۱۹ مهر ۱۴۰۳
میلادی: Thursday - 10 October 2024
قمری: الخميس، 6 ربيع ثاني 1446
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت حسن بن علي العسكري عليهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹هلاکت هشام بن عبدالملک لعنة الله علیه، 125ه-ق
📆 روزشمار:
🌺2 روز تا ولادت امام حسن عسکری علیه السلام
▪️4 روز تا وفات حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🌺28 روز تا ولادت حضرت زینب سلام الله علیها
▪️36 روز تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (روایت 75روز)
▪️56 روز تا شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها (روایت 95روز)
✅ با ما همراه شوید...
🔗 ایتا: https://eitaa.com/gooorrrran
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔷♦️🔷♦️🔷♦️🔷♦️
✅ سلام و عرض ادب
روز پنج شنبه زیبایتان به خیر
💫اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ 💫
✅ اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
✅ آیات صفحه🌹(۲۱۳)🌹را به نیت سلامتی آقا امام زمان(عج)، آمرزش اموات،برآورده شدن حاجات یاهر نیت دیگری که دارید تلاوت می کنیم :
✅ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🔷♦️🔷♦️🔷♦️🔷♦️
به جمع ما بپیوندید
در ایتا 👇👇👇
🆔 🕊 https://eitaa.com/gooorrrran
4_6025832390369214683.mp3
1.14M
🔸ترتیل صفحه ۲۱۳ با صدای استاد حامدولی زاده
🔸مقام : ماهور
🛑 فایل بدون ترجمه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
4_6025832390369214684.mp3
2.15M
🔸ترتیل صفحه ۲۱۳ با صدای استاد حامد ولی زاده _مقام ماهور
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای استاد عباس سلیمی
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
قرآن ترجمه المیزان
سوره 10
سوره مبارکه يونس
صفحه 213
قُلْ هَلْ مِنْ شُرَكَائِكُمْ مَنْ يَبْدَأُ الْخَلْقَ ثُمَّ يُعِيدُهُ ۚ قُلِ اللَّهُ يَبْدَأُ الْخَلْقَ ثُمَّ يُعِيدُهُ ۖ فَأَنَّىٰ تُؤْفَكُونَ (34)
بگو: آيا از شريکان (معبودان) شما کسى هست که آفرينش را آغاز کند سپس (بعد از فنا) بازش گرداند؟ بگو: خدا آفرينش را آغاز مى کند سپس (بعد از فنا) بازش مى گرداند با اين وصف چگونه شما (از حق) گردانده مى شويد؟ (34)
قُلْ هَلْ مِنْ شُرَكَائِكُمْ مَنْ يَهْدِي إِلَى الْحَقِّ ۚ قُلِ اللَّهُ يَهْدِي لِلْحَقِّ ۗ أَفَمَنْ يَهْدِي إِلَى الْحَقِّ أَحَقُّ أَنْ يُتَّبَعَ أَمَّنْ لَا يَهِدِّي إِلَّا أَنْ يُهْدَىٰ ۖ فَمَا لَكُمْ كَيْفَ تَحْكُمُونَ (35)
بگو: آيا از شريکان (معبودان) شما کسى هست که به سوى حق هدايت کند؟ بگو: خدا به سوى حق هدايت مى کند پس آيا کسى که به سوى حق هدايت مى کند براى پيروى سزاوارتر است يا کسى که راه نمى يابد مگر اينکه راهنمايى شود؟ پس شما را چه مى شود چگونه حکم مى کنيد؟ (35)
وَمَا يَتَّبِعُ أَكْثَرُهُمْ إِلَّا ظَنًّا ۚ إِنَّ الظَّنَّ لَا يُغْنِي مِنَ الْحَقِّ شَيْئًا ۚ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِمَا يَفْعَلُونَ (36)
و بيشتر آنان پيروى نمى کنند مگر از پندارى (موهوم) بى ترديد پندار، (انسان) را به هيچ وجه از حق بى نياز نمى کند به تحقيق خدا به آنچه مى کنند آگاه است. (36)
وَمَا كَانَ هَٰذَا الْقُرْآنُ أَنْ يُفْتَرَىٰ مِنْ دُونِ اللَّهِ وَلَٰكِنْ تَصْدِيقَ الَّذِي بَيْنَ يَدَيْهِ وَتَفْصِيلَ الْكِتَابِ لَا رَيْبَ فِيهِ مِنْ رَبِّ الْعَالَمِينَ (37)
در شأن اين قرآن نيست که (با اين درجه از بلاغت و اعجاز) از طرف غير خدا و افترا باشد بلکه کتابهاى پيش از خود را تصديق مى کند و اين کتابها را شرح مى دهد، شکّى در آن نيست، از پروردگار جهانيان (نازل شده) است. (37)
أَمْ يَقُولُونَ افْتَرَاهُ ۖ قُلْ فَأْتُوا بِسُورَةٍ مِثْلِهِ وَادْعُوا مَنِ اسْتَطَعْتُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِينَ (38)
آيا مى گويند: آن را (محمّد(ص)) خود بافته است؟ بگو: اگر راست مى گوييد پس شما سوره اى مانند آن بياوريد و هر کس را توانستيد غير خدا (به کمک) بخوانيد. (38)
بَلْ كَذَّبُوا بِمَا لَمْ يُحِيطُوا بِعِلْمِهِ وَلَمَّا يَأْتِهِمْ تَأْوِيلُهُ ۚ كَذَٰلِكَ كَذَّبَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ ۖ فَانْظُرْ كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الظَّالِمِينَ (39)
(نه چنين است) بلکه چيزى را تکذيب کردند که به دانش آن احاطه نيافته اند و هنوز تأويلش به آنان نرسيده است. کسانى که پيش از آنان بودند (نيز) همين گونه (انبيا را) تکذيب کردند پس بنگر که سرانجام ستمکاران چگونه بود؟ (39)
وَمِنْهُمْ مَنْ يُؤْمِنُ بِهِ وَمِنْهُمْ مَنْ لَا يُؤْمِنُ بِهِ ۚ وَرَبُّكَ أَعْلَمُ بِالْمُفْسِدِينَ (40)
و بعضى از آنان به قرآن ايمان مى آورند و بعضى از آنان به آن ايمان نمى آورند و پروردگار تو به تباهکاران آگاهتر است. (40)
وَإِنْ كَذَّبُوكَ فَقُلْ لِي عَمَلِي وَلَكُمْ عَمَلُكُمْ ۖ أَنْتُمْ بَرِيئُونَ مِمَّا أَعْمَلُ وَأَنَا بَرِيءٌ مِمَّا تَعْمَلُونَ (41)
و اگر تو را دروغگو شمردند پس بگو: عمل من براى من است و عمل شما براى شما، شما از آنچه من مى کنم برىء و برکناريد و من از آنچه شما مى کنيد برىء و برکنارم. (41)
وَمِنْهُمْ مَنْ يَسْتَمِعُونَ إِلَيْكَ ۚ أَفَأَنْتَ تُسْمِعُ الصُّمَّ وَلَوْ كَانُوا لَا يَعْقِلُونَ (42)
و بعضى از آنان به سوى تو گوش مى دهند (نه با گوش دل) آيا تو مى توانى کران را بشنوانى اگر چه عقل خود را به کار نيندازند؟ (42)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۱۳🌷
چه کسی ارزش پیروی دارد:
این آیات، به دو عامل مهم در سعادت یا هلاکت انسان اشاره می کند. نخستین عامل، «پیشوای ظاهری» آن هاست؛ کسی که او را سرمشق خود قرار می دهند و راه زندگی خود را از او می¬گیرند. آیه ی 35، بیانگر این نکته است که کسی میتواند پیشوای انسان باشد که به خوبی از حقیقت آگاه باشد و بتواند دیگران را به آن برساند، و شخصی که خود حق را به درستی نمی شناسد و در فراز و نشیب زندگی نمی تواند آن را از باطل