🌹صراط یعنی چه؟
♦️ راوی می گوید از امام صادق علیه السلام درباره ی "صراط" پرسیدم. آن حضرت فرمودند: "صراط" راه به سوی معرفت خدای عزوجل است و آن دو صراط است:
♦️ یکی صراط در دنیا و دیگری صراط در آخرت. اما صراط در دنیا، امام واجب الاطاعة است؛ کسی که او را در دنیا بشناسد و از راهنمایی او پیروی کند در آخرت از صراطی که پل جهنم است عبور خواهد کرد و کسی که او را در دنیا نشناسد در صراط آخرت، پایش می لغزد و در آتش دورخ هلاک می گردد."
📚 معانی الاخبار، ص۳۲، ح۱
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅
╭═━⊰●●🌺●●⊱━═╮
@GRARGAHSAF GRARGAHSAF
╰═━⊰●●🌺●●⊱━═╯
🔴 باید چنگ و دندان ابر قدرت ها و خصوصا امریکا را شکست
♦️امام خمینی (ره):راهی جز مبارزه نمانده است و باید چنگ و دندان ابر قدرت ها و خصوصا آمریکا را شکست و الزاما یکی از دوراه را انتخاب نمود، یا شهادت یا پیروزی که در مکتب ما هر دو آن ها پیروزی است که ان شاءالله ، خداوند قدرت شکستن چارچوب سیاست های حاکم و ظالم جهان خواران و نیز جسارت ایجاد داربست هایی بر محور کرامت انسانی را به همه ی مسلمین عطا فرماید و همه را از افول لذت، به صعود عزت و شوکت همراهی نماید.
📚صحیفه نور، ج ۲۰، ص۲۳۳
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅
@GRARGAHSAF GRARGAHSAF
╭═━⊰●●🌺●●⊱━═╮
@GRARGAHSAF
╰═━⊰●●🌺●●⊱━═╯
🔴اولین فرار محمدرضا پهلوی چند روز پیش از کودتای آمریکایی 28 مرداد
🕹25 مرداد 1332
♦️زمینه های کودتای 28 مرداد 1332 که از ماه ها قبل ایجاد شده بود، باعث گردید که شاه نگران حضور خود در ایران باشد و می خواست هنگام کودتا علیه دکتر مصدق در کشور نباشد. در همین ایام توافق انگلستان و آمریکا برای ساقط کردن حکومت مصدق که قبلاً طرح ریزی شده بود به مرحله اجرا درآمد.
♦️شاه در 22 مرداد حکم عزل مصدق و نخست وزیری سرلشکر زاهدی را صادر نمود و خود پس از صدور فرمان، به رامسر عزیمت کرد. در ساعت 2 بامداد فرمانده گارد شاهنشاهی فرمان را به مصدق ابلاغ کرد ولی وی هنگام خروج از منزل بازداشت شد و رادیو تهران این اقدام را کودتا خواند. دراین هنگام شاه و همسرش با یک هواپیما از طریق عراق از ایران خارج شده و به ایتالیا رفت.
♦️روزهای 25 تا 27 مرداد، در سراسر ایران اجتماعات بزرگی تشکیل شد و از دولت لغو نظام سلطنتی درخواست گردید. تمام این حوادث به نفع دکتر مصدق پیش می رفت تا اینکه طبق نقشه قبلی، اوضاع از بامداد 28 مرداد تغییر کرد و کودتا شکل گرفت. شاه نیز پس از دریافت خبر سقوط مصدق، در 31 مرداد همان سال به ایران بازگشت.
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅
@GRARGAHSAF GRARGAHSAF
هدایت شده از 🇮🇷قرارگاه صف
29.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🏴 #قرارگاه_صفrezaee
فرهنگـےاجتماعـےصف
مدافعان حرم
مستند جهاد خاموش
تغسیل اموات کرونائی
#جهاد_خاموش
#تغسیل_اموات_کرونائی توسط #گروههای_جهادی_طلاب
شبکه استانی البرز
#موکب_قرارگاه_صف #هیئت_قرارگاه_صف
@GRARGAHSAF
٢
هدایت شده از 🇮🇷قرارگاه صف
📌 دیدار رئیس شورای راهبردی قرارگاه صف با دکتر محسن رضایی
🔹در ادامه دیدارهای انتخاباتی نیروهای انقلاب با دکتر محسن رضایی و در راستای هماهنگی و وحدت بخشی، حجت الاسلام و المسلمین شیخ مهدی شورجه با دکتر رضایی دیدار کرد.
🟦 مهدی شورجه در ایکس
https://x.com/msh654791399007/status/1797470962197438544?t=H4sJYcjZoGs71UlF65q9eg&s=08
🇮🇷🏴قرارگاه صف
صفحه رسمی
@GRARGAHSAF GRARGAHSAF
هدایت شده از شیخ مهدی شورجه
سلام نایب الزیاره همتونم. پی وی پیام دهید اسم بیماره یا حاجتمند تا توحرم و راه براتون دعاکنم.