eitaa logo
کانال آموزش قرآن کریم _علیرضازارع
4.6هزار دنبال‌کننده
8.9هزار عکس
10.8هزار ویدیو
1.1هزار فایل
ارسال مطالب ناب آموزشی و اخلاقی و امام رضایی، تلاوت قاریان مصری و ایرانی #آموزش_تجوید #آموزش_صداسازی_سلفژ #آموزش_نغمات_قرآنی اینجاست 👇👇 👇 https://eitaa.com/gooorrrran به ما بپیوندید👌 ادمین @alirezazarearnan
مشاهده در ایتا
دانلود
15-qolle-23.mp3
3.62M
💢 برنامه قله‌های تلاوت معرفی استاد عبدالباسط ✅ یک برنامه عالی برای شناخت بهترین تلاوت‌های اساتید تلاوت جهان
19.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ درس جدید: آشنایی با مسافت، بُعد و دیوان در درجات تلاوت لینک دانلود 👇 https://iqna.ir/fa/news/4228667
🟠 توضیحات : بحث ما به بیان اصطلاحات پایه در یادگیری مقامات قرآن رسید و اشاره شد که درجات در زبان عربی اسماء مخصوص به خودشان را دارند و از آنجا که این موضوع مهم است، آن را یک بار دیگر تکرار می‌کنم: «راست دوگاه، سیکاه، نوا، حسینی، عجم، کردان و محیر». این اسامی را ما باید با رعایت ترتیب هر کدام حفظ کنیم و بدانیم به طور مثال عجم بعد از حسینی است و یا کردان بعد از عجم می‌آید. نکته مهم بعدی این است که وقتی مقامات در این درجات اجرا می‌شوند، سیر صعودی دارند و از پایین به بالا سیر می‌کنند که اصلاحاً می‌گوییم صدایش بالا رفت و درجات بالاتر را اجرا می‌کند. نکته بعدی پرداختن به اصطلاح مسافت است و باید گفت که هر کدام از این درجات با هم فاصله‌ای دارند که به این فاصله «مسافت» می‌گوییم و به میزان فاصله بین این درجات و مثلاً درجه اول تا دوم، «پرده» و یا «بُعد» می‌گوییم و این میزان پرده یا بُعد تغییر پیدا کرده و براساس این تغییرات و میزان فاصله‌ای که این دو با هم دارند، اصوات و مقامات شکل می‌گیرند. نکته مهم بعدی آشنایی با اصطلاح «اوکتاو» یا «دیوان» است؛ فاصله یک درجه تا درجه هم‌ نام خودش را دیوان یا اوکتاو می‌گوییم. کلمه دیوان عربی است و کلمه اوکتاو یونانی است که هر دوی آنها استفاده می‌شود؛ البته بیشتر اوکتاو مورد استفاده قرار می‌گیرد. پس وقتی که ما می‌گوییم یک اوکتاو صوت به معنی ۸ درجه است که در حقیقت درجه هشتم تکرار درجه اول است. اگر خواسته باشیم یک بار دیگر مرور کنیم باید بگوییم که یک اوکتاو متشکل از ۸ درجه (نُت) و ۶ پرده (میزان فاصله بین درجات) است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 💠 قطعه تلاوتی زیبا و دلنشین 👈 مرحوم استاد غلوش 📖 سوره الرحمن 💗﷽💗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
faraj-samavati.mp3
399.9K
"اَللهمَّ کُن لولیَّک الحُجةِ بنِ الحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیهِ وَ عَلی ابائهِ فی هذهِ السّاعةِ، وَ فی کُلّ ساعَة وَلیّا وَ حافظاً وقائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیناً حَتّی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعاً وَ تُمَتّعَهُ فیها طَویلاً"
11.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امشب قبل از خواب چند آیه قرآن کریم را با صدای استاد بشنویم 😍 💽 دانلود فایل صوتی کامل
4_5917802933398803149.mp3
40.61M
🌸 مرحوم [📖] : سوره احزاب (39...28) [🔊] : کیفیت صدا (عالی) [🎶] : مقامات بکار رفته در این تلاوت زیبا بترتیب : از ابتدا تا دقیقه 05:25 (بیات) از دقیقه 05:35 تا 06:52 (رست) از دقیقه 07:00 تا 14:33 (بیات) از دقیقه 14:44 تا 21:40 (رست) از دقیقه 21:50 تا 22:48 (چهارگاه) از دقیقه 23:03 تا 24:40 (رست) از دقیقه 24:47 تا 25:17 (چهارگاه) از دقیقه 25:33 تا 26:45 (رست) از دقیقه 27:04 تا 27:24 (چهارگاه) از دقیقه 27:27 تا 31:40 (سگاه) از دقیقه 31:50 تا 36:43 (رست) از دقیقه 36:58 تا 37:53 (نهاوند) از دقیقه 38:00 تا 38:42 (رست) از دقیقه 38:53 تا 39:14 (نهاوند) از دقیقه 39:20 تا آخر (رست) 🔀 ترکیبات : رست دوم (±چهارگاه) چهارگاه دوم و سوم (±رست) 📲 کانال بین المللی آموزش قرآن کریم    🆔👉 https://eitaa.com/gooorrrran