جدا کند، شایستگی پیروی ندارد. تاریخ زندگی بشر به روشنی نشان می دهد که انسان هایی که راه نمایانی مانند خود انتخاب کردند و اجازه دادند که آنها راه زندگی شان را تعیین کنند، دیر یا زود در سرزمین هلاکت و نابودی سرگردان شدند و از بین رفتند؛ زیرا خودِ آن پیشوایان نیز به درستی نمیدانستند که در هر موقعیتی چگونه عمل کنند و به پیروان خود چه دستوری بدهند. در مقابل امّا کسانی که از راه پیامبران الهی و پیشوایان معصومی پیروی کردند که از سوی خدا برگزیده شده اند، هیچ گاه از عملکرد خود پشیمان نشدند؛ هرچند آن پیروی به مرگ و نابودی ظاهری آنان بینجامد. حادثهی عاشورا، نمونه ی بسیار روشنی از این حقیقت است. در آن زمان، گروهی بسیار اندک از مردم با امام حسین همراه شدند و این همراهی را تا نثار جان ادامه دادند، و هر چند پیروی و همراهی شان به تکّه تکّه شدن بدن هایشان انجامید، آنان را به قلّه ی سعادت و شرافت رساند. در مقابل آنان، گروه های مختلفی بودند که از پیشوایان گمراه و گمراه گر پیروی کردند و سرانجام سزای تلخ پیروی اشتباه خویش را چشیدند.
در روایتی از امام رضا می خوانیم:
«خداوند به پیامبران و امامان توفیقی عنایت کرده و از دانش و حکمت پنهان خود به آنان دانشی داده که به غیر از آنان نداده، و بههمینسبب، دانش آنان، بالاتر از دانش مردم هر زمان است، و این در سخن خدا آمده است: أفمن یهدی الی الحق احق ... [آیه ی 35].»
دومین عامل سعادت یا نابودی انسان که در این آیات گفته شده، پیروی او از عقل یا حدس و گمان است. یکی از بزرگ ترین آفات زندگی بشر، فرار از واقعیّت و زندگی در عالم خیال و گمان بد است. براستی بسیاری از مردم نمی خواهند حقایق زندگی را بپذیرند و راه خود را بر اساس آن انتخاب کنند. باور نکردن پیری و مرگ، مؤثر دانستن شانس و اقبال در خوشبختی، ایمان داشتن به طالع سعد و نحس، و از همه بدتر، پرستش خدایان سنگی و چوبی، نمونه های روشنی است که در زندگی انسان ها یافت می شود و آنان را از هدایت حقیقی باز میدارد. امیر مؤمنان علی، یکی از مهم ترین وظایف پیامبران را «بیرون آوردن عقل های بشریّت از زیر خاکِ جهالت و نادانی» بر شمرده است . آری، این دو عامل مهم، بزرگترین رمز سعادت انسان یا نابودی اوست. در روایتی از امام کاظم می خوانیم:
«خدا دو راهنمای روشنگر برای مردم قرار داده است [که به وسیله ی آن ها، راه حق را به بندگانش نشان می دهد]: راهنمای آشکار و راهنمای پنهان. راهنمای آشکار، پیامبران و امامان هستند، و راهنمای پنهان، عقل است.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚مقطعی بسیار زیبا و روح نواز😍
اسم قاری رو کی می دونه؟
نام نغمه ای که می خواند؟
پاسخ صحیح را فردا صبح تا اذان ظهر به گروه بین المللی آموزش قرآن کریم ارسال کنید و 200 هزار تومان هدیه بگیرید
کانال آموزش قرآن کریم _علیرضازارع
💚مقطعی بسیار زیبا و روح نواز😍 اسم قاری رو کی می دونه؟ نام نغمه ای که می خواند؟ پاسخ صحیح را فردا صب
جواب ان شاء الله بعداز ظهر ارسال می شود 🍃