8.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۱۰۷ قرآن کریم شامل آیات ۳ تا ۵ سوره مبارکه مائده
💫 پیامبر (ص) میفرمایند: «اَلقُرآنُ غِنًی لاغِنی دونَهُ وَ لا فَقرَ بَعدَهُ» قرآن، توانمندی است که هیچ توانی جایگزین آن نمیشود و پس از آن هیچ فقری باقی نمیماند. (تفسیرابی الفتوح ۱/۱۰)
🎙 استاد: منشاوی
••❀🏴 *جهادتبیین* 🏴❀••
#وقت_سلام✋
دوباره دل زِ کمند گناه میگیرم
در آسمان خراسان پناه میگیرم
نگاه لطف شما بر همه نمایان است
که سهم خود را از این نگاه میگیرم
#چهارشنبه_های_امام_رضایی💚
#صبحتون_امام_رضایی ⛅️
12.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎒 مدرسه حفظ
💠 حفظ سوره غاشیه
💌 آیات ۲۲ تا ۲۶
🎬 قسمت پنجم
#مدرسه_حفظ
#سوره_غاشیه
#استاد_علی_حبیبی
✾•┈┈••📚☆✦❀✦☆📚••
● چرا افراد به دامن اهمال كارى پناه ميبرند؟ 👇
🔻دلايل مختلفى وجود دارد كه افراد را به دام اهمالكارى مى اندازد. به برنامه هفته قبل خود نگاهى بياندازيد و ببينيد كه چه زمانهايى درگير اهمالكارى شده ايد يا از كارى لازم، اجتناب ورزيده ايد. به دلايل اهمالكارى توجه كنيد. شما به كدام دليل به اهمالكارى روى آورده ايد؟
1️⃣ شكست هراسى:
گاهى اوقات افراد به اين دليل برنامه را به تعويق مى اندازند، چون ميترسند كه مبادا دوباره شكست بخورند. اينگونه افراد اعتقاد دارند كه بهتر آن است كه دست به كارى نزنند كه احتمال شكست در آن وجود دارد. از آنجايى كه در هر كارى احتمال شكست وجود دارد، پس اين افراد در بسيارى از كارها دچار تعلل ميشوند.
2️⃣ كمال گرايى:
برخى افراد براى انجام کارها و برنامه ها، چنان معيارهاى بلند پروازانه اى دارند كه گاهى اوقات تصميم ميگيرند انجام كارها را تا مهيا شدن شرايط ايده آل به تعويق بياندازند.
3️⃣ مبالغه آميز ديدن برنامه ها
فرد در انجام برنامه ها و وقتگير بودن چنان راه مبالغه را مى پيمايد كه اصلاً از خير انجام برنامه ها ميگذرد. افرادى كه دچار اين مشكل هستند اكثراً در سختى تكاليف، اغراق ميكنند.
4️⃣نگرانى درباره برنامه ها
بسيارى از افراد به جاى انجام برنامه ها بيشتر نگران برنامه ها هستند. بدين ترتيب، وقت شما بيشتر صرف نگرانى ميشود تا اينكه برنامه ها را به سرانجام برسانيد.
5️⃣ مسئوليت پذيرى افراطى:
اينقدر كار سر خودتان ميريزيد كه فرصت انجام آنها را پيدا نميكنيد يا اينكه به جاى انجام كارها، سعى ميكنيد از درگيرى بيشتر با كار طفره برويد.
✳️ تقسیم هدف بزرگ به اهداف کوچکتر✳️
✍فرض کنید میخواهید به طبقهی سیام یک ساختمان بروید و وقتی به آسانسور میرسید میبینید خراب است
🤔تصور اینکه بخواهید از پلهها سی طبقه را بالا بروید وحشتناک است و حتی اگر ۲ طبقه هم بالا بروید خیلی زود پشیمان میشوید و برمیگردید.
حالا فرض کنید که طبقهی دوم کاری دارید پس ۲ طبقه بالا میروید و کارتان را انجام میدهید و یادتان میافتد طبقهی چهارم هم کاری باید انجام بدهید پس ۲ طبقهی دیگر هم بالا میروید.
بعد از آن باز به یاد میآورید که طبقهی ۶ هم کاری هست که باید انجام بدهید پس به همین ترتیب ۲ طبقه، ۲ طبقه بالا میروید و احساس خستگی و ناامیدی هم نمیکنید.
👈اهداف کوتاه مدت شما بالا رفتن از پلههاست که میشود تشبیه کرد به فعالیتهای روزانه..
👈اهداف میان مدت رسیدن به ۲ طبقه بالاتر هست..
👈و اهداف بلند مدت رسیدن به طبقهی ۳۰ است..
✅پس باید اهداف خودتان را به این شکل تقسیم کنید و هر روز در جهت رسیدن به اهداف کوتاهمدت تلاش کنید تا کمکم به اهداف میانمدت و بلندمدت برسید.
در واقع همهی این اهداف به هم متصل هستند.
❌نکتهی مهم دیگری که هست قبل از شروع حفظ و از همان ابتدای کار به کل سی جز فکر نکنید و هدف را حفظ کل قرار ندهید❌
✅بلکه میتوانید 👈هر ۵ جز👉 را یک هدفی تعیین کنید و بعد از اتمام ۵ جز جشن بگیرید که یک قدم مهم و محکمی در این مسیر برداشتید.
و میتوانید از شادی این موفقیت برای رسیدن به موفقیتهای بعدی انرژی بگیرید و مسیر اهداف بعدی را با امید و آرامش بیشتری طی کنید.🌹