eitaa logo
گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
5.5هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
610 ویدیو
835 فایل
گریز زیارت عاشورا ، دعای کمیل و دعای توسل و جوشن کبیر https://eitaa.com/gorizhaayemaddahi
مشاهده در ایتا
دانلود
. وقتی در راه قرآن و حسین قیام کردی، از نداری ها، خطرها، نیش و کنایه‌هاو....، هیچ هراسی نداشته باش ✅ که خدا در تمام قدمهایت، همراهی‌ات میکند و میبیند و میشنود همه چیز را، 👈 و برای دلگرمی مؤمن همین کافیست قالا رَبَّنا إِنَّنا نَخافُ أَنْ يَفْرُطَ عَلَيْنا أَوْ أَنْ يَطْغى‌ قالَ لا تَخافا إِنَّنِي مَعَكُما أَسْمَعُ وَ أَرى‌ ترجمه: 🔹 (موسى وهارون) گفتند: پروردگارا! همانا مى‌ترسيم كه او بر ضد ما تعدّى كند يا بر طغيان ادامه دهد و بر آن بيفزايد. 🔹 خداوند فرمود: نترسيد، همانا من با شما هستم و همه چيز را مى‌شنوم و مى‌بينم. خداوند برای بنده اش کافیست پس هرکس هرچه میخواهد بگوید‌ .......................... . #پ.ن: وقتی قربه الی الله در راه ترویج قرآن و عترت گام برمیداری، در مسیر می بینی که خدا حقایقی را بدل و زبانت جاری میکند تا بگویی... بطوریکه خود گوینده هم متحیر میشود که من عجب حرفی زدم و چقدر زیبا و پرمغز گفتم...! این همان همراهی و عنایت خداست که به اهلش، مدد میرساند. و ما رمیت اذ رمیت ... .
. در زمان ظهور چه کسانی کنار امام میمونن؟ 💞 وقتی امام زمان ظهور کنن فقط کسانی می تونن در کنار امام بمونن که روی خودشون کار کردن و جزء مقربون شدن و بیشتر سرویس دادن، تا سرویس بگیرن 🤝هر کمکی که به هرکسی می‌کنیم یعنی داریم سرویس می دهیم حتی پیشنهادی بدهیم در وجود ما اثر خود را می گذارد 🎁وقتی تو از حقت بگذری خداوند به کمک تو می آید و عنایتی به تو می کند که هزاران برابر از چیزی که از آن گذشتی بیشتر است 💖وقتی کسی به جایگاه مقربان رسید این صفات در وجودش ایجاد می شود 🔸 گذشت، ایثار، محبت، خلق دوستی، صبر، شکیبایی و.... 💓امام زمان ۳۱۳ یاری که اهل مقربون باشند می خواهد که وقتی گفت جان بدهند به راحتی از جانشان بگذرند 🚩 امام حسین وقتی به شهدای کربلا گفتند که بروید و از تاریکی شب استفاده کنید من بیعت را از شما برداشتم اگر بمانید کشته می شوید 🔰 🥀همگی ماندند و گفتند اگر ۷۰ جان داشته باشند همه را در راه امام شان می دهند و غصه شان این بود که یک جان بیشتر ندارند که برای امام شان بدهند. 🌷اگر این روحیه را در خودمان تثبیت کنیم که به دیگران سرویس دهیم وقتی امام زمان بیاید خیالمان راحت است ❤️ ۲۳ 💎 .
. امام مجتبی علیه السلام درباره‌ی دولت مهدویِ میفرمایند: "تَصطَلِحُ فی مُلکهِ السّباع، و تخرج الأرض نبتها، و تنزّل السماء برکتها، و تظهر له الکُنوز، یملک ما بین الخافِقَین، فطوبی لِمَن اَدرَك ایّامه و سَمِعَ کلامه". "در زمان او درندگان با یکدیگر سازش می کنند، زمین گیاهانش را خارج می کند، آسمان برکاتش را فرو می فرستد، گنجهای نهفته در دل زمین برای او ظاهر می شود. بین شرق و غرب عالم تحت سیطره ی او در می آید. خوشا به سعادت کسی که زمان او را درک کند و به اوامر او گوش فرا دهد. " 📕یوم الخلاص، ص 374
. یعنی ما طوری زندگی کردیم که شب اول قبرم به ما بگند اسمت چیه؟ بگیم امیری حسین و نعم الأمیر . اگه گفتند عملت چیه؟ بگیم محبت ابی‌عبدالله، دینم دین حسین است دین حسین دین خداست دین توحید است همة معارف اسلامی درش جمع است .
🔳 دعایی شگفت از لسانِ امام صادق علیه السلام در حقّ زوّار سیدالشهداء علیه السلام عَنْ مُعَاوِيَةَ بْنِ وَهْبٍ قَالَ: اسْتَأْذَنْتُ عَلَى أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام فَقِيلَ لِي ادْخُلْ فَدَخَلْتُ فَوَجَدْتُهُ فِي مُصَلَّاهُ فِي بَيْتِهِ فَجَلَسْتُ حَتَّى قَضَى صَلَاتَهُ فَسَمِعْتُهُ وَ هُوَ يُنَاجِي رَبَّهُ وَ يَقُولُ يَا مَنْ خَصَّنَا بِالْكَرَامَةِ وَ خَصَّنَا بِالْوَصِيَّةِ وَ وَعَدَنَا الشَّفَاعَةَ وَ أَعْطَانَا عِلْمَ مَا مَضَى وَ مَا بَقِيَ وَ جَعَلَ أَفْئِدَةً مِنَ النَّاسِ تَهْوِي إِلَيْنَا اغْفِرْ لِي وَ لِإِخْوَانِي وَ لِزُوَّارِ قَبْرِ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ الْحُسَيْنِ علیه السلام الَّذِينَ أَنْفَقُوا أَمْوَالَهُمْ وَ أَشْخَصُوا أَبْدَانَهُمْ رَغْبَةً فِي بِرِّنَا وَ رَجَاءً لِمَا عِنْدَكَ فِي صِلَتِنَا وَ سُرُوراً أَدْخَلُوهُ عَلَى نَبِيِّكَ صَلَوَاتُكَ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ إِجَابَةً مِنْهُمْ لِأَمْرِنَا وَ غَيْظاً أَدْخَلُوهُ عَلَى عَدُوِّنَا أَرَادُوا بِذَلِكَ رِضَاكَ فَكَافِهِمْ عَنَّا بِالرِّضْوَانِ وَ اكْلَأْهُمْ بِاللَّيْلِ وَ النَّهَارِ وَ اخْلُفْ عَلَى أَهَالِيهِمْ وَ أَوْلَادِهِمُ الَّذِينَ خُلِّفُوا بِأَحْسَنِ الْخَلَفِ وَ اصْحَبْهُمْ وَ اكْفِهِمْ شَرَّ كُلِّ جَبَّارٍ عَنِيدٍ وَ كُلِّ ضَعِيفٍ مِنْ خَلْقِكَ أَوْ شَدِيدٍ وَ شَرَّ شَيَاطِينِ الْإِنْسِ وَ الْجِنِّ وَ أَعْطِهِمْ أَفْضَلَ مَا أَمَّلُوا مِنْكَ فِي غُرْبَتِهِمْ عَنْ أَوْطَانِهِمْ وَ مَا آثَرُونَا بِهِ عَلَى أَبْنَائِهِمْ وَ أَهَالِيهِمْ وَ قَرَابَاتِهِم.‏ معاویة بن وهب گوید: برای ورود به محضر امام صادق علیه السلام اجازه خواستم. گفتند وارد شو. پس داخل شدم و ایشان را در نمازگاهِ خانه‌شان یافتم. نشستم تا نماز خویش را به جا آورد. سپس شنیدم که با پروردگار خویش مناجات می‌نمود و می‌گفت: ای آنکه ما را به ارجمندی و جانشینی [رسولت] ویژه داشتی و [مقام] شفاعت را به ما وعده دادی و علمِ گذشته و آینده را عطایمان نمودی و [ای کسی که] قلوب مردمی را متمایل و مشتاق به ما ساختی، من و برادران [مؤمنم] و زائرانِ مزار ابی عبدالله الحسین (علیه السلام) را ببخشای، آنان که اموالِ خویش را صرف می‌کنند و جسم‌شان را به رنج و تعب می‌افکنند، از روی شوق به احسان و نیکی به ما، و امید به آنچه در پیوندِ با ما در نزد توست، و برای شاد نمودنِ رسولت (صلی الله علیه و آله) و اجابتِ فرمان ما و برآشفته نمودنِ دشمنان‌مان. به این وسیله (صرف اموال و رهسپاری) رضای تو را می‌خواهند، پس همراهِ خشنودی‌ات از جانبِ ما ایشان را پاداش ده، و در شب و روز حفظ‌شان کن، و بر [مراقبت از] فرزندان و خانواده‌هایشان که پشت سر گذاشته شده‌اند به بهترین وجه جانشین‌شان باش، و ایشان را همراهی نما، و از شرّ هر ستمگرِ ستیزه‌جو و مخلوقات ضعیف یا قوی‌ات و از شرّ شیاطینِ اِنسی و جنّی نگاهشان دار. و بهترین پاداشی که به خاطرِ دوری از وطن خویش و مقدّم داشتنِ ما بر فرزندان و خانواده و خویشان از تو تمنّا دارند به آنها عطا فرما. 📚منابع: الكافي، ج‏ ۴، ص ۵۸۲ ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ص ۹۵ كامل الزيارات، ص ۱۱۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. می‌دونید شیعیان عراق، از جانب خداوند متعال انتخاب شدن که در حکومت حضرت مهدی عجل الله فرجه، پذیرای مردم جهان باشند! و پذیرایی اربعین تمرین برای آن حرکت جهانی است!🌎 🚩 مقر حکومت مولا کوفه است. و مردم از همه جای دنیا به عراق خواهند آمد؛ برای دیدن حضرت و اقامه نماز جمعه پشت سر حضرت مهدی عج🕌 ✍🏼در روایات آمده است که صفوف نماز حضرت مهدی عج از مرزهای کشورها عبور خواهد کرد!🌏 تمام این جمعیت کثیر، توسط مردم عراق پذیرایی و اسکان داده می‌شوند.🇮🇶 ☝🏼در مسیر پیاده روی با تأمل و تفکر از کنار موکب‌های عراقی عبور کنید؛ صحنه‌های بعد از ظهور را مرور کنید؛ و ایثار و از خود گذشتگی‌ها را پررنگ ببینید.💓 ❣️ اکثر این موکب داران یاوران مولا صاحب الزمان خواهند بود! با این دید، آن‌ها دوست‌داشتنی خواهند بود.💝 💖چقدر در این مسیر، زیبایی وجود داره که زائر از دیدنش لذت می‌بره و این صحنه‌ها هیچ کجا دیده نمی‌شه الا "مکتب شیعه"💫 ✨ خدایا شکرت بخاطر شیعه بودنم💗 ✨ خدایا شکرت بخاطر امامانم💗 ✨ خدایا شکرت بخاطر سیدالشهدا💓 ✨ خدایا شکرت بخاطر این مسیر💞 ✨ خدایا شکرت بخاطر اربعین🚩🏴 ............ 💫توصیه‌های معنوی اربعین💫 🎒سلام زائر اربعین🌹 ✨خدا پشت و پناهت🤲🏼 🥀این سفر، سختی داره! دچار سختی شدی، گله نکن و راضی باش💖 💓مسیرت رو با محبت گام بردار و قدم‌هایی که برمی‌داری رو به نیتِ "از طرف دیگران" بردار هر عمود از طرف یک نفر🚩 💞 تا می‌تونی، در مسیر، جلوه‌های زیبای ایثار را ببین و چشمانت را به خوب دیدن عادت بده و اصلا بد نبین💝 ❣️ حواست حتما به امام زمان عج که هم‌قدم ماست، باشه! تو بعنوان وظیفه دنبالش بگرد🥺 💟برادران عراقی در طول سال، از خورد و خوراک خودشان زدند تا پول جمع کنند؛ برای اربعین حسینی، به زوار خدمت کنند. حتما از اسراف کردن پرهیز کن و دائم تشکر کن🙏🏼 ❣️اگر توان داری، در مسیر و در راستای ایثار، که شعار این مسیر و شعار ما شیعیان هست، به دیگران کمک کن! "از خود گذشتگی" کن و ازش بهره ببر! چه در گرفتن غذا، چه جای خواب و.....💞 💗این جمعیت، لشکر بزرگ امام زمان عج هستند. در مسیر، خودت را جزو سپاه بقیه الله ببین! و دائم درخواست کن که زمان ظهور، جزو سربازان امام زمان عج باشی🤲🏼 💔برای تحمل سختی‌های مسیر، دائم به یاد اسرای کربلا باش! که تو در جایی قدم برمی‌داری که آنها را بردند؛ منتها از تو پذیرایی می‌کنند؛ ولی با آنها با شلاق و بی‌احترامی و... رفتار می‌کردند.😭 💓در مسیر، این جمله را زیاد تکرار کن: 《 یا اباعبدالله! ای کاش بودم و جان ناقابلم رو فدات می‌کردم!》💘 🚩🏴🚩🏴🚩🏴🚩 ✨ خدای مهربانم!✨ 💫این سفر را از تمام کسانی که به کربلا رسیدند و آنهایی که دوست داشتند ولی شرایطش رو نداشتند به بهترین وجه بپذیر💫 💓 و ما را در دنیا و آخرت با امام حسین علیه السلام محشور بفرما🤲🏼 ✍ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. روایتی بسیار عجیب درباره زیارت سیدالشهداء(ع): ✍دعای امام صادق(ع) در حق زائران امام حسین(ع): معاوية بن وهب نقل كرده: اذن خواستم كه بر امام صادق(ع) داخل شوم، به من گفته شد كه داخل شو، پس داخل شده آن جناب را در نمازخانه منزلشان يافتم. پس نشستم تا حضرت‏ نمازشان را تمام كردند. پس شنيدم كه با پروردگارشان مناجات نموده و می‌گفتند: بار خدايا، اى كسى كه ما را اختصاص به كرامت داده و وعده شفاعت دادی... من و برادران و زائرين قبر پدرم حسين(ع) را بيامرز؛ آنان كه اموالشان را انفاق كرده و ابدانشان را به تعب انداخته‌اند، به جهت ميل و رغبت در احسان به ما و به اميد آنچه در نزد توست به خاطر صله و احسان به ما و به منظور ادخال سرور بر پيغمبرت(ص) و به جهت اجابت كردنشان فرمان ما را و به قصد وارد نمودن غيظ بر دشمنان ما... بار خدايا، دشمنان ما، به واسطه خروج بر ايشان، آنان را مورد ملامت و سرزنش قرار دادند؛ ولى اين حركت اعداء، ايشان را از تمايل به ما باز نداشت و اين ثبات آنان از باب مخالفتشان است با مخالفين ما؛ پس تو اين صورت‏هایى كه حرارت آفتاب آنها را در راه محبّت ما تغيير داده مورد ترحّم خودت قرار بده و نيز صورت‏هایى را كه روى قبر اباعبدالله(ع) می‌گذارند و برمی‌دارند مشمول لطف و رحمتت قرار بده و همچنين به چشم‏هایى كه از باب ترحم بر ما اشك ريخته‏‌اند نظر عنايت فرما... خداوندا، من اين ابدان و اين ارواح را نزد تو امانت قرار دادم تا در روز عطش اكبر كه بر حوض كوثر وارد می‌شوند، آنها را سيراب نمایى. هنگامى كه امام از دعا فارغ شدند، عرض كردم: فدايت شوم، اين فقرات و مضامين ادعيه‏‌اى كه من از شما شنيدم، اگر شامل كسى شود كه خداوند عز و جلل ا نمی‌شناسد، گمانم اين است كه آتش دوزخ هرگز به آن فائق نيايد! به خدا سوگند آرزو دارم حضرت امام حسين(ع) را زيارت كرده ولى به حج نروم. امام(ع) به من فرمودند: چقدر تو به قبر آن جناب نزديك هستى، پس چه چيز تو را از زيارتش باز می‌دارد؟ سپس فرمودند: اى معاويه، زيارت آن حضرت را ترك مكن. عرض كردم: فدايت شوم، نمی‌دانستم كه امر چنين بوده و اجر و ثواب آن اين مقدار است. 🔺️حضرت فرمودند: اى معاويه، كسانى كه براى زائرين امام حسين(ع) در آسمان دعا می‌کنند، به مراتب بيشتر هستند از آنان كه در زمين براى ايشان دعا و ثنا می‌نمايند.» 📚کامل الزیارات، باب40، ح2 ┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅ .
🔖 ۱۵ 🔹دیدار آیت الله «قسمت اول» 🏷مرحوم آیت الله می گوید: «در زمان حکومت شریف علی، پدر شریف حسین، آخرین پادشاه حجاز که از سادات وفرزندان پیامبر بودند. اینجانب به مکّه مشرّف شدم ودر همه جا از طواف گرفته تا عرفات، منی ومشعر، دل در شور وعشق حضرت ولی عصر (ع) داشتم چرا که با الهام از روایات واستفاده از اخبار یقین داشتم که آن بزرگوار همه ساله در موسم حجّ تشریف دارند ومناسک را بجا می آورند. دست دعا وتضرّع به بارگاه خدا برداشتم واز او خواستم که مرا به فیض دیدار نائل آورد، امّا ایّام حجّ سپری شد وموفّق نشدم. 🔺در این اندیشه بودم که چه کنم؟ تصمیم گرفتم همانجا رحل اقامت افکنده واز خدا حجّت او را بطلبم؟ تا مراسم سال بعد ماندم امّا با همه تلاش وجستجو، سال بعد هم توفیق دیدار نیافتم باز هم ماندم وتا سال سوّم، چهارم، پنجم یا هفتم این توقّف ادامه یافت. در این مدّت طولانی با مرحوم شریف علی پادشاه حجاز آن روز طرح دوستی ریخته شد به صورتی که گاه وبیگاه بدون هیچ مانعی به اقامتگاه او می رفتم وبا او ملاقات می کردم. 🔆در آخرین سال توقّفم در مکّه بود که موسم حجّ فرا رسید ومن پس از انجام مناسک حجّ روزی پرده خانه کعبه را گرفتم وبسیار اشک ریختم وبه بارگاه خدا گله بردم که: «چرا در این مدّت طولانی به این سیّد عالم وخدمتگزار دین وملّت واز شیفتگان آن حضرت توفیق دیدار حاصل نیامده است؟» آری! پس از راز ونیاز بسیار از خانه خدا خارج وبه دامنه کوهی از کوههای مکّه بالا رفتم. هنگامی که به قلّه کوه رسیدم در آن سوی کوه دشت سرسبز وبسیار پرطراوت وخرّمی را دیدم که همانندش را در همه عمر ندیده بودم شگفت زده شدم، با خود گفتم: «در اطراف مکّه وبه بیان قرآن: در دشت فاقد کشت وزرع...، این همه طراوت وسرسبزی وچمن از کجا؟ چگونه من در این سالها اینجا را ندیده ام؟» به سوی دشت گام سپردم که در میان آن صحرای پر طراوت وخرّم، خیمه ای شاهانه دیدم. نزدیک شدم تا بنگرم جریان چیست که دیدم گروهی در میان خیمه نشسته اند وانسان وارسته و والایی برای آنان صحبت می کند. 🔺نزدیکتر شدم دیدم خیمه لبریز از جمعیّت است در گوشه ای گوش به سخنان آن بزرگوار سپردم دیدم می گوید: «از کرامت وبزرگواری مادرمان فاطمه (س) این است که فرزندان ودودمان پاک او، باایمان به حقّ از دنیا می روند ودر هنگامه سکرات مرگ ایمان واقعی وولایت به آنان تلقین شده وبا دین حقّ از دنیا می روند». 🔅با شنیدن این نکته عقیدتی، نگاهی به طراوت وزیبایی وخرّمی آن دشت سبزه زار نمودم وباز برگشتم تا به خیمه وچهره هایی که در درون آن نشسته بودند بنگرم که دیدم خیمه وکسانی که در درون آن بودند از نظرم ناپدید شدند. با عجله بار دیگر چشم به آن دشت سرسبز وپرطراوت دوختم که دیدم از آن هم خبری نیست وخود را در دامنه کوهها وبیابانهای گرم وسوزان حجاز یافتم.🏜 📚ملاقات علمای بزرگ اسلام با امام زمان علیه السلام،سید محمد طباطبایی .
🔖 ۱۵ 🔹دیدار آیت الله «قسمت دوم » 🔰با اندوهی جانکاه برخاستم واز کوه پایین آمدم، وارد شهر مکّه شدم واوضاع واحوال شهر را غیرعادّی یافتم. دیدم مردم شهر آهسته با هم گفتگو می کردند ونیروهای انتظامی شهر اندوهگین به نظر می رسیدند. پرسیدم: «چه خبر است؟ مگر اتّفاقی افتاده است؟!» گفتند: «مگر نمی دانی که شریف مکّه در حال احتضار است». 🔹با شتاب خود را به اقامتگاه شریف  رساندم، امّا دیدم کسی را راه نمی دهند. من به قصد دیدار او پیش رفتم وچون مرا می شناختند مانع ورود من نشدند. وارد اقامتگاه شدم واو را در حال سکرات مرگ دیدم، قضات وائمّه چهار مذهب حنفی، مالکی، شافعی وحنبلی در کنار بستر او نشسته بودند وفرزندش شریف حسین نیز در کنار پدر بود. من نیز نزدیک شریف نشستم وسر سخن را با برخی گشوده بودم که 🔆 ناگاه دیدم همان شخصیّت والایی که در میان آن خیمه ودر آن دشت سرسبز وخرّم برای آن گروه سخن می گفت، وارد شد وبالای سر شریف نشست وبه او فرمود: «شریف علی! قُل اشهد ان لا اله الاّ الله». زبان شریف که تا آن لحظه بسته بود به دستور او گشوده شد وگفت: «اشهد ان لا اله الاّ الله». ونیز فرمود: «شریف علی! قل اشهد انّ محمّداً (ص) رسول الله». واو نیز به دستور او آن جمله را تکرار کرد. ونیز فرمود: «قل اشهد انّ علیّاً ولی الله وخلیفة رسول الله». وشریف سوّمین جمله را نیز بازگفت. وهمینطور یک یک امامان نور را به شریف علی تلقین کرد واو نیز اطاعت نمود وباز گفت تا اینکه فرمود: «قل اشهد انّک حجّة بن الحسن حجّة الله» واو نیز باز گفت. ✨غرق تماشای این منظره شگرف بودم که آن شخصیّت والا برخاست وبیرون رفت وشریف علی نیز از دنیا رفت. من که از خود بیگانه شده بودم تازه به خود آمدم، با عجله به دنبال آن بزرگوار رفتم تا ببینم کیست، امّا به او نرسیدم. از دربان ها ونگهبانها ومأموران سراغ او را گرفتم که گفتند: «جناب! نه کسی اینجا وارد شده است ونه کسی از اینجا خارج شده است». 🔸به داخل کاخ بازگشتم، دیدم علمای چهار مذهب اهل سنّت در مورد سخنان آخرین شریف علی صحبت می کنند وبا اشاره به یکدیگر می گوید: «الرّجل یهجر!» (یعنی: او هذیان می گوید). امّا من به خوبی دریافتم که آن تلقین کننده، امام عصر (علیه السلام) بود ومن در آن روز خاطره انگیز دو بار به دیدار آن حضرت نائل آمده ام امّا او را نشناخته ام» 📚ملاقات علمای بزرگ اسلام با امام زمان علیه السلام،سید محمد طباطبایی .