لذا بازی کردن با اعتقادات مردم درست نیست و فقط فریبکاری است. بنابراین بحث مهدویت و منجی باید به طرز درستی تبیین شود و در قبل از آن باید اسلامگرایی هر چه بهتر تبیین شده باشد.
razavi.news/fa/interview/69532
------
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه*
💻 ghadiri.ir
📱ایتا، سروش، بله، تلگرام:
📱 @ghadiri1404
📱ایتا، تلگرام:
📱 @Gozideha1404
📲 chat.WHATSAPP.com/GvBZJlk1EAW7t4boyFoseS
🖼 INSTAGRAM.com/ghadiri.ir/GvBZJlk1EAW7t4boyFoseS
📺 Aparat.com/dr.ghadiri
📧 mh.ghadiri@gmail.com
📝 @GhadiriAbyaneh
هدایت شده از م ح رحیمیان
✔️ یادداشت مدیرعامل بانک صادرات درباره امضای سند راهبردی با چین
حجت الله صیدی :
🔹به عنوان کارشناسی که سند موسوم به «برنامهی همکاری جامع فیمابین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین» را خوانده و در برخی جلسات بررسی آن از جنبههای پولی، مالی و سرمایهگذاری شرکت داشتهام، نکات زیر را برای اطلاع عزیزانی که دل در گرو ایران و ایرانیان دارند، عرض میکنم:
🔹سندی که به امضای وزرای خارجهی دو کشور رسیده، نه قرارداد است و نه تفاهمنامه یا توافقنامه، بلکه سندی راهبردی است که بیشتر ماهیت نقشهی راه و چهارچوب همکاری و زمینههای مشارکت را برای دو طرف دارد.
🔹در عرصهی جهانی و تعاملات بینالمللی، وجود چنین اسنادی برای هر کشوری نوعی دارایی و ظرفیت تولید ثروت به شمار میرود، فارغ از آنکه بین آلمان و ژاپن باشد یا کانادا و ترکیه. این که ایران با دومین قدرت اقتصادی جهان چنین سندی را مبادله میکند، یک دستاورد مهم و ارزشمند است.
🔹در هیچکدام از بندهای سند، جملهای که نشاندهندهی برتری یک طرف بر دیگری یا ضعف یکی در مقابل دیگری داشته باشد، ملاحظه نمیشود و از موضعی برابر و با رویکرد برنده-برنده و عزتمندانه تهیه شده است.
🔹عملیاتی کردن مفاد این سند، نیاز به دو گروه اسناد دارد:
برنامهی اقدام و عمل (Action Plan) و قراردادهای تعهدآور موردی برای هر طرح. لذا حفظ منافع ایران در عمل، بستگی به این اسناد و اجرای آن دارد.
🔹 قدر فرصتها را بدانیم و از ارتقاء و توسعهی همکاریهای بینالمللی ایران بزرگ حمایت کنیم.
هدایت شده از م ح رحیمیان
⛔🚨⛔👌دیتا ماینینگ دادههای رسانهای بیگانه در خصوص انتخابات:
داده کاوی مجموعه تخریبهای رسانههای بیگانه و ضدانقلاب علیه کاندیداهای انتخابات ۱۴۰۰ میتواند برای دوستان تحلیلگر حاوی اطلاعات جالبی باشد البته بررسی آن برای طیفی خالی از لطف نیست.
بیشترین تخریبها بصورت نزولی به شرح ذیل میباشد:
۱. دکتر سعید محمد 41%
۲. آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی 32%
۳. دکتر محمدباقر قالیباف 18%
۴. دکتر سعید جلیلی 8%
۵. دکتر محسن رضایی 1%
افرادی که برخی اخبار با رویکرد خنثی در رابطه با ایشان منتشر شده است:
۱. سید پرویز فتاح
۲. سید عزت الله ضرغامی
۳. علی مطهری
۴. حسین دهقان
۵. مصطفی کواکبیان
۶. قاضی زاده هاشمی
۷. سورنا ستاری
و اما بیشترین حمایت ها به ترتیب نزولی:
۱. محمود احمدی نژاد 37%
سید حسن مصطفوی 21%
۲. محمد جواد ظریف 14%
۳. جواد آذری جهرمی 11%
۴. علی لاریجانی 9%
۵. محمد خاتمی 4%
۶. اسحاق جهانگیری 3%
۷. محمدرضا عارف 1%
✅دکترشمس اردکانی
برنامه همکاری های جامع ۲۵ ساله ایران و چین؛
این روزها همه جا صحبت از قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین است که با واکنش های متفاوتی در محافل مختلف و به ویژه میان عامه مردم مواجه شد. بعضی ها خیلی بدبینانه به آن نگریسته و از لفظ فروش کشور، جزیره کیش و ....استفاده می کنند. این برداشت به سرعت در فضای مجازی دست بدست می شود. بعضی دیگر به ویژه با دیدکارشناسی به آن می نگرند، و آنرامنافی منافع و استقلال ملی نمی دانند. یکی از دلایل نگاه و برداشت بدبینانه می تواتد ناشی از عدم مطالعه دقیق مفاد این سند با حداقل دانش حقوقی باشد.
نگارنده از دیدحقوقی بین المللی و با تجربه کاری در روابط بین المللی، چند نکته تحلیلی پيرامون اين پيشنهاد را به اشتراک می گزارم.
بدوا باید توجه داشت که برای تنظیم سندهای مهم و حساسی چون برنامه جامع حاضر، ده ها جلسه مذاکره با حضور کارشناسان امر بخصوص حقوقدانان صورت می گیرد و تک تک الفاظ بکار رفته با دقت انتخاب و بکار می روند چرا که در حقوق بین الملل هر کلمه و جمله ای دارای اثرات و تبعات حقوقی و فنی است که ایجاب می نماید، حساب شده بكار گرفته شوند:
۱. پیشنویس سند ۹ بند دارد، که دران هر گز از کلمه قرارداد و یا توافقنامه استفاده نشده است. الفاظ بکار رفته عبارتند از "تفاهم"، "برنامه" و مخصوصا "سند". این امر نشاندهنده این نکته ظریف و مهم است که هر دو طرف ایرانی و چینی می دانند که این یک قرارداد و توافقنامه در الفاظ معمول حقوق بین الملل نیست.
