eitaa logo
🇮🇷قرارگاه صف
185 دنبال‌کننده
4.8هزار عکس
3.3هزار ویدیو
44 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ جزئیات کارزار حمایتی رژیم صهیونیستی از رضا پهلوی در فضای مجازی 🗞روزنامه صهیونیستی هاآرتص با انتشار داده‌ های فنی مرکز تحقیقاتی سیتیزن لَب از نقش اسرائیل در ایجاد شبکه‌ای از حساب‌ های جعلی علیه ایران پرده برداشته است: ▫️عملیات روانی با ایجاد حساب‌ های جعلی 🔹کابینه رژیم اسرائیل با محوریت گیلا گاملیل، وزیر اطلاعات یک کارزار نفوذ دیجیتالی وسیع به زبان فارسی به راه انداخته و خود تأمین مالی آن را بر عهده دارد. یکی از وظایف این کارزار ایجاد تصویری مثبت از رژیم پهلوی در عرصه عمومی و درخواست برای بازگرداندن آنها به سلطنت است. 🔸محققان سیتیزن لب توانسته‌اند با استفاده از روش‌ها و ابزارهای مختلف، شبکه‌ای از حساب‌ های جعلی در سکوهای ایکس و اینستاگرام را شناسایی کنند که علی‌رغم آنچه وانمود می‌کنند، کاربران آنها واقعی نیستند و عکس پروفایل آنها ساخته هوش مصنوعی است. 🔹اگرچه بیشتر حساب‌ های این شبکه جعلی در سال ۲۰۲۲ و همزمان با اعتراضات در ایران راه‌ اندازی شدند، اما فعالیت آنها با شروع جنگ با ایران تشدید شد. شبکه‌ی تبلیغاتی کشف‌ شده از این کارزار، بر مجموعه‌ای از شخصیت‌ های جعلی متکی است که خود را به عنوان شهروندان ایرانی جا می‌زنند. ▪️ارتباط حساب‌ های جعلی حامی پهلوی با اسرائیل 🔸سه تن از افرادی که در این عملیات استخدام شده بودند، در گفتگو با هاآرتص ارتباط بین اسرائیل و این کارزار را تأیید کرده و می‌گویند شاهد آن بوده‌اند که کارزار مذکور در حمایت از پهلوی‌ تولید محتوا می‌کند. یکی از وظایف این حساب‌ های جعلی، ایجاد فراخوان برای احیای سلطنت با تکیه بر رضا پهلوی است. آنها هشتگ‌ هایی مانند کینگ رضا پهلوی را به اشتراک گذاشته و تبلیغ می‌کنند. 🔹البته این کارزار محدود به زبان فارسی نیست و برای تأثیرگذاری بیشتر در شبکه‌ های اجتماعی، به زبان‌ های انگلیسی و آلمانی نیز فعالیت است. 🔸علی‌رغم ظاهر ایرانی این کارزار، ریشه‌ هایش به درون اسرائیل بر‌ می‌گردد و در واقع یک عملیات نفوذ خارجی است که تأمین مالی آن از بودجه دولت اسرائیل و پول مالیات‌ دهندگان اسرائیلی انجام می‌شود. ▫️هماهنگی شبکه حساب‌ های جعلی با ارتش اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه 🔹نتایج بررسی‎ محققان سیتیزن لب نشان می‌دهد که بین اقدامات نظامی اسرائیل در طول جنگ ۱۲ روزه با ایران و محتوای این کارزار آنلاین هماهنگی وجود داشته است. مثلاً نشانه‌ هایی وجود دارد که عوامل این کارزار پیش از حمله اسرائیل به زندان اوین، از این حمله اطلاع داشته و پیشاپیش محتواهای خود را آماده کرده بودند. 🔸جالب‌ ترین مورد در فعالیت این شبکه جعلی، همزمان با حمله اسرائیل به زندان اوین رخ داد؛ وقتی که شبکه مذکور دقیقاً همزمان با بمباران اوین شروع به انتشار مجموعه‌ای از ویدئوهای جعلی و مطالبی کرد که از قبل آماده شده بود. نکته عجیب در عملکرد این شبکه، انتشار یک ویدئو از اوین در لحظه انجام بمباران بود که بعداً مشخص شد جعلی بوده و با هوش مصنوعی تولید شده است. 🔹یکی دیگر از فعالیت‌ های این شبکه، تشویق ایرانیان برای رفتن به زندان برای آزاد کردن زندانیان بوده است. شبکه مذکور همین‌ طور در ایجاد فراخوان برای اعتراض و شعار علیه رهبر انقلاب اسلامی نقش داشته است. 🔸تجزیه و تحلیل فعالیت این حساب‌ های کاربری توسط سیتیزن لب نشان می‌دهد که شبکه مذکور با چندین کانال تلگرامی نیز ارتباط دارد.
سرلشکر موسوی: فراجا نماد اقتدار و توانمندی در پاسداری از امنیت ملی است 🔺رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پیامی به مناسبت فرارسیدن هفته فرماندهی انتظامی، مجاهدت‌های پلیس انقلابی کشور را تبریک گفت و تاکید کرد: فراجا نماد اقتدار و توانمندی در پاسداری از امنیت ملی است. 🔺سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی در این پیام خطاب به سردار سرتیپ پاسدار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی، با گرامیداشت یاد شهدای والامقام فراجا و تجلیل از خانواده‌های آنان، نقش‌آفرینی‌های هوشمندانه این نیرو را در عرصه‌های مختلف مأموریتی برجسته توصیف کرد. ‌ 🌹 🌹 🆔 @PR_Police
🔈 فرمانده کل ارتش: ایستادگی فراجا در برابر توطئه‌ها ضامن امنیت ایران است سرلشکر حاتمی در پیامی به مناسبت هفته فرماندهی انتظامی: ▪️فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، به عنوان یکی از ارکان مجموعه نیروهای مسلح، همواره در خط مقدم پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی، دفاع از امنیت ملی و مقابله با تهدیدات دشمنان قرار گرفته است. 🌹 🌹 🆔 @PR_Police
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇮🇷گرامیداشت هفته نیروی انتظامی 📅 ۱۱ تا ۱۷ مهرماه ❇️ به مناسبت فرارسیدن هفته نیروی انتظامی، یاد و تلاش‌های دلاورمردان سبزپوش عرصه نظم و امنیت را گرامی می‌داریم. ❇️ این ایام، فرصتی است برای قدردانی از تلاش‌های خستگی‌ناپذیر پلیس ایران‌زمین که با اقتدار، قانون‌مداری و روحیه خدمت‌رسانی، حافظ آرامش و آسایش مردم‌اند. ♻️ شعار هفته: «پلیس مقتدر، مشارکت همگانی، جامعه امن» ❇️ امنیت و آرامش امروز میهن عزیزمان، مرهون ایثار و مجاهدت‌های صادقانه‌ی شماست.
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 انتقال ٧ مصدوم حادثه سقوط بالگرد هلال احمر به مراكز درمانى 🔹رئيس سازمان امداد و نجات هلال احمر:لحظاتى پيش با تلاش تيم هاى امدادى امدادگران حادثه ديده سقوط بالگرد هلال احمر در اشترانكوه لرستان به مراكز درمانى انتقال داده شدند. 🔹حال عمومى مصدومان خوب است و نگرانى خاصى وجود ندارد.در اين حادثه متأسفانه خلبان و مهندس پرواز به درجه رفيع شهادت نايل آمدند.
♦️گرجستان به سمت ایران و روسیه آمد! دیلی‌سیگنال ادعا کرد: 🔹گرجستان کشوری که در مرز اروپا و آسیا قرار دارد به یکی از نقاط بحرانی مهم تبدیل شده‌است. 🔹 دولت فعلی گرجستان که با مسکو در ارتباط است، به تهران نزدیک می‌شود. 🔹پکن به عنوان «شریک استراتژیک» نیز به گرجستان نزدیک شده و می‌تواند مهم‌ترین دروازه تجاری دریای سیاه میان شرق و غرب، و پایگاهی بالقوه با اهمیت برای نیروهای دریایی را در اختیار بگیرد. 🔹اکنون آمریکا با کشوری رو به رو است که تحریم‌های علیه روسیه را دور می‌زند، به ایران نزدیک می‌شود و با پکن روابط استراتژیک برقرار خواهد کرد./خبرفوری
3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨لحظه انفجار مهیب یک پمب بنزین در استان اربیل - اقلیم کردستان عراق
24.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پالایشگاه شرکت شورون - دومین سایت بزرگ این شرکت در ایالات متحده - در ال سگوندو، خارج از لس‌آنجلس، دیشب حدود ساعت ۹ شب منفجر شد، مردم می‌گفتند که انگار مورد حمله هسته‌ای قرار گرفته‌اند، چون انفجار را حس کرده بودند! یه بزرگواری هم با پهپادش ۵ دقیقه از آتش سوزی فیلم گرفت. پالایشگاه‌های روسیه در برابر پالایشگاه‌های امریکا؟
آقای خیاره خیلی مظلوم بود ، جز چند تا ترور جزئی جرم دیگه‌ای نداشت
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا