همچنین گزارشهای دریافتی از دانشجویان نشان میدهد این انحرافات «جریانی» است و محدود به یک فرد نیست؛ به طوری که برخی مدیران این دانشکده نظیر #علیاییمقدم پس از تصدی مدیریت گروه فارسی، گرایش «ادبیات پایداری» را حذف کرده و معاون وی، #وحید_عیدگاه، همزمان با تشییع پیکر مطهر رهبر شهید، اشعاری هتاکانه علیه نظام و رهبری منتشر ساخته است!
همچنین در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، #فرزاد_کلبعلی بهعنوان مدرس مدعو درس جامعهشناسی سیاسی انتخاب شد؛ فردی که در حسابهای شخصی خود اهانتهای صریحی به رهبر شهید و ارکان نظام جمهوری اسلامی روا داشته بود.
همچنین انتصاب #تقی_آزاد ارمکی منافق به مدیریت گروه جامعهشناسی دانشگاه تهران، ابهامات فراوانی ایجاد کرده است؛ فردی که علناً مدعی شده «هیچ اعتقادی به همه جمهوری اسلامی ندارم»، #رهبر_شهید را به تناقضگویی متهم کرده و وقایع و شهادت هموطنان در جنگ تحمیلی اخیر را «بازی» خوانده است!
گوهر معرفت 🚩یا لثارات 🚩
همچنین انتصاب #تقی_آزاد ارمکی منافق به مدیریت گروه جامعهشناسی دانشگاه تهران، ابهامات فراوانی ایجاد
اگر مجلسی بود
و اگر آقای قالی باف اذن میفرمود
قطعا وزیر بی کفایت علوم و عوامل وزارتش اینگونه دانشگاه ها را میدان تاخت و تاز عناصر ضد انقلاب و منافق نمیکردند
گوهر معرفت 🚩یا لثارات 🚩
وقتی میگوییم کودتا شده آنهم در تمام چهارچوبهای نظام به گزافه نیست حضور #سپیده_بیرشک بهعنوان اس
جناب آقای حاج حسین شریعتمداری عزیز
مگر از وزارت علوم این دولت و شخص خود آقای پزشکیان که به دست بوس ناشریف زارچی رفت و با فرش قرمز آن منافق فراری را به دانشگاه برگرداند جز این انتظاری باید داشت ⁉️‼️
شما صدای اعتراض و انتقادتان را به سمت مجلس تعطیل شده و شخص رئیس مجلس ببرید ❗️
11.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩صل الله علیک یا ابا عبدالله
روضه ۲۰۰ ساله ی کاشان
@gowharemarefat
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیت الله سید رحیم توکل، عضو مجلس خبرگان رهبری در استان مازندران:
درباره مذاکرات با آمریکا به مسئولان جمهوری اسلامی هشدار داد: «اسلحه را پر کنیم، روی رگبار میگذاریم، دستمان روی ماشه است.
در صورتی که کاری کنید که خلاف عزت ما باشد، یک خشاب برای هر نفرتان خالی میکنیم.»