۲. این سند صرفا یک برنامه و چارچوب "Frame work" است. چیزی تقریبا شبیه سند وضعیت حقوقی دریای خزر که مرداد ماه سال ۱۳۹۷ میان روسای جمهور کشورهای حاشیه دریای خزر امضا شد. اجرا شدن این سند خود نیازمند انعقاد حدود ۲۰ توافقنامه دو یا چند جانبه می باشد. سند ایران و چین نیز همینطور است و بلکه کلی تر. بدین معنا که هر یک از بندهای آن و ضمایم بخودی خود قابلیت اجرایی ندارند و هر کدام نیازمند مذاکره و نیل به یک توافقنامه و قرارداد اعم از دولتی و خصوصی می باشد. البته ذکر این نکته ضروری است که در تنظیم این قراردادها و توافق نامه ها در آینده، حسب مورد طی تشریفات قانون اساسی از جمله تصویب مجلس شورای اسلامی ضروری خواهد بود. قطعا در آن زمان مجلس منافع ملی را در توافقات و قراردادها لحاظ خواهد کرد و شورای نگهبان نیز بر آن نظارت و تایید خواهد نمود.
۳. چنانچه به مفاد مقدمه و بندهای ۱ الی ۳ سند توجه شود، همه چیز بر اساس منافع مشترک و سیاست برد برد با رعایت اصل حاکمیت و استقلال دو کشور تنظیم شد. بر این اساس، هیچ نگرانی وجود ندارد. لازم است، این بندها که به دقت نگارش شدند و رد پای اصول حقوق بین الملل و منشور سازمانملل متحد در آن قابل ملاحظه است، دقیقا مطالعه شوند.
۴. یک بند بسیار مهم در این سند آورده شد که حکایت از هوشمندی طرفین به ویژه طرف ایرانی دارد و آن بند هشتم با عنوان "نفی فشارهای خارجی" می باشد. در این بند به منظور حمایت از اصل چندجانبه گرایی، طرفین در مقابل فشارهای غیر قانونی شخص ثالث از اجرای مفاد این سند حفاظتخواهند کرد. دقت شود که در اینجا از لفظ حمایت "support" استفاده نشد بلکه از کلمه حفاظت "Protection" استفاده گردید. حفاظت بار معنا و اثر حقوقی بالاتر و بیشتری نسبت به حمایت دارد. در حفاظت باید مکانیزم های اجرایی آن پیش بینی شود و این یک الزام است اما در حمایت شاید بشود و شاید هم نشود.
۵. می توانگفت بند هشتم سند برای دولت ایالات متحده امریکا کابوس است. برای امریکا همه بندهای این برنامه جامع یک طرف و این بند یک طرف دارای اهمیت است، چه اینکه محاسبات دولت امریکا در اعمال سیاست فشار حداکثری علیه ایران را بهم خواهد ریخت. توجه داشته باشیم که این چین است و نه ونزوئلا.
۶. در هیچ کجای این سند واگذاری مالکیت زمینی و یا جزیره ای نیامده یا قراری برای آنگذاشته نشده است . بله ممکن است که دولت کشوری زمینی را به موجب قراردادی برای سرمایه گذاری بلند مدت اما مدت دار به دولت یا بخش خصوصی کشور دیگر واگذار کند که این در دنیا بسیار عادی و مرسوم است.
اتفاقا کشورهایی که دنبال توسعه هستند، باید قوانین جذب سرمایه گذاری شفاف و آسانی را تصویب و اجرا کنند. چیزی که متاسفانه در ایران با بوروکراسی شدید مواجه است.
فلسفه ایجاد مناطق آزاد تجاری هم جذب سرمایه گذاران خارجی و تسهیل تجارت خارجی است و قطعا سرمایه گذاری که می خواهد میلیون ها و بلکه میلیاردها دلار هزینه کند، دغدغه تامین و تضمین منافع و سرمایه خود را دارد. دولت میزبان هم منافع خود را خواهد داشت و دنبال تامین آن خواهد بود. به همین خاطر است که باید از سیاست برد برد صحبت کرد که در بند ۱ این سند هم به آن تصریحگردید.
نتیجه اینکه ، چنانچه همه بندها و ضمایم این سند بر اساس همان اصول آمده در مقدمه و بندهای اول تا سوم آن و اصل تشریک منافع و احترام ب
ه تمامیت ارضی و استقلال کشور اجرایی شود، می توان انتظار یک تحول بزرگ اقتصادی و توسعه کشور را داشت. در این صورت تحریم های یکجانبه امریکا ولو اینکه با اتحادیه اروپا همراه شود، راه بجایی نخواهد برد.
۷. فراموش نکنیم که ما راجع به برنامه جامع با کشوری صحبت می کنیم که نزدیک به یک و نیم میلیارد نفر جمعیت دارد. چین تبدیل به یک ابرقدرت اقتصادی و بازیگر اصلی در دنیا شد و با سرعت در حال جلو زدن امریکاست، با این تفاوت که هم وسعت و هم جمعیت آن به مراتب بیشتر از امریکاست.
۸. در دنیای امروزی کشورهایی موفق خواهند بود که منافع راهبردی خود را از جنبه های مختلف با کشورهای بزرگ و پیشرفته و صاحب نفوذ و البته محترم و نافی سلطه گری گره بزنند و از طرف دیگر با اتکای به اعتماد به نفس و عرق ملی به جلو حرکت کنند و این دو یعنی تعامل راهبردی با یک دولت مقتدر و بازیگر اصلی در روابط بین الملل و دیگری تکیه بر ظرفیت های درون کشوری هرگز در تضاد هم نیستند بلکه مکمل خواهند بود.
۹. راجع به توسعه یافتگی مناطق آزاد تجاری ، سوالی که همه ما را بفکر فرو خواهد برد این است که چرا علی رغم گذشت بیش از ۱۵ سال از تاسیس منطقه آزاد اروند شاهد پیشرفت و توسعه قابل توجه و ارزشمندی دراین منطقه نبودیم و چرا مناطق آزاد چابهار و قشم و حتی کیش از چندتا مغازه و ساختمان شیک و جاذبه گردشگری محدود فراتر نرفته و به قطب های تجاری منطقه خلیج فارس تبدیل نشدند؟ چونکه در جذب سرمایه گذاران خارجی موفق نبودیم و شاید اراده و به دنبال آن پشتکار قوی وجود نداشت. برنامه جامع همکاری ایران و چین را از اینمنظر باید یک فرصت طلایی بدانیم. آن طرفش چین است با قدرت سیاسی، اقتصادی و حتی نظامی بزرگ در جهان و این طرفش ایرانی است مقتدر، با ثبات در منطقه و بازیگر اصلی در معادلات منطقه ای و البته دارنده منابع نفتی و غیر نفتی سرشار. ما هرگز قابل قیاس با کشورهای کوچکی چون قطر، بحرین و امارات نیستیم که در تامین امنیت خود چاره ای جز پذیرش سلطه خارجی ندارند. ما ایران هستیم با همه ویژگی های منحصر بفردش.
۱۰. نتیجه اینکه بدور از هر گونه احساسات، نگارنده این یادداشت به عنوان یک شهروند ایرانی از امضای این سند نگران نیست. چونکه هم مردم امروز ما آگاه تر از گذشته هستند و همه به لزوم نگهداشت تمامیت ارضی و استقلال حاکمیت اذعان دارند و قطعا نخواهند گذاشت که هرگونه تفاهمنامه و قراردادی عزت و کرامت، استقلال، حاکمیت و منافع ملی کشور که به برکت خون هزاران شهید مظلوم به دست آمد، مخدوش گردد. انشاء الله.
پایان
✳️✳️✳️✳️✳️✳️
سلام علیکم پیشاپیش فرارسیدن نیمه شعبان المعظم راخدمت عزیزان تبریک وتهنیت عرض نموده وبااستغاثه به درگاه حضرت احدیت جهت تعجیل درظهورحضرت حجت ابن الحسن(ع)دراین شب وروزپربرکت التماس دعادارم.
اماموضوعی که درحال حاضر موردتوجه نخبگان وعلاقمندان واقع شده ودرگفتگووتحلیل قرارداردامضای سندراهبردی بلندمدت بین دوقدرت مطرح یعنی جمهوری اسلامی ایران وجمهوری خلق چین است که فی نفسه امرمفیدی است لیکن نکاتی بنظرمی رسدکه عرض میشود:
مطالب منتشره دردومحورسیاسی وکارشناسی قابل تفکیک است:
۱- ازمنظرسیاسی تعدادی ازفعالان ونخبگان که ازجهت مشی وتفکرجناحی درزمره هواداران دولت محسوب میشونداین حساسیتی که درخصوص این سندرابکارگرفته اندودائم درحال ابرازنگرانی به شیوه های مختلف دررسانه هاهستندسرسوزنی نسبت به برجام که نداشته هیچ وحتی باتشویق وتاییدمکررمنتقدین رابه انواع واقسام سرزنش می نمودندبرجامی که حتی نتیجه ان رارهبرمعظم پیش بینی نموده بودندوبالعکس منتقدین دیروز برجام نیز درخصوص تفاهم انجام گرفته باچین درحال حاضر هیچ گونه عکس العملی که حاکی ازدغدغه ونگرانی به ان باشدبویژه ازناحیه مجلسیان که ناظرفعال دراین اموربایدباشندازخودبروزنمی دهندکه این نوع رفتارازجانب جناح هاوگرایشهای سیاسی رامردم رصد نموده وبه ان نمره می دهندکه بنظرم هردونیازمندتغییراین شیوه عملکردهستند.به گونه ای که همواره بایدمنافع ملی(اهداف ارمانی انقلاب اسلامی بعلاوه مصلحت ومنافع عموم جامعه) مطمح نظرباشدولاغیر
۲-اماازجنبه کارشناسی دوستان مستحضرندبرای توسعه یافتگی نیازبه سرمایه گذاری است وبلحاظ جنبه هاومولفه های متعددومتنوع این بخش میزان سرمایه گذاری ازنوع کلان بوده وبایدازسوی بخش یاسرمایه گذاری باشدکه توان انجام این مهم راداشته باشدوکشورماهم بازیرساختهای اماده واقتدارمنطقه ای وبین المللی نیازمندچنین ظرفیتی است که باتوجه باینکه این پتانسیل دردویاسه کشوروجودداشته وباتوجه به شرایط حال واینده کشورهای مذکور وسیاستهای کلان نظام درعرصه بین الملل وجنبه تعاملی وتقابلی باانهاضمن عنایت به اشتراکات موجودرویکردتوجه به چین رامعنادارنمودکه بتواندباتعریف یک نقشه راه افق پیش روراتنظیم نماید،لذاباملاقات رئیس جمهورچین بارهبرمعظم انقلاب پایه چنین اقدامی ایجادوسندراهبردی ان دربخشهای محوری توسعه ایی به امضای وزرای خارجه دوکشوررسیداکنون مسائلی که مطرح میشودحول چندمحوراست:
✅دراجرای اصل۱۲۵قانون اساسی که عهدنامه ها،مقاوله نامه هاو....بایدبه تصویب مجلس شورای اسلامی برسدگرچه سندتنظیمی صرفاتعیین مسیریک چارچوب همکاری بلندمدت درزمینه های پیش بینی شده است که برای اجرایی شدن ان نیازمندقراردادهای متعدد اختصاصی وعملیاتی است اماقطعاموردنظرمجلس جهت ایفای نقش تقنینی ونظارتی قرارخواهدگرفت.
✅بلندمدت بودن تفاهم وسند نیزحاکی ازهمکاری عمده وکلانی است که خروجی ان انتفاع دوکشوریکی درحوزه توسعه یافتگی ودیگری درحوزه تامین انرژی پایداروتثبیت جایگاه قدرت خوددررقابت بارقیب خوداست البته درقراردادهای عملیاتی سنددرهربخش دقت درتنظیم وتوجه به نکات حقوقی درجنبه بردطرفینی ومنفعت دوجانبه ازموضوعات تاکیدی است که موردتوجه بخشهای مرتبط قرارخواهد گرفت.
✅تعیین مسئول خاص برای نظارت براجرایی شدن همکاری دوجانبه(انتصاب اقای دکترلاریجانی)اهمیت ان رابرای تمرکزتجربه ودیپلماسی نسبت به ان درکناروزارت خارجه ازیکسوولحاظ انفعال دولت نسبت به این موضوع(توجه به شرق وقدرت نوظهوران یعنی چین) وتلاش مسئولین دولتی برای به تعامل رسیدن باغرب باهرشیوه ممکنه ازسوی دیگرراضروری ساخت،
✅مهمترازهمه این سندهمکاری نتایج متتعددی داردکه یکی ازانهاشکستن هیمنه غربیهاودرراس ان امریکا درخصوص یکجانبه گرایی درحوزه های مختلف بین المللی است که می توانددرحوزه اقتصادی وسازمانهای فعال درعرصه جهانی اثرات خودراپدیدارساخته وحتی موجب تحولات عمده درساختارهای متشکله حقوقی ازقبیل سازمان ملل متحدو.....
گرددبامیداینکه هرچه زودتراثرات سودمنداین تفاهم برای مردم عزیزکشورمان پدیدارگردد،ان شاء الله
یاعلی مدد
سیدمحمدحسین میرمحمدی
هدایت شده از م ح رحیمیان
🔴بصیرت چیست؟
🔹️ تفاوت گرگها و موریانهها
1️⃣ - وقتی گرگ حمله میکند،با صدای بلند حمله میکند؛ و فرصتی برای واکنش دارید.
(فرار یا مقاومت)
2️⃣ -اما وقتی موریانه هجوم میآورد،
از همان ابتدا بی سر و صدا و تنها به جان محصولات شما میافتد.
زمان میبرد تا به هدف برسد، اما بالاخره همه محصول تو را نابود میکند
⚠️ایستادن در برابر گرگ،
"شجاعت"میخواهد
و دفع خطر موریانه
"بصیرت"
🔅بصیرت چیست؟؟؟؟؟؟
⬅️بصیرت، سواد نیست - بینش است.
⬅️بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی ممکن است همسرِ پیامبر، در برابرِ راهِ پیامبر ایستاده باشد؛
⬅️بصیرت؛ یعنی اینکه نگاهت به «شخصیت»ها نباشد؛ بلکه همواره به «شاخص»ها چشم بدوزی؛ پس ملاک حق حقیقت است نه شخصیت
⬅️بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی حتی مسجد، میتواند «مسجد ضِرار» باشد و پیامبر (صلی الله علیه و آله) آن را خراب کند و به زباله دانیِ شهر تبدیل نماید؛
⬅️بصیرت؛ یعنی اینکه قرآنِ روی نیزه تو را از قرآنِ ناطق، منحرف نکند؛
⬅️بصیرت؛ یعنی اینکه بتوانی شترِ همسرِ رسول خدا را «پی» کنی و همزمان، حرمت حریم رسول الله (صلی الله علیه و آله) را نگه داری؛
⬅️بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی جانباز صفین (شمر) میتواند قاتل حسین (علیه السلام) در کربلا باشد؛
⬅️بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی در جنگ با فتنه نمیتوانی آغازگر باشی اما تا ضربه نهایی، نباید از پا بنشینی؛
⬅️بصیرت؛ یعنی اینکه نگذاری فتنهگران، شیرت را بدوشند یا بر پشتت سوار شوند؛
⬅️بصیرت؛ یعنی اینکه «مالک اشتر»ها را به تندروی و «ابوموسی اشعری»ها را به اعتدال، نشناسی؛
⬅️بصیرت; یعنی اینکه بدانی «معاویه»ها، به سست عنصرهای سپاهِ امیرالمومنین (علیه السلام) " دل بستهاند؛
⬅️بصیرت یعنی اینکه بدانی تاریخ, تکرار میشود؛ نه با جزئیاتش؛ بلکه با خطوط کلیاش ....
🔷 بصیرت یعنی اینکه امام و رهبر عادل را از امام ورهبر ظالم تشخیص بدهی و در فتنه ها واقع نگر باشی ....
هدایت شده از م ح رحیمیان
شعری که ایت الله بهجت(ره) در اواخر عمرشان زمزمه میکردند....
با کدام آبرو، روز شمارش باشیم؟
عصرها منتظر صبح بهارش باشیم؟
سال ها منتظر سیصد و اندی مرد است
آنقدر مرد نبودیم که یارش باشیم...
گیرم امروز به ما اذن ملاقاتی داد
مرکبی نیست که راهی دیارش باشیم
سال ها در پی کار دل ما افتاده
یادمان رفت کمی در پی کارش باشیم
ما چرا؟ خوبترین ها به فدای قدمش
حیف او نیست که ما میثم دارش باشیم؟
اگر آمد خبر رفتن ما را بدهید
به گمانم که بنا نیست کنارش باشیم...
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماز بزودی در بیت المقدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 دلیل همکاری چین و ایران؟
💬 #سیدمحمد_مرندی
✅ مستقل بودن ایران، جایگاه قدرتمند جمهوری اسلامی ایران در منطقه، منابع خوب انرژی و نیروی کار از انگیزه های مهم همکاری ایران و چین است.
#بین_الملل
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 ویژه برنامه چین هراسی در بی بی سی فارسی به کام تهیه کننده برنامه نشد!
💢 علی قلی زاده، تحصیلکرده دانشگاه علم و فناوری در چین با حضور در برنامه بی بی سی گفت:
🔺️"چین هراسی که در رسانه ها و فضای مجازی مطرح می شود عملا برای کامل شدن محاصره اقتصادی و گرسنگی دادن و فقیر سازی مردم ایران است؛ نه تنها کشورهای منطقه بلکه هم پیمانان آمریکا از شرکای بزرگ چین هستند"
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مصاحبه تلفنی اخبار مجلس با فریدون عباسی رئیس کمیسیون انرژی با موضوع قرارداد ایران و چین
🔹فعلا این قرارداد یک پیش نویس اولیه است
🔹فشار غربی ها به خاطر پیشرفت چین است
🔹چین به دنبال ایجاد رابطه طولانی مدت با ایران است
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
خاک مالی
نقل میکنند که شاه عباس وقتی میدان نقش جهان را میساخت،
دم دمای غروب خودش میرفت و مزد کارگران را میداد.
کارگران هم برای دیدن شاه و هم برای گرفتن پول صف میکشیدند
و خوشحال و قبراق مدتها در صف میماندند تا از دست شاه پول بگیرند.
در این میان عدهای بودند که کار نکرده بودند و روی خاک غلت میزدند و لباسهای خود را خاکی میکردند و در صف میایستادند تا بدون زحمت کشیدن حقوق دریافت کنند.
وقتی نوبت به آنان میرسید،
سر کارگرانِ عصبانی که کار نکردههای رند را خوب میشناختند،
به پادشاه ندا میدادند و کارگران خاکمالیشده را با فحش و بد و بیراه بیرون میانداختند
أمّا شاه عباس آنها را صدا میزد و به آنها نیز دستمزد میداد و میگفت:
من پادشاهم و در شأن من نیست که اینان را ناامید برگردانم!
یا صاحب الزمان!
مدتهاست در بساط شما خودمان را خاکمالی کردهایم!
گاهی در نیمهی شعبان،
گاهی جمعهها،
گاهی در زیارت و گاهی در قنوت نماز، دعایتان کردهایم!
میدانیم این کارها کار نیست
و خودمان میدانیم کاری نکردهایم
ولی خوب یاد گرفتهایم خودمان را خاک مالی کنیم و در صف، منتظر بمانیم
تا دستمزد دریافت کنیم.
ای پادشاه مُلک وجود!
این دستهای نیازمند،
این چشمهای منتظر،
این نگاههای پرتوقع،
گدای یک نگاه شمایند!
یک نگاه!
از همان نگاههای لطف آمیز که به کارکردههای با إخلاصتان روامیدارید
إلتماس دعاي فرج
هدایت شده از یا علی
بسیار مهم 👇
از دیروز تا حالا که ایران با چین توافقنامه امضا کرده
شبکه های دوست و برادر و وهابی ایران اینترنشنال و بی بی سی و صدای آمریکا و کانال های داخلی وابسته شون
یه جوری دارن از جنایت های چین در ایران می نویسند که واقعا منکه
باورم شده چین کودتای ۲۸ مرداد را راه انداخت نه آمریکا
صدام با چراغ سبز چین هشت سال جنگ را به ما تحمیل کرد نه آمریکا و اروپا
باورم شده چهل ساله که چین ما رو تحریم کرده
اصلا چین نمیگذاره ما نفت بفروشیم
اصلا چین به کره گفته پول نفت ایرانو نده نه آمریکا
اصلا چین با صنعت صلح آمیز هسته ای ما مشکل داره نه آمریکا
باورم شده چین خون های آلوده به ویروس ایدز را برای ما فرستاده نه فرانسه
برادران مهربان و با صداقت انگلیسی در شبکه ی بی بی سی هم که مستند کیت های آلوده ی تست کرونا توسط چین را دارن به ما نشان میدن 😳😳
واقعا بنظر منم برادران وهابی در شبکه ایران اینترنشال راست دارند میگن ملت ایران هر چی بدبختی کشیده این چهل ساله از چین بوده امام خمینی هم اشتباه کرده گفته آمریکا شیطان بزرگ است باید میگفت چین شیطان بزرگ است 🙈
واقعا دیگه میخوام برم توی خیابون شعار بدم
مرگ بر چین خلیج فارس خور
مرگ بر چین جزیره کیش خور
مرگ بر چین دریای خزر خور
روحانی باید حالا حالاها برای رفع تحریم ها به آمریکا و غربی ها التماس میکرد ولی با چین توافق نمیکرد
دوستان مهربان و دلسوز اسرائیلی راست میگن که ایران شد مستعمره ی چین
صهیونیست ها چطوری دیگه محبتشون را به ما ثابت کنند.
دارند فریاد میزنند نصف ایران به چین فروخته شد 😳
اصلا چین هواپیمای مسافربری ما را در خلیج فارس زد نه برادران مهربان آمیریکایی
هدایت شده از م ح رحیمیان
اولین ترکش های تفاهم نامه ایران و چین به هند خورد
به گزارش مشرق، عمادآبشناس، تحلیل گر سیاسی در توییتر نوشت: هنوز تفاهم نامه همکاری طولانی مدت ایران و چین به امضا نرسیده که آمریکایی ها و وابستگانشان، زمین و زمان را بهم دوختهاند تا جلوی انعقاد این تفاهم نامه را بگیرند!
همین یک قلم ناراحتی آمریکایی ها کافی است تا همه متوجه شوند اهمیت و ارزش این تفاهم نامه تا چه حد است و عملا چه ضربه ای را به آمریکا و سیاست هایش بر علیه ایران، وارد می کند. حد اقل نتیجه این تفاهم نامه، شکسته شدن تحریم های آمریکا بر علیه ایران می باشد.
بحث همکاری های دیگر ایران و چین به کنار. حد اقل تا به حال هم، همه متوجه شده اند که چیزی در این تفاهم نامه وجود ندارد که منافع ملی ایران را به خطر بیاندازند و همه پروپاگانداهای تبلیغاتی که آمریکا و وابستگانش بر علیه این تفاهم نامه راه انداخته بودند طبل تو خالی بود.
می توان گفت روز گذشته اولین ترکش های این تفاهم نامه به هند اصابت کرد، کشوری که چندین سال است توافق ساخت و مدیریت بندر چابهار را با ایران امضا نموده اما سالها است به بهانه تحریم های آمریکا از اجرای تعهدات خود سر باز می زند و اظهار می دارد چون نمی تواند
پول به ایران منتقل کنند عملا پروژه را هم نمی تواند فعلا اجرا کند. تا هندی ها متوجه شدند که ایرانی ها ممکن است بخواهند این پروژه را به چین واگذار کنند دست به کار شدند و به ایرانی ها اعلام کردند که تصمیم دارند هیاتی برای گفتگو با ایرانی ها و رخصت گرفتن مجدد اعزام کنند
و بودجه پروژه را حاضر هستند نقدا به ایران منتقل کنند. کره ای ها هم از طریق میانجی گران خود واسطه فرستاده اند که هفت ملیارد دلار پول ایران امانت پیش آنها است و می خواهند با ایرانی ها گفتگوهایی را شروع کنند تا راه و چاره ای برای انتقال این پول به ایران پیدا کنند.
توجه داشته باشید تا قبل از مطرح شدن بحث تفاهم نامه ایران وچین، کره ای ها پول های ایران رابلوکه کرده بودند وحاضر نبودند درمورد آن با ایرانی ها حتی صحبت کنند. اروپایی ها هم به دست وپا افتاده اند تا پروژه هایی را که چند سال است نیمه رهاکرده اند مجددا به دست بگیرند واجرا کنند
و اظهار می دارند راه و چاره ای برای انتقال پول به ایران از طریق سیستم اینستکس پیدا کرده اند. برخی کشورها هم با ایرانی ها ارتباط برقرار کرده اند و اظهار داشته اند که آمریکایی ها بر اساس شرایطی به آنها اجازه داده اند تا مقداری از منابع ایران را آزاد کنند.
بدیهی است همه این اقدامات بدون هماهنگی آمریکا نبوده و نمی باشد وهیچ کدام ازسیاستمداران این کشورها درشرایطی نیستند که بدون اجازه آمریکا حتی آب بخورند. کاملامشخص است حالا که آمریکایی ها احساس کرده اند احتمال دارد سیاست هایشان بر علیه ایران شکست بخورد به تب و تاب افتاده اند تا هر جور که شده مجددا ایرانی ها را با وعده های توخالی، خام کنند. همین رویکرد ایالات متحده و متحدین آن ثابت می کند که راه انتخاب شده توسط ایران برای همکاری با شرق، خوب جواب داده و باید ایرانی ها همین راه راپیش بگیرند وحتی اگر بناباشد که راه همکاری ها با دیگر کشورها هم باز شود
باید چانه زنی کنند تا این بار شرایط محکم تر برای آنها ایجاد شود تا مانند سابق برای ایرانی ها بازی در نیاورند و وسط کار دست ایرانی ها را در پوست گردو نگذارند.
هدایت شده از م ح رحیمیان
⭕️انجمن حجتیه درون ما
فلسفه انتظار برخلاف انتظار مهجوراست. همه ما گرفتار سطحی از انجمن حجتیه ایم. جمهوری اسلامی کم گذاشت. نگفت و نرساند و هنوز آنچه امامین انقلاب از غیبت گفتند وقصد کردند دست ما نرسیده است. عجیب روزگاری است که برای غربت اندیشه انقلاب باید غصه خورد و گریست.
خاستگاه انجمن حجتیه چه بود؟ توسعه سیاهی و باطل؟ تقیه و چشم بستن بر ظلم؟ سکولاریسم سجاده و جدایی معنویت از زندگی جمعی؟ هرآنچه هست ما نیز گرفتاریم.
بینی و بین الله انتظار را چه معنا کردیم؟ دقیقتر شوم. سهم خودمان را در عصر غیبت چه دانستیم؟ دعای فرج؟ ندبه صبح جمعه؟ کمیل نیمه شعبان؟ چراغانی آغاز امامت؟ زیارت سامرا و چله دعای عهد؟ دست مریزاد. همه این هست و اما این همه نیست.
فهم نادرست و ادراک ناقص از آخرالزمان باعث شده است برای تعجیل در فرج سهمی برای خودمان نبینیم. گوئی زندگی ما دخلی به ظهور ندارد؛ یک سو مائیم و یک سو روز موعودی که ناخودآگاه و بی مقدمه زنگش به صدا در می آید و فرج حاصل می شود.
انجمن حجتیه ای بار آمدیم. کتاب معارف، زینت التحصیل مدارس و دانشگاه ما بود و اصلا بنا نداشت الهیات انقلاب را دست مکتبخانه ها برساند. ماجرا این شد که ندانستیم آخرالزمان برخلاف تصور رایج، تنها در توسعه سیاهی نیست و فراتر از سیاهی، معنویت است که رشد می کند و کما و کیفا توسعه عبودیت رخ می دهد. نگفتند و نشنیدیم که ظهور برگرده زمانه ایست که رشد و آمادگی و بلوغ اجتماعی شکل بگیرد و لشکری مهیا شوند. آن بزرگی که میگفت ایران کشور بقیه الله است نظر به نصرت امام زمان داشت و نه صرفا مناسک و سجاده نشینی؛ لذا فرمود پرچم از ایران به دست صاحب پرچم میرسد.
الهیات انجمن حجتیه ای فرق "ظهور" و "حضور" را نفهیمد و نفهمانید. لذا امام را ندیدیم و دست تدبیر او را هم نادیده گرفتیم. "غیبت امام" را "عدم امام" پنداشتیم و عالم را خالی از حجت دانستیم. برای ظهور دست به دعا نشستیم و حضور را درک نکردیم.
امام هست و عالم به تدبیر اوست. انتظار یعنی نصرت امام. خودش غائب است اما نقشه اش حاضر است. نصرت امام نصرت برنامه اوست. ببینیم و تلاش کنیم تا نقشه امام را بیابیم و کمک کنیم تا نقشه امام پیش رود. دعا نیز باید در خدمت همین نقش تاریخی مان باشد. ظهور در امتداد ماست و تمام.
نقشه امام مبارزه با ظلم جهانی و دفاع از مظلوم است. الگوی کلان او تربیت مجاهد است. غرض غائی اش قیام جمعی به سوی "او"ست. نقش مان را در نقشه او بیابیم که غیر آن سکولاریم و به سیاق انجمن حجتیه ایم.
از امروز بلند شویم.هرکس هرجا نشسته است کمک کند نقشه امام پیش رود.
@mahdian_mohsen
جروزالمپست: #توافق_ایران_و_چین خبر بدی برای اسرائیل است
🔹پکن و تهران، آمریکا را جدی نگرفتهاند. توافق اخیر واکنشی به ادامه تحریمها علیه تهران است و در مذاکرات آتی موضع واشنگتن را ضعیف میکند. این همکاری خبر بدی برای اسرائیل است اما میتواند بدتر هم شود.
🇮🇷🌸
🍀
💠 #صرفا_جهت_اطلاع
🍃🌻🍃
✅ تحلیلگر صهیونیست: توافق ایران و چین تهدیدی موجودیتی برای اسراییل است
🔹«دن شوفتان» رییس برنامه امنیت بینالمللی در دانشگاه حیفا: تهدید استراتژیک علیه اسراییل ممکن است به ابعادی وجودی تبدیل شود که در ائتلاف جدید ایران و چین نمایان است. خاورمیانه ممکن است بار دیگر خود را در یک جنگ سرد میان قدرتهای بزرگ ببیند، به گونهای که تهدیدی برای اسراییل باشد.
#روشنگری
#رسول
حسین شریعتمداری: آمریکا سیلی خورده، شما چرا گریه میکنید؟!
🔹شما نگاهی به هیاهو و جیغ و داد مقامات آمریکایی و اروپایی بیاندازید! این همه عصبانیت و ابراز نگرانی آن هم از سوی دشمنان تابلو دار ایران اسلامی برای چیست؟! جیغ و داد جریان غربگرای داخلی هم از همین آبشخور است. این جریان مرموز سیاسی رابطه با غرب را در وابستگی به آمریکا و اروپا تعریف میکنند و به همین علت است که از سیلی ایران به آمریکا وحشت کردهاند.
🔹همکاری جامع ایران و چین مقدمه تشکیل یک قطب قدرتمند اقتصادی در مقابل غرب است و کمترین نتیجه آن خنثی کردن تحریمهاست که آمریکا و اروپا از آن به عنوان سلاح جنگی علیه کشورمان استفاده میکنند. از این روی عصبانیت آمریکا و اروپا قابل درک است و باید هم نگران باشند ولی مخالفت غربزدهها با این معاهده را تنها میتوان با دو گزینه جهالت و خیانت تعریف کرد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شانه خالی کردن سردار دیپلماسی از عملکرد افتضاح در برجام و سیاست خارجه دولت روحانی!
🔺خبرنگار از ظریف پرسیده، در این هشت سال از صفر تا صد سیاست خارجی، چقدر دست شما بوده و ظریف پاسخ داد: صفر!
🔺جناب آقای ظریف، اون همه سکه، مدال و اینا رو برای چی گرفتین؟! و تکلیف القاب قهرمان دیپلماسی، سردار دیپلماسی و ... چی میشه؟!
🔺و سوال اصلی حالا دست کی بوده؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رئیس کل #بانک_مرکزی گفته ۱۱ بدهکار بزرگ بانکی با ۹۰ هزار میلیارد تومان بدهی در کشور وجود دارد.
جالبه بدونیم کل درآمد نفتی سال ۹۹ ایران ۱۰ هزار میلیارد تومان بوده.
این یعنی هر کدام از این افراد، معادل یک سال #درآمدنفتی کشور از بانک وام گرفته و برنگردانده!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ظریف: آیا من مسول این هستم که آمریکا دلارش قدرتمنده!؟
جناب ظریف! شاید شما مسئول قدرت دلار نباشید، ولی بارها رهبری راه شکستن ارزش و آقایی دلار رو گوشزد کردن! حداقل وظیفه شما انعقاد پیمان های پولی بین کشورها بوده که...
اما خب لیبرال جماعت تفکر و ماموریتش تحقق اهداف کدخداست!
قمار، معامله نیست
روحانی کجا سیر می کند؟
♦️یک عضو خانواده را در نظر بگیرید که می گوید در ازای فروختن فرش ها و تلویزیون و مبل خانه یا مقادیری طلا، می خواهد سرمایه گذاری کند و به اقتصاد خانواده رونق بدهد. او حتی یکی دو بار هم خانواده را مهمان بستنی و رستوران می کند. اما هر چه زمان می گذرد، در اثر رفتار او، وضعیت معیشت خانواده دشوار تر می شود و او هر بار وعده جدیدی می دهد، به شرط این که بتواند اقلام بیشتری را از دارایی های ضروری خانواده واگذار کند...
🔹حالا هشت سال سپری شده و طرف معامله می گوید این بار باید خود خانه را واگذار کنید، شاید که بتوانید به شرایط اقتصادی قبل از معامله اول برگردید! خب چه باید کرد ؟ اگر روز اول اعتماد و خوش بینی در میان بود مبنی بر این که عضو مدعی خانواده، مشغول سرمایه گذاری و معامله برد- برد است، اکنون حتما یقین می کنید که طرف مقابل کلاهبردار است؛ و عضو خانواده هم، خود و شما را گول می زند که نام "قمار" های دو سر باخت را معامله گذاشته و با
این وجود، وعده پشت وعده می دهد.
♦️آقای روحانی امروز گفت: "ما باید روزانه دنبال مذاکره و رفع تحریم باشیم؛ ما عجله نداریم، اما الان دیگر نباید کسی ما را متهم به عجله کند... تاخیر در برداشتن تحریم ها خلاف شرع، قانون اساسی و خواست مردم است".
🔹او همچنین گفته است: برای حل مسائل پیچیده ما راه حلی جز همهپرسی نداریم. در مسائل مهم مجلس دیگر قانونگذار نباید باشد و توسط رفراندوم باید انجام شود و همه دعواها حل میشود.
♦️هدف از این سخنان چیست؟ آقای روحانی هشت سال قبل، وعده تحول اقتصادی ۱۰۰ روزه داد. سپس در تیر ۹۴ اعلام کرد با توافق، همه تحریم های مالی و بانکی و نفتی یکجا برداشته شده. اما پنج سال بعد در حالی که بیش از ۱۳۰ روز از دوره ۲۹۲۰ روزه مدیریت او نمانده، می گوید "باید روزانه دنبال مذاکره و رفع تحریم باشیم" و "دیگر کسی نباید مارا متهم به عجله کند" و تاخیر در برداشتن تحریم ها خلاف شرع، قانون اساسی و خواست مردم است"!!
🔹روحانی کجا سیر می کند؟ چرا صادقانه به مردم نمی گوید که اعتماد به آمریکا و اصرار هفت ساله بر تداوم آن، یک قمار سراسر باخت بوده است؟ او، هم ۹۵ درصد برنامه هسته ای را به تعطیلی کشاند، هم تحریم ها را در اثر سوء دیپلماسی افزایش داد و هم چرخ اقتصاد را به خاطر سوء مدیریت خود متوقف کرد.
♦️جالب این که امروز اذعان کرده "دولت فعلی آمریکا تاکنون هیچ اقدام جدی برای رفع تحریمها انجام نداده است". مگر دولت فعلی آمریکا، ادامه همان دولت هایی نیست که از سال ۹۴- ۹۵ تحریم های ویزا، ایسا، سیسادا و کاتسا را پشت سر هم قطار کردند؟ مگر غیر از دولت اوباما بود که هیئت های تهدید به کشورهای مختلف گسیل داشت و آنها را از سرمایه گذاری و تجارت با ایران بر حذر داشت؟
🔹شما۲۸۰۰ روز را به خیال نرم کردن دل دشمن، فرصت سوزی کردید؛ چرا این سه چهار ماه باقی مانده را قدر نمی شمارید یا دست کم عبرت های این قمار پر خسارت را بازگو نمی کنید؟ توجیه قمار های قبلی و جذاب کردن قمار جدید، این خبر را در خود نهفته دارد که شما از یک جایی به بعد، آلوده شده اید و می خواهید موجودیت خانواده را "گرو" بگذارید.
♦️آیا اعضای خانواده حق ندارند از خود بپرسند که چرا عضو پشت هم انداز خانواده، به جای بدهکار کردن طرف معامله اصرار دارد خانواده خود را متهم کند؟ چرا گریبان کلاهبردار را رها کرده و مصر است گریبان اعضای خانواده را دست او بدهد؟ کجای دنیا به جای گرفتن طلب انباشته خود، می گویند رفراندوم کنیم که آیا می خواهیم طلب مان را طبق قرارداد زیر پا گذاشته شده، از طرف کلاهبردار پس بگیریم، یا دوباره طبق قواعد زورگویانه طرف مقابل، مذاکره و معامله کنیم؟!
✍ محمد_ایمانی
📝 *سند سری آمریکا در مورد قدیری ابیانه*
به گزارش سایت *ویکی لیکس* درگزارش سری سفارت آمریکا آمده است: *شکایتهای سفیر اسرائیل از سفیر ایران که از جسور بودن سفیر ایران گلایه میکند*
در گزارش ویکیلیکس آمده است:
*او نگرانی خود را از اهداف ایران و فعالیتهای پر انرژی که سفیرشان در اینجا برای پیشبرد آن بکار میبرد ابراز داشت. دیپلمات اسرائیلی همچنین گفت ممکن است قدیری ابیانه خیلی در فعالیتهای عمومی خود جسور شده باشد.*
While he signaled concerns with Iran’s intentions and the energy being put into furthering them by its Ambassador here, the Israeli DCM also said Ghadiri Abyaneh may have been too bold in his public posture and activities.
-------
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه:*
💻 ghadiri.ir
📱 @ghadiri1404
📱 @Gozideha1404
🖼 Instagram.com/ghadiri.ir/GvBZJlk1EAW7t4boyFoseS
📲 chat.whatsapp.com/GvBZJlk1EAW7t4boyFoseS
📺 Aparat.com/dr.ghadiri
📩 mh.ghadiri@gmail.com
✍️ @GhadiriAbyaneh
13.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
... *سوابق خانمی که در فیلم گاندوی ۲* از خارج عوامل نفوذی و جاسوس هارو هدایت می کنه و نهایتاً بدست سربازان گمنام امام زمان.عج دستگیر می شه...الی آخر... *جالبه حتما ببینید!!*
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
اللهم الرزقناشهادت فی سبیلک:
به نام خدا
#طرح_بزرگ_خادمين_شهدا
🔴 كنفرانس انلاين :ایتا گروه فرهنگی مردمی شهید ابراهیم هادی سرخس
با موضوع روز جمهوری اسلامی۱۲فروردین
باحضور: دکتر قدیری ابیانه دیپلمات
🗓تاریخ:۱۴۰۰/۱/۱۲
🕰 زمان: پنجشنبه ساعت ۲۲:۳۰
https://eitaa.com/joinchat/93519885Ce53b8cf563
گروه فرهنگی مردمی شهید ابراهیم هادی سرخس