eitaa logo
کانال آموزش قرآن کریم _علیرضازارع
4.5هزار دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
10.2هزار ویدیو
1.1هزار فایل
ارسال مطالب ناب آموزشی و اخلاقی و امام رضایی، تلاوت قاریان مصری و ایرانی #آموزش_تجوید #آموزش_صداسازی_سلفژ #آموزش_نغمات_قرآنی اینجاست 👇👇 👇 https://eitaa.com/gooorrrran به ما بپیوندید👌 ادمین @alirezazarearnan
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤شیخ محمد محمود طبلاوی 📖سور مبارکه حج و مومنون 📚روایت ورش از نافع المدني
2747410_506.mp3
19.56M
❣بیست و دومین جلسه صوت | بررسی سبک تلاوت استاد مرحوم ☆☆☆ 👤استاد غلامرضا شاهمیوه اصفهانی// ک 🎼♦️🎼♦️🎼♦️🎼♦️🎼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2756470_970.mp3
32.33M
🎶سبک استاد السعید الصمد زناتی ❣بیست و سومین صوت | بررسی سبک تلاوت استاد مرحوم السعید الصمد زناتی☆☆☆ 👤استاد غلامرضا شاهمیوه اصفهانی// 🎼♦️🎼♦️🎼♦️🎼♦️🎼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5949523375708702512.mp3
12.59M
🔹 زیارت عاشورا (کوتاه بدون روضه )_میثم مطیعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مرور در کوتاه مدت و ميان‌مدت: این قسم مرور به این معنا است که حافظ صفحه يا نيم‌صفحه‌ای را که امروز حفظ می‌کند، تا ده روز بعد، حداقل روزی یک بار یا دو بار تکرار كند و یک بار هم تحویل دهد، توضيح آنكه لازم است حافظ قرآن هر روز پس از حفظ مقطع جديد، صفحاتي را كه در ده روز اخير به ذهن سپرده را تكرار كند و سپس این صفحات را به تدريج به برنامه «مرور در بلندمدت» منتقل نمايد. لازم به تذكر است، نكته‌اي كه معمولاً از سوي بسياري از حافظان تازه‌كار مورد غفلت قرار مي‌گيرد اين است كه آنها پس از حفظ كردن يك مقطع جديد، در روزهاي بعدي از آن غفلت مي‌ورزند و مرور و تكرار آن را به زماني كه براي مرور كل محفوظات اختصاص داده‌اند واگذار مي‌كنند. انجام اين كار در بيشتر مواقع موجب فراموشي بخش زيادي از قسمتهاي جديد مي‌شود و حافظان را وادار به حفظ دوباره آنها مي‌نمايد. اما عمل به برنامه «مرور درکوتاه مدت و ميان‌مدت» و پايبندي به تكرار قسمتهاي جديد تا ده روز پس از حفظ، از بروز اين مشكل جلوگيري مي‌كند.
مرور در بلندمدت: اين قسم مرور همان است كه حافظ قرآن بايد تا پايان عمر به آن پايبند باشد و در هر شرايطي، با برنامه‌ريزي مناسب و به طور منظم، محفوظات گذشته خود را مرور نمايد. ميزان مرور محفوظات در اين قسم، وابسته به حجم محفوظات فرد است؛ مثلاً براي حافظان 10 جزء حداقل يك جزء در روز و براي حافظان 20 جزء حداقل 2 جزء در روز پيشنهاد مي‌شود،بنابر آنچه گفتيم برنامه حفظ و مرور به قرار زير خواهد بود: حفظ و تمرین حفظ با فاصله جهت استحکام، تكرار اين صفحه 20 الی 25 بار با فاصله در همان روزی که آن را حفظ مي‌كنيم؛ مرور در کوتاه مدت: تكرار اين صفحه تا ده روز پس از حفظ آن، حداقل يك بار در روز و تحویل مرور در بلندمدت: تكرار متناوب و منظم آن در قالب برنامه مرور كلي محفوظات. * نكته: لازم است حافظان قرآن هنگام برنامه‌ريزي براي مرور، به قسمتهایی که اخیراً حفظ کرده‌اند توجه بیشتري داشته باشند و وقت بیشتری براي مرور آنها اختصاص دهند.  
حالش رو ندارم، وقتش نیست، بذار از هفته آینده، فعلا حوصله ندارم، شکست خوردم دیگه نمیخوام تلاش کنم، ، با تکرار این حرفا و تنبلی، هیچی تغییر نمی کنه. بس کنید این حرفا رو.... به خودتون بیاید. تاکید می کنم تنها خوده خودتی که میتونی بهترین آیندۀ رویایی رو برای خودت بسازی. تنبلی کافیه، یه فکری کن. تو لایق خیلی چیزا هستی خودتو ازخواب غفلت بیدار کن. بلند شو کاری کن تا خودت رو ثابت کنی. با توکل به خدا پر انرژی و بهتر از همیشه شروع کن. از شکستت درس بگیر و فکر نکن که با دست روی دست گذاشتن و نا امید شدن چیزی عوض میشه. نه دنیا داره میره و منتظره تو نمیمونه پس نذار که این ثانیه هات هم از دست برن. یه جمله است که شاید خیلی شنیده باشید ولی دوست دارم دوباره بگم تا یادتون بیاد : انسان ها هیچ وقت شکست نمیخورند بلکه تلاش کردنشون رو متوقف می کنن.
💐💐💐 💐💐 💐 برای دیگران حفظیات خود را قرائت کنید✅ لازم است که حافظ قرآن برای حفظ تنها متکی به خودش نباشد، بسیار عمل مناسبی است که حافظ قرآن هنگام قرائت آیه هایی که حفظ کرده، به وسیله شخص و یا تطبیق دادن با نسخه ای که از روی آن اقدام به حفظ کرده، حفظیات خود را بررسی کند و بهترین حالت آن است که شخص بررسی کننده نیز در حال حفظ همین بخشها بوده باشد. در این حالت است که حافظ احتمالاً از بخش های فراموش شده خویش مطلع گشته و یا از بخشهایی که جا به جا می خواند، آگاه گردد. در حالی که قبلاً نسبت به آنها وقوف نداشته است. چون بسیاری از ما گمان می کنیم که درست حفظ کرده ایم، اما هنگامی که آن را با نسخه تطبیق می دهیم، خطاهایمان آشکار می شود. چون شخصی که در حال حفظ است به خطاهای خود آگاه نیست و نمی داند که چه اشتباهاتی دارد، مگر این که تطبیق داده شود.