eitaa logo
صدای ایران
93 دنبال‌کننده
850 عکس
1.2هزار ویدیو
13 فایل
آخرین اخبار ایران در شرایط فعلی جنگ همراه با نکات. و تحلیل
مشاهده در ایتا
دانلود
ثابت شد که نظام ایران و اصولا انقلاب اسلامی ما نبود که با وجود شهادت رهبر و بیشتر فرماندهان اصلی میدانی همچنان روی پای خود ایستاده است و درحال مقابله با دشمنان است ✍ این یعنی به سیستم رسیدیم این خیلی خیلی مهمه بعد از قرن ها به سیستم حکمرانی خاص خودمان رسیدیم. این خیلی خیلی بالاتر از دستیابی به تکنولوژی های برتر دنیاست.
♨️ایران از این جنگ، ابرقدرت بیرون خواهد امد ✍یک نکته مهمی که شاید هنوز خیلی از ما عمقش را درک نکردیم اینست که ما فقط درگیر یک جنگ نظامی ساده نیستیم. ما درگیر یک نقطه عطف تاریخی هستیم. سالها روایت دشمن این بود که ایران اگر پای درگیری واقعی برسد عقب نشینی میکند، اگر فشار بالا برود کوتاه می آید، اگر آمریکا وارد میدان شود ایران توان ایستادن ندارد. حتی قبل از این در فضای رسانه ای مدام القا میکردند که ایران مجبورست با آمریکا مذاکره کند، مجبورست امتیاز بدهد، مجبورست عقب بنشیند. هدفشان هم این بود که تصویر یک ایران ضعیف و منزوی را در ذهن منطقه و جهان بسازند. اما اتفاقی که بعد از جنایت رژیم صهیونیستی و ورود مستقیم آمریکا افتاد، کل این روایت را فرو ریخت. وقتی پاسخ موشکی ایران به قلب تل آویو رسید و آسمان سرزمینهای اشغالی تبدیل به صحنه نورافشانی موشکهای ایرانی شد، دنیا فهمید که با یک قدرت معمولی طرف نیست. این دیگر آن تصویر تبلیغاتی که سالها ساخته بودند نبود. امروز ما عملا با یک جبهه کامل درگیر هستیم. از رژیم صهیونیستی گرفته تا آمریکا و پایگاههایشان در منطقه. همان آمریکایی که سالها با چند ناو هواپیمابر برای دنیا خط و نشان میکشید، حالا ناوهایش زیر تهدید مستقیم قرار گرفته و از کار افتاده اند، پایگاههایش نابود شده و حتی بعضی جنگنده های پیشرفته اش هم در این میدان ساقط دیده اند و پایگاهایش... این یعنی معادله قدرت در منطقه تغییر کرده‌ست. وقتی یک کشور بتواند همزمان در برابر رژیم صهیونیستی، در برابر آمریکا و در برابر شبکه گسترده از کشورهای حامی آنها بایستد و نه تنها عقب ننشیند بلکه ضربه هم وارد کند، این دیگر فقط مقاومت نیست؛ این نشانه ظهور یک ابرقدرت جهانی‌ست. به همین دلیل وقتی گفته میشود ایران از این نبرد ابرقدرت بیرون خواهد آمد، این یک شعار احساسی نیست. این نتیجه منطقی مسیری‌ست که الان در حال شکل گرفتن‌ست. قدرتی که بتواند اراده خود را در چنین میدان پیچیده ای تحمیل کند، دیگر صرفا یک بازیگر منطقه ای نیست. جهان امروز با تعجب دارد این صحنه را تماشا میکند. کشوری که سالها زیر سنگین ترین تحریمها بوده، حالا موشکهایش در آسمانهای منطقه میدرخشند و معادلات قدرت را به هم میریزند. این همان لحظه ایست که تاریخ بعدها درباره اش خواهد نوشت؛ ایران از دل یک نبرد بزرگ، به عنوان یک ابرقدرت سر برآورد.
‌ ♨️ بسته‌های آموزشی آفلاین در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد رییس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش: 🔹در صورت اختلال در شبکه شاد به سراغ بسته‌های آفلاین خواهیم رفت. 🔹با تدابیر اتخاذ شده در آموزش و پرورش این بسته‌های آفلاین تدوین شده است تا در صورتی که زیرساخت‌ها قادر به برگزاری کلاس‌های آنلاین نبودند از این طریق آموزش دنبال شود. 🔹در کنار این بسته‌های مدرسه تلویزیونی نیز فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
"وظیفه بیعت" خدایا ما را در تأخیر بیعت با امام سید مجتبی خامنه‌ای حفظه‌الله ببخش همانگونه که مطلعید اعضای مجلس خبرگان از طرق مختلف هویت رهبر منتخب را به اطلاع مردم رسانده‌اند، اما «اعلام رسمی و تشریفاتی» طبق روال معمول، صورت نپذیرفته! در این خصوص از جنبه شرعی و مبانی ولایت فقیه، وقتی فقیه جامع‌الشرایط توسط خبرگان شناسایی و برگزیده شد؛ ✅ مقام ولایت و منصب الهی او محقق می‌شود. و «اعلام رسمی» تنها جنبه کاشفیت (آشکار کردن یک حقیقت موجود) و تشریفاتی دارد، نه جنبه موجبیت (ایجاد مقام) بنابراین از لحظه‌ای که انتخاب قطعی شده، وظیفه اطاعت و بیعت بر دوش تمامی کسانی که از این انتخاب مطلع شده‌اند (چه از طریق اعلام رسمی و چه از طریق خبرِ موثق خبرگان) آمده است. ◀️ لذا با توجه به‌ مفهوم «بیعت» که پیمان وفاداری و اعلام آمادگی برای نصرت رهبر الهی است. اگر مردم از طریق اعضای خبرگان متوجه شدند که چه کسی برگزیده شده است از نظر شرعی وظیفه پیدا می‌کنند با او پیمان ببندند که از اوامرش اطاعت کنند، حتی اگر مراسم رسمی برگزار نشده باشد. 🇮🇷 با توجه به وثاقت علمای مجلس خبرگان که امام خامنه‌ای جوان را معرفی کرده‌اند، اینجانب مهری طالبی دارستانی؛ ضمن استغفار از تاخیر در بیعت با ولی امرم و شکر به درگاه باری تعالی بابت زعامت امام سیدمجتبی خامنه‌ای حفظه الله از این طریق بر اساس وظیفه شرعی با ایشان عهد می‌بندم با جان و مال و آبرو پای عهد الهی مبارکی که از ایشان به گردنمان آمده، خواهم ماند و از خداوند تبارک و تعالی توفیق شکر عملی این نعمت را خواستارم. مورخ ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️داغ تو تنها با ظهور صاحب عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، سرد می شود‼️😭😭
عراقچی: نمی‌شود که دشمن فقط تجاوز را متوقف کند و از ما هم بخواهد متوقف شویم؛ این‌بار شرایط متفاوت است مجری: ترامپ گفته که هیچ توافقی با ایران در کار نخواهد بود مگر با «تسلیم بدون قید و شرط». آیا ایران برای پایان‌دادن به این جنگ با چنین تسلیمی موافقت خواهد کرد؟ عراقچی: این همان چیزی است که او در جنگ قبل هم مطرح کرد؛ زمانی که اسرائیل به ما حمله کرد، رئیس‌جمهور ترامپ همین عبارت «تسلیم بدون قید و شرط» را به‌کار برد و آن را در توییتی منتشر کرد. اما چنین چیزی اتفاق نیفتاد. ما مقاومت کردیم و پس از ۱۲ روز، این اسرائیلی‌ها بودند که خواستار آتش‌بس بدون قید و شرط شدند. بنابراین ما هرگز تسلیم نمی‌شویم. تا هر زمان که لازم باشد مقاومت خواهیم کرد. ما از خود دفاع می‌کنیم؛ از سرزمین‌مان، از مردم‌مان و از عزت‌مان. عزت ما قابل معامله نیست. مجری: ایران برای پایان دادن به این جنگ چه شرایطی را می‌پذیرد؟ عراقچی: در حال حاضر هنوز به آن مرحله نرسیده‌ایم. این بار شرایط با دفعه قبل متفاوت است. دفعه قبل آن‌ها به ما حمله کردند، مردم ما را کشتند و زیرساخت‌های ما را تخریب کردند و سپس درخواست آتش‌بس دادند. ما با حسن‌نیت آن را پذیرفتیم، زیرا فقط در حال دفاع از خود بودیم. وقتی تجاوز متوقف شد، ما نیز متوقف شدیم. اما این اقدام به صلح منجر نشد. امسال دوباره به ما حمله کردند، دوباره مردم ما را می‌کشند؛ دختران، دانش‌آموزان. آن‌ها به بیمارستان‌ها، تأسیسات آب شیرین‌کن، پالایشگاه‌ها و بسیاری از نقاط دیگر حمله می‌کنند. مردم کشته شده‌اند و بسیاری از مکان‌ها ویران شده‌اند. حالا دوباره درخواست آتش‌بس دارند. این‌گونه نمی‌شود. باید پایانی دائمی برای جنگ ایجاد شود و تا زمانی که به چنین نقطه‌ای نرسیم، فکر می‌کنم لازم است برای امنیت مردم‌مان به مبارزه ادامه دهیم. مجری: آیا ایران ممکن است برای بازگشت به میز مذاکره و پایان دادن به این درگیری نظامی با آتش‌بس موافقت کند؟ عراقچی: ابتدا باید توضیح دهند چرا این تجاوز را آغاز کردند، سپس می‌توان درباره آتش‌بس صحبت کرد. البته هیچ‌کس خواهان ادامه جنگ نیست. این جنگ، جنگ ما نیست و انتخاب ما نبوده است. این جنگ از سوی ایالات متحده و اسرائیل به ما تحمیل شده است. آن‌ها بدون تحریک، بدون توجیه و به شکل غیرقانونی این جنگ را آغاز کردند. آنچه ما انجام می‌دهیم دفاع مشروع است و کاملاً حق داریم از خود دفاع کنیم. بنابراین منصفانه نیست که آن‌ها تجاوز را متوقف کنند و سپس از ما بخواهند ما هم متوقف شویم. همان‌طور که گفتم، این بار شرایط متفاوت است.