eitaa logo
🇮🇷🌙 قرارگاه صف
184 دنبال‌کننده
5هزار عکس
3.4هزار ویدیو
44 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📣 | مراسم اربعین شهدای اقتدار ایران اسلامی با حضور مردم و مسئولان در تهران برگزار شد 🔸 مراسم اربعین شهدای اقتدار ایران اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ ، در مصلی امام خمینی(ره) تهران با حضور جمعی از مقامات عالی‌رتبه لشکری و کشوری ، فرماندهان نظامی ، خانواده‌ های معظم شهدا و اقشار مختلف مردم برگزار شد. 🔸 در این مراسم، امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی رییس ستادکل نیروی های مسلح جمهوری اسلامی ایران سخنرانی کرد و با تأکید بر نقش شهدا در حفظ امنیت و اقتدار کشور، ادامه راه آن‌ها را وظیفه‌ای ملی و انقلابی دانست.
📣 | مراسم اربعین شهدای اقتدار ایران اسلامی با حضور مردم و مسئولان در تهران برگزار شد 🔸 مراسم اربعین شهدای اقتدار ایران اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ ، در مصلی امام خمینی(ره) تهران با حضور جمعی از مقامات عالی‌رتبه لشکری و کشوری ، فرماندهان نظامی ، خانواده‌ های معظم شهدا و اقشار مختلف مردم برگزار شد. 🔸 در این مراسم، امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی رییس ستادکل نیروی های مسلح جمهوری اسلامی ایران سخنرانی کرد و با تأکید بر نقش شهدا در حفظ امنیت و اقتدار کشور، ادامه راه آن‌ها را وظیفه‌ای ملی و انقلابی دانست.
پیام فرمانده کل سپاه به علی لاریجانی، علی شمخانی و علی اکبر احمدیان 🔹برادر ارجمند جناب آقای دکتر علی لاریجانی نماینده محترم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی؛ حسن اعتماد رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی در انتصاب جنابعالی به عنوان «نماینده معظم له در شورای عالی امنیت ملی» و رئیس جمهور محترم در انتصاب بعنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی" که گواهی بر تعهد، تجارت برجسته، سوابق ارزنده و دیدگاه‌های راهبردی آن برادر عزیز دارد را صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم. 🔹 برادر ارجمند دریابان علی شمخانی نماینده محترم رهبری در شورای دفاع؛ با کمال افتخار و مسرت، حسن اعتماد رهبر معظم انقلاب اسلامی ( مد ظله العالی) در انتصاب جنابعالی به «نمایندگی معظم له در شورای دفاع» که نشان از تعهد، تجارب، شایستگی و توانمندی‌های علمی، تخصصی و مدیریتی آن برادر گرانقدر در مسیر تحقق اهداف بلند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دارد، را تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم. 🔹برادر ارجمند سردار دکتر علی اکبر احمدیان نماینده محترم رهبری در شورای دفاع؛ با کمال افتخار و مسرت، حسن اعتماد رهبر معظم انقلاب اسلامی ( مد ظله العالی) در انتصاب جنابعالی به «نمایندگی معظم له در شورای دفاع» که نشان از تعهد، تجارب، شایستگی و توانمندی‌های علمی، تخصصی و مدیریتی آن برادر گرانقدر در مسیر تحقق اهداف بلند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دارد، را تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.
♦️استاندار کربلا از دستگیری یک گروه ۲۲ نفره خبر داد که قصد انجام عملیات تروریستی را داشتند 🔹استاندار کربلا: عملیات تروریستی که یک حسینیه را در مسیر زیارتی نجف به کربلا هدف قرار داده بود، خنثی شد. تروریست‌ ها قصد داشتند با نصب و انفجار مواد منفجره، نیروهای امنیتی و موکب های حسینی را هدف قرار دهند و مسیرهای زائران، به ویژه محور جنوبی استان را سم پاشی کنند. 🔹تروریست‌ها وابسته به داعش هستند و با طرف‌ های خارج از عراق ارتباط داشتند که برخی از آنها با رژیم صهیونیستی مرتبط بودند. ‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
♦️تکذیب هرگونه درگیری در جریان انتقال به زندان اوین 🔹در پی بازگشت مددجویان به زندان اوین، رسانه موساد و برخی انسان رسانه‌های وابسته تلاش کردند ادعاهایی را در رابطه با نحوه انتقال زندانیان به بازداشتگاه اوین مطرح کنند تا شاید بتوانند این بار بمباران تبلیغاتی و روانی علیه زندان اوین را کلید بزنند. 🔹در همین رابطه روابط عمومی اداره کل زندان‌های استان تهران با انتشار اطلاعیه‌ای ضمن رد ادعاهای مطرح شده تاکید کرد: انتقال مددجویان به زندان براساس پروتکل‌های امنیتی (داشتن دستبند زندانیان هنگام انتقال) و با رعایت کامل موازین قانونی و رعایت حقوق افراد انجام شده است.
ویراستی 💠 مهدی شورجه @mahdishorjh گرامیباد یاد شهدای خبرنگار و راهشان پر رهرو باد 🇮🇷🌹 https://virasty.com/Mahdishorjh/1754661916122820023
♦️تصاویری زیبا از ماه کامل و نارنجی امشب در ایران
*نوری قزلجه، وزیر کشاورزی دولت پزشکیان به بهانه "مدیریت جنگ ۱۲ روزه" به خودش حق مدیریت و پاداش ۱۵۰ میلیونی داد ؟!* 🔹اخبار لحظه ای نوشت: نوری قزلجه، وزیر کشاورزی در دو روز اول جنگ ۱۲ روزه در سفر خارجی بود و پس از برگشت به تهران و تهدید ترامپ به تخلیه پایتخت، بلافاصله‌ به همراه خانواده به شمال کشور پناه برد و به دنبال بازدید سرزده یک مقام عالی از وزارت جهاد، مجبور به بازگشت اجباری و ماندن ۲۰ ساعته در ترافیک شد. 🔹حال طبق شنیده ها نوری قزلجه دستور داده مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان برای خودش پاداش و حق مدیریت با عنوان حق مدیریت جنگ ۱۲ روزه واریز کنند و به تعدادی از مدیران وارداتی هم که به همراه خودش به وزارت جهاد آورده نیز پاداش چند صد میلیون تومانی به همین عنوان پرداخت کنند! 🔹در حالی که سربازان امنیت، در جنگ ۱۲ روزه جانشان را فدا کردند تا ملت بمانند، آقای نوری قزلجه برای هر روز بیش از ۱۰ میلیون تومان برای خودش پاداش و حق مدیریت مشخص و دریافت کرده و با این نگاه و این سبک مدیریت ابداعی خودش، مردمی را که در ایام جنگ ۱۲ روزه با رفتاری نجیبانه و شرافتمندانه به فروشگاه ها و مغازه ها هجوم نبردند، گرفتار گرانی چند برابری برنج و دیگر اقلام غذایی کرده است.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
461.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترامپ درباره ارمنستان و آذربایجان: آنها به مدت ۳۵ سال جنگیدند، حالا دوست شده‌اند. ارمنستان و آذربایجان متعهد شده‌اند که تمام درگیری‌ها را برای همیشه متوقف کنند، تجارت را باز کنند و به تمامیت ارضی یکدیگر احترام بگذارند. ترامپ به علی‌اف و پاشینیان: شما دو نفر قرار است رابطه بسیار خوبی داشته باشید، و اگر نداشتید، به من زنگ بزنید تا موضوع را درست کنم.
✳️پوتین در دیدار با ویتکوف نشان لنین را به یولیانا گالینا، کارمند ارشد سیا، اهدا کرد! ▪️پسر ۲۱ ساله او، مایکل گلاس، در سال ۲۰۲۴ در جنگ به نفع روسیه کشته شد. {در واقع او در لشکر ۹۸ هوابرد ایوانوفسک خدمت می‌کرد و نشان شجاعت دریافت کرده بود! ▪️به نوشته سی‌بی‌اس نیوز، گالینا معاون مدیر سیا در نوآوری‌های دیجیتال است. شرایط دقیق اهدای این نشان و سرنوشت بعدی آن نامشخص باقی مانده است. ▪️در اعلامیه فوت مایکل گلاس آمده است که او «به طور تراژیک در اروپای شرقی» در ۴ آوریل ۲۰۲۴ کشته شده است. پدر مرحوم، لری گلاس، که از کهنه‌سربازان کمپین عراق است، در مصاحبه با واشنگتن پست اعتراف کرد که نه او و نه گالینا از حضور پسرشان در اوکراین و شرکت او در جنگ خبر نداشتند. ▪️نشان لنین یکی از بالاترین جوایز اتحاد جماهیر شوروی است که پس از فروپاشی آن هرگز اعطا نشده